مشاهده نسخه کامل
: عربی در کنکور
petrose.kabir
07-08-2010, 21:41
بیاید عربی خود را با کمک همدیگر قوی سازیم.ای برادران و خواهران گرامی
دست به دست هم دهیم و به مهر عربی خود را کنیم اباد.تا کنکور 90 .بوس
petrose.kabir
07-08-2010, 21:49
دوستان راهنمایی کنن.واقعا عربی مشکته.شما چطور میخونین؟؟؟
روشتون؟
کتاباتون.
مرسییسییی
ati_1991
07-08-2010, 22:07
باید جزوه ای که نکته ها رو واسه هر استثنایی جدا جدا گفته گیر بیارین و اینقدر بخونینش تا همه رو از بر بشین
shabeashegha
07-08-2010, 22:58
من عربی رو 70 زدم توی کنکور (اینو واسه کلاس گذاشتن نگفتما. میخوام بگم با این روشی که پایین میگم به این درصد رسیدم وگرنه آرزوم بود 30 کمتر نزنم:31:):
در مورد اعراب من این کارو میکردم:
اول اینکه اگه بدونی نقش هر کلمه توی جمله چیه کاملا مشکلت حله واسه اینکارم توی گاج سبز اومده یه کار قشنگ کرده .اومده متن درس هارو تجزیه و تحلیل کرده و توی کادرای جدا نقش هر کلمه رو کاملا گفته . من میومدم مثلا نگاه میکردم کلمه شماره 1رو اونجا تجزیه کرده . بدون اینکه تجزیش رو بخونم میرفتم هر چیزی در مورد اون کلمه به نظرم میرسید رو توی یه کاغذ چکنویس مینوشتم مثلا مبنی یا معربه؟اعرابش محلی تقدیری فرعی یا اصلی؟فاعله یا مفعول یا حرفه؟مبتداست یا خبره؟خلاصه هر چیزی که راجبش میشه گفت. برای اینکه سریعتر این کارو بکنم یه لیستی رو واسه خودم تمیز نوشته بودم. به این صورت که سوالایی که گفتم از خودم میپرسم (بنی یا معربه؟اعرابش محلی تقدیری فرعی یا اصلی؟فاعله یا مفعول یا حرفه؟مبتداست یا خبره؟ و هر چیزی که برای تجزیه و ترکیب مهمه) رو توی کاغذ مینوشتم . بعد میگرفتم جلوم
مثلا کلمه ذهب بود. نگاه میکردم به کاغذی که خودم درست کرده بودم. سوال اول این بود که مبنی یا معربه؟ توی چک نویس مینوشتم مبنی بعد دلیلشو به خودم میگفتم (بدون اینکه بنویسم) چون ماضیه. بعد میرفتم سوال بعد و همینطور ادامه میدادم . آها یکی از سوالای مهم اینه که از خودت بپرسی اعرابش چیه . باور کن با این روش به بهمن نرسیده متوجه میشی که راحترین تستای عربی اعراب گذاریه. یادت نره واسه سرعت عمل اون کاغذ تمیزه رو تهیه کن و سوالارو بنویس هم یادت نمیره هم اینکه یه مدت که میگذره دیگه نیازی به اون کاغذ نیست. واسه اینکه بدونی توی اون کاغذ چی باید بنویسی کافیه یه نگاهی به تجزیه و ترکیبایی که خود گاج کرده بندازی و آروم آروم سوالارو تکمیل کنی من یه سریشو یادم بود نوشتم تو بقیشو بنویس. اول از همه تستای خود گاج سبزو بزن چون تستاش آموزشی و درهمه اگه وقت کردی برو سراغ گاج سفید.
من اوائل وقتی این قواعد عربی رو میشنیدم انگار یکی داره باهام چینی صحبت کنه فقط گوش میدادم و هیچی متوجه نمیشدم . واسه اینکه آروم آروم راه بیوفتی موقعی که به چیزی میرسی که متوجهش نمیشی از روش رد نشو. مثلا مبنی؟خوب با خودت میگی مبنی یعنی چی؟ هیچی تو ذهنت نمیاد بعد یادت میاد که همیشه همراه مبنی معرب میومد. پس مبنی و معرب مخالف هم هستن. حالا روی معرب فکر میکنی. معرب یعنی دارای اعراب. آها حالا شد یعنی این کلمه میتونه اعرابای مختلف بگیری (علامت آخر کلمش ثابت نیست) پس مبنی یعنی بنا شده یعنی قابل تغیر نیست. پس اعراب آخرش تغییر نمیکنه . میبینی؟اینا رو با تست و تمرین زیاد ملکه ذهنت میشه مثل اینکه کسی بهت میگه 2ضربدر 2 بدون فکر کردن میگی 4. این قواعد عربیم با تکرار زیاد با تست زیاد میشه جزئی از ذهنت.
چقدر زیاد شدا:31:راستی این مطلب رو واسه یکی از بچه های تاپیک نوشته بودم الان کپی کردم اینجا اگه یه جاهایی حس میکنین یه جوریه واسه همینه
من فقط می گم مبتکران ایاد فیلی. البته من نمی دونم آیا همه این قسمت های کتابش مربوط به ریاضیه و تجربیه یا انسانی.
اگه جدا کرده بود بهتر بود.
شما که زحمتشو کشیدی اون سوالارو بزار اینجا ما زیاد وقتمون گرفته نشه:31:(عجب مفت خوریما)
pooria-ir
07-08-2010, 23:31
من خودم سال قبل کنکور دادم،عربی رو 69 زدم،اوایل سال تو سنجش بیشتر از 20 نمیتونستم بزنم :دی
بهترین روش که واسه من جواب داد این بود که میرفتم توپ توپ جزوه رو میخوندم (قواعد)مثلا مفعول فیه رو میرفتم کامل از رو جزوه میخوندم،بعدش فقط و فقط تست،دیگه هر مبحثی رو که اینجوری کار میکردم امکان نداشت لنگ بزنم توش
اینم بگم که بهترین راه اینه که اول تمام مباحث رو بخونین،بعدش برین سراغ تجزیه و ترکیب،چون قاعدتا تا قواعد رو بلد نباشید امکان نداره بتونین ترکیب کنین
اما در خصوص ترجمه،من حتی 1 بارم لغت های ته کتاب رو نخوندم :دی با این حال به تمام تست های ترجمه درست جواب دادم ،حالا چجوری :دی ؟
الان میگم،راهش اینه که زحمت بکشین فن ترجمه رو یاد بگیرین،به عنوان مثال تو اکثر تست ها خیلی راحت میشه از روی مفرد و جمع یا زمان فعل 2تا گزینه رو حذف کرد ،یا مثلا کتاب فن ترجمه ی گاج که یه کتاب آبی رنگ کوچیک هستش رو بگیرین شدیدا کمک میکنه
حالت فرمول وار توضیح داده که مثلا کان + مضارع میشه ماضی استمراری اگه اشتباه نکنم :دی
اینا خیلی میتونه توی ترجمه کمکتون کنه که مثل من بتونین بدون خوندن لغات 100%تست های ترجمه رو بزنین :دی
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
اینم خدمتتون بگم که عربی اصلا نیاز به هوش نداره،:دی
حتی خنگ ترن افراد هم اگه بخونن به راحتی با کمی پایه عربی از سال های قبل (نه مثل من که از آبان تازه یادم افتاد عربی هم هست :دی)میتونن 70-80 بزنن
shabeashegha
08-08-2010, 00:04
شما که زحمتشو کشیدی اون سوالارو بزار اینجا ما زیاد وقتمون گرفته نشه:31:(عجب مفت خوریما)
اتفاقا اگه خودت اینکارو بکنی یه گام برای یادگیری عربی برداشتی چون من حاضر و آماده بدم ممکنه اصلا دقت نکنی معرب یعنی چی مبنی یعنی چی ولی اگه خودت آروم آروم این سوالارو تکمیل کنی وقتی میرسی به معرب میری دنبال اینکه معرب چیه؟معربا کدومن ؟ و....
petrose.kabir
08-08-2010, 08:49
من هر چی میکنم این 8 تا باب ثلاثی مزید و نمیتونم حفظ کنم.شما چطور این کارو کردین؟
من هر چی میکنم این 8 تا باب ثلاثی مزید و نمیتونم حفظ کنم.شما چطور این کارو کردین؟
بايد كار كني تا بهتر بشي
اگر هم هي بگي من ياد نميگيرم مطمئن باش ياد نميگيري:46:
به نظر من اگر عربيت خوب نيست يه معلم خوب پيدا كن ولي نه هر معلمي ؛ معلمي كه بدونه بايد چيكار كنه
farshidshd
08-08-2010, 10:37
دوست عزیز چرا به قوانین احترام نمیزارین؟
عنوان نامناسب خلاف قوانین هست
mohamad_nik
10-08-2010, 12:46
تاپیک عربی انتقد بی حال ندیدم
mohamad_nik
13-08-2010, 11:26
یکی به من بگه کتاب ایاد فیلی خوبه یا تخته سیاه
Benyamin100
18-08-2010, 00:18
یکی به من بگه کتاب ایاد فیلی خوبه یا تخته سیاه
گاج خوبه:31:
mohamad_nik
18-08-2010, 07:44
گاج چه رنگ؟
من عربي صفر مطلقه هاااا
Benyamin100
18-08-2010, 13:15
گاج چه رنگ؟
من عربي صفر مطلقه هاااا
گاج سفید (میکروطبقه بندی)
petrose.kabir
19-08-2010, 09:52
اون كه تست جناب.اياد فيلي از همه بهتره واسه اموزش
من آموزش ایاد فیلی داشتم
اصلا خوشم نمیومد ازش
بقیه رو نمیدونم
مشکل ایاد فیلی اینه شاید نکاتی بگه که مربوط به ریاضی و تجربی نشه. خلاصه باید باهاش ساخت. البته می گفتن عربی فوت و فن خیلی سبز هم خوبه. ( خودم ندیدم)
البته شما که گفتین باب های مزید رو از حفظ نیستین ، واقعا خیلی تلاش باید بکنی. چون من یادمه اول که بودیم ، شاخ در آوردم که این همه رو باید از حفظ کنم، ولی تا آخر سال، گفتم اینقدر بیشتر نبود؟؟؟ باید اینقدر تکرار کنی که مثلا بگی افعل یفعل افعال
فعَل یفعَل تفعیل. یعنی باید مثل شعر از حفظ کنی. مشکل اینه خیلیا درسا رو فقط برای نمره می خونن فکر بعدش که دوباره باید بخونن نیستن. خب این حرفا فعلا به درد نمی خوره.
سعی کن قبل از تست زدن، تمرینات کتاب ایاد فیلی رو تک به تک برای خودت تحلیل کنی که چرا اینجور شد، چرا اونجور شد. بعد کم کم سرعتت رو ببر بالا و بعد هم تو تست ها سعی کن، دیگه فقط گزینه درست رو بدست بیاری و لازم نباشه تک به تک گزینه ها رو چک کنی. چون اگه از اول بیای تست بزنی، اصلا جنبه آموزشی نخواهد داشت. البته تست رو هم می تونی تحلیل کنی، ولی ارزشش تمرینات رو نداره ، به نظر من.
Hossein1992
19-10-2010, 14:58
چه تاپیک خوبی
کلی استفاده بردیم
بقیه نظری دارند استقبال میشه
princeofpersia_7
19-10-2010, 17:04
من عرب رو پارسال خیلی بد و با فاصله و بی نظم خوندم. با همین کتاب ایاد فیلی. چاپ های قدیمیش هم هست. ولی موفق شدم 23 درصد تو کنکور بزنم. در حالیکه خودم هم به خودم 0 درصد هم نمیدادم :31:.
عربی درسیه که بسیار به ترجمه و معنی دونستن وابسته هست و حتی اگر روی قواعد چندان مسلط نباشید میشه با کمک همین ها درصد مناسبی رو به دست آورد. ولی اگر دنبال درصد بالا هستید که واقعا هم آسون میشه به دست آورد باید روی قواعد جدیتر کار بکنید. بقیه هم زیاد روی عربی مانور نمیدن و اگر درصد بالا بزنید واقعا خیلی به افزایش رتبه کمک میکنه!
من عربیم واقعا افتضاحه..از پایه ضعیفم...یه کتاب می خوام که همه چیزو از پایه یاد بده...:31:
امروز می خوام برم انقلاب کتاب بگیرم...تو رو خدا یه کتاب خوب معرفی کنید..کلی واستون دعا می کنم..:46:
منتظرم..........
juventuss
21-10-2010, 22:48
من عربیم واقعا افتضاحه..از پایه ضعیفم...یه کتاب می خوام که همه چیزو از پایه یاد بده...:31:
امروز می خوام برم انقلاب کتاب بگیرم...تو رو خدا یه کتاب خوب معرفی کنید..کلی واستون دعا می کنم..:46:
منتظرم..........
راستش یکی از دوستان فارغ التحصیل من تونست با کتاب عربی انتشارات * تخته سیاه* عربیش رو که سال اول
10 درصد زده بود سال دوم 60 درصد زد ! یکی نگاهی به این کتاب هم بندازین بد نیست !
AEZ_Best
22-10-2010, 14:30
به نظر من عربی تست فقط نشر الگو
متن و قواعد و ... هم از گاج سبز
من توی 88 درصدم 84 بود (سه غلط)
متن درس و رو کامل میخونی بعد
قواعدو میخونی تمرینا رم حل میکنی و کارگاه ترجمه
حالا میشینی تستای الگو رو میزنی
اگه غلطاتو تحلیل کنی عمرا کنکورت زیر 70 بشه
petrose.kabir
23-10-2010, 19:20
منم با تخته سیاه کار میکنم.اما یه لم خاصی داره.
sina_oonline
24-10-2010, 08:42
من پارسال عربیو 90 زدم هیچ کدوم از این کتابو رو نخوندم یه جزوه حدود 100 صفحه ای یکی از دبیرا رو فقط خوندم با تست های سازمان سنجش(کنکور های گذشته)...اگه کسی جزوه هه رو بخواد می تونم براش بخرم منتها تهران ندارن باید از شهر خودم بگیرم قیمتش 2-3 تومن بیشتر نیس((تو رو خدا نگید داره پول در میاره و کلاهبرداره و از این حرفا اولین باره تو عمرم تصمیم گرفتم یه کار خیری کنم))
راه بالا زدن هم دقیقا همینه پیدا کردن یه جزوه خوب + تست های سال گذشته مثل گاج و سنجش
من پارسال عربیو 90 زدم هیچ کدوم از این کتابو رو نخوندم یه جزوه حدود 100 صفحه ای یکی از دبیرا رو فقط خوندم با تست های سازمان سنجش(کنکور های گذشته)...اگه کسی جزوه هه رو بخواد می تونم براش بخرم منتها تهران ندارن باید از شهر خودم بگیرم قیمتش 2-3 تومن بیشتر نیس((تو رو خدا نگید داره پول در میاره و کلاهبرداره و از این حرفا اولین باره تو عمرم تصمیم گرفتم یه کار خیری کنم))
راه بالا زدن هم دقیقا همینه پیدا کردن یه جزوه خوب + تست های سال گذشته مثل گاج و سنجش
جزوش تايپ شدست يا دست نوشتست؟ نه بابا شوخي كردم. باور كنيد اگه با 100 صفحه بشه 90 درصد رو زد،يعني هر يه صفحه و خورده اي يه درصد،من مي خوام جزوه رو. چطور مي شه پيداش كرد؟
ضمنا يه سوال. به نظرتون عربي گزينه دو زيادي سخت نمي دن؟ چون برادرم تو كنكور امسال حدود 20 درصد بيشتر از آزمون هاي گزينه دو ش رو زده بود. برا همين مي خوام بدونم مي شه اميدوار بود؟ اگه تست هاي سال 88 رو بزنيم، حساب كار دستمون مي اد؟
petrose.kabir
24-10-2010, 11:50
اینجوری نیست.شاید شما پایتون قوی بوده.و تونستین.
دلیل نمیشه چون شما 90زدین جزوه شما خوبه.و همه میتونن 90 بزنن
B a r a n
24-10-2010, 19:32
بابا کتاب ایاد فیلی واقعا خوبه .
دیگه چی میخواین ؟ کامل و تمام همه چی رو داره . اگه نتونین با اون بخونین مطمئن باشین با کتاب دیگه ای هم نمی تونین .
