ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال فوری

kisiya
07-08-2010, 16:24
چند سوال دارم این واقعیته lcd ها بعد از 3 سال تصویرشون تیره تر میشه اگه روزی 10 ساعت کار کنند ؟ ایا پلاسما اینطوری نیست یعنی اصلا تصویرش تکون نمیخوره ؟ سوال دوم - بالاخره من نفهمیدم پلاسمای پاناسونیک خوبه یا نه ؟ سوال سوم دوست من روشنترین تصویر با تنظیمات زیاد بالاخره مال کدوم تلویزیون ال سی دی یا پلاسما هست ؟ سوال چهارم کدوم تلویزیون ورودی وخروجیهای پشتش کامل هست من حداقل 3 تا avi میخواستم سوال پنجم کدوم تلویزیون از نظر usb فول هست

sourena
07-08-2010, 16:34
این واقعیته lcd ها بعد از 3 سال تصویرشون تیره تر میشه اگه روزی 10 ساعت کار کنند ؟

همچين چيزي ثابت نشده! در هد ادعاست! ولي خب عمرش يه مقدار كمه!

بالاخره من نفهمیدم پلاسمای پاناسونیک خوبه یا نه ؟

من ميگم خوب نيست! چون هميشه بايد تكنولوژي روز رو تهيه كرد!

روشنترین تصویر با تنظیمات زیاد بالاخره مال کدوم تلویزیون ال سی دی یا پلاسما هست ؟

فكر كنم سوني بالاترين كيفيت رو داره! اينطور كه من ديدم البته! شايد غير از اين باشه!

ساير سوالهارو نميدونم جوابشو :)

t_tanhayam
07-08-2010, 16:45
چند سوال دارم این واقعیته lcd ها بعد از 3 سال تصویرشون تیره تر میشه اگه روزی 10 ساعت کار کنند ؟

-والا در مورد كاركد كمي اغراق ميشه درسته ccfl هست ولي خوب طراحي شده براي همين كار :46:
60000-100000 ساعت كاركرد هست

ایا پلاسما اینطوری نیست یعنی اصلا تصویرش تکون نمیخوره ؟

-پلاسما ها هم عمر مفيدي دارند در همين حد

بالاخره من نفهمیدم پلاسمای پاناسونیک خوبه یا نه ؟

-در رويو اكثر سايتهاي معتبر و معروف دنيا مدلي از پانا در صدر بهترين هست
منتها در رويو شما چيه؟ ديگه سليقه اي هست

سوال سوم دوست من روشنترین تصویر با تنظیمات زیاد بالاخره مال کدوم تلویزیون ال سی دی یا پلاسما هست ؟

ال سي دي ها معروفند به برايتنس وروشنايي بيشتر

سوال چهارم کدوم تلویزیون ورودی وخروجیهای پشتش کامل هست من حداقل 3 تا avi میخواستم

اكثر hdtv هاي روز دنيا نزديك 4 تا ورودي ديجيتال و چندين ورودي انالوگ در اختيارتون ميگذارند نگران نباشيد :46:

سوال پنجم کدوم تلویزیون از نظر usb فول هست

-از نظر usb اكثر مدلهاي سام فول هستند و فرمتي رو روي زمين نميگذارند و همينطور تعدادي از lg ها

KING OF GTA
16-08-2010, 21:16
سلام به دوستان گلم ال سی دی بهتره یا پلاسما

t_tanhayam
16-08-2010, 21:31
سلام به دوستان گلم ال سی دی بهتره یا پلاسما

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید