ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال به درگاه پرداخت الکترونیکی بانک ملی (دامون) از ASP.Net

jnoruzi
07-08-2010, 21:36
با سلام
پس از عقد قرارداد با بانک ملی، یک سری داکیومنتیشن و کدهای راهنما به شما می دن که اگه php، asp، و Perl کار نباشید به هیچ دردتون نمی خوره.

من خودم ASP.Net کار می کنم و نتونستم از اینا استفاده کنم.

ولی نکته خوب و خوشبختانه مفید اینکه اینا سیستم دامون رو از یه سیستم خارجی کپی کردن(AuthorizeNet.com) و بازم خوشبختانه این شرکت خارجی مثل بیشتر خارجیا کار درست از آب در اومده و رو سایتش اساسی داکیومنت و نمونه کد گذاشته.

من این نمونه کد رو از اونجا آوردم و فکر کنم تغییر خاصی توش ندادم.
این نمونه کد فقط برای اتصال یا Integration به درگاه دامون هست و درخواست پرداخت رو به اونجا میده.
قسمت دریافت پاسخ از دامون و ... رو هم نوشتم می زارم بالا.

لینک دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامید وارم مفید بوده باشه.

prg_mail
24-10-2010, 19:36
من با php دارم ازش استفاده ميكنم به نظرم قوي ترين سيستم پرداخت انلاين رو اينتنته تو ايران
تنها سيستمي ه كه آتونيكيشن كاربري داره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تنها عيبي كه داره ظاهرشه :41:

smokhtari62
14-06-2011, 10:22
سلام
من از دامون استفاده کردم و راضیم . به نظر من بهترین و امن ترین درگاه پرداخت تو ایرانه.
فقط کافیه الفبای برنامه نویسی بلد باشید و با پشتیبانی دامون تماس بگیرید. انواع کد های مورد نیاز به هر زبانی برای شما ارسال میشه.

sortami
26-08-2011, 22:29
salam
momkene tarighe estefadeh az damon ro vase ma ham begi?
ya telephone ertebati ya ye jori maro be damon vasl koni?>
vase asp ham code dare?

navidfaridi
25-12-2011, 16:55
سلام
من کاملا با این حرف مخالفم که دامون بهترین و امن ترین درگاه پرداخت تو ایرانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما با سایر بانک ها کار کنید متوجه می شد که دامون هم سیستمش و هم روال کار اداریش چه قدر ضعیف و قدیمیه

sarazn
28-12-2011, 10:22
سلام من یه پروژه درسی دارم که گفته فقط برنامشو بنویسن که به لینک بانک متصل شوید ولی لازم نیست بانک عملیاتی انجام بده میشه منو راهنمایی کنید
با تشکر فقط اگر ممکنه زودتر چون من 11/10 ارائه دارم

mrsabazari
12-03-2012, 19:55
salam
adresetuna peyda nemikone/

mahza671
26-02-2013, 20:29
salam duste aziz
man tu ijade codha ba php moshkel daram
mitunin rahnamayim konin?