اگه هم خیلی خیلی ضعیف هستین پیشنهادم دبیر خصوصی یا کلاس هست .
sina_oonline
24-10-2010, 20:48
وا..من پایم قوی نبوده عربی امتحان نهایی سال سوم رو شدم 15 خب اصلا چه ربطی به پابیه داره منظورمکاملبودنجزوه هست یعنی چیزی توش از قلم نیفتاده
از کتابا هم گاج سبز خوبه
در ضمن گزینه دو ازکنکور اسانتره
Hessam_7800gtx
24-10-2010, 21:43
عربی رو توی همون دوران دبیرستان خوب بخونید و توی پیش فقط مرور کنید اگه تو دبیرستان یاد نگرفتید یاد گرفتنش توی پیش سخته!
بعضی جزوه های خوبی که دبیرا میدن یه خورده قلق داره!
یعنی شما باید سر کلاس باشین تا از اون جزوه خوب استفاده کنین.
دبیر ما میگه لازم نیست واسه عربی حتی یه لغت رو هم یاد بگیرید!!! با دونستن رمزای ترجمه و دقت می شه همه سوالای ترجمه رو زد، قوائد هم که جیزی نداره.
کلا به نظر من کلاس رفتن با یه دبیر خبره بهترین راهه مخصوصا واسه محصلین که وقتشون کمتره.:10:
milla.online
04-11-2010, 12:32
سلام دوستان
منم دارم عربی رو از روی کتاب سبز می خونم. کتاب خوبیه اما خو عربی درسیه که اگه یه روز نخونید از ذهنتون میپره... بهترین کار اینه که روزثی نیم تا 1 ساعت برای عربی کنار بزارید و هر روز چیزیایی که روزای قبل خوندید رو دوره کنید...
البته من با دکتر بهروز حسن نژاد کلاسگرفتم که خیلی خوب بهمون درس میده...(البته کار اصلیش کنکور نیست و استاد دانشگاه و مترجمه-اسمش رو تو گوگل میتونید بسرچید) بهر حال برای ما بچه های بوشهر که فکر کنم میانگین عربیمون زیر صفر میشه نعمت بزرگیه....
روش کاریش هم اینه که از 3 ساعت کلاس نصفش تمیرن ترجمه می کنیم(تستای سازمان سنجش رو تک تک حل میکنیم.) نصف دیگش هم قواعد میگه...
اما من بازم روی این درس وسواس دارم و خودمم رو کتاب سبز می خونم.. کمترین درصدم تو آزمایشیا همین درسه... امیدوارم بتونم تو کنکور بلای 60 بزنم(پارسال 20 زدم)
milla.online
04-11-2010, 12:38
بعضی جزوه های خوبی که دبیرا میدن یه خورده قلق داره!
یعنی شما باید سر کلاس باشین تا از اون جزوه خوب استفاده کنین.
دبیر ما میگه لازم نیست واسه عربی حتی یه لغت رو هم یاد بگیرید!!! با دونستن رمزای ترجمه و دقت می شه همه سوالای ترجمه رو زد، قوائد هم که جیزی نداره.
کلا به نظر من کلاس رفتن با یه دبیر خبره بهترین راهه مخصوصا واسه محصلین که وقتشون کمتره.:10:
کاملا حق با دبیرتونه
توی ترجمه باید به این چیزا توجه کرد:
تعداد فعل های فارسی با تعداد فعل های متن عربی باید برابر باشه.
زمان فعل ها نوعشون(استمراری،بعید و....) رو باید بلد باشید.
به ترجمه ی ضمیر های توجه کنید.
به ترجمه اسم های معرفه و نکره دقت کنید....
با همین نکات میتونید اکثر تست های ترجمه و تعریب رو بزنید که خودش حدود 40 درصده
پس نیازی به حفظ کلمات نیست...
مهم ترین قسمت دیگه عربی که حدود 30 درصد تست های کنکور از اون میاد منصوباته که خیلی مبحث آسونیه و قابل خوندنه..
zahra 72
05-11-2010, 14:25
با اینکه تو ازمونا همه درسام بالای 50 درصده اما عربی بهترین درصدم 40 بوده نمیدونم چیکار کنم؟:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.