ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : DiRT 3

صفحه ها : 1 [2]

hts1369
04-06-2011, 20:47
این دیگه خدا وکیلی خداوند بازی شده من نسخه ی دوم رو تقریبا دو ماه پیش بازی کردم العان که اینو بازی میکنم میبینم خیلی پیشرفت کرده واقعا دم تیم سازنده گرم

aha2012
04-06-2011, 23:48
چرا هی 5ام 6 ام و حتی 7ام میشم تو بازی؟؟؟
من تو نسخه ی اول همیشه یا اول بودم یا دوم(بیشتر اول:31:)
نمیدونم چرا انقدر سخت شده این نسخه
شاید با جواستیک عادت ندارم.بخاطر همینه...........
به هر حال....................

mostafa_gm
04-06-2011, 23:52
به نظر من که گرافیک بازی هم افت کرده.
اون صحنه های قشنگ و طبیعت زیبا رو با یه سری رنگ های مرده و درخت های مسخره عوض کردن.
انگار بازی وسترنه.

dverbame
05-06-2011, 13:14
سلام دیدم همه دوستان اینجا انتقاد میکنننن گفتم یه چی هم من بگم ...

من نمیدونم چرا این کد مسترز همش اینجوری میکنه ...

من تمام سری کد مستر رو کامل تموم کردم ..

dirt 1 &2 , grid ,fuel ,dirt3

و تقریبا هم پایه ثابتشونم .

اما اخه .. بعد از نسخه اول دیرت ... یارو 1 بار فک نکرده که تو بازی میاد 1 جاده رو 6000 بار میزاره .

خوب معلومه که تکراری میشه ... این مشکل تو دیرت 1 نبود اما تو 2 و 3 هست ...

تو 1 وقتی ماشین میخورد به یه جایی کاملا مثل ماشین طبیعی داغون میشد و فرمون مشکل پیدا میکرد اما تو نسخه 2 و 3 اگه غلتک هم :31: از رو ماشین رد شه باز سالم راه میره ...

نکته جالب تر این بود که : دقیقا یه صحنه هایی از جاده هاشون رو از فیول کنده بودن اینجا انداخته بودن ...

من نمیدونم اینا با کدوم ذهنی این کار رو کردن ... خب اگه این کارم میکنید .. فیول صحنه های خیره کننده و مپ فوق العاده گسترده ای داشت .... خیلی خیلی بزرگ

چرا 2 تا از اون جاده ها رو به این اضافه نمیکنن ؟؟؟؟:19:

اخرین انتقادم که از نظر من بدترین هست : چرا از سری ان اف اس تقلید کردن و .... اون خط سبزا رو گذاشتن... کلا واقعیت بازی رو از بین بردن ... :41:

hrfff70
05-06-2011, 13:14
فیلم مسابقه هایی ک انجام میدی رو نمیشه save کرد؟(تو replay)

sir payman
05-06-2011, 16:27
سلام دیدم همه دوستان اینجا انتقاد میکنننن گفتم یه چی هم من بگم ...

من نمیدونم چرا این کد مسترز همش اینجوری میکنه ...

من تمام سری کد مستر رو کامل تموم کردم ..

dirt 1 &2 , grid ,fuel ,dirt3

و تقریبا هم پایه ثابتشونم .

اما اخه .. بعد از نسخه اول دیرت ... یارو 1 بار فک نکرده که تو بازی میاد 1 جاده رو 6000 بار میزاره .

خوب معلومه که تکراری میشه ... این مشکل تو دیرت 1 نبود اما تو 2 و 3 هست ...

تو 1 وقتی ماشین میخورد به یه جایی کاملا مثل ماشین طبیعی داغون میشد و فرمون مشکل پیدا میکرد اما تو نسخه 2 و 3 اگه غلتک هم :31: از رو ماشین رد شه باز سالم راه میره ...

نکته جالب تر این بود که : دقیقا یه صحنه هایی از جاده هاشون رو از فیول کنده بودن اینجا انداخته بودن ...

من نمیدونم اینا با کدوم ذهنی این کار رو کردن ... خب اگه این کارم میکنید .. فیول صحنه های خیره کننده و مپ فوق العاده گسترده ای داشت .... خیلی خیلی بزرگ

چرا 2 تا از اون جاده ها رو به این اضافه نمیکنن ؟؟؟؟:19:

اخرین انتقادم که از نظر من بدترین هست : چرا از سری ان اف اس تقلید کردن و .... اون خط سبزا رو گذاشتن... کلا واقعیت بازی رو از بین بردن ... :41:
در مورد تکراری بودن مسیرها موافقم.
ولی اینکه ماشین بعد از تصادف فرمونش بکشه و اینها توی درت 2 و 3 هم هست فقط کافیه damage رو بذاری روی فول و ویژوال انلی نباشه.
اون خط سبز هم میتونی برداری.

SevenCity
05-06-2011, 16:32
اونجایی که باید ارم D3 رو پیدا کنیم یکیش اصلا نیست کجاست؟

Zaghan_13
05-06-2011, 16:38
کسی نمیدونه چجوری دونفره کنیم؟
کمک کنید دیگه ... من گیر همینم... میخوام دونفره بازی کنم نمیشه...
کسی این مشکلو نداره؟

SIMON137
05-06-2011, 16:46
این reply های بازی رو بشه سیو کرد یه جوری عالی میشه
عشق من تو این بازی فقط دریفته

erfandj
06-06-2011, 15:02
داش من هیچی نمیتونه به پای nfs برسه البته این دو نسخه ی shift رو ازش جدا کنی کلا dirt زیره

hts1369
06-06-2011, 15:26
برا انتخاب یکسری ماشینها یه کد vip (یا یه همچین چیزی) میخواهد این یعنی چی و چطور اون ماشینهارو میشه انتخاب کرد؟

SIMON137
06-06-2011, 15:29
داش من هیچی نمیتونه به پای nfs برسه البته این دو نسخه ی shift رو ازش جدا کنی کلا dirt زیره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از این نظرات انتقادی خواهشا ندید !

عین آدم انتقاد کنید
بنده کاملا بر عکس شما فکر می کنم
رو چه حسابی همچین صحبتی رو مطرح می کنید ؟

Hapoofesgeli
06-06-2011, 16:30
این بازی از لحاظ گرافیک حرفی واسه گفتن نذاشته...صدا گذاری هم خیلی خوبه...اما متاسفانه گیم پلی و بعضی نکات باعث شدن بازی به هیچ دردی نخوره به نظر بعضی ها...من اول کار که همش تو در و دیوار بودم...الان هم میتونم اول شم اما روندن ماشین هیچ لذتی نداره...از نکات مسخره هم به نظرم شتاب خیلی بی جای ماشین ها تو شروع مسابقست...ماشین های داغون خودشم تو برف نباید همچین شتابی داشته باشن(من با سرعت سنج کاری ندارم ها)...بعد اون افکت داغون شدن دوربین هم یکم مسخرت :دی نسخه دو هم با اینکه یک مقدار گیم پلیش مشکل داشت اما من اونو خیلی بیشتر میپسندم تا این...

gap
07-06-2011, 00:51
خب،من خودم شخصا غیر از Mostwanted از بقیه NFS ها خوشم نمیاد،حالا RUN ممکنه جالب باشه و مطمئنا خواهد بود،ولی فن بوی بازی رو بزارین کنار....DiRT 3 رو به هیچ وجه با این بازی ها مقایسه نکنید...هر کدوم در جای خودشون و با توجه به نظر هر شخصی،جالب و باارزش هستن...از نمره هاشون میشه فهمید....;)

amir_k2m
07-06-2011, 10:48

دوست من سریهایه nfs با dirt زمین تا آسمون فرق میکنه مقایسه این 2 با هم درست نیست اگه هم از نظر گرافیک منظورتونه سخت در اشتباهید dirt3 یه شاهکار محسوب میشه از نظر گرافیکی موتور قدرتمندی داره شما نگاه کن که حتی به جز ماشین به محیط چقدر توجه شده و هماهنگیه خاصی با ماشین پیدا کرده اما در nfs بیشتر به ماشین اهمیت داده شده و به محیط زیاد توجه نشده هر دو بازی از نظر گرافیکی عالین اما dirt3 بهترین گرافیک بازیهایه ریسی رو داشته از نظر من

این بازی از لحاظ گرافیک حرفی واسه گفتن نذاشته...صدا گذاری هم خیلی خوبه...اما متاسفانه گیم پلی و بعضی نکات باعث شدن بازی به هیچ دردی نخوره به نظر بعضی ها...من اول کار که همش تو در و دیوار بودم...الان هم میتونم اول شم اما روندن ماشین هیچ لذتی نداره...از نکات مسخره هم به نظرم شتاب خیلی بی جای ماشین ها تو شروع مسابقست...ماشین های داغون خودشم تو برف نباید همچین شتابی داشته باشن(من با سرعت سنج کاری ندارم ها)...بعد اون افکت داغون شدن دوربین هم یکم مسخرت :دی نسخه دو هم با اینکه یک مقدار گیم پلیش مشکل داشت اما من اونو خیلی بیشتر میپسندم تا این...
فکر کنم شما اولینباره که سری بازیهایه dirt رو بازی میکنی اما برعکس گیمپلی روان و لذتبخشی داره.در مورد شتاب هم توصیه میکنم فیلمهایه سری مسابقات رالی رو حتما ببینید نظرتون عوض میشه.طبیعیه که این ماشینها همچین شتابی داشته باشن.اما برعکس نظرتون در مورد نسخه من نسخه 1 رو بیشتر میپسندم اما نه از نظر گرافیک و گیم پلی بخاطره اینکه من dirt رو مثله همون نسخه اول دوست دارم کلا در صحرا و جنگل نه توی پیست

hesam_g59
07-06-2011, 11:47
دوست من سریهایه nfs با dirt زمین تا آسمون فرق میکنه مقایسه این 2 با هم درست نیست اگه هم از نظر گرافیک منظورتونه سخت در اشتباهید dirt3 یه شاهکار محسوب میشه از نظر گرافیکی موتور قدرتمندی داره شما نگاه کن که حتی به جز ماشین به محیط چقدر توجه شده و هماهنگیه خاصی با ماشین پیدا کرده اما در nfs بیشتر به ماشین اهمیت داده شده و به محیط زیاد توجه نشده هر دو بازی از نظر گرافیکی عالین اما dirt3 بهترین گرافیک بازیهایه ریسی رو داشته از نظر من

فکر کنم شما اولینباره که سری بازیهایه dirt رو بازی میکنی اما برعکس گیمپلی روان و لذتبخشی داره.در مورد شتاب هم توصیه میکنم فیلمهایه سری مسابقات رالی رو حتما ببینید نظرتون عوض میشه.طبیعیه که این ماشینها همچین شتابی داشته باشن.اما برعکس نظرتون در مورد نسخه من نسخه 1 رو بیشتر میپسندم اما نه از نظر گرافیک و گیم پلی بخاطره اینکه من dirt رو مثله همون نسخه اول دوست دارم کلا در صحرا و جنگل نه توی پیست

منم از سری بازی های رالی کدمسترز... فقط و فقط colin mc rae 4&5 رو میپسندم... چون رالی وقعی بودن..
همچنین مسیرها ...خودرو ها...راننده ها و...بر اساس مسابقات همون سالها طراحی شده بودن
نه پیستی بود... نه باگی..نه وانت های بزرگ و نه .......
من عاشق اون سری بازی ها بودم... کاش کالین مک را نمیمرد.....:41:
---------------
این هم واسه کسایی که عاشق موزیک های Dirt3 هستن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SIMON137
07-06-2011, 14:38
من فقط قسمت دریفت بازی رو دوست دارم
نمیشه گسترشش داد اون بخش رو ؟ مثلا چیزی باشه مراحل جدید بهش اضافه کنه یا ماشین هاش رو باز کنه و اینا ؟

erfandj
07-06-2011, 23:17
یه چیز بگم دعوا شه:
من دیرتو امروز تازی بازی کردم دیدم صد تای نید فور سپیده

B.3.S.T
08-06-2011, 00:17
تو بازی از کجا کنترل ترمز اتوماتیک رو قطع کنم؟

hts1369
08-06-2011, 09:45
برا انتخاب یکسری ماشینها یه کد vip (یا یه همچین چیزی) میخواهد این یعنی چی و چطور اون ماشینهارو میشه انتخاب کرد؟
کسی نیست جواب بده

Behnam_o2
08-06-2011, 14:57
آقایون فقط همین چند کشوره کنیا،فرانسه سویس فنلاند و دو سه تا کشور دیگه هست تو بازی یا جلوتر که بریم جاده هایی از کشورهای دیگه هم اضافه میشن؟؟؟ جاده ی خاکی و کویری فقط کنیا؟!!!

treason_boys
08-06-2011, 15:28
آقایون فقط همین چند کشوره کنیا،فرانسه سویس فنلاند و دو سه تا کشور دیگه هست تو بازی یا جلوتر که بریم جاده هایی از کشورهای دیگه هم اضافه میشن؟؟؟ جاده ی خاکی و کویری فقط کنیا؟!!!

کشور جدیدی که اضافه نمیشه..چون اگه وارد پوشه location بازی بشی فقط اسامی این کشورها وجود داره..فقط احتمال داره پیست های جدیدی تو همین کشورها آنلاک بشه

البته واقعا جاده های بازی از نظر طراحی فوق العاده ان ولی ای کاش میشد پیست های بازی DIRT2 رو هم به بازی اضافه کرد...مسیرهای مغرب، مالزی، کرواسی ، چین و مسیر یوتاه و اون مسیر رالی که حالت پیست داشت واقعا فوق العاده بودن..کاش این مسیرها تو شماره جدید بود دلم میومد بازیه قبلی رو پاک کنم:31:
بعد از سری PES بازی DIRT2 تنها بازیی بود که همیشه به صورت مستمر بازیش می کردم:40:

Behnam_o2
08-06-2011, 15:43
همش باید یه ضدحال تو بازی بذارن!! آخه جاده خاکیو کویری که نباید فقط از یه کشور باشه!!! شماره قبلی که بیشتر داشت. مغرب یوتا فکر کنم یکی دیگم بود. جنگلهای مالزیش که پر از گلو لای بود که واقعآ فوق العاده بود. حیف... گفته بودن تنوع جاده ها بیشتر میشه کمتر شد!!! جاده جدید تو یه کشور تکراری بازم همون نوع طبیعتو داره زود تکراریو یکنواخت میشه محیط بازی

hts1369
08-06-2011, 19:30
تو بازی از کجا کنترل ترمز اتوماتیک رو قطع کنم؟
تو اونجا که میخوای لول بازی رو تعیین کنی میتونی ترمز اتوماتیک رو خاموش کنی.

pedram_sad
08-06-2011, 22:18
بازی واقعا شاهکاره
من 40 درصد از Career رو تمام کردم
یعنی 93 مسابقه که 90 درصدش رو هم اول شدم

جدا لذت بخشه مخصوصا که 8X CSAA هم زده باشی
گرافیک بازی به خصوص تو شب و جاده های برفی واقعا چشم نواز شده

donut زدن و spin زدن ها مخصوصا وقتی 2x یا 3x میشه و به بالا خیلی لذت بخش هست

موسیقی بازی هم کمتر Racing ای دیدم که موزیک هاش تو این نسل اینقدر قشنگ باشه

پ.ن :

یکی از اهنگ های البوم جدید بهرام ( رپر ) به نام یکی طعمست یکی گرگ هم از این بازی cover شده اینم جالب بود !

