ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سهمیه شاهد

MILAD MGH
07-08-2010, 15:52
سلام.میخواستم ببینم امسال سهمیه شاهد حسابه یا نه؟
چون تو سایت سنجش نوشته:
« با توجه به مصوبات ، در آزمون سراسري سال 89 براي داوطلبان سهميه هاي ايثارگران و شاهد مرحله جايابي اجرا نمي گردد ، لذا داوطلبان مي بايست در انتخاب رشته دقت لازم را مبذول نمايند »
من نفهمیدم یعنی چی.
دوستان سریعتر کمک کنید.
ممنون.

sourena
07-08-2010, 15:55
فكر نكنم فرزندان شاهد ديگه كنكوري باشن!

همه رفتن تو دانشگاه!

حالا ايثارگران رو نميدونم!

shir_farhad
07-08-2010, 16:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مایکل هم فرزند شاهده؟ :18:

doost4
07-08-2010, 16:13
کجا هست همچین چیزی ؟

dehtoday
07-08-2010, 16:19
سلام.میخواستم ببینم امسال سهمیه شاهد حسابه یا نه؟
چون تو سایت سنجش نوشته:
« با توجه به مصوبات ، در آزمون سراسري سال 89 براي داوطلبان سهميه هاي ايثارگران و شاهد مرحله جايابي اجرا نمي گردد ، لذا داوطلبان مي بايست در انتخاب رشته دقت لازم را مبذول نمايند »
من نفهمیدم یعنی چی.
دوستان سریعتر کمک کنید.
ممنون.

نه اين يه چيز ديگست ... ربطي به بودن يا نبودن سهميه شاهد نداره ... !
سهميه شاهدم امسال مثل هر سال پا برجاست !!!

MILAD MGH
07-08-2010, 16:23
فكر نكنم فرزندان شاهد ديگه كنكوري باشن!

همه رفتن تو دانشگاه!

حالا ايثارگران رو نميدونم!

من هستم.

کجا هست همچین چیزی ؟

اونجایی که کارنامه میاد.بالای صفحه.

توی سایت ایثار نوشته باید کد رهگیری بگیرید ولی سایت سنجش نوشته سهمیه حساب نیست.

---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------

نه اين يه چيز ديگست ... ربطي به بودن يا نبودن سهميه شاهد نداره ... !
سهميه شاهدم امسال مثل هر سال پا برجاست !!!

چطوری باید استفاده کنم؟
رتبه با سهمیه برای من 994 هستش.ولی موقع انتخاب رشته مجازی اصلا رشته ها با رتبه یکی نیست.یعنی همون رتبه اصلیم رو حساب کرده.(98.000:31:)

doost4
07-08-2010, 16:27
اون 40 درصد رزمندگانم جز این اطلاعیه حساب میشه ؟

dehtoday
07-08-2010, 16:38
چطوری باید استفاده کنم؟
رتبه با سهمیه برای من 994 هستش.ولی موقع انتخاب رشته مجازی اصلا رشته ها با رتبه یکی نیست.یعنی همون رتبه اصلیم رو حساب کرده.(98.000[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif)

‌خب شما موقع ثبت نام كد رو وارد كرديد و ثبت شده واستون سهميه و ديگه كار خاصي نميخوايد بكنيد و فقط انتخاب رشته كنيد ... :31:
اون رتبه اي هم كه شما ميگيد رتبه در سهميه شاهده نه رتبتون در منطقه ! شما كه انتظار نداريد با رتبه 994 منطقه واستون انتخاب رشته بشه ؟!! :31: پس با رتبه 994 شاهد انتظار نداشته باشيد برق شريف واستون بگيره !!!

MILAD MGH
07-08-2010, 16:40
‌خب شما موقع ثبت نام كد رو وارد كرديد و ثبت شده واستون سهميه و ديگه كار خاصي نميخوايد بكنيد و فقط انتخاب رشته كنيد ... :31:
اون رتبه اي هم كه شما ميگيد رتبه در سهميه شاهده نه رتبتون در منطقه ! شما كه انتظار نداريد با رتبه 994 منطقه واستون انتخاب رشته بشه ؟!! :31: پس با رتبه 994 شاهد انتظار نداشته باشيد برق شريف واستون بگيره !!!
یعنی باید از روی همون انتخاب رشته مجازی انتخاب کنم؟

dehtoday
07-08-2010, 16:48
اون 40 درصد رزمندگانم جز این اطلاعیه حساب میشه ؟

اين مرحله جايابي قبلنا اجرا ميشد و چيزي تو همين مايه هاي انتخاب هفتم آزاد بود ! (انتخاب رشته توسط خود سيستم) و رشته هايي كه داوطلب انتخاب نكرده ولي اگه ميزدشون قبول ميشد سيستم خودش اون رشته ها رو بهش پيشنهاد ميداد ... ! (كه اين چند سالي هست اجرا نميشه و لغو شده!)

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

یعنی باید از روی همون انتخاب رشته مجازی انتخاب کنم؟

نه اون فقط پيشنهاديه !!! و رشته هايي رو بهتون پيشنهاد ميكنه كه احتمال قبولي توشون بالاي 90 درصد است !!! يعني در واقع رشته هاي كف رو پيشنهاد ميكنه ... !

پ.ن : اگه خواستي ميتوني رشته هايي رو كه سيستم مجازي سنجش بهت پيشنهاد كرده رو واسم پ.خ كني تا بتونم كمكت كنم !

MILAD MGH
07-08-2010, 16:55
اين مرحله جايابي قبلنا اجرا ميشد و چيزي تو همين مايه هاي انتخاب هفتم آزاد بود ! (انتخاب رشته توسط خود سيستم) و رشته هايي كه داوطلب انتخاب نكرده ولي اگه ميزدشون قبول ميشد سيستم خودش اون رشته ها رو بهش پيشنهاد ميداد ... ! (كه اين چند سالي هست اجرا نميشه و لغو شده!)

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

نه اون فقط پيشنهاديه !!! و رشته هايي رو بهتون پيشنهاد ميكنه كه احتمال قبولي توشون بالاي 90 درصد است !!! يعني در واقع رشته هاي كف رو پيشنهاد ميكنه ... !

پ.ن : اگه خواستي ميتوني رشته هايي رو كه سيستم مجازي سنجش بهت پيشنهاد كرده رو واسم پ.خ كني تا بتونم كمكت كنم !

200 تا رشته رو چطوری پ.خ کنم؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدید.من اصلا از مناطق و این چیزا سر در نمیارم.
اون رشته ای هم که من میخوام برم تو انتخاب مجازی نیست.
یعنی من میتونم اون رشته ای که توی انتخاب رشته مجازی نیست رو انتخاب کنم؟
اگه نه پس این سهمیه به چه دردی میخوره؟:41:

pooria-ir
07-08-2010, 17:00
میشه به ترتیب رتبه تون رو (منطقه ای) بدون سهمیه شاهد و با سهمیه بگید که ببینیم چقدر تاثبر داشته؟
ممنون

MILAD MGH
07-08-2010, 18:36
رتبه در سهميه بين2619 نفر: 959
رتبه کشوري (بدون سهميه) بين 277820 نفر: 94442
نمره کل: 6134