Yi Yi
08-06-2011, 22:52
گرافیکش به اندازه ی نسخه ی قبلی چشم نواز نیست.
منوها و Presentation هم همین طور.

اون زنه و مرده هم که یک دم فک می زنند! مخم رو خوردند.

p30worldapm
09-06-2011, 07:30
donut زدن و spin زدن ها مخصوصا وقتی 2x یا 3x میشه و به بالا خیلی لذت بخش هست

این دو تا گفتین، چی هست؟ چه جوریه؟
چه جوری می شه دور یه سطون دریفت کشید و چرخید؟

bahman.pdf
09-06-2011, 09:29
به نظر من codemasters شاهکار کرده !
بازی فوق العاده است مخصوصا قسمت DC

pedram_sad
09-06-2011, 10:00
این دو تا گفتین، چی هست؟ چه جوریه؟
چه جوری می شه دور یه سطون دریفت کشید و چرخید؟
تو بعضی از قسمت ها که event های پشت سر هم هست اون قسمت هایی که باید دور مانع های سبز رنگ بچرخی donut هست و اون قسمت هایی که وسط اون 4 تا مانع بنفش رنگ باید دور بزنی هم spin هست

که وقتی نزدیک اون سبزه بشی باید ترمز دستی رو اروم بزنی تا ماشین سر بخوره و بعدش با مقداری گاز تمام اون خطی که دور اون مانع ایجاد میشه رو دور بزنی تا کامل بشه برای spin هم همین طور
داخل اون محوطه باید یک دور بزنی و از اون محوطه بیرو ننیای که اونم با handbreak شروع میشه

جاهایی که خاکی هست و spin و donut میزنی واقعا گرافیک mindblowing هست با این engine خوف ناکش

mmf72
09-06-2011, 10:25
سلام ببخشيد آيا اين بازي براي ps3 هم اومده و روي فريمور 3.55 بالا مياد؟

saddegh
09-06-2011, 23:12
سلام بچه ها چطور این ترمز اتوماتیکش برداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hts1369
10-06-2011, 08:10
سلام بچه ها چطور این ترمز اتوماتیکش برداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو تنظیمات مربوط به سختی بازی برید off کنید

ATA FARZADI
10-06-2011, 11:11
تو تنظیمات مربوط به سختی بازی برید off کنید

میشه دقیق تر بگین تو کدوم قسمت رو باید off کرد

pedram_sad
10-06-2011, 11:18
میشه دقیق تر بگین تو کدوم قسمت رو باید off کرد

قبل از هر مسابقه اونجا که نشون میده ماشین سمت راست تصویر هست یا همون service area
از منوی سمت چپ گزینه سوم نوشته difficulty and assist
اون رو که بزنی 3 تا حالت داره تو preset
و زیرش نوشته advance که اون رو بزنی چند تا گزینه میاد

mostafa_gm
11-06-2011, 23:10
به نظرم این بازی تو رالی ها نامردی میکنه.
آخه مگه میشه تو کراس ها همیشه اول بشم ولی تو رالی ها نفر 6 و 7؟!
اونم با اینکه می بینم فاصله ام از نفرات عقبی بیشتر میشه ولی آخرش اونا از من بالاترن!
من که میگم تو مسابقات رالی کشکی رکورد میده.

p30worldapm
12-06-2011, 16:05
شما در بازی داری حالت‌های مختلفی خواهید بود که می‌توان به مودهای رالی کراس، رالی، لندراش، Head2Head، تریل بلازر و مود جدید Gymkhana است که بنا بر نوع سبک مسابقه، خودروهای آن سبک در اختیار شما قرار می‌گیرند. در این بازی همچنین دارای یک زنگ تفریح به ظاهر آسان و در عمل سخت! با نامGymkhana هستیم که البته با طی کردن دوره آموزشی کن‌بلاک معروف دیگر برای شما چندان سخت هم نخواهد بود.
شما پس از طی کردن دوره آموزشی با کن‌بلاک، می‌توانید دریک مکان نسبتا کوچک پرش‌های بلند انجام داده و یا زیر یک ترلی دریفت بزنید و با پیچیدن به سبک کن‌بلاک وG معروفش بالاترین امتیاز را در این حالت بدست آورید .

این رو، سایت فارنت نوشته.
این مود هایی که گفته کجا هستند؟ دوره آموزشی کن بلاک کجاست؟

p30worldapm
13-06-2011, 13:16
این رو، سایت فارنت نوشته.
این مود هایی که گفته کجا هستند؟ دوره آموزشی کن بلاک کجاست؟
کسی نمی دونه؟

treason_boys
13-06-2011, 17:13
کسی نمی دونه؟

منظورت کدوم مدهاست؟ تو قسمت single pleyer یا مولتی..منظورش از مدها همون حالتای بازیه که انجام میدین..مثلا رالی مسابقه ایه که ماشین ها به فواصل زمانی حرکت می کنن و زمان مجموع مقایسه میشه..یا هد تو هد مسابقه بین دو ماشینه که یک مسیر رو همزمان طی می کنن...یا جیمیکانا هم همون جینگولک بازیهاییه که تو این شماره اضافه شده:31:
کِن بلاک هم تو قسمت کریر، session اول تو قسمت نهایی، یعنی همون مثلث وسطی برای جیمیکانا ابتدا چند تا آموزش میزاره که بعد ما باید همون کارها رو انجام بدیم.

p30worldapm
15-06-2011, 00:02
منظورت کدوم مدهاست؟ تو قسمت single pleyer یا مولتی..منظورش از مدها همون حالتای بازیه که انجام میدین..مثلا رالی مسابقه ایه که ماشین ها به فواصل زمانی حرکت می کنن و زمان مجموع مقایسه میشه..یا هد تو هد مسابقه بین دو ماشینه که یک مسیر رو همزمان طی می کنن...یا جیمیکانا هم همون جینگولک بازیهاییه که تو این شماره اضافه شده:31:
کِن بلاک هم تو قسمت کریر، session اول تو قسمت نهایی، یعنی همون مثلث وسطی برای جیمیکانا ابتدا چند تا آموزش میزاره که بعد ما باید همون کارها رو انجام بدیم.
بالاخره رسیدم به اونجا همرو هم اول شدم ولی تو اینها هر کاری می کنم، نمی شه.:41:
این که اصلا آموزش نمی ده، یه فیلم کوچولو می ذاره و بعدش من هر کاری می کنم، نمی تونم بیشتر از طلا بگیرم!:19:

treason_boys
15-06-2011, 16:32
بالاخره رسیدم به اونجا همرو هم اول شدم ولی تو اینها هر کاری می کنم، نمی شه.:41:
این که اصلا آموزش نمی ده، یه فیلم کوچولو می ذاره و بعدش من هر کاری می کنم، نمی تونم بیشتر از طلا بگیرم!:19:

طلا همون نفر اوله اینجا...واسه پلاتینیوم گرفتن باید مهارتت در حد کِن بلاک باشه:31:

مثلا تو قسمت پرش باید به محضی که ماشین بعد از پرش به زمین رسید دستی بکشی ماشین دور بزنه
یا مثلا تو قسمت spin فقط از یه قسمت استفاده کن..به محضی که دور 360 کامل شد یه مقدار از محدوده برو بیرون دوباره برگرد داخل همونجا 360 بعدی رو بزن

کلا باید خیلی سریع و بی اشتباه انجام بدی..سخته ولی ممکن

naim697
16-06-2011, 12:55
سیو بازی را کسی داره ؟

در ضمن روی دسته بازیم چطوری کدوم دگمه را برای ترمز دستی بذارم ؟ اسم گزنیش چی هستش ؟ چطوری ؟

spz
20-06-2011, 09:40
دوستان شما با چه مدی بازی میکنید ؟ کجوال خیلی اسونه و حال نمیده ولی 2 تا مود دیگه خیلی سخت میشه ..

treason_boys
20-06-2011, 16:55
با این کار فقت میشه تک نفره بازی کرد تو split screen یا همون دونفره کار نمیکنه :31:

من امتحان کردم دو نفره هم میشه...تمام کلیدهای دسته رو فشار بده بلاخره یکی عمل می کنه:31:اگه نشد کلیدهای کیبورد رو امتحان کن:10:

---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------

دوستان شما با چه مدی بازی میکنید ؟ کجوال خیلی اسونه و حال نمیده ولی 2 تا مود دیگه خیلی سخت میشه ..

اگه منظورت درجه سختیه به نظرم بزار روی 4..نه خیلی سخته نه خیلی راحت

Subaru
21-06-2011, 10:14
من درجه سختی رو رو 5 گذاشتم تا حالا هم همه مسابقات (جمعا 10 تا از ابتدای بازی ! )(به جز 2 تا که دوم شدم) رو اول شدم
یه بار هم درجه رو رو 6 گذاشتم دیدم نه یکم سخت شد درجه 6 مرد میخواد ...

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

دوستان پچ بازی رو به چه صورت نصب کنم ؟
هیچ فایل ستاپی نداره

meha
22-06-2011, 00:19
چرا اینقدر بازی یک جوریه؟!:دی

حس میکنم خیلی بچگانس

مخصوصا فرمون دادنش!

گرافیکش هم اینطور که تعریف میکردن نبود

camry
22-06-2011, 11:59
چرا اینقدر بازی یک جوریه؟!

حس میکنم خیلی بچگانس

مخصوصا فرمون دادنش!

گرافیکش هم اینطور که تعریف میکردن نبود

مسخره می کنی؟
بازی به این خفنی تو عمرت دیده بودی؟
اتفاقا از رنگ ها و افکتای فوق العاده استفاده کرده و یه سبک جدید ه بازیا داده همینه که همه رو به خودش جذب کرده

meha
22-06-2011, 13:36
مسخره می کنی؟
بازی به این خفنی تو عمرت دیده بودی؟
اتفاقا از رنگ ها و افکتای فوق العاده استفاده کرده و یه سبک جدید ه بازیا داده همینه که همه رو به خودش جذب کرده

والا نه مسخره نمیکنم

خودم از سختی Shift 2 ناراضی بودم ولی الان سختی اون رو به Dirt 3 ترجیح میدم

آخه خیلی بچگانس هندلینگش!

مثلا با سرعت 130 تا 140 به راحتی میشه یک پیچ رو رد کرد اونم پیچ به اون بدی!

Behnam_o2
22-06-2011, 15:19
والا نه مسخره نمیکنم

خودم از سختی Shift 2 ناراضی بودم ولی الان سختی اون رو به Dirt 3 ترجیح میدم

آخه خیلی بچگانس هندلینگش!

مثلا با سرعت 130 تا 140 به راحتی میشه یک پیچ رو رد کرد اونم پیچ به اون بدی!
عزیز دل، شما درجه سختیو ببر بالا بعد اگه با 140تا راحت پیچیدی بگو بچه گانست!!!!

camry
22-06-2011, 18:43
ممنون دوستان از پاسخ دهیتون

need for speed که آشغال ترین بازیه که تو عمرم دیدم اصلا اسمشو نیارو نگو بهتر از dirt 3 هست که...:27:
need for speed از کربن و حتی prostreet به بعد اشغال شد و شیفت که از همه بد تره

اما dirt 3 واقعا از همه لحاظ عالی کار کرده نمیدونم چرا شما همش بازیای یکنواخت رو ترجیه میدین و بازی به این قشنگیو میگین بچه گونست :31:

Mool Tee
22-06-2011, 19:04
سلام به همه دوستان گل:31:
یه سوالــِی داشتم. موقعی که Dirt 2 اومد می خواستم برم بخرم ولی دوستام گفتن رانندگیش سخته.
مخواستم بدونم Dirt 3 هم مثل 2 هستـــیو؟از همه لحاظ خوبه؟بخرم؟یه 2 نفر 2 تا نظر بدن من ببینم بخریــــوم یا نــــــه

camry
22-06-2011, 19:55
سلام به همه دوستان گل
یه سوالــِی داشتم. موقعی که Dirt 2 اومد می خواستم برم بخرم ولی دوستام گفتن رانندگیش سخته.
مخواستم بدونم Dirt 3 هم مثل 2 هستـــیو؟از همه لحاظ خوبه؟بخرم؟یه 2 نفر 2 تا نظر بدن من ببینم بخریــــوم یا نــــــه
نخری از دست دادی داداش زودی باش :10:

Mool Tee
22-06-2011, 20:36
نخری از دست دادی داداش زودی باش :10:

Ok می خرم. ولی نگفتی گیم پلی سخته یا نه؟

marmolak kocholo
22-06-2011, 20:46
سلام به همه دوستان گل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mool Tee جان، حتما بازی رو بگیر که حسابی لذت می بری!!

Ok می خرم. ولی نگفتی گیم پلی سخته یا نه؟

اصلا از بابت سختی بازی نگران نباش!
سختی بازی 3 حالت داره، که دومیش به نظر من ایده عاله! ولی بازم اگه برات سخت بود می تونی بزاری رو کژوال که
آسون تر میشه. از یه طرف هم تنظیمات پیشرفته داره، مثلا می تونی ترمز خودکار رو برداری یا خط راهنمارو غیر فعال کنی و...

meha
22-06-2011, 21:03
ممنون دوستان از پاسخ دهیتون

need for speed که آشغال ترین بازیه که تو عمرم دیدم اصلا اسمشو نیارو نگو بهتر از dirt 3 هست که...:27:
need for speed از کربن و حتی prostreet به بعد اشغال شد و شیفت که از همه بد تره

اما dirt 3 واقعا از همه لحاظ عالی کار کرده نمیدونم چرا شما همش بازیای یکنواخت رو ترجیه میدین و بازی به این قشنگیو میگین بچه گونست :31:

ممنون ولی هرکسی یک نظری داره و نظر هر شخص برای خودش محترمه و نمیشه به دیگری تحمیل کرد

درجه سختی بازی رو چطور باید ببرم بالا؟

underworld
24-06-2011, 12:07
سلام
بعضی از دوستانم که بازی رو گرفته بودند بهم گفتند که گرافیک بازیش از Dirt 2 پایین تره
یعنی حقیقت داره؟

Layken
24-06-2011, 14:32
من موقع اجراش مشکل دارم

مشکلات نصب و اجرا - DiRT 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

spz
25-06-2011, 10:14
[QUOTE=Subaru;6197206]من درجه سختی رو رو 5 گذاشتم تا حالا هم همه مسابقات (جمعا 10 تا از ابتدای بازی ! )(به جز 2 تا که دوم شدم) رو اول شدم
یه بار هم درجه رو رو 6 گذاشتم دیدم نه یکم سخت شد درجه 6 مرد میخواد ...

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

یک سوال
شما درجه شو از کجا تنظیم مکنید ؟! کجا باید برم دقیقا ؟!:31:

tommy vercetti
25-06-2011, 13:14
سلام دوستان.
یه سئوال داشتم::31:
میشه بگید چه طور spin ، چرخش دور یه مانع و دریفت رو به طور صحیح انجام بدم؟
ممنون.

tommy vercetti
25-06-2011, 19:38
سلام دوستان.
یه سئوال داشتم::31:
میشه بگید چه طور spin ، چرخش دور یه مانع و دریفت رو به طور صحیح انجام بدم؟
ممنون.
دوستان خواهشمندم پاسخ بدهید.
به شدت فرصت محدودی دارم.
ممنون:21:.

p30worldapm
25-06-2011, 21:08
دوستان خواهشمندم پاسخ بدهید.
به شدت فرصت محدودی دارم.
ممنون:21:.
اول مطمئن باش که از کیبورد استفاده نمی کنی! من سر دونات گیر داشتم آخه فرمونش فقط یه مقدار و تا ته می پیچه! برای بزرگاش باید فرمون رو کمتر می چرخوندم که با کیبورد نمی شد. ولی با تمرین خیلی خیلی زیاد تونستم!
قبلش یه دستی کو چولو می کشی و شروع می کنی به گاز دادن و چرخوندن فرمون. فرمون رو ثابت نگه دار و همواره گاز بده. اسپین که ساده ترینشه فرمون رو تا ته می چرخونی و گاز می دی. برای دریفت هم همین جوری فقط وسطش فرمون رو برعکس بپیچون.

tommy vercetti
25-06-2011, 23:19
اول مطمئن باش که از کیبورد استفاده نمی کنی! من سر دونات گیر داشتم آخه فرمونش فقط یه مقدار و تا ته می پیچه! برای بزرگاش باید فرمون رو کمتر می چرخوندم که با کیبورد نمی شد. ولی با تمرین خیلی خیلی زیاد تونستم!
قبلش یه دستی کو چولو می کشی و شروع می کنی به گاز دادن و چرخوندن فرمون. فرمون رو ثابت نگه دار و همواره گاز بده. اسپین که ساده ترینشه فرمون رو تا ته می چرخونی و گاز می دی. برای دریفت هم همین جوری فقط وسطش فرمون رو برعکس بپیچون.
در ابتدا لازم به ذکر است که بگویم من از نسخه ی کنسول بازی بهره می برم. اما نمی تونم تو دور چرخیدن دور یک شی بیفتم. یعنی خیلی ساده یا به او برخورد می کنم، یا از دور خارج می شوم. این اوضاع در زمانی که دایره کوچک تر هم باشه بدتر می شه. تو اسپین هم مشکل این جاست که اون جایی که دقیقا می خوام نمی چرخه. یعنی چند متر اون ور تر جایی که می خوام می چرخه. به همین خاطر به دیواره ها می خوره.
در کل ممنون که پاسخ بنده را دادید.:20:

shiapics
03-07-2011, 11:46
دوستان این نسخه هم مثل نسخه قبلی فرمون خشکه؟

یعنی همونطور فرمون دادن سخته؟

matrix_3s
04-07-2011, 00:00
من نسخه 2 رو اصلا نمیتونستم بازی کنم به خاطر فرمون سختش
ولی این بازی فرمونش خیلی بهتره ...........
اگه شما هم نمیتونستی بازی کنی 2 رو این رو به راحتی میتونی بازی کنی.......

SA.JJ.AD
04-07-2011, 14:27
حدود 50% بازیو تکمیل کردم تا الان !! زیاد حال نکردم باهاش و اون یزی که انتظار داشتم نبود !! گرافیک فقط خوبه ... بازی یه جورایی حالت کودکانه ای داره :31:نه هیجالنی نه چیزی تو یه سری جاده ی خاکی میری اینور اونور اول یا دوم میشی طلا میگیریو ... همیین :31:نمیدونم چرا اینقد روند بازی برام تکراری و ناجور شده :2::31:اصلا انگار بازی یه چیزیش میشه و ناقصه :31:
.
به دوستان علاقه مند به بازی برنخوره :31:اینا فقط نظر و احساس شخصی بنده بود تا اینجای کار :31:اصلا بازی برام هیجان انگیز نیست !! چند تا مسابقه که میدم خوابم میگیره :31::27:

Sam Fisher 11
04-07-2011, 14:44
به دوستان علاقه مند به بازی برنخوره اینا فقط نظر و احساس شخصی بنده بود تا اینجای کار اصلا بازی برام هیجان انگیز نیست !! چند تا مسابقه که میدم خوابم میگیره
چیزه بدی نیست که: دی...شوتر که نیست یه شبه بشینی پاش تمومش کنی...
منم بعد از چند مسابقه خسته میشم...رالیه دیگه هی دور خوردن و پیچ و میچ رد کردن چشمو خسته میکنه...

SA.JJ.AD
04-07-2011, 14:57
چیزه بدی نیست که: دی...شوتر که نیست یه شبه بشینی پاش تمومش کنی...
منم بعد از چند مسابقه خسته میشم...رالیه دیگه هی دور خوردن و پیچ و میچ رد کردن چشمو خسته میکنه...

نه بابا یه شبه چیه :31:چند هفتست که بعضی روزا یه یه یکی دو ساعتی بازی میکنم فقط :31:کلا یه جوریه !! مثلا شیفت 2 بال اون حالو احوالش :31:خیلی بیشتر هیجان داشت برام . مثلا عقب میفتادم یا میخوردم جایی کلی حرص میخوردم و باید عرق میریختم تا برسم به نفر اول یا دوم . یا مثلا 1 کیلومتر به خط پایان با یه حرکت ناجوانمردانه میکوبیدم به ماشین جلویی و اول میشدم و اون اخر میشد :31::31:اما این چی اصلا سر پیچ ها نیاز به ترمز یا ... نیست فقط بپیچ و برو !! احیانا یه جا هم که اشتباه کنی ... مثلا تو دریفت ها ( که تنها بخش بازیه که برام لذت بخش بوده و منو تا اینجا کشونده :31:) کافیه زمان رو برگردونی عقب و ... :13:کلآ بازی یه حالت مبتدیانه داره !! فک کنم رو حالت اسون میزاشتم بازیو دییگه اصلا چشم بسته هم میشد رفت :31::27:
.
فقط دریفت هاش کمی تا قسمتی لذت بخشه :20:

mehdy.z
04-07-2011, 19:28
منم نمیخوام فن بوی بازی درآورده باشم ولی این بازی در مقابل عظمتی مثل shift 2 یه بازی کودکانه_ست!!
shift2 در تمام ابعاد سعی شده که بازی به یک ریسینگ واقعی نزدیک باشه(چه از نظر فیزیک که واقعا با ابهت توش کار شده) و چه از نظر گرافیک به نحوی که اگه شما یه شات توی بازی بگیری و از دور بهش نگاه کنی یه لحظه فکر میکنی واقعیه(امتحان کنید!!)ولی این بازی با اینکه سبک کاملا متفاوته ولی هم فیزیک و هم گرافیکش در مقابل اون کاملا فانتزی به نظر میاد و بیشتر جنبه سرگرمی داره....

madopak
04-07-2011, 22:32
تو این بازی نورهای شدید مثل نور خورشید یا لامپ ماشین که شب روشنه قرمز رنگه.علتش چیه؟گرافیکم ساپفیر 5670
ممنون اگه کمک کنین.

matrix_3s
05-07-2011, 09:55
تو این بازی نورهای شدید مثل نور خورشید یا لامپ ماشین که شب روشنه قرمز رنگه.علتش چیه؟گرافیکم ساپفیر 5670
ممنون اگه کمک کنین.
قرمز که سهله
صورتی ، بنفش ، نارنجی ، آبی و انواع رنگهایی که توی رنگین کمون هست تو نور مستقیم خورشید هم دیده میشه.......:31:+ زرشکی

Sam Fisher 11
05-07-2011, 18:41
اما این چی اصلا سر پیچ ها نیاز به ترمز یا ... نیست فقط بپیچ و برو
گمونم همه اسیستارو آن کردی وگرنه مگه نیدفوراسپیده که الکی بپیچه: دی

منم نمیخوام فن بوی بازی درآورده باشم ولی این بازی در مقابل عظمتی مثل shift 2 یه بازی کودکانه_ست!!
اون زمان که اینقدر ریسینگ شبیه سازی نبود "کلین مک ری" کله ملتو میخوابوند، اونوقت بازی های تازه به دوران رسیده ای مثل شیفت رو با این مقایسه میکنین؟: دی: دی
بعدم اگر قرار به مقایسه باشه بهتره شیفت رو با عنوان هم سبکش از کدمسترز یعنی grid مقایسه کنید نه درت.
حالا گیریم که مقایسه هم بخوایم بکنیم...رنک شیفت 2 بین بازی های 2011 تو سایت گیم رنکینگ 74 هست بعد اونقت رنک dirt3 که شما میفرمایین کودکانس 18!
توی متاکرتک هم میانگین امتیاز درت 87 و شیفت 84...

کافیه زمان رو برگردونی عقب و
خودش که برنمیگردونه...اگر خیلی حرفه ای هستی خب برنگردون اختیاریه: دی
Forza هم برگردوندن زمان داره و میشه گذاشتش رو حالتی که اتومات سر پیچا ترمز کنه پس لابد اونم آسونه؟: دی

SA.JJ.AD
05-07-2011, 19:18
گمونم همه اسیستارو آن کردی وگرنه مگه نیدفوراسپیده که الکی بپیچه: دی

اون زمان که اینقدر ریسینگ شبیه سازی نبود "کلین مک ری" کله ملتو میخوابوند، اونوقت بازی های تازه به دوران رسیده ای مثل شیفت رو با این مقایسه میکنین؟: دی: دی
بعدم اگر قرار به مقایسه باشه بهتره شیفت رو با عنوان هم سبکش از کدمسترز یعنی grid مقایسه کنید نه درت.
حالا گیریم که مقایسه هم بخوایم بکنیم...رنک شیفت 2 بین بازی های 2011 تو سایت گیم رنکینگ 74 هست بعد اونقت رنک dirt3 که شما میفرمایین کودکانس 18!
توی متاکرتک هم میانگین امتیاز درت 87 و شیفت 84...

خودش که برنمیگردونه...اگر خیلی حرفه ای هستی خب برنگردون اختیاریه: دی
Forza هم برگردوندن زمان داره و میشه گذاشتش رو حالتی که اتومات سر پیچا ترمز کنه پس لابد اونم آسونه؟: دی

من کاری به شیفت 2 و بحثتون با اون دوستمون ندارم :31: !! همونطور که اول گفتم بازی ... بسیار اسون و بسیار خسته کنندست و سریع تکراری میشه ... و همچنین هیچ هیجانیی نداره به طوری که ادم خوابش میگیره :27: تنها کاری که باید بکنی اینه که انالوگ چپو هی اینور اونور ببری تا برسی به خط پایان ... همین :31:بعضی جاها هم کافیه یه کوچولو گاز رو ول کنی :31:
.
در مورد فروزا هم که منیگید فلش بک داره که وقتی یه اشتباه کردی زمانو برگردونی عقب و این مسخره بازی ها :31:بنظرم بلی اگه اینجور باشه ( شبیه درت 3 ) و به همین اسونی باشه اونم یه بازی فان و اسون محسوب میشه که برای افراد راحت طلب ( که زیاد هم هستن ) طراحی شده !:31:البته بعید میدونم تا این حد باشه !! و لااقل اونقد سخت هست که گیمر رو تو اکثر صحنه ها به چالش بکشه همیشه و همین باعث شه اکثرآ فلش بک کم بیاره بازی کننده :31:
+
در کل فروزا ربطی به این نداره و اگه قراره مقایسه بشه باید با شیفت 2 و gird یا حتی با پدر بازی های شبیه ساز ریسینگ مقایسه شه :20:

mehdy.z
06-07-2011, 12:43
منم والا یه 10 خطی نوشتم ولی سر آخر پشیمون شدم چون یادم اومد اینجور بحثها هیچوقت به نتیجه نرسیده... بزرگترین سندش هم مقایسه_ی بین Forza و GT هست...این دو تا که سبکشون کپ همه نتیجه_ش جز دعوا چیزی نبوده دیگه این دو تا بازی رو که خدا به خیر کنه!:31:
خلاصه گیمر باشید و از بازیهاتون نهایت لذت رو ببرید:8::20:

meha
06-07-2011, 13:33
من عاشق Shift 2 هستم

ولی:دی

Shift 2 خیلی سخته...Dirt3 خیلی آسونه...حد وسط نداره!!!!!!!:دی

mahyarSAMSUNG
08-07-2011, 10:54
کسی میتونه بگه قلق این بازی در حالت advance چطوریه ؟ من اصلا احساس میکنم این بازی رو هیچکس در حالت advance نمیتونه بره چون ماشینها توی دور اول محو میشن ... البته منم حالت intermediate رو خوب میرم ...

Arrowtic
08-07-2011, 13:53
یکی آموزش Drift زدن رو میگه؟؟؟اصلا بلد نیستم و نمیتونم.خیلی برام مهمه اون قسمت آموزش دریفت هم نتونستم حتی برونز بگیرم همش خوردم درو دیوار.

khelane
09-07-2011, 21:49
یکی آموزش Drift زدن رو میگه؟؟؟اصلا بلد نیستم و نمیتونم.خیلی برام مهمه اون قسمت آموزش دریفت هم نتونستم حتی برونز بگیرم همش خوردم درو دیوار.
با اجازه اساتید
سلام من هم مشکل داشتم ولی بازی رو ول کردم و یه کم دقت کردم یه زره قلقش اومده دستم شما وقتی نزدیک یه پیچ میشی یا میخوای در اون لحظه دریفت کنی (من با دنده دستی اینکار رو میکنم)میام دنده دو که عقب ماشین رو به یه کناری میبره وقتی و باید فرمون رو درست هدایت کنی بعد اگه فهمیدی داری از خط دریفت فرضی خودت خارج میشی یه دنده معکوس به یک میای دنده یک که اصولا قدرتی هست ماشن رو میکشه به جلو و نمیزاره کنترل ماشین بهم بخورد پس به نظر من اینجوری شد
اول میری دنده دو بعد باید دست فرمونت خوب باشه اگه کنترل داره خارج میشه بلافاصله میریدنده 1 بعد که درست شد سریع میری 2
برای دریفتهای که تو جای خود هست و دور خودت چرخ میخوری باید دنده 1 و 2 رو پشت سر هم عوض کنی همین
امیدوارم یه ضره هم شده کمکتون کرده باشم

underworld
09-07-2011, 22:31
سلام
ببخشید میشه یکی دقیق بگه چطوری میشه علامتهای سبز رنگ وسط جاده رو که راهنماییمون میکنه رو چطور میشه غیر فعال کرد؟
هرجا توی Option رفتم ندیدم

Arrowtic
09-07-2011, 22:39
یه کمی بهتر شد ولی هنوز نتونستم.من که سر اونجایی که میخوام دریفت کنم میرم دنده دو فرقی به حالم نمیکنه بازم میره یه طرف دیگه نمیچرخه.نباید در این حین ترمزم بگیرم؟؟؟(اگرچه همه نوعو تست کردم نمیشه که نمیشه.)
اصلا ماشینه نمیچرخه هرکاری میکنم.

mehdy.z
09-07-2011, 23:24
با اجازه اساتید
سلام من هم مشکل داشتم ولی بازی رو ول کردم و یه کم دقت کردم یه زره قلقش اومده دستم شما وقتی نزدیک یه پیچ میشی یا میخوای در اون لحظه دریفت کنی (من با دنده دستی اینکار رو میکنم)میام دنده دو که عقب ماشین رو به یه کناری میبره وقتی و باید فرمون رو درست هدایت کنی بعد اگه فهمیدی داری از خط دریفت فرضی خودت خارج میشی یه دنده معکوس به یک میای دنده یک که اصولا قدرتی هست ماشن رو میکشه به جلو و نمیزاره کنترل ماشین بهم بخورد پس به نظر من اینجوری شد
اول میری دنده دو بعد باید دست فرمونت خوب باشه اگه کنترل داره خارج میشه بلافاصله میریدنده 1 بعد که درست شد سریع میری 2
برای دریفتهای که تو جای خود هست و دور خودت چرخ میخوری باید دنده 1 و 2 رو پشت سر هم عوض کنی همین
امیدوارم یه ضره هم شده کمکتون کرده باشم
حرف دوستمون کاملا تائید میشه برای دریفت بهتربن حالت دستی کردن دنده هست...اگرچه با دنده اتوماتیک هم میشه طلا گرفت:20:

سلام
ببخشید میشه یکی دقیق بگه چطوری میشه علامتهای سبز رنگ وسط جاده رو که راهنماییمون میکنه رو چطور میشه غیر فعال کرد؟
هرجا توی Option رفتم ندیدم
قبل از اینکه شروع بازی شما باید رو گزینه race کلیک کنید درسته؟همونجا توی تنظیمات assistant میتونید dynamic line رو خاموش کنید...

Vo1demort
09-07-2011, 23:33
بهترین و زیباترین و خارق العده ترین بازی ریسینگ شبیه سازی بود که تو عمرم بازی کردم ..... بسیار لذت بخش بود.....

pour-homme
10-07-2011, 00:00
چطوری دنده را دستی کنم؟

Arrowtic
10-07-2011, 00:06
Option Controls Transmition
باید ترنسمیشن رو از اتوماتیک ببری سر اون یکی.

khelane
10-07-2011, 21:50
یه کمی بهتر شد ولی هنوز نتونستم.من که سر اونجایی که میخوام دریفت کنم میرم دنده دو فرقی به حالم نمیکنه بازم میره یه طرف دیگه نمیچرخه.نباید در این حین ترمزم بگیرم؟؟؟(اگرچه همه نوعو تست کردم نمیشه که نمیشه.)
اصلا ماشینه نمیچرخه هرکاری میکنم.
ببین من هم اوایل خیلی مشکل داشتم این اولین بازیمه که در حالت دستی بازی میکنم و گذاشتمش رو حالت راحتتر ولی شما همیشه اول باید یه چیزی رو یاد بگیری بعد شروع به مسابقه دادن کنی
به نظر من مشکل شما بیشتر در بخش های هست که دوربرش محدوده یعنی چهار لاستیکی میزارن و درونش سیاه هست یا یه لاستیک که میزارن و باید دورش چرخ بخوری که واسه من هم خیلی سخت بود وقتی نزدیک اون میریس بلافاصه میای دنده 1 جوری که ماشین از بس گاز بخوره نزدیک بشه بترکه :27:بعدا همزمان با دنده یک رو به طرفی که میخوای دریفت کنی میچرخی بعدا زود میری دو همین
اول دنده 1 یه زره نرسیده به هدف فرمون رو خم بعد میری دو وقتی دنده رو میبری دو قبلا واسه این میگم فرمون رو بچرخون در حین اینکه میری دنده دو ماشین عقبش چرخ میخوری اینجوری راحت میتونی ماشن رو در جهت قرمز خودش کنترل کنی
انشالله دریفت عالی داشته باشی

VAHID
18-07-2011, 18:03
من تا حالا بازی به این زیبایی انجام نداده بودم واقعا که عالی بود این dirt 3
جاده های خیلی زیبا با گرافیک خیلی خوب همینطور ماشین هاش
به نظر من از قسمت دومش بهتر بود.

alpha007
21-07-2011, 14:13
چرا مثل سری های قبل (dirt 1 & 2) بعد از بردن هر مرحله خودش مرحله جدیدو نمیاره؟
حتما باید از لیست انتخابش کنی...! :

VAHID
21-07-2011, 16:25

دوست عزیز مزاحل اصلی بازی dirt tour هستش اون 4 فصل اصلی

Dante May Cry M
22-07-2011, 07:48

شما رفتی قسمت Time Trial که فقط برای رکورد شکنی.
برو قسمت Dirt Tour اونجا مرحله های بازیه.

omidshsh
22-07-2011, 11:45
آقا تنظميات اين بازي چه جوريه؟!؟!
كنترل ماشين اصلا دست من نيست
يه راست ميزنم ماشين ميرهتو چمنا!!!
چيو بايد فعال يا غير فعال كنم!؟!
يه سري تنظيمات پيشرفته هم داره اونا رو روي چي بذارم؟

mammuot
24-07-2011, 12:41
باسلام
این بازی رومی شناسم نسخه ی قبلیشو بازی کردم این نسخه روهم دارم بازی می کنم توی چهار قسمت متفاوته ازجاده های کویری گرفته تا جاده های کوهستانی روداره گرافیک خیلی بالایی هم داره.
ارزش بازی کردنم داره.

MOHAMMAD2010
24-07-2011, 22:00
من یه سوال برام پیش اومده :
چرا تو همه مسابقه هایی که چند تا ماشین با هم دیگه دارن مسابقه میدن همیشه مارو آخره آخر میزاره !؟ ( البته تو این بازی فقط این جوری نیست تو همه بازی ها این جوریه ! )
خب اگه مارو اون اول میذاشت که اول شدن خیلی راحت تر بود !

VAHID
25-07-2011, 11:18
من یه سوال برام پیش اومده :
چرا تو همه مسابقه هایی که چند تا ماشین با هم دیگه دارن مسابقه میدن همیشه مارو آخره آخر میزاره !؟ ( البته تو این بازی فقط این جوری نیست تو همه بازی ها این جوریه ! )
خب اگه مارو اون اول میذاشت که اول شدن خیلی راحت تر بود !

خودتون هم گفتبن که اینجوری راحت تر اول میشدیم اگه اینجوری بود دیگه بازی
به نظر من جذابیتی نداشت من الان حدود 95 درصد بازی رو رفتم و جذابیت
بازی هم به این بود که بتونیم از حریفان جلو بزنیم .:20:

Rhodes
25-07-2011, 14:22
نمیشه آنلاین بازی کرد؟

ehsanmokh
26-07-2011, 17:20
اینم راه حلی برای دونفره بازی کردن....

MOHAMMAD2010
27-07-2011, 17:43
خداییش این dirt3 خیلی بد شده
نمیدونم شما ها Colin McRae Rally 2005 یا Dirt 1 رو بازی کردین یا نه ولی اونا خیلی بهتر بودن
همش رالی بودن ، ولی این دیرت 3 همش دریفت شده تا رالی ! یا باید تو یه پیست دوره خودت بچرخی یا بپری یا ...
اینقدر باید منتظر باشی تا یه مرحله رالی بهت بده !
یادش بخیر Colin McRae Rally 2005 :41:

VAHID
27-07-2011, 19:05
نمیدونم شما ها Colin McRae Rally 2005 یا Dirt 1 رو بازی کردین یا نه ولی اونا خیلی بهتر بودن
همش رالی بودن ، ولی این دیرت 3 همش دریفت شده تا رالی ! یا باید تو یه پیست دوره خودت بچرخی یا بپری یا ...

اره درسته نسبت به دو نسخه قبلی کمتر رالی داشت و دریفت با اون مرحله های امتیاز زیاد شده بود
ولی تو رالی جاده های زیادی نداشت و یه جا میدیدی تا فصل اخر همون بود و هی تو همون می بایست
مسابقه بدی مدل های زیادی هم از ماشین تو مسابقه نبود مثلا سوباری رو با یکم اسپرت تر
ازاد میکرد همینطور بقیه ولی در کل من با دو تا ماشین همه ی جاده ها رو بیشتر میرفتم
میتسوبیشی با سوباری اون فورد اخری هم که ازاد کرد خوب بود

tonypb
27-07-2011, 21:13
بازی خوب بود.ولی چیز زیادی نسبت به dirt 2 نداشت...ولی افکت باران فوق العاده فوق العاده فوق العاده استثنایی بود.:18:

MOHAMMAD2010
28-07-2011, 13:14
اره درسته نسبت به دو نسخه قبلی کمتر رالی داشت و دریفت با اون مرحله های امتیاز زیاد شده بود
ولی تو رالی جاده های زیادی نداشت و یه جا میدیدی تا فصل اخر همون بود و هی تو همون می بایست
مسابقه بدی مدل های زیادی هم از ماشین تو مسابقه نبود مثلا سوباری رو با یکم اسپرت تر
ازاد میکرد همینطور بقیه ولی در کل من با دو تا ماشین همه ی جاده ها رو بیشتر میرفتم
میتسوبیشی با سوباری اون فورد اخری هم که ازاد کرد خوب بود

باور کن اگه Colin McRae Rally 2005 این گرافیک رو داشت دیگه ته بازی بود ! یا حتی همون dirt 1

bleu2u4u
29-07-2011, 14:39

اره کدمستر باید یه سیاست مشخص داشته باشه
الان گرید و درت دارن عین هم میشن
ولی اگه درت رو میذاشت برای رالی و گرید رو هم برای پیست خیلی میتونست موفق تر باشه
بعدش انتشار یکی رو میذاشت برای سالهای زوج یکی رو برای سالهای فرد

3Dmajid
02-08-2011, 15:17
چه گرافیکی داره :18:
بازیش قشنگه خیلی هم شبیه گریده !
من اول فکر کنم نسخه ی جدید گریده اسمشو عوض کردن :31:
آخه من کلا تو فاز بازی ماشینی نیستم.
ولی این خط سبزه چیه وسط جاده کارو خراب کرده ؟
میری روش خودش واست گاز میده و سر پیچا ترمز میگیره.
نمیزاره اونجوری که میخوای رانندگی کنی.
نمیشه برش داشت ؟
----------------------------
درجه سختیشو تغییر دادم دیگه خط سبزه نیس :20:

چقد سوال کردم همه شم خودم جواب دادم :31:

saze
02-08-2011, 20:19
سلام
بازی رو چه جوری میشه save کرد؟

IOG
02-08-2011, 22:48
دوست من اگه با سیو کردن مشکلی داری باید بگم که این بازی فقط با Microsoft Games for Windows Live 3.3 کار میکنه. حتما دانلود کن و مطمئن باش کارت راه میفته

saze
03-08-2011, 09:43
دوست من اگه با سیو کردن مشکلی داری باید بگم که این بازی فقط با Microsoft Games for Windows Live 3.3 کار میکنه. حتما دانلود کن و مطمئن باش کارت راه میفته
سلام
Microsoft Games for Windows Live 3.3 نصب کردم،save نمیشه؟تنظیمات خاصی داره؟

ARASH66
03-08-2011, 10:19
از دوستان میخواستم بپرسم

آقا dirt3 یا shift 2 رو بازی کنم؟

3Dmajid
03-08-2011, 10:40
از دوستان میخواستم بپرسم

من شیفت 2 رو بازی نکردم ولی دیرت 3 هم جالبه مخصوصا گرافیکش :20:
البته طبق تجربه ای که از شیفت 1 دارم گیم پلی ش به پای دیرت نمیرسه.

VAHID
03-08-2011, 11:22
از دوستان میخواستم بپرسم

به شخصه بهتره dirt 3 رو بازی کنی به خاطر گیم پلی عالیش
ماشین های خفن و گرافیک خوب بازی من خودم
shift 2 رو بازی کردم اصلا بدرنمی خوره گیم پلی
خیلی کندی داره و خوب نیست و همش تو پیسته و جذابیتی نذاره .

3Dmajid
03-08-2011, 11:30
عجب جاده هایی ساختن ... :40:
پر از جزئیات :40:
خیلی باحاله.
مخصوصا برف و بارونش.
توی یه مرحله بارون میومد از داخل ماشین بازی میکردم. قطره های ریز ریز بارون روی شیشه ی ماشین میریخت ! بعد با برف پاک کن پاک میکرد و جای لکه ی پاک کردن قطره ها روی شیشه میموند :18: خیلی نایسه :40:
وقتیم برف میاد و روی برفا گاز میدی خورده خورده برف روی ماشینت میشینه :18:
فقط نمیدونم چرا تو یه مرحله که شدیدا بارون میومد دیگه بارون روی شیشه ی ماشین نمیشست :31: نمیدونم یادشون رفته بسازن !

ARASH66
03-08-2011, 11:41
گرافیک، گیم پلی، مسابقات در جاده و پیست، واقعی بودن رانندگی، زاویه دوربین در داخل ماشین و کنسول داخل ماشین، تیونینگ کردن ماشین اینا برام مهمه.

reza_meybod
03-08-2011, 17:43
دوستان سلام
من تازه این بازی رو گرفتم
سر پیچ میخوام بپیچم مشکل داره
واسه شما هم همینطوریه ؟ تنظیم خاصی داره ؟
اگه میشه بگید جوی استیک چطور فعال میشه
با سپاس

VAHID
03-08-2011, 21:06
گرافیک، گیم پلی، مسابقات در جاده و پیست، واقعی بودن رانندگی، زاویه دوربین در داخل ماشین و کنسول داخل ماشین، تیونینگ کردن ماشین اینا برام مهمه.

اینا رو همه dirt 3 داره ولی تیو نینگ کردن ماشین نداره خودش بهت ماشین های
اسپرت خفنی میده......... امتحان کن پشیمون نمیشی.

3Dmajid
03-08-2011, 21:09
دوستان سلام
من تازه این بازی رو گرفتم
سر پیچ میخوام بپیچم مشکل داره
واسه شما هم همینطوریه ؟ تنظیم خاصی داره ؟
اگه میشه بگید جوی استیک چطور فعال میشه
با سپاس

مشکل چی ؟!
اگه منظورت اینه که سر پیچ خودش ترمز میکنه واست سرعت ماشین کم میشه اون نحوه ی بازیه چون رو حالت Casual داری بازی میکنی.
میتونی بری تو قسمت Difficulty and assist تغییرش بدی.:10:

eblisandenzo
04-08-2011, 20:39
سلام دوستان . من تازه بازی رو نصب کردم !
اما یه چند تا سوال دارم !
من nfs رو با joyastic بازی میکنم! به همین دلیل سر دور ها احتیاج نیست که حالت up رو ول کنم و مثلا left یا right بگیرم تا ماشین بپیچه !
اما تو dirt 3 اولا که اصلا نمیتونم محل تنظیمات joyastic رو پیدا نم تا وصل بازی کنم و در ضمن رو کیبورد هم سر دورها مجبورم حال up رو ول کنم و بعدش بپیچم به راست که خیلی بیمزست چون سرعت کم میشه !

و یه چیز دیگه چطور میتونم برازم روی ful screen !

3Dmajid
04-08-2011, 22:14
من موندم چه فکری کردن واسه ماشینا بوق ساختن وقتی اصلا به کار آدم نمیاد !!

sirchicco
04-08-2011, 23:30

lMlOlHlSlElNl
08-08-2011, 19:44
سلام دوستان . من تازه بازی رو نصب کردم !
اما یه چند تا سوال دارم !
من nfs رو با joyastic بازی میکنم! به همین دلیل سر دور ها احتیاج نیست که حالت up رو ول کنم و مثلا left یا right بگیرم تا ماشین بپیچه !
اما تو dirt 3 اولا که اصلا نمیتونم محل تنظیمات joyastic رو پیدا نم تا وصل بازی کنم و در ضمن رو کیبورد هم سر دورها مجبورم حال up رو ول کنم و بعدش بپیچم به راست که خیلی بیمزست چون سرعت کم میشه !

برای بازی با دسته کافیه برید تو بخش تنظیمات کنترل کیبرد بعد رو دکمه های کیبرد اینتر بزنید و جای کلید های کیبرد دکمه های دسته قرار بدید
برای فول اسکرین هم alt+enter

m.diadem
09-08-2011, 22:55
سلام
من ویندوز لایو و نصب کردم...پروفایل هم ساختم...تو خود بازی هم پروفایل ساختم ولی بازم سیو نمی شه...چیکار کنم؟

---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------

این روش جواب نمی ده...یعنی وقتی می زنی بازی اجرا شه چند بار صفحه سیاه می شه ولی بازم عین قبل میاد و اون فایلی که گفتی بازم می شه false

soheilnouri
11-08-2011, 13:00
سلام دوستان.من ایکس باکس دارم.من تا جاهایی این بازی رو رفتم اما ماشیناش هنوز همون ماشینای معمولی قبله...میتسوبیشی یا فورد دیگه اخرشه؟مرسدسی یا سیتروئنی؟چطوری باید اونا رو باز کرد؟

VAHID
11-08-2011, 16:29
سلام دوستان.من ایکس باکس دارم.من تا جاهایی این بازی رو رفتم اما ماشیناش هنوز همون ماشینای معمولی قبله...میتسوبیشی یا فورد دیگه اخرشه؟مرسدسی یا سیتروئنی؟چطوری باید اونا رو باز کرد؟

خب دیگه همش همون ماشینای تو مسابقات واقعی هستن بیشتر هم میتسوبیشی,سوباری
فورد,مزدا همش همین ها هستن که در طول مسابقات مدل اسپرت تر و قدرت مند ترشون رو
ازاد میکنه

MobinS
11-08-2011, 17:00

ا! این چه حرفیه.... بخوای سبقت بگیری ، ماشینه میره کنار... بوق رو گذاشتن تا ازش تشکر کنی دیگه :دی
استفاده دیگه شم وقتی هست که تو ترافیک گیر کردی :دی بالاخره بوق بزنی میشنا پراکنده میشن :دی
+
خب ساختن بوق کاری نداره براشون که! یک اسکریپتی هست که در عرض 5 دقیقه می نویسن ، مثلا on press H این صدا پخش بشه.... که صد درصد این چیز های کوچیک هم روی نمره ی بازی تاثیر داره.

3Dmajid
12-08-2011, 12:18
ا! این چه حرفیه.... بخوای سبقت بگیری ، ماشینه میره کنار... بوق رو گذاشتن تا ازش تشکر کنی دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده دیگه شم وقتی هست که تو ترافیک گیر کردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالاخره بوق بزنی میشنا پراکنده میشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
خب ساختن بوق کاری نداره براشون که! یک اسکریپتی هست که در عرض 5 دقیقه می نویسن ، مثلا on press H این صدا پخش بشه.... که صد درصد این چیز های کوچیک هم روی نمره ی بازی تاثیر داره.

یعنی تو مسابقه ی رالی بخوای از ماشینه بزنی جلو بوق میزنی اون ماشینم با کمال احترام میره کنار ؟ :18:
درسته ساختش هیچ کاری نداره ولی به نظر من جز ضعف بازی حساب میشه.
چون تا اونجایی که من میدونم بوق توی مسابقه ی رالی کاربردی نداره + وقتی از نمای ماشین بازی میکنی و بوق میزنی راننده هیچ حرکتی انجام نمیده یعنی بوق نمیزنه ولی صداش میاد :31: و این باعث میشه از طبیعی بودن بازی کم بشه.

mehdi_pro2
12-08-2011, 12:28
یعنی تو مسابقه ی رالی بخوای از ماشینه بزنی جلو بوق میزنی اون ماشینم با کمال احترام میره کنار ؟ :18:
درسته ساختش هیچ کاری نداره ولی به نظر من جز ضعف بازی حساب میشه.
چون تا اونجایی که من میدونم بوق توی مسابقه ی رالی کاربردی نداره + وقتی از نمای ماشین بازی میکنی و بوق میزنی راننده هیچ حرکتی انجام نمیده یعنی بوق نمیزنه ولی صداش میاد :31: و این باعث میشه از طبیعی بودن بازی کم بشه.

یه بار یه گوزن وحشی اومد جلوم بوق زدم رفت کنار :21:

3Dmajid
12-08-2011, 12:53
یه بار یه گوزن وحشی اومد جلوم بوق زدم رفت کنار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گوزن وحشی ؟ :18: منظورت تو بازیه ؟ :18:

mehdi_pro2
12-08-2011, 16:35
گوزن وحشی ؟ :18: منظورت تو بازیه ؟ :18:

شوخی کردم :2:
ولی اگه میشد با آدما و حیونات برخورد کرد عالی میشد

3Dmajid
12-08-2011, 16:35
شوخی کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه میشد با آدما و حیونات برخورد کرد عالی میشد

دیگه از این شوخیا نکن :31::11:

soheilnouri
12-08-2011, 17:15
من شنیده بودم که باید واسه ازاد کردن بقیه ماشینا یعنی جدا از فورد سوبارو میتسو بیشی و...باید رفت اینترنتی خرید.درسته؟

nrsoft32
14-08-2011, 00:49

همون بوق بازی زندگیه
برو بقیه بوق های بازی رو باز کن برو تو محیط آنلاین بزن خیلی حال میده
یه بوق ملودی داره خیلی حال میده اون :D

soheilnouri
16-08-2011, 00:37
گلا ماشینای این بازی همون فورد و میتسوبیشی و بقیه است.ماشین خفن مثل بی ام و بنز و سیتروئن نداره؟میگن باید ماشینارو از سایت خرید/درسته؟

Farshid72
17-08-2011, 16:12
بازی هایی ک با ویندوز لایو فعال مییشن معمولا قابلیت خرید بعضی امکاناتشون وجود داره.

Rhodes
18-08-2011, 10:20
دوستان من نمیتونم سیو کنم.

الان بازی رو دوباره نصب کردم ولی هیچ کرک و چیزی نریختم.

بهترین رو لطفا بزیارید تا من بریزم و فیض ببرم.

تشکر.

ARASH66
18-08-2011, 10:45
دوست عزیز در همین انجمن تاپیکی هست برای رفع مشکلات dirt 3
برای شما و عزیزانی که مشکل دارن، دوستان راهنمایی کردن .

این پست هم از من برای رفع مشکلات بازی و save بازی.

aha2012
22-08-2011, 22:58
آنلاینش عجب چیز تمیزیه
دیروز کلی آنلاین زدم
به همه پیشنهاد میشه

3Dmajid
22-08-2011, 23:01
آنلاینش عجب چیز تمیزیه
دیروز کلی آنلاین زدم
به همه پیشنهاد میشه

من اگه بخوام آنلاین بزنم باید چی کار کنم ؟
لطفا یکی یه توضیح مختصری بده.
کلا تا حالا آنلاین بازی نکردم :41:

SIMON137
22-08-2011, 23:11
آنلاینش عجب چیز تمیزیه
دیروز کلی آنلاین زدم
به همه پیشنهاد میشه

توضیحات بیشتر ارائه بنمایید ببینیم ارزش خرید سریال داره یا نه

B.3.S.T
23-08-2011, 00:21
آخرین ریس که تموم میشه واسه من رو REPLAY گیر می کنه همینجوری نشون میده!این پایان بازیه ؟

aha2012
23-08-2011, 11:11
من اگه بخوام آنلاین بزنم باید چی کار کنم ؟
لطفا یکی یه توضیح مختصری بده.
کلا تا حالا آنلاین بازی نکردم :41:

توضیحات بیشتر ارائه بنمایید ببینیم ارزش خرید سریال داره یا نه
ارزش خرید سریالو نداره چون من بدون سریال آنلاین زدم
دو راه وجود داره که اولیو خودم نتونستم اجرا کنم:
1-gamesw for windows رو ثبت نام کنی و با اون آنلاین بزنی که من دو روزه روش دارم کار میکنم ولی هنوز نتونستم
2-این به راحتی میشه آنلاین زد:
اول باید بری تو سایت tunngle.net ثبت نام کنی و برنامه ی تانگلو دانلود کنی و رو سیستمت نصب کنی-بعدش باید برنامه ی teknogods V 6.5 و دانلود کنی-حالا تانگلو ران میکنی و لاگین میشی و میری تو رووم dirt3-حالا باید teknogods هم ران کنی و اون بالا سمت چب نوشته automatic mode(client و روش کلیک کنی تا چند تا تیک بخوره
حالا وارد بازی میشی و میری قسمت multiplayer و no رو میزنی و 3 تا گزینه میاد که آخریو میزنی و میری تو قسمت custum-حالا باید F12 رو بزنی تا یه صدایی بشنوی(working-transfer complete)بعدش دیگه find game و ...........تمام

goldenmember
26-08-2011, 12:45
ببخشید من یه سوال دارم تو نسخه 2 این بازی دریفت کردن توی پیچ خیلی خیلی سخت بود .آدم توی پیچ سکته میکرد.میخواستم بدونم اینم همون طوریه یا نه؟

3Dmajid
26-08-2011, 13:02
2-این به راحتی میشه آنلاین زد:
اول باید بری تو سایت tunngle.net ثبت نام کنی و برنامه ی تانگلو دانلود کنی و رو سیستمت نصب کنی-بعدش باید برنامه ی teknogods V 6.5 و دانلود کنی-حالا تانگلو ران میکنی و لاگین میشی و میری تو رووم dirt3-حالا باید teknogods هم ران کنی و اون بالا سمت چب نوشته automatic mode(client و روش کلیک کنی تا چند تا تیک بخوره
حالا وارد بازی میشی و میری قسمت multiplayer و no رو میزنی و 3 تا گزینه میاد که آخریو میزنی و میری تو قسمت custum-حالا باید F12 رو بزنی تا یه صدایی بشنوی(working-transfer complete)بعدش دیگه find game و ...........تمام یعنی هیچ هزینه ای نداره ؟ :18:
از حجم اینترنت کم میکنه ؟

اون برنامه teknogods v 6.5 رو از کجا بیارم ؟ گشتم نبود.

ببخشید من یه سوال دارم تو نسخه 2 این بازی دریفت کردن توی پیچ خیلی خیلی سخت بود .آدم توی پیچ سکته میکرد.میخواستم بدونم اینم همون طوریه یا نه؟ میتونی درجه ی سختی بازی رو تنظیم کنی !
یه سری چیزام برای آسون شدن دریفت و سر پیچ پیچیدن داره !
مثل خط راهنما.
نمیدونم تو نسخه قبلش بوده یا نه چون بازی نکردم. :10:

doncarllo1
26-08-2011, 13:28
اقا خط سبز راهنماش رو نمیشه ورداشت اصلا خوشم نمیاد اینطوری باشه نسخه قبلیش نداشت:5:

3Dmajid
26-08-2011, 14:21
اقا خط سبز راهنماش رو نمیشه ورداشت اصلا خوشم نمیاد اینطوری باشه نسخه قبلیش نداشت:5:

چرا دوست عزیز میشه !
توی قسمت DIFFICULT AND ASIST یه گزینه داره به اسم GUIDE RACING LINE ... اونو off کن.

doncarllo1
26-08-2011, 18:17
مرسی داداش گلم:8:

doncarllo1
26-08-2011, 22:53
من که برای انلاینش همه این کار هارو کردم ولی نشد بازی کنم :13:

masoodbr
29-08-2011, 20:56
سلام دوستان
اين بازي چطوري هستش قشنگه؟ مي ارزه ادم پاش بشينه؟

aha2012
29-08-2011, 21:27
سلام دوستان
اين بازي چطوري هستش قشنگه؟ مي ارزه ادم پاش بشينه؟
استغفر ا...این چه حرفیه میزنی:31:
معلومه که میارزه.بینهایت لذت بخشه مخصوصا آنلاینش

doncarllo1
30-08-2011, 13:16
یکی بیاد این اموزش انلاین بازی کردنش رو کامل توضیح بده انگار باید پچ هم دانلودکرد:10:

m.diadem
30-08-2011, 14:57
اینتر مدیتش از بس سخته همش دارم کژوال بازی می کنم!

تو حالتای دیگه چجوری سر پیچا میپیچین؟ خیلی سخته! همش از جاده میره بیرون!!!

Kit_Kat
30-08-2011, 20:52
بچه ها من نصبش کردم ولی موقع اجرا پیغام زیر رو میده:

aha2012
31-08-2011, 03:01
یکی بیاد این اموزش انلاین بازی کردنش رو کامل توضیح بده انگار باید پچ هم دانلودکرد:10:
تو صفحه های قبل کامل گفتم چیکار کنید برای آنلاین
من پایه هستم هر روز :20:

doncarllo1
31-08-2011, 17:27
من هم کامل انجام دادم روم همه رو می بینم ولی می خوام وارد رومشون بشم ارور میده انگار باید پچی چیزی هم نصب کنم

---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------

تو صفحه های قبل کامل گفتم چیکار کنید برای آنلاین
من پایه هستم هر روز :20:

سلام .:11:من هم کامل انجام دادم روم همه رو می بینم ولی می خوام وارد رومشون بشم ارور میده انگار باید پچی چیزی هم نصب کنم

aha2012
31-08-2011, 20:41
من هم کامل انجام دادم روم همه رو می بینم ولی می خوام وارد رومشون بشم ارور میده انگار باید پچی چیزی هم نصب کنم

---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------

سلام .:11:من هم کامل انجام دادم روم همه رو می بینم ولی می خوام وارد رومشون بشم ارور میده انگار باید پچی چیزی هم نصب کنم
سلام
دقیق بگو چیکار کردی؟
بیا تو پروفایلم اونجا بحث کنیم تا با هم یه دست آنلاین بزنیم

doncarllo1
01-09-2011, 08:41
سلام
دقیق بگو چیکار کردی؟
بیا تو پروفایلم اونجا بحث کنیم تا با هم یه دست آنلاین بزنیم
گذاشتم برو تو پرو فایلت:10:

m.diadem
01-09-2011, 13:41
تو حالت سختش چجوری سر پیچا میپیچین؟ خیلی سخته! همش از جاده میره بیرون!!!

یه راننده ی درست و حسابی اینجا پیدا نمی شه؟!

aha2012
01-09-2011, 13:58
یه راننده ی درست و حسابی اینجا پیدا نمی شه؟!
سر پیچ نمیشه پیچید:31:

باید سر پیچ اصلا گاز ندی و یه نیش ترمز بزنی
برای پیچهای 180 درجه هم باید یه ذره handbreak بزنی

3Dmajid
01-09-2011, 14:03
تو حالت سختش چجوری سر پیچا میپیچین؟ خیلی سخته! همش از جاده میره بیرون!!!

مگه نید فور اسپیده که سرپیچ راحت بتونی هر غلطی کنی هیچ اتفاقی هم نیفته :31:
گیم پلی این بازی خیلی واقعیه ... :10:
به پیچ که رسیدی پاتو از رو گاز بردار بپیچ :31:

M.E.D
01-09-2011, 19:14
سلام میشه یک لینکه سالم این بازی رو بدید که بتونم با خیاله راحت دانلودش کنم این بازی رو من 2 مرتبه دانلود کردم ولی موفق نشدم نصبش کنم راستی ویندوزم 7 و 64 بیتی هستش ممنون میشم راهنمایم هم تو نصبش بهم بدید که بتونم مثلا فایل کرکش کدام کدام رو کپی کنم

m.diadem
01-09-2011, 22:46
مگه نید فور اسپیده که سرپیچ راحت بتونی هر غلطی کنی هیچ اتفاقی هم نیفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم پلی این بازی خیلی واقعیه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پیچ که رسیدی پاتو از رو گاز بردار بپیچ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دمت گرم...ولی من هرچی نیگا می کنم هیچی زیر پام نیس که پامو از روش بردارم! دقیقا می گی منظورت چیه؟ :دی

3Dmajid
02-09-2011, 08:12
دمت گرم...ولی من هرچی نیگا می کنم هیچی زیر پام نیس که پامو از روش بردارم! دقیقا می گی منظورت چیه؟

اگه با اون فرمونا بازی کنی کلاج و گاز و ترمزم داره :31:

m.diadem
02-09-2011, 08:45
اگه با اون فرمونا بازی کنی کلاج و گاز و ترمزم داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه باو! با کیبوردم!

doncarllo1
02-09-2011, 16:07
یه مرد پیدا شه بگه این طریقه انلاین بازی کردنش رو یه توضیح کامل هم بده ایا پچ می خواد یا نه من هنوز نتوستم انلاین بازی کنم توی روم هایی که ساختن میرم اور میگیره انیبل می زنه:13:

aha2012
02-09-2011, 17:38
یه مرد پیدا شه بگه این طریقه انلاین بازی کردنش رو یه توضیح کامل هم بده ایا پچ می خواد یا نه من هنوز نتوستم انلاین بازی کنم توی روم هایی که ساختن میرم اور میگیره انیبل می زنه:13:
نه بابا پچ نمیخواد.همون کارایی که گفتمو انجام بده حله
الان کجاشو گیر کردی؟
من همین الان داشتم با 3Dmajid آنلاین میزدم
چقدر فاز داد.همش میباخت:31::31::31::31:

3Dmajid
02-09-2011, 17:55
نه بابا پچ نمیخواد.همون کارایی که گفتمو انجام بده حله
الان کجاشو گیر کردی؟
من همین الان داشتم با 3Dmajid آنلاین میزدم
چقدر فاز داد.همش میباخت

قبول نبود ... من به رانندگی تو جاده ی لغزنده عادت نداشتم :31:

خودم باید یه آموزش گام به گام بنویسم :31:

3Dmajid
02-09-2011, 18:08
طریقه ی آنلاین بازی کردن بازی Dirt 3

1-) برای آنلاین بازی کردن شما نیاز به برنامه ی Tunngle دارید.
بنابراین به سایت زیر برید و این برنامه رو دانلود کنید.

2-) توی همین سایت ثبت نام کنید و توسط user و pass با برنامه ای که دانلود کردید لاگین شید و به روم بازی Dirt 3 برید.

3-) برنامه ی Teknogods رو از لینک زیر دانلود کنید :

با تشکر از آها2012 :31:

4-) برنامه ی Teknogods رو اجرا کنید (همزمان با Tunngle). اون پایین 4 تا قسمت هست که هر کدوم باید تیک صحیح بخوره. وقتی این برنامه رو اجرا میکنید باید تیک قسمت اولی یعنی Adapter Ready خورده باشه !
حالا بالا سمت چپ گزینه ی Automatic Mode Client رو بزنید تا بعد از چند ثانیه تیک Register Key Set زده بشه.

5-) بازی Dirt 3 رو اجرا کنید. وقتی این بازی رو اجرا میکنید تیک قسمت سوم هم خورده میشه و بعد از چند ثانیه که میرید توی بازی تیک قسمت چهارم هم خورده میشه.

6-) بعد از اینکه مطمئن شدید هر 4 تا تیک خورده شده حالا توی بازی از قسمت MultiPlayer گزینه ی Local Network و Quick Match رو انتخاب کنید.

7-) در همین حال که در حال پیدا کردن بازی آنلاین برای شماس تا شما هم به اون بازی بپیوندید یکی دو بار دکمه ی F12 رو بزنید تا بگه "WORKING" و "TRANSFORM COMPLETE" !

بازی آنلاین شما آماده س ... :31:
به همین سادگی ... به همین خوشمزگی :10:

بلاخره بعد از چندین پست اسپم یه پست مفید زدم :38::26::33::31:

aha2012
02-09-2011, 18:31
به همین سادگی ... به همین خوشمزگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پودر کیک رشد:31:

لطفا این آموزشو به پست اول اضافه کنید:5:

treason_boys
02-09-2011, 21:47
من چند روز پیش این روش رو اجرا کردم بعد وارد شدن به بازی به محض این که می خواد بازی شروع شه پیام میده که ارتباطت قطع شد و خارج می شم از بازی!!جالبه اگه به عنوان بیننده وارد بازی بشم بدون هیچ مشکلی میتون بازی بقیه رو ببینم ولی لحظه ای که بازی خودم می خواد شروع شه این ارور رو میده!
این افرادیم که تو روم تانگلن زبون نفهمن:31: بعضی وقتا می گن پچ 1.2..مشکل اینجاس که پچ 1.2 واسه این بازی پیدا نکردم..
اگه کسی راه حلی واسه این مشکل داره ممنون میشم کمک کنه

3Dmajid
02-09-2011, 22:17
من چند روز پیش این روش رو اجرا کردم بعد وارد شدن به بازی به محض این که می خواد بازی شروع شه پیام میده که ارتباطت قطع شد و خارج می شم از بازی!!جالبه اگه به عنوان بیننده وارد بازی بشم بدون هیچ مشکلی میتون بازی بقیه رو ببینم ولی لحظه ای که بازی خودم می خواد شروع شه این ارور رو میده!
این افرادیم که تو روم تانگلن زبون نفهمن:31: بعضی وقتا می گن پچ 1.2..مشکل اینجاس که پچ 1.2 واسه این بازی پیدا نکردم..

منم همچین مشکلی رو داشتم :10:
آخه باید ظرفیت تکمیل بشه.
اونایی که تو بازی قبل شرکت کردن دیگه شرکت نمیکنن و انصراف میدن واسه همین یه هو میزنه دیسکانکت !
اونجام یکی دو بار F12 رو بزنی خالی از لطف نیست :31:
شما بیا با منو آها2012 :31: آنلاین بزن دیگه مشکلی پیش نمیاد :20:

aha2012
03-09-2011, 00:01
درسته برای ما هم همچین مشکلی پیش میاد.
یکی از دلایلش هم ping طرفه که ممکنه تو این بازی جواب نده.پچ هم نمیخواد دان کنی
خلاصه من با مجید امروز بازی کردم خیلی فاز داد.میتونی آیدی تو برامون بذاری با هم قرار بذاریم یه چند دستی آنلاین بزنیم

doncarllo1
03-09-2011, 19:57
منم همه این کار ها رو انجام دادم ولی وقتی که بازی رو هم اجرا میکنم تیک 4 خورده نمیشه با این حال میرم توی روم وقتی می خواد بریم برای بازی میگه که انیبل گیم از این حرف ها

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------

ایدی من doncarllo1@yahoo.com hast bia halesh konim:8:

doncarllo1
03-09-2011, 20:37
اقا درست شد . اشکال از نرم افزار بود که من قبلا دانلود کرده بودم الان این دوستمون داد لینک رو دانلود کردم درست شد اسم من doncarllo1 هست من رو اد کنید تا بازی کنیم راستی انگار توی بازی پینگ بازی کنا رو نمیشه دید:46:

ARASH66
03-09-2011, 21:46
ولی بازی زود تموم شد، کاش میشد شبکه با هم بازی کنیم اون حال میده

من با جاده بارونیش خیلی حال کردم مخصوصا صدای محصیط افکت ها از داخل ماشین

aha2012
03-09-2011, 22:08
ولی بازی زود تموم شد، کاش میشد شبکه با هم بازی کنیم اون حال میده

من با جاده بارونیش خیلی حال کردم مخصوصا صدای محصیط افکت ها از داخل ماشین
شَبکه هم میشه بازی کرد
آموزشش صفحه ی قبل هست
من خودم امشب با بچه های همین فروم آنلاین زدم.خیلی فاز میده.
منتظرتیم:5:

3Dmajid
03-09-2011, 22:14
دوستان من میگم هر کی پایه س آنلاین بازی کنیم همینجا اعلام کنه ... این پست رو نقل قول کنه.

4 5 نفری جمع بشیم آی دی همدیگه رو اد کنیم.

با هم قرار بزاریم آنلاین بازی کنیم :10:

SA.JJ.AD
03-09-2011, 23:40
دوستان من میگم هر کی پایه س آنلاین بازی کنیم همینجا اعلام کنه ... این پست رو نقل قول کنه.

4 5 نفری جمع بشیم آی دی همدیگه رو اد کنیم.

با هم قرار بزاریم آنلاین بازی کنیم :10:

این بازی میزان خوراک ترافیکش چطوره ؟!:31: من الان دارم اون مراحلی که تو اون پست گفته بودیو میرم ببینم چی میشه !!:20:

aha2012
04-09-2011, 00:02
با ایرانیا بازی کنی آره خوبه:31:
سجاد درست شد آیدیتو بده بریم آنلاین

ARASH66
04-09-2011, 09:28
شَبکه هم میشه بازی کرد
آموزشش صفحه ی قبل هست
من خودم امشب با بچه های همین فروم آنلاین زدم.خیلی فاز میده.
منتظرتیم:5:
خوبه ولی باید صبر کنم تا adsl وصل بشه.
لگ و ریب نداره تو آنلاین؟

aha2012
04-09-2011, 11:13
خوبه ولی باید صبر کنم تا adsl وصل بشه.
لگ و ریب نداره تو آنلاین؟
نه لگ مگ نداره.خیالت راحت.فقط قبلش تمرین کن نبازی:27::27::31::31:

ARASH66
04-09-2011, 15:10
من نبازم، عمرا یه آئودی کواتترو عشم رو بر میدارم ببین چطوری اول بشم :31:

3Dmajid
04-09-2011, 17:46
آقا بی خیال دیرت ... من جی تی ای آی وی زدم امروز خیلی فاز داد :31:

SA.JJ.AD
05-09-2011, 14:41
با ایرانیا بازی کنی آره خوبه:31:
سجاد درست شد آیدیتو بده بریم آنلاین

پ.خ رو بخون:31:
+
برا من درست شد :20:
+
دوستان بیاید هرکی درستش کردو اماده هست و اون پتچ اپدیت بازیو هم نصب کرده قبلا بگه .چند نفری بریم تو کارش :21::31:

وین رونی
06-09-2011, 11:22
بازی گرافیکش و کنترل ماشینهاش عالیه حرف نداره
بعد از چند تا race که اول میشم میگه فلان کمپانی از شما و رانندگیت خوشش اومده برو تو فلان جا و ...اما من فلان جا رو نمی تونم پیدا کنم.ببخشید الآن پشت کنسول نیستم نمی تونم بگم پیغام دقیقاً چی بوده
ضمناً نمیشه ماشینا رو کاستمایز کرد؟

shahin_mp3
06-09-2011, 12:08
اين DIRT 3 ما ميگفت DISC ORIGINAL رو بزار يكي يه كرك درست و حسابي براي ما ميزاره دمتون گرم :31:

3Dmajid
06-09-2011, 12:09
بازی گرافیکش و کنترل ماشینهاش عالیه حرف نداره
بعد از چند تا race که اول میشم میگه فلان کمپانی از شما و رانندگیت خوشش اومده برو تو فلان جا و ...اما من فلان جا رو نمی تونم پیدا کنم.ببخشید الآن پشت کنسول نیستم نمی تونم بگم پیغام دقیقاً چی بوده
ضمناً نمیشه ماشینا رو کاستمایز کرد؟من که دقت نکردم همچین چیزی میگه یا نه !
نه نمیشه ...
فقط تو قسمت DIFFICULTY AND ASSETS میتونی یه سری کنترل های مربوط به ماشینتو تنظیم کنی برای سخت یا آسون شدن بازی.
همون جا تو منو یه قسمت دیگه داره که میتونی تنظیمات مربوط به ماشینتو تغییر بدی.
ولی نمیشه کاستامایز کرد.
همه شون اسپورتن دیگه :31:

اين DIRT 3 ما ميگفت DISC ORIGINAL رو بزار يكي يه كرك درست و حسابي براي ما ميزاره دمتون گرم احتمالا آنتی ویروس داری که فعاله !
مخصوصا اگه NOD32 داری بزار غیر فعال باشه چون هر چی کرکه گیر میاره و پاک میکنه ...
احتمالا الانم این کارو کرده. :31:
اینم کرک بازی :

shahin_mp3
06-09-2011, 12:28
احتمالا آنتی ویروس داری که فعاله !
مخصوصا اگه NOD32 داری بزار غیر فعال باشه چون هر چی کرکه گیر میاره و پاک میکنه ...
احتمالا الانم این کارو کرده. :31:
اینم کرک بازی :

حالا رو بازي ميزنم ديگه ارور نميده ولي بازيم نمياره هيچ كاري نميكنه؟:21:

3Dmajid
06-09-2011, 12:29
حالا رو بازي ميزنم ديگه نه ارور ميده نه بازيو هيچ كاري نميكنه؟

از اول بازی رو بریز بعدش این کرک رو کپی کن.
اگه درست نشد دیگه به من چه :31:

shahin_mp3
06-09-2011, 12:31
از اول بازی رو بریز بعدش این کرک رو کپی کن.
اگه درست نشد دیگه به من چه :31:

به نظرت درست ميشه؟ :31:

soheilnouri
06-09-2011, 14:26
کلا به نظر شما درت 3 کمی نسبت به درت 2 هیجانش کمتر نیست؟بیشتر مسابقه هاش تو بیست و اونم تک نفره است.چیزی مثل رالی خیلی کمه تو این بازی که تو جنگل و دریا باشه........الان البته reputaion من 11 هستش...کمه؟

دوم اینکه گاهی برخی از تیم ها بیگن که به جذب من علاقمند شدن....چطور میشه رفت تیم اونها؟

وین رونی
07-09-2011, 11:40
وقتی بازی رو میذاری رو آسونترین حالت انگار داری با یه موتور گازی مسابقه میدی-فقط گاز بده برو جلو.خیلی خیلی راحت میشه در این حالت

3Dmajid
07-09-2011, 11:50
وقتی بازی رو میذاری رو آسونترین حالت انگار داری با یه موتور گازی مسابقه میدی-فقط گاز بده برو جلو.خیلی خیلی راحت میشه در این حالت

دلیلش روشن بودن یه سری گزینه های asset هست.
برو اونجا و اون گزینه هایی که روشنه به غیر از ترمز abs رو خاموش کن !
بعدا بیا اینجا بگو آسون بود یا نه :21:

ARASH66
07-09-2011, 12:03
بازم یه چیزی یادم اومد، به نظرم اگر در جاده ها مسیر های بی راهه قرار میدادن و گل و لای و آب بیشتری برای سختی بازی تو جاده قررا می دادن بازی خیلی کاملتر میشد.

shahin_mp3
07-09-2011, 12:06
بازم یه چیزی یادم اومد، به نظرم اگر در جاده ها مسیر های بی راهه قرار میدادن و گل و لای و آب بیشتری برای سختی بازی تو جاده قررا می دادن بازی خیلی کاملتر میشد.

مي خواي يه زنگ بزن بهشون :21: گيري داديا :31:

AhmadReza.
07-09-2011, 13:27
کسی راهی برای جلوگیری از این لودینگ های طولانی داره؟؟؟؟؟؟؟:41:

soheilnouri
07-09-2011, 13:37
جواب ما چی شد؟

tarfand08
10-09-2011, 16:33
احتمالا کرکی که نصب کردی خوب نیست یکی دیگه نصب کن
و مورد دوم شاید کامپیوترت نمیکشه
مورد بعدی شاید درست نصب نشده

به احتمال زیاد مشکل مورد اول هست

treason_boys
10-09-2011, 19:25

ها!مثلا بازیه رالیه ها نه مسابقه خیابونی که هیچ قانونی نداشته باشه طرف میانبر بزنه:31:

در مورد گل ولای شاید به خاطر جنس مسیر مسابقه باشه...تو شماره 2 مسیرهای مالزی کلا زمینش پتانسیل گلی شدن داست ولی مسیر فنلاند و میشیگان جاده اکثرا شنیه و قابلیت گلی شدن خیلی کمی داره..شاید بشه گفت می شد تو این شماره تنوع جاده ایه بیشتر از نظر جغرافیایی وجود داشته باشه.

ARASH66
10-09-2011, 20:11
ها!مثلا بازیه رالیه ها نه مسابقه خیابونی که هیچ قانونی نداشته باشه طرف میانبر بزنه
خب منم گفتم بی راهه یعنی میانبر نباشه.
به نظرم تنوع جاده ای دیرت 3 کمه.
من افکت مه و بارونیش رو بیشتر حال میکنم.

ALI&SOAP
18-09-2011, 23:24
سلام دوستان. یه سوال داشتم
من الان یه پارت ونیم از این بازی رو دانلود کردم به نظر شما ارزشش رو داره بقیشو دانلود کنم؟(بهترین ماشینی که بازی کردم nfs mw بود)

anti-military
18-09-2011, 23:28
سلام دوستان. یه سوال داشتم
من الان یه پارت ونیم از این بازی رو دانلود کردم به نظر شما ارزشش رو داره بقیشو دانلود کنم؟(بهترین ماشینی که بازی کردم nfs mw بود)

شک نکن ...

امین لفتافی
19-09-2011, 05:00
دستتون درد نکنه

djnima
19-09-2011, 20:22
سلام من بازی رو تازه نصب کردم.

لودینگ های زیاد و گیم پلی خسته کننده:2:

نسخه دوم خیلی بهتر بود

bad_guy
23-09-2011, 11:39
چجوری میشه این خطی که راهنمایی میکنه مسیر رو رو برداشت؟

djnima
23-09-2011, 13:41
طریقه ی آنلاین بازی کردن بازی Dirt 3

1-) برای آنلاین بازی کردن شما نیاز به برنامه ی Tunngle دارید.
بنابراین به سایت زیر برید و این برنامه رو دانلود کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2-) توی همین سایت ثبت نام کنید و توسط user و pass با برنامه ای که دانلود کردید لاگین شید و به روم بازی Dirt 3 برید.

3-) برنامه ی Teknogods رو از لینک زیر دانلود کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر از آها2012 :31:

4-) برنامه ی Teknogods رو اجرا کنید (همزمان با Tunngle). اون پایین 4 تا قسمت هست که هر کدوم باید تیک صحیح بخوره. وقتی این برنامه رو اجرا میکنید باید تیک قسمت اولی یعنی Adapter Ready خورده باشه !
حالا بالا سمت چپ گزینه ی Automatic Mode Client رو بزنید تا بعد از چند ثانیه تیک Register Key Set زده بشه.

5-) بازی Dirt 3 رو اجرا کنید. وقتی این بازی رو اجرا میکنید تیک قسمت سوم هم خورده میشه و بعد از چند ثانیه که میرید توی بازی تیک قسمت چهارم هم خورده میشه.

6-) بعد از اینکه مطمئن شدید هر 4 تا تیک خورده شده حالا توی بازی از قسمت MultiPlayer گزینه ی Local Network و Quick Match رو انتخاب کنید.

7-) در همین حال که در حال پیدا کردن بازی آنلاین برای شماس تا شما هم به اون بازی بپیوندید یکی دو بار دکمه ی F12 رو بزنید تا بگه "WORKING" و "TRANSFORM COMPLETE" !

بازی آنلاین شما آماده س ... :31:
به همین سادگی ... به همین خوشمزگی :10:

بلاخره بعد از چندین پست اسپم یه پست مفید زدم :38::26::33::31:

id:nimak2
چجوری بیام تو مچ؟؟؟
:31:

djnima
23-09-2011, 13:48
کسی نیست انلاین بزنیم؟؟؟:31:

ID: nimak2

VAHID
23-09-2011, 22:39
سلام من بازی رو تازه نصب کردم.

لودینگ های زیاد و گیم پلی خسته کننده:2:

نسخه دوم خیلی بهتر بود

درسته یخورده طول میکشه ولی ارزشش رو داره از نسخه دوم خیلی بهتر شده
چه از لحاظ گرافیک و ماشین های اسپرت و جاده های زیبا.....

SA.JJ.AD
23-09-2011, 23:08
کسی نیست انلاین بزنیم؟؟؟:31:

ID: nimak2

من هستم :10:هروقت خواستی بریم و اماده کردی با پیغام خصوصی یه ندا بده :20:

majid322
23-09-2011, 23:18
دوستان من میخوام dirt 3 رو بخرم میخوام یه ذره از جذابیتاش بگید ببینم ارزش داره که بخرم ....

ess_1362
24-09-2011, 09:07
خوب بازی را گرفتم و طی این چند هفته تا فصل 4 بازی کردم
گیم پلی واقعا نسبت به گذشته بهتر شده
هدایت خودرو هم خیلی بهتر از نسخه قبل شده
گرافیک همچنان مثل سابق هست و تغییری نکرده!!
ولی یکی از ضعف های این بازی این هست که بیشتر متمایل شده به خودروهای wrc و wti و متاسفانه بجز یک مورد اصلا خبری از خودروهای کلاس سافاری نیست!!

djnima
24-09-2011, 11:55
دوستان من میخوام dirt 3 رو بخرم میخوام یه ذره از جذابیتاش بگید ببینم ارزش داره که بخرم ....

جذابیت نسخه دوم خیلی بیشتر از اینه به نظر من ارزش نداره بخری
گیم پلی بعد نیم ساعت کاملا خسته کننده وتکراری میشه
لودینگ ها هم که دیگه نگو خوابت میبره:2:

patric_fire
24-09-2011, 12:14
سلام ، من نسخه 3 شو دانلود کردم اما میخوام نصبش کنم میگه فایل media1.cab خرابه ، کسی میتونه این فایل رو بهم بده ؟ ممنون میشم !!

CRIS Joon CR7
25-10-2011, 14:38
چرا فورد موستانگ یا کامارو رو برمیداری از بازی میاد بیرون؟

---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

من مشکل لودینگ رو حل کرد مال من شده فقط چار ثانیه باور نکردنیه نه؟
ولی شد

Javad_Ed
25-10-2011, 23:33
سلام
بهترین تنظظیمات فرمون! چطوریاس؟
من با کیبرد بازی میکنم...هر کاری توی تنظیمات تایر میکنم...نمیتونم حالت ایده ال رو بدست بیارم/!

dark-sky
31-10-2011, 22:49
بازیش بدون دنده اوتومات خیلی سخته

majid322
31-10-2011, 23:07
مضخرفترین بازی که تا به حال بازی کردم این چی بود؟ :13:

واقعا به چه امیدی میشه این بازی رو بازی کرد؟

گیم پلی =0

گرافیک =برخلاف فکری که میکردم مضخرفه مخصوصا ماشینا باز محیط بد نیتس..

صداگزاری=بازم افتضاح

aha2012
31-10-2011, 23:22
مضخرفترین بازی که تا به حال بازی کردم این چی بود؟ :13:

واقعا به چه امیدی میشه این بازی رو بازی کرد؟

گیم پلی =0

گرافیک =برخلاف فکری که میکردم مضخرفه مخصوصا ماشینا باز محیط بد نیتس..

صداگزاری=بازم افتضاح
اتفاقا
یکی از بهترین بازیهای ریسینگه
اگه با این حال نکردی با چه بازی ریسینگی حال کردی؟؟
گرافیکش که واقعا معرکس.گیم پلی هم که یکی از بهترین شبیه سازهاست.

majid322
31-10-2011, 23:46
نمیدونم اصلا به دلم نشست...

حالا یکم دیگه بازی کنم ببینم نظرم عوش میشه یا نه

aha2012
01-11-2011, 00:09
با چی بازیش میکنی؟کنسول یا pc?
تو بازی سر پیچ دستت همش رو گازه؟اگه آره باید حتما قاتی باقالیا شده باشی نه؟
این بازیو باید با دقت بازی کنی و با تامل بیشتر مثل سری nfs نیست که با سرعت 100 تا بپیچی
حالا یه کم بیشتر بازیش کن حتما باهاش حال میکنی پسر:46:

majid322
01-11-2011, 00:25
ایول الان رفتم بازی کردم اون موقع یکم گیم پلی بازی دستم نبود خوشم نیومد...

ولی الان خیلی خوبه باهاش حال کردم....

اولین بار که بازی کردم یه کم تو ذوقم خورد ولی الان عالیه

گرافیکشم عالیه روی pc بازی میکنم.

aha2012
01-11-2011, 01:14
ایول الان رفتم بازی کردم اون موقع یکم گیم پلی بازی دستم نبود خوشم نیومد...

ولی الان خیلی خوبه باهاش حال کردم....

اولین بار که بازی کردم یه کم تو ذوقم خورد ولی الان عالیه

گرافیکشم عالیه روی pc بازی میکنم.
چی شد خوشت اومد؟:31:
اولش چی میگفتی الان چی میگی؟:31:
گرافیکش خوب شد تو این چند ساعت؟:31:
نه واقعا بازیش قشنگ و خوش ساخته.باهاش حال میکنی:46::20:

majid322
01-11-2011, 20:49
اره نظرم عوش شد اون موقع خیلی ازش بدم اومده بود :27:

aha2012
01-11-2011, 23:05
خدا رو شکر.........................:20:
مطمئن بودم خوشت میاد

minime
09-11-2011, 12:40
سلام
نسخه PC یه پچ هم داره , من نصب کردم کلی مشکلاتم حل شد
لودینگ سریعتر شد , دیگه هنگام شروع مسابقه از بازی نمیپره بیرون و اینکه چند تا گلیچ گرافیکی داشت که برطرف شد
Dirt.3.Update.1-SKIDROW

Dj_aghamajid
06-12-2011, 22:05
سلام به بر وبچه های گیمر و اساتید مربوطه
من بازی رو روی لپتاپ و PC نصب کردم.
حالا سوال اولم اینه که روی لپتاپم که از نظر سخت افزاری ضعیفتر از PC هست ، لودینگ کوتاه داشتم اما روی PC لودینگ طولانی دارم. با اینکه هر دو جا از یک نسخه بازی نصب شده.
سوال دوم هم که کسی تا حالا این بازی رو بصورت شبکه داخلی وایرلس تونسته بازی کنه؟
ممنون میشم یه حالی به این سوالات بدید.

mehdy.z
07-12-2011, 21:20
حالا سوال اولم اینه که روی لپتاپم که از نظر سخت افزاری ضعیفتر از PC هست ، لودینگ کوتاه داشتم اما روی PC لودینگ طولانی دارم. با اینکه هر دو جا از یک نسخه بازی نصب شده.

والا سوال اول رو که باید توی تاپیک مربوط به مشکلات میپرسیدی ولی اینکه شما میگی سیستم لپ تاپت ضعیفتره بهتر بود به طور دقیق به هر دو سیستم اشاره میکردی تا بهتر بشه نظر داد...
سوال دوم رو هم که من اصلا طرفش هم نرفتم:31:...شاید دوستان بهتر بتونند راهنماییت کنند.

aha2012
07-12-2011, 21:48
سلام پسر
راستش لودینگ این بازی یه نمه طولانیه و طبیعی هست.
در مورد سوال دومت هم باید بگم من با dirt 2 این کارو کردم و جواب داد.با درت 3 هم از طریق یه برنامه ای به نام تانگل با دوستای ایرانیم شبکه زدیم .در کل میشه:20::5:

atlas-m
06-03-2012, 22:23
سلام دوستان.
من به تازگی این بازی نصب کردم. با کیبرد به راحتی اجرا میشه و لی تنظیماتی به نصب دسته بازی نداره. کسی میتونه کمک کنه تا دسته بازی توی بازی فعالش کنم؟

CRIS Joon CR7
06-03-2012, 23:49
سلام دوستان.
من به تازگی این بازی نصب کردم. با کیبرد به راحتی اجرا میشه و لی تنظیماتی به نصب دسته بازی نداره. کسی میتونه کمک کنه تا دسته بازی توی بازی فعالش کنم؟
تو بخش option و تنظیمات میشه تنظیم کرد
فقط مشکلی که داشت و واسه بعضی ها بوجود اومده بود این بود که تنظیمات ذخیره نمیشد:20:

atlas-m
07-03-2012, 10:01
تو بخش option و تنظیمات میشه تنظیم کرد
فقط مشکلی که داشت و واسه بعضی ها بوجود اومده بود این بود که تنظیمات ذخیره نمیشد:20:
توی تنظیمات رفتم. یه بخشی بود، زدم، ولی فقط یک گزینه داشت اونم کیبورد بود. غیر قابل تغییر بود. دستگیره را قطع و وصل کردم ولی باز فقط یک گزینه داشت، اونم کیبورد بود.

mehdy.z
08-03-2012, 14:46
توی تنظیمات رفتم. یه بخشی بود، زدم، ولی فقط یک گزینه داشت اونم کیبورد بود. غیر قابل تغییر بود. دستگیره را قطع و وصل کردم ولی باز فقط یک گزینه داشت، اونم کیبورد بود.
شما روی هر قسمت اینتر کن وقتی ازت خواست که یه کلید رو برای پیش فرض بزنی ایندفعه به جای کیبورد دکمه گیم پد رو بزن...

milad_takjoo
08-03-2012, 17:20
دوستان این بازی رو حالت متوسط هم خیلی سخته....راه خاصی داره واسه بازی کردن؟فقط آسون که میزازم اول میشم!

mehdy.z
08-03-2012, 19:27
دوستان این بازی رو حالت متوسط هم خیلی سخته....راه خاصی داره واسه بازی کردن؟فقط آسون که میزازم اول میشم!
نه دوست من در بازیهایی در این سبک سعی شده تا حد ممکن فضای کنترل بازی reality باشه به خاطر همین قرار نیست مثل بازیهایی نظیر NFS hot pursuit یا NFS Run گاز رو اول race بگیری ته race ولش کنی!
البته میتونی در قسمت پیشرفته تنظیمات سختی بازی تکنیکهای کمکی در ترمز و فرمان رو روشن کنی تا کمی برات راحت تر شه ولی همین طور که گفتم سعی کن خودت رو به جای یه راننده واقعی رالی بگذاری و بازی کنی:31:

CRIS Joon CR7
08-03-2012, 22:27
نه دوست من در بازیهایی در این سبک سعی شده تا حد ممکن فضای کنترل بازی reality باشه به خاطر همین قرار نیست مثل بازیهایی نظیر NFS hot pursuit یا NFS Run گاز رو اول race بگیری ته race ولش کنی!
البته میتونی در قسمت پیشرفته تنظیمات سختی بازی تکنیکهای کمکی در ترمز و فرمان رو روشن کنی تا کمی برات راحت تر شه ولی همین طور که گفتم سعی کن خودت رو به جای یه راننده واقعی رالی بگذاری و بازی کنی:31:
من یادمه گفته بود واسه گرفتن یه اچیومنت باید همه ی موارد کمکی رو غیر فعال کنی و یه مسابقه رو ببری یعنی اول شی
اونجا بود که فهمیدم DIRT یعنی چی:8:
خیلی حال کردم و همون جوری موند:8:
البته درجه سختی رو 1 گذاشتم
الان هم بعضی وقت ها دو نفری میزنیم:5:

CRIS Joon CR7
10-03-2012, 18:29
سلام دوستان.
شما یه سری به اینجا بزن کارت ردیف میشه:8:

بچه بودیم چه کار هایی که نمیکردیم ادیت دیرت:31:

soheilnouri
10-03-2012, 21:18
قبول دارین درت 3 خیلی افتضاحه؟

The Auditor
11-03-2012, 23:06
نه. افتضاح نیست.

soheilnouri
12-03-2012, 10:53
یعنی به نظر شما این درت 3 که فقط سر جمغ 6 تا ماشین داره اونم میتسوبیشی و سوبارو و نیسان هستش واقعا بازی خوبیه؟ایده اله؟به نظر من بهترین سری این بازی که خودم عاشقشم ورژن 1 بود colin macrae

CRIS Joon CR7
12-03-2012, 14:16
یعنی به نظر شما این درت 3 که فقط سر جمغ 6 تا ماشین داره اونم میتسوبیشی و سوبارو و نیسان هستش واقعا بازی خوبیه؟ایده اله؟به نظر من بهترین سری این بازی که خودم عاشقشم ورژن 1 بود colin macrae
آهان پس ملاک شما واسه یه ریسینگ خوب تعداد بالای ماشین هاست:27:
چیزی رو نمیخوام تحمیل کنم ولی من که خیلی ازین بازی لذت بردم:46:
به نظرم فورزا 4 تو شبیه سازی عالی بود این هم تو سبک آرکید ه نزدیک به سیمولیشن خوب عمل کرد:20:

soheilnouri
12-03-2012, 21:01
آهان پس ملاک شما واسه یه ریسینگ خوب تعداد بالای ماشین هاست:27:
چیزی رو نمیخوام تحمیل کنم ولی من که خیلی ازین بازی لذت بردم:46:
به نظرم فورزا 4 تو شبیه سازی عالی بود این هم تو سبک آرکید ه نزدیک به سیمولیشن خوب عمل کرد:20:

======================

اخه میدونی چیه من که دارم بازی می کنم تو پیچ ها و دریفت انگار خود کامپیوتر و کنسول دارن می پیچن زیاد چیزیش دست خودم نیست...تازه مسابقاتش خیلی کمه اکثرا تمرین تو پیست ها واسه دور زدن موانع...اینا به کنار این خط کشی های کذایی تو جاده رو چطوری باک کنم ای کریستانو رونالدوی مهندس؟:21:

CRIS Joon CR7
12-03-2012, 21:21
======================

اخه میدونی چیه من که دارم بازی می کنم تو پیچ ها و دریفت انگار خود کامپیوتر و کنسول دارن می پیچن زیاد چیزیش دست خودم نیست...تازه مسابقاتش خیلی کمه اکثرا تمرین تو پیست ها واسه دور زدن موانع...اینا به کنار این خط کشی های کذایی تو جاده رو چطوری باک کنم ای کریستانو رونالدوی مهندس؟:21:
درست صحبت کن
همه این کمکی هار و میشه غیر فعال کرد
وقتی غیر فعالشون کردی بعد بیا بگو راحته:20:

The Auditor
13-03-2012, 23:45
======================

هه آقا رو :31: همه کمکی هاشو فعال کردی و میخوای آسون هم نباشه؟ :31: کمکی ها رو خاموش کن سختی رو ببر بالا، اونوقت ببینم اینجا باز پیدات میشه یا نه :21:

Reza82N
14-03-2012, 14:24
======================

درجه سختیشو رو Advanced بزار توی Assisst ها هم نهایتا ABS رو on بزار.

vivabarca
10-05-2012, 01:17
دوستان من Cpu لپ تاپم corei7 هست که سرعتش رو زده 1.7 GHz ، تو مشخصات این بازی دیدم حداقل سرعت رو زده 2.3 GHz !!!
حالا من می تونم این رو بازی کنم یا نه ؟ چون می خوام دانلودش کنم می پرسم .

CRIS Joon CR7
10-05-2012, 08:52
دوستان من Cpu لپ تاپم corei7 هست که سرعتش رو زده 1.7 GHz ، تو مشخصات این بازی دیدم حداقل سرعت رو زده 2.3 GHz !!!
حالا من می تونم این رو بازی کنم یا نه ؟ چون می خوام دانلودش کنم می پرسم .
بله میشود
من اون موقع که بازیش کردم رو ی pc
یه دونه Corei3 رو سیستمم بود
با بالاترین تنظیمات ممکن روی DX11 بازیش کردم:8:

soheilnouri
11-05-2012, 10:54
چه سوت و کوره اینجا.......کسی تا اخر رفته بازیو؟چرا ماشین اضافه نمیشه اصن؟:13:

mehdy.z
11-05-2012, 13:20
چه سوت و کوره اینجا.......کسی تا اخر رفته بازیو؟چرا ماشین اضافه نمیشه اصن؟:13:
بعد دو سال که بازی اومده میگی چرا اینجا سوت و کوره؟!;)
خیر هی چی هست هموناست حین مسابقات برات باز میشه....

Artam01
12-05-2012, 22:52
این بازی کلاچ هم داره؟

CRIS Joon CR7
12-05-2012, 23:38
این بازی کلاچ هم داره؟
ازون جایی که سوالت کوتاهه منم کوتاه جواب میدم:20:
نه :دی

Artam01
16-05-2012, 13:14
پس فقط دنده اتومات داره؟
چند مگ هست؟ دانلود کنم یا بخرم؟
آخرین ورژنش چی هست؟
ممنون.

Artam01
17-05-2012, 14:43
بازیشو خریدم.
کلاچ هم دارد، لطفن اطلاعات غلط ندهید.
فقط بدی کلاچش اینه که اگه دنده رو خوب جا نزنی ماشین میره رو خلاص.

Artam01
17-06-2012, 23:51
درودی دوباره.
من اینو چند وقتیه بازی میکنم، بازیه خوبیه!
فقط در حال حاضر دو تا مشکل دارم، اولی اینه که دو تا فایل dll هست که مدام آنتی ویروس بهشون گیر میده و می خواد پاکشون کنه!
دومی تو بازی قسمت دیرت تور تمام مراحل مثلث اولی رو با کلی زحمت طی کردم ولی بازم مثلث دومی خاموشه و باز نمیشه!
با سپاس.

MeeMa
05-04-2013, 19:36
تایپیک قدیمی رو کشیدم بالا، چاره ای نداشتم
شنیدم این بازی دونفره رو یک پی سی هم امکانپذیره
واقعا اینطوره؟ کدوم قسمتشه؟

بازی ماشین دو نفره سراغ دارید؟ منظورم شبکه نیست

soheilnouri
06-04-2013, 17:05
Old but gold

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk