مشاهده نسخه کامل
: تجربه خرید لپ تاپ
از لحاظ کیفیت وکارایی خرید کدام برند لپ تاپ را توصیه میکنید ؟
خوب بهترین برند از نظر کیفیت اپل هست که همه قبولش دارن ولی مشکلی که داره قیمت نسبتا بالای اونه..
babakwind
08-08-2010, 00:01
از لحاظ کیفیت وکارایی خرید کدام برند لپ تاپ را توصیه میکنید ؟
ASUS بدونه شک!
با توجه به عملکرده چند سال اخیرش میشه گفت حداقل توی ایران بهترینه. البته گارانتیشو هم در نظر گرفتم. توی ایران خوب بهش سرویس میدن.
اپل خوبه ولی سیستم در حده تاپ نمیده
ASUS بی برو برگرد بهترینه...
pooriya_hp
10-08-2010, 13:03
SONY vaio
hp
APPLE
------------------------
به نظر من hp بگیر که واقعا عالی هست.
قطعاتش همش درجه 1 هست.
طراحیش که دیگه آخرش هست.
majid_3ma
10-08-2010, 13:14
ASUS بدونه شک!
با توجه به عملکرده چند سال اخیرش میشه گفت حداقل توی ایران بهترینه. البته گارانتیشو هم در نظر گرفتم. توی ایران خوب بهش سرویس میدن.
اپل خوبه ولی سیستم در حده تاپ نمیده
ASUS بی برو برگرد بهترینه...
اپل خوبه بعد ایسوز ؟
بعد سونی و دل و اچ پی توشیبا اینا هم از ایسوز کمترن حتما دیگه؟
کی گفته اپل درحد تاپ نمیده؟
من میگم تو ایران ایسوس بهترینه...گارانتی خوبی داره خوبم سرویس میدن...
به نظر شما apple-toshiba-hp سرویس بهتری دارن اینجا؟؟؟
پسر دایی بنده یک asus k401e خریده درایوش اینقدر ضعیفه که دیودی خودشو بزور میخونه..کلا اصلا ازش راضی نیست...
babakwind
10-08-2010, 19:42
اپل خوبه بعد ایسوز ؟
کی گفته اپل درحد تاپ نمیده؟
بعد سونی و دل و اچ پی توشیبا اینا هم از ایسوز کمترن حتما دیگه؟
شما در حد G73 یه مدل بفرما روشن شیم!:10::18:
در ضمن مدل هایی که فرمودین کمتر نباشن بیشترم نیستن
majid_3ma
11-08-2010, 09:48
شما در حد G73 یه مدل بفرما روشن شیم!:10::18:
در ضمن مدل هایی که فرمودین کمتر نباشن بیشترم نیستن
apple Ibook g4
apple macbook pro
sony Z series
Dell latitude series
dell Pression Series
Toshiba Tecra M series
HP NX series
babakwind
11-08-2010, 22:05
apple Ibook g4
apple macbook pro
sony Z series
Dell latitude series
dell Pression Series
Toshiba Tecra M series
HP NX series
اینا معادله G73 هست؟
کانفیگه پایه G73 که core i7 720QM هست. به اضافه گرافیکه 5870 که نیاز به توضیح نیست. تازه این مدله پایه بود.
حالا لطف کنید مقایسه بفرمایید. تازه کیفیت لپتاپ هایASUS که جای خود داره! لطفا واقع بین باشید!
majid_3ma
12-08-2010, 09:42
اینا معادله G73 هست؟
کانفیگه پایه G73 که core i7 720QM هست. به اضافه گرافیکه 5870 که نیاز به توضیح نیست. تازه این مدله پایه بود.
حالا لطف کنید مقایسه بفرمایید. تازه کیفیت لپتاپ هایASUS که جای خود داره! لطفا واقع بین باشید!
dell 6410
Intel® Core™ i7-620M (2.66GHz, 4M cache) (with Turbo Boost Technology)
Genuine Windows® 7 Ultimate 32-Bit
14.1" WXGA+ Anti-Glare LED Display (1440x900)
7200 RPM SATA Hard Drive up to 500GB1
NVIDIA® NVS 3100M 512MB gDDR3
همین کارت گرافیکش کل دستگاه و میخوره
هیچ کدوم از این مدل هایی که فرمودید به گرد ASUS G73 هم نمیرسه...!
واقع بین باش دوست عزیز.
واقع بین باش دوست عزیز.
شما واقع بین باشید که asus رو انقدر بزرگ کردید ! و برندهایی چون دل و hp و apple رو فراموش کردید..
بنده به شخصه هیچ موقع منطق رو فراموش نمیکنم و اینطور نیستم بگم چون سونی اسمش سونیه و پول بیشتر میگیره بهترینه اما هیج موقع هم نمیام بگم asus بهترینه و بزرگان رو بزارم کنار
اگر فاکتورهایی که مد نظر شماست در نظر بگیریم در برندهایی چون دل هم هم دقیقا شرایط لازم و حتی بهتر رو هم پیدا میکنیم .. فاکتورهایی چون قیمت متعادل متناسب با کارایی دستگاه...
منظورتون از کیفیت نمیدونم دقیقا چه .. ولی اگه به خاطر قیمت و کارایی میگید asus بهترینه دل هم دقما هم سخت جونه و هم قیمتاش به صرفست و از همه مهمتر معتبر ! مشکل ظاهر دل هست که بعضیها مثل شما نمیپسندند و به هر دلیلی سعی میکنند ایرادات مختلفی ازش بگیرند .. دو مدل از اینسپایرون ضعفهایی داشت و دیگه بهانه ای شد که شدیدا بکوبند رو سر دل
از دل که بگذریم hp .. apple ... sony هر کدوم غولهایی هستند .. asus جابگاش کجاست ... قبول که دلیل نمیشه بگیم asus بده اما نیایم بگم بهترین کیفیت رو asus داره .. بهتره بگیم asus ّبرای افرادی که میخوان صرفه جو باشند و پول زیاد خرج نکنند جزو گزینه های خوبه:11:
اینم بگم برای بازی خورها asus انصافا بهترینه .. و توش هیچ شکی نیست .. اما خودمونیما لپتاپ برای بازی! خیلی جالب نیست
کاملاً مشخص هستش که IBM یه چیزه دیگه هستش پس از لحاظ کیفیت فقط Lenovo و Thinkpad
قبول دارم لپ تاپ واسه بازی نیست...ولی شما میای ۱۵۰۰ به یه لپ تاپ پول میدی توقع نداری اگه هوس کردی یه بازی هم بکنی؟!
واسه گیم بهترین گزینه ایسوس...
majid_3ma
12-08-2010, 11:35
واقع بین باش دوست عزیز.
گرافیک Quadro NVS بهترین و قوی ترین گرافیک هست چجوری ATI که برای سری های معمولیش هست میخواید باهاش مقایسه کنید؟
درضمن Radeon کلاس معمولی ati هست پس با Quadro قابل مقایسه نیستند
برای بازی هم توشیبا سری X هست که مخصوص بازیه
دل یه سری زده فقط واسه بازیه
قبول دارم لپ تاپ واسه بازی نیست...ولی شما میای ۱۵۰۰ به یه لپ تاپ پول میدی توقع نداری اگه هوس کردی یه بازی هم بکنی؟!
واسه گیم بهترین گزینه ایسوس...
گفتی آدم هوس بازی کنه یه نظر شخصی از خودم مینویسم :
ببین عزیز من کاری ندارم که شما چقدر برات گرافیک مهمه .. سلیقست خداییش !
الان کارت گرافیک دستگاه من 5470 یک گیگ با پشتیبانی از دایرکست 11 هستش ..
این بحث در لپتاپ مطرحه نه PC
بخدا تمام بازیها رو دارم در بهترین حالت و بالاترین تنظیمات بازی میکنم ... دو سال بعد بازیها نیاز به پردازنده سریعتر دارند که مسلما 5870 خیلی بهتره و بازیها رو بالا میاره اما اینم بدون اون موقع باید در تنظیمات پایین بازی کنی دقیقا مثل من .. چون اون موقع دایرکست 1312 و 14 میان .. یا مثلا پیکسل شیدر نسل جدید میاد بازم کارت گرافیک هر دوی ما لنگ میمونه .. حالا اون موقع میفهمی که هیچ فرقی بین این دو از لحاظ منطق نبوده.. چون اگر رمت از 4 گیگ پشتیبانی کنه .. پردازندت i5 به بالا باشه خودش یه ساپورتر قوی واسه گرافیکت محسوب میشه .. البته خواب به بازی خوره حرفه ای دوست داره همیشه در بهترین حالت بازی کنه که سلیقست...
از اینا که بگذریم کاش دوستان با همه برندها کار کرده باشند بعد با قطعیت بگند کدوم بهترینه .. هر برندی وایژگیهای خاصی داره که تجربه به ادم ثابت میکنه ..
قبول دارم دوست عزیز نمیشه رو لپ تاپ واسه بازی برای چند سال حساب باز کرد...ولی من خودم چند روز دیگه asus n61jq میخرم...به نظرم نسبت به قیمتش کانفیگ فوق العاده ای داره.
babakwind
12-08-2010, 16:53
dell 6410
Intel® Core™ i7-620M (2.66GHz, 4M cache) (with Turbo Boost Technology)
Genuine Windows® 7 Ultimate 32-Bit
14.1" WXGA+ Anti-Glare LED Display (1440x900)
7200 RPM SATA Hard Drive up to 500GB1
NVIDIA® NVS 3100M 512MB gDDR3
همین کارت گرافیکش کل دستگاه و میخوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا مشخصه!:16::16:
درسته سری Quadro حرفه ایه . ولی این مدل خیلی ضعیفه! جون من یه مدل نزدیکاش بگین!
فقط msi یه مدل داره که میگن گرم میکنه
babakwind
12-08-2010, 17:03
گرافیک Quadro NVS بهترین و قوی ترین گرافیک هست چجوری ATI که برای سری های معمولیش هست میخواید باهاش مقایسه کنید؟
درضمن Radeon کلاس معمولی ati هست پس با Quadro قابل مقایسه نیستند
برای بازی هم توشیبا سری X هست که مخصوص بازیه
دل یه سری زده فقط واسه بازیه
کارته گرافیگو که روشن شدید!
شرکته Alienware که زیر نظره Dell هست کلا لپتاپ گیم میده. ولی یه نکاه به قیمتاشم بفرمایید.توی کانفیگه مشابه کمه کم 500$ گرونتره. در حالی که کارایی هر دو یکسانه!
گرافیکه سری X شرکته ،Toshiba . GeForce® GTS 360M هست. که بازم کم میاره!
چرا نمی خواید قبول کنید که الان ASUS داره عالی کار میکنه؟!:5:
babakwind
12-08-2010, 17:16
شما واقع بین باشید که asus رو انقدر بزرگ کردید ! و برندهایی چون دل و hp و apple رو فراموش کردید..
بنده به شخصه هیچ موقع منطق رو فراموش نمیکنم و اینطور نیستم بگم چون سونی اسمش سونیه و پول بیشتر میگیره بهترینه اما هیج موقع هم نمیام بگم asus بهترینه و بزرگان رو بزارم کنار
اگر فاکتورهایی که مد نظر شماست در نظر بگیریم در برندهایی چون دل هم هم دقیقا شرایط لازم و حتی بهتر رو هم پیدا میکنیم .. فاکتورهایی چون قیمت متعادل متناسب با کارایی دستگاه...
منظورتون از کیفیت نمیدونم دقیقا چه .. ولی اگه به خاطر قیمت و کارایی میگید asus بهترینه دل هم دقما هم سخت جونه و هم قیمتاش به صرفست و از همه مهمتر معتبر ! مشکل ظاهر دل هست که بعضیها مثل شما نمیپسندند و به هر دلیلی سعی میکنند ایرادات مختلفی ازش بگیرند .. دو مدل از اینسپایرون ضعفهایی داشت و دیگه بهانه ای شد که شدیدا بکوبند رو سر دل
از دل که بگذریم hp .. apple ... sony هر کدوم غولهایی هستند .. asus جابگاش کجاست ... قبول که دلیل نمیشه بگیم asus بده اما نیایم بگم بهترین کیفیت رو asus داره .. بهتره بگیم asus ّبرای افرادی که میخوان صرفه جو باشند و پول زیاد خرج نکنند جزو گزینه های خوبه:11:
منظور از کیفیت اینه که : مثله سری F vaio نیاز نداره که نگرانه گرم شدنش بود. همین سری سختجون دل رو یکی از دوستام داشت. lattitude .گرفته بود 2میلیون. جلوی چشمه های خودم گرافیکش سوخت!:18:. منظور از کیفیت اینه که نسبت به پولی که داده میشه بهترین کارکردو داشته باشه! البته این مدل ماله 2 سال پیش بود. ولی قبول کن دیگه طرفه دل نمیره!:41:
در ضمن ما داریم در مورد خود ASUS حرف می زنیم. میگیم که اشکالش کمه. اگه شما میگی مشکل داره بفرما! بگو اشکالاته لپتاپاش چیه؟:10:
باید قبول کرد که ایسوس داره عالی کار میکنه! قیمتاش هم نسبت به کانفیگش عالیه! این دیگه بحث نداره دوستان...
کارته گرافیگو که روشن شدید!
شرکته Alienware که زیر نظره Dell هست کلا لپتاپ گیم میده. ولی یه نکاه به قیمتاشم بفرمایید.توی کانفیگه مشابه کمه کم 500$ گرونتره. در حالی که کارایی هر دو یکسانه!
گرافیکه سری X شرکته ،Toshiba . GeForce® GTS 360M هست. که بازم کم میاره!
چرا نمی خواید قبول کنید که الان ASUS داره عالی کار میکنه؟!:5:
ببین عزیز به شخصه با لپتاپهای ایسور هیچ مشکلی ندارم اما گرمای بیش از حد رو نباید از نظر دور داشته باشی ..مخصوصا وقتی باهاشون گیم بازی میکنی دماشون میره رو 80 جوری که آدم فکر میکنه داره میترکه هر لحظه(رابطه بازدهی پردازنده با گرما مستقیم و خیلی مهمه ) بعضیها دلیلش رو پردازنده های core i7 میدونند اما اصلا منطقی نیست .. چرا core i7 های سونی و دل اینطور نیستند ؟ اگه تجربه کاری داشته باشی با این برندها متوجه میشی چی میگم.. نمیگم برندهای دیگه داغ نمیکنند اما مشتریان ایسوز بارها شده در این مورد شکایت داشتند که نیاز به بررسی داره .. کسی نگفت ایسوز بده گفتیم منطقی باشید و انقدر زیاد از حد اغراق نکنید سر یه برند .. هر لپتاپی ویژگیهایی داره که قیمت بالا روش میره .. مثلا در مورد دل دیگه خودتون هم میدونید اتفاقا یکی از با انصاف ترین برندها در قیمت محسوب میشه که این برند هم گاها ایرادات زیادی داره:11:
حتما قبول دارید که سری f سونی هم داغ میکنه...؟
دمای n61jq با اجرای بازی های سنگینی مثل splinter cell به ۸۰ میرسه دوست گرامی در صورتی که سونی اصلا در حد اجرای این بازی نیست! اگه اجرا هم کنه مطمئن باش دماش بیشتره...!:13:
babakwind
12-08-2010, 17:48
ببین عزیز به شخصه با لپتاپهای ایسور هیچ مشکلی ندارم اما گرمای بیش از حد رو نباید از نظر دور داشته باشی ..مخصوصا وقتی باهاشون گیم بازی میکنی دماشون میره رو 80 جوری که آدم فکر میکنه داره میترکه هر لحظه(رابطه بازدهی پردازنده با گرما مستقیم و خیلی مهمه ) بعضیها دلیلش رو پردازنده های core i7 میدونند اما اصلا منطقی نیست .. چرا core i7 های سونی و دل اینطور نیستند ؟ اگه تجربه کاری داشته باشی با این برندها متوجه میشی چی میگم.. نمیگم برندهای دیگه داغ نمیکنند اما مشتریان ایسوز بارها شده در این مورد شکایت داشتند که نیاز به بررسی داره .. کسی نگفت ایسوز بده گفتیم منطقی باشید و انقدر زیاد از حد اغراق نکنید سر یه برند .. هر لپتاپی ویژگیهایی داره که قیمت بالا روش میره .. مثلا در مورد دل دیگه خودتون هم میدونید اتفاقا یکی از با انصاف ترین برندها در قیمت محسوب میشه که این برند هم گاها ایرادات زیادی داره:11:
مگه باید چقدر باشه؟
به قول دوستمون اون که اصلا اجرا نمی کنه! این CPU به راحتی تا 100 درجه رو ساپورت میکنه. بیشتر باید نگارانه مادربرد بود بود تا CPU در ثانی توی لپتاپ دل چقدر میشه؟
حتما قبول دارید که سری f سونی هم داغ میکنه...؟
دمای n61jq با اجرای بازی های سنگینی مثل splinter cell به ۸۰ میرسه دوست گرامی در صورتی که سونی اصلا در حد اجرای این بازی نیست! اگه اجرا هم کنه مطمئن باش دماش بیشتره...!:13:
آخه دوست عزیز یعنی چی سونی در حد این بازی نیست ؟
من الان لپتاپم دل n5010 هستش با گرافیک 5470 و کانفیگ i3 با بالاترین تنظیمات بازی کردمش ..
حالا سونی که شما میگید دقیقا کدوم مدل از سری f ?
سری f داغ میکنه بر منکرش لعنت .. مگه من گفتم داغ نمیکنه ؟ ولی مشکل اینجاست که Asus تقریبا در همه مدلهاش داره بیش از حد داغ میکنه (باید محتما قبلا لپتاپی از برندی دیگر قبلا داشته باشید تا بتونید مقایسه کنید ) .. حالا این تجربه مشتریان هستش .. نه حرف خودم .. کلا این یه ایراد هست که با کول پد تا حدودی رفع میشه نه اینکه اینو گفته باشم تا بگم مثلا asus بده منظورم از گفتن این نکته این بود که هر برندی ایراداتی داره و اینطور نیست که بی ایراد باشه .. هر قیمتی هم هم بی دلیل نیست .. کیفیت ال سیدیهای سونی و گارانتی 3 سالشون باعث میشه قیمت سونی بالاتر باشه از اونور کیفیت ال سیدی های کدوم برند مثلا به سونی میرسه
این بحث رو ادامه ندیم بهتره ... فقط تروخدا انقدر متعصبانه نگیم asus بهترین برنده .. برندهای دیگم لپتاپهایی با قیمت مناسب دارند (مخصوصا اگه ظاهر براتون خیلی مهم نباشه )
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
مگه باید چقدر باشه؟
به قول دوستمون اون که اصلا اجرا نمی کنه! این CPU به راحتی تا 100 درجه رو ساپورت میکنه. بیشتر باید نگارانه مادربرد بود بود تا CPU در ثانی توی لپتاپ دل چقدر میشه؟
عزیز باور کن من لپتاپم اصلا داغ نمیکنه تو بازی واسه خودم n5010 دل هستش ..
3500 دل هم همین دیروز تو مغازه داشتم تست میکردم اونم اصلا مشکلی نداشت
در ضمن کارایی پردازنده به خاطر گرما پایین تر از حد معمول میاد و عمر لپتاپ رو به شدت کاهش میده .. نکنه میخوای انکارش کنی ؟ ... 100 درجه میشه نقطه جوش .. شما میفهمی داری چی میگی؟ ساپورت کردن مگه مهمه مهم کارایی سیستمه ..
آقا Asus بهترین برند دنیا .. خوبه
با هیچ برندی کار نکردید یه راست رفتید سراغ ایسوز هی میگید بهترینه .. بابا حداقل یه لپتاپ از هر برندی رو تست کنید بعد بیای با قطعیت نظر بدید
babakwind
12-08-2010, 18:30
آخه دوست عزیز یعنی چی سونی در حد این بازی نیست ؟
من الان لپتاپم دل n5010 هستش با گرافیک 5470 و کانفیگ i3 با بالاترین تنظیمات بازی کردمش ..
حالا سونی که شما میگید دقیقا کدوم مدل از سری f ?
سری f داغ میکنه بر منکرش لعنت .. مگه من گفتم داغ نمیکنه ؟ ولی مشکل اینجاست که Asus تقریبا در همه مدلهاش داره بیش از حد داغ میکنه (باید محتما قبلا لپتاپی از برندی دیگر قبلا داشته باشید تا بتونید مقایسه کنید ) .. حالا این تجربه مشتریان هستش .. نه حرف خودم .. کلا این یه ایراد هست که با کول پد تا حدودی رفع میشه نه اینکه اینو گفته باشم تا بگم مثلا asus بده منظورم از گفتن این نکته این بود که هر برندی ایراداتی داره و اینطور نیست که بی ایراد باشه .. هر قیمتی هم هم بی دلیل نیست .. کیفیت ال سیدیهای سونی و گارانتی 3 سالشون باعث میشه قیمت سونی بالاتر باشه از اونور کیفیت ال سیدی های کدوم برند مثلا به سونی میرسه
این بحث رو ادامه ندیم بهتره ... فقط تروخدا انقدر متعصبانه نگیم asus بهترین برنده .. برندهای دیگم لپتاپهایی با قیمت مناسب دارند (مخصوصا اگه ظاهر براتون خیلی مهم نباشه )
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
عزیز باور کن من لپتاپم اصلا داغ نمیکنه تو بازی واسه خودم n5010 دل هستش ..
3500 دل هم همین دیروز تو مغازه داشتم تست میکردم اونم اصلا مشکلی نداشت
در ضمن کارایی پردازنده به خاطر گرما پایین تر از حد معمول میاد و عمر لپتاپ رو به شدت کاهش میده .. نکنه میخوای انکارش کنی ؟ ... 100 درجه میشه نقطه جوش .. شما میفهمی داری چی میگی؟ ساپورت کردن مگه مهمه مهم کارایی سیستمه ..
آقا Asus بهترین برند دنیا .. خوبه
با هیچ برندی کار نکردید یه راست رفتید سراغ ایسوز هی میگید بهترینه .. بابا حداقل یه لپتاپ از هر برندی رو تست کنید بعد بیای با قطعیت نظر بدید
من موندم شما چه جوری میدونید که با هیچ برندی کار نکردیم! همین طوری می فرمایید core i3 خیلی بهتر از corei7
ASUS کار میده!
در مورد Hyper-Threading Technology چی می دونید؟
زمانی که یه بازی از تکنولوژی بالا استفاده نکنه دقیقا اتفاقاتی که میفرمایید پیش میاد یعنی corei3 بهتر عمل میکنه و مهمتر از همه corei7 رو داغون میکنه. چون فقط از 1.6 GHz قدرته cpu استفاده میکنه.
شما اولین نفری هستش که میگی مشکله داغ کردن داره.
من با سری های Gو Kو N کار کردم. توی اینا شاید G51 تنها لپتاپی بود که به نظرم دماش غیرعادیه. تازه 2 تا از دوستام که اینو گرفتن میگن مثله ساعت کار میکنه.
این قضیه گرم کردن دیگه نوبر بود! من توی فرومه ASUS میزارم ببینم من خیلی خوش شانس بودم که ندیدم؟!
در مورد LCD هم به صورته کلی کاملا باهاتون موافقم
در مورده مقایسه هم میگم بهتره از هر شرکت مدل هایی با کانفیگه مشابه بررسی بشه. مثلا Dell با I7 چطوریه؟
منم ترجیح میدم دیگه بحث نکنیم!!! بالاخره هر برندی و حتی هر مدلی مزایا و معایب خودش رو داره.حالا یکی مزایاش بیشتره یکی هم معایبش! قصد ما هم این بود که این رو مشخص کنیم...البته بازم میگم ایسوس نسبت به کانفیگ مناسب ترین قیمت رو داره...:11:
من موندم شما چه جوری میدونید که با هیچ برندی کار نکردیم! همین طوری می فرمایید core i3 خیلی بهتر از corei7
ASUS کار میده!
در مورد Hyper-Threading Technology چی می دونید؟
زمانی که یه بازی از تکنولوژی بالا استفاده نکنه دقیقا اتفاقاتی که میفرمایید پیش میاد یعنی corei3 بهتر عمل میکنه و مهمتر از همه corei7 رو داغون میکنه. چون فقط از 1.6 GHz قدرته cpu استفاده میکنه.
الان این جواب شما چه ربطی به بحث ما و پست من داره ؟
بله عزیزم میدونم :46:امکان پردازش چند عملیات به صورت همزمان که اتفاقا اولین بار تو پنیتوم 4 ها تست شده بود اما چون عملا کارایی نداشت به دلیل تک هسته بودن دوباره تو core i7 ها به کار برد ..
کی گفتم core i3 بهتر از core i7 بهتر عمل میکنه ؟ کی گفتم core i3 از core i7 بیشتر کارایی میده ؟ یعنی من رو انقدر احمق و بی منطق فرض کردید که متوجه این موضوع نباشم که core i7 ها غول هستند ! .. شما وقتی حتی جملات من رو درست نمیخونی پس پاسخ دادن من هیچ فایده ای نداره ...
من رابطه گرما و بازدهی سیستم و همینطور ایرادات هر برندی رو متذکر شدم و گفتم به ضرر یک لپتاپه و شدیدا عمر رو کاهش میده اگر بیش از حد باشه .. والا بخدا من نگفتم شما با هیچ برندی کار نکردید میگم اول بیایم از هر برندی با یه لپتاپی تجربه شخصی کاری داشته باشیم بعد انقدر با اطمنیان بگیم بهترین برند دنیا یعنی asus ... اینم با اطمینان میگم اکثر دوستانی که asus خریدند کمتر با برندهای دیگه کار کردند و فقط به خاطر بازی یه راست سراغ Asus رفتند ...
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
منم ترجیح میدم دیگه بحث نکنیم!!! بالاخره هر برندی و حتی هر مدلی مزایا و معایب خودش رو داره.حالا یکی مزایاش بیشتره یکی هم معایبش! قصد ما هم این بود که این رو مشخص کنیم...البته بازم میگم ایسوس نسبت به کانفیگ مناسب ترین قیمت رو داره...:11:
موافقم عزیز ... خوشحال شدم از بحث با دوستان .. شاد باشید :11:
babakwind
12-08-2010, 18:57
الان این جواب شما چه ربطی به بحث ما و پست من داره ؟
بله عزیزم میدونم :46:امکان پردازش چند عملیات به صورت همزمان که اتفاقا اولین بار تو پنیتوم 4 ها تست شده بود اما چون عملا کارایی نداشت به دلیل تک هسته بودن دوباره تو core i7 ها به کار برد ..
کی گفتم core i3 بهتر از core i7 بهتر عمل میکنه ؟ کی گفتم core i3 از core i7 بیشتر کارایی میده ؟ یعنی من رو انقدر احمق و بی منطق فرض کردید که متوجه این موضوع نباشم که core i7 ها غول هستند ! .. شما وقتی حتی جملات من رو درست نمیخونی پس پاسخ دادن من هیچ فایده ای نداره ...
من رابطه گرما و بازدهی سیستم و همینطور ایرادات هر برندی رو متذکر شدم و گفتم به ضرر یک لپتاپه و شدیدا عمر رو کاهش میده اگر بیش از حد باشه .. والا بخدا من نگفتم شما با هیچ برندی کار نکردید میگم اول بیایم از هر برندی با یه لپتاپی تجربه شخصی کاری داشته باشیم بعد انقدر با اطمنیان بگیم بهترین برند دنیا یعنی asus ... اینم با اطمینان میگم اکثر دوستانی که asus خریدند کمتر با برندهای دیگه کار کردند و فقط به خاطر بازی یه راست سراغ Asus رفتند ...
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
موافقم عزیز ... خوشحال شدم از بحث با دوستان .. شاد باشید :11:
من الان باید برم
بعدا راجع بهش صحبت می کنین. تا همین جا از بحث باهاتون بسیار خوشحال شدم
در ضمن وقتی بازی روی سیستم چند هسته ای نوشته نشده باشه i3 بهتر کار میده!
majid_3ma
14-08-2010, 09:18
منم با آتش بس موافقم
:18: 3 صفحه فقط بحث کردیم:31:
hasanoooooooo
27-08-2010, 21:41
نظر من در مرحله اول اپل هست . در مرحله دوم asus و در مرحله اخر hp کیفیت قطعتات هم بنظرم اپل از همه بهتره اما اسوس رو هم نمیشه دست کم گرفت . hp هم خودشو داره خراب میکنه و هر جا میرم میبینم مشکل گرماییش زده یک چیزی مخصوصا چیپ گرافیک رو سوزونده . کلا برای افرادی کهپول بالا ندارند asus . اگر دنبال کیفیت صفحه نمایش هم هستند که سونی . البته بجز lcd توپی که داره چیز دیگه ای نداره. از نظر بنده داره نون اسمشو میخوره.
بيچاره ايسر!:13:
هيشكي تعريف نكرد!:41:
ولي5741 كه از 5010 بهتره هم بايد تو اين تاپسك قرار ميگرفت!:21:
Gilopa جان دوباره چشم منو دور ديدي اومدي گفتي 5010 بهترين لپتاپ دنياست!!!!!:18::46:
اين كه مدل ايسوز مخصوصا gaming مث ساعت كار ميكنه حرفي توش نيس همينطور كيفيتش!:8:ولي خوب اكثرا به دليل بهره برداري از آخرين گرافيكهاوپردازنده هاو....بايد هم داغ كنه!!:21:
مهم اينه كه براي لپ تاپ شامل استاندارد كارخونه باشه يانه.... كه من همينجا ميگم كه مدل gaming ايسوز تا دماي 80 درجه سانتيگراد جزو استانداردشه!:18:يعني دوبرابر مدل 5741 و 2.5 برابر 5010 شما!:18:
مدلهاي alienware جزو اولين و بهترين لپ تاپها براي بازيه!ولي ولش كن حوصله بحث ندارم!اونم با ايسوز داران محترم كه جزو دوآتيشه هاي اين شركتند!!!!:31:
من با 5741 بهترين بازيها را با بالاترين كيفيت بازي كردم و جواب داد ولي خوب انويديا كلا در خنك كنندگي به دليل پردازش بالا ايراد داره!ولي به پاي 5010 نمي رسه اونم تو داغ كنندگي!!!:31:
ولي مسئله ي داغ كردن با يه كول پد مناسب درست ميشه پس سر داغ كردن با هم بحث نكنيد!:11:
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
نام CPU 2.5 up to 2.93 GHz Intel Core i5-520M
حافظه RAM 4GB
قابلیت ارتقاء RAM 8GB
ظرفیت HARD 500
سرعت HARD 5400
نوع HARD SATA
درایو نوری DVD/RW Super Multi
نوع نمایش 15.6
رزولوشن 1366x768
کارت گرافیک nvidia geforce GT 320
حافظه گرافیک 1gb
وای فای/باتری Atheros AR5B93
بلوتوث YES
باندپهن تلفن همراه
سیستم عامل linpus linux
انواع پورتها Ethernet, HDMI, هدفون, Kensington Lock, ميکروفون, مودم, VGA
تعداد پورت USB 4
پشتیبانی يک سال
ابعاد 15.1x9.8x1.5
وزن 2.50
بيچاره ايسر!:13:
Gilopa جان دوباره چشم منو دور ديدي اومدي گفتي 5010 بهترين لپتاپ دنياست!!!!!:18::46:
بعد دوسال یادتون افتاده اینجا پست بدید !
خواهشا پستتون رو ویرایش کنید (بزارید به حساب بی جنبگی من :46:)
من مگه از شما میترسم که میگید چشم منو دور دیدید و این حرفها :18:...
نمیدونم کجای این تاپیک گفتم 5010 بهترین لپتاپ دنیاست که شما انقدر راحت اون جمله مسخره رو در پستتون آوردید .. درضمن در تاپیک 5010 خود من به یکی از دوستان گفتم 5741 رو با توجه کانفیگ انتخابیشون بخرند .. جالبه که میگید 5741 خیلی بهتر از 5010 هستش ... کاملا مشخصه دارید بر اساس سلیقه خودتون حرف میزنید و نه یک حرف علمی :46: در مورد بقیه صحبتهاتون نظری ندارم چون تمایلی به ادامه بحث قدیمی ندارم
ya abbas
30-08-2010, 20:30
سلام
ببخشید وسط بحث داغ شما وارد شدم:31:
یک سوال:
تا سقف 850 هزار تومن دل بهتره یا ایسوس؟
در ضمن برای بازی نمی خوامش!
با تشکر
ya abbas
01-09-2010, 05:46
آقا جواب منو یکی بده
کارم عجله ایه!
سلام
ببخشید وسط بحث داغ شما وارد شدم:31:
یک سوال:
تا سقف 850 هزار تومن دل بهتره یا ایسوس؟
در ضمن برای بازی نمی خوامش!
با تشکر
اگه براي ازي مي خواي ايسوس اگر هم براي بازي نمي خواي بازم ايسوس!!!!:27:
خوب معلومه عزيزم ايسوس از دل بهتره !:46:
هم قطعات!!:18:
هم كيفيت!!:18:
هم قيمت!!(البته بغير از مدل گرونها و بعضي از زير 100000 تومني ها):18:
اصلا كلا سر تره!:21:
اگه هم كسي غير از اين گفت دو مدل را بده به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببين كدوم رو بيشتر امتياز داده و يا بررسي تخصصي جفتش را بخون!:46:
خلاصه اين كه اگه ميخواي لپتاپ برات بمونه همون ايسوس عاليه!:31::31:
تشكر هم فراموش نشه كه ازم بشه!:21::21:
اينهمه پول اينترنت و .. ولي دريغ از يه تشكر!!؟:11::11::11::11::11::11::11:
ممنون!:40::40::40::40::40:
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
بعد دوسال یادتون افتاده اینجا پست بدید !
خواهشا پستتون رو ویرایش کنید (بزارید به حساب بی جنبگی من :46:)
من مگه از شما میترسم که میگید چشم منو دور دیدید و این حرفها :18:...
نمیدونم کجای این تاپیک گفتم 5010 بهترین لپتاپ دنیاست که شما انقدر راحت اون جمله مسخره رو در پستتون آوردید .. درضمن در تاپیک 5010 خود من به یکی از دوستان گفتم 5741 رو با توجه کانفیگ انتخابیشون بخرند .. جالبه که میگید 5741 خیلی بهتر از 5010 هستش ... کاملا مشخصه دارید بر اساس سلیقه خودتون حرف میزنید و نه یک حرف علمی :46: در مورد بقیه صحبتهاتون نظری ندارم چون تمایلی به ادامه بحث قدیمی ندارم
سلام بابا چته حالا دوباره بحثو من كشيدم وسط!!!!؟:46::19:
معذرت ولي خوب جوابي كه دادي را ويرايش كن بعد بگو بذار به بي جنبگي من!!!:46:
جواب دادي در حد بولدوزر دهنو آسفالت كردي!!!:18::41:
باشه آتش بس ولي اينم بگم برو تو
كه سايت معتبريه و پر از كارشناسه ببين كدوم گرافيك بهتره؟:11:
كدوم مدل بهتره؟:21:
كدوم سي پي يو بهتره؟:21:
كدوم باتري بهتره؟؟؟؟:21:
اصلا جفت مدلا را بزن ببين امتياز كلي كدوم بهتره اگه مال تو بهتر بود من ديگه نمي گم اين ايسره 5741 بهتره!:20:
اصلا اگه غير اين بود دل اونم 5010 شاه لپ تاپ دنيا!:2:
يعني چي من دارم سليقه اي ميگم؟؟:18::18:
يه بار گفتم بازم مي گم كارم با لپ تاپ هاست حال يكي 5010 بر داره يا 5741 برا من فرقي نداره كه!!:41:
ولي اين مدل را داشتم 5010 را ميگم و جزو آشغالترين خريد هام تو زندگيم محسوب مي كنم!:2::2::2:
شما هم برو تو قسمت 5010 دارها هرچي ميخواي تعريف كن كه به اصطلاح لپتاپ جناب عالي خوبه!:31:
سلام بابا چته حالا دوباره بحثو من كشيدم وسط!!!!؟:46::19:
معذرت ولي خوب جوابي كه دادي را ويرايش كن بعد بگو بذار به بي جنبگي من!!!:46:
جواب دادي در حد بولدوزر دهنو آسفالت كردي!!!:18::41:
باشه آتش بس ولي اينم بگم برو تو
كدوم مدل بهتره؟:21:
كدوم سي پي يو بهتره؟:21:
اصلا جفت مدلا را بزن ببين امتياز كلي كدوم بهتره اگه مال تو بهتر بود من ديگه نمي گم اين ايسره 5741 بهتره!:20:
اصلا اگه غير اين بود دل اونم 5010 شاه لپ تاپ دنيا!:2:
يعني چي من دارم سليقه اي ميگم؟؟:18::18:
يه بار گفتم بازم مي گم كارم با لپ تاپ هاست حال يكي 5010 بر داره يا 5741 برا من فرقي نداره كه!!:41:
ولي اين مدل را داشتم 5010 را ميگم و جزو آشغالترين خريد هام تو زندگيم محسوب مي كنم!:2::2::2:
شما هم برو تو قسمت 5010 دارها هرچي ميخواي تعريف كن كه به اصطلاح لپتاپ جناب عالي خوبه!:31:
فکر کردم فقط تو پروفایلم پاسخ دادید ولی انگار !!!!!
در مورد کارت گرافیک حداقل میتونم ادعا کنم چون یه عمره تو کار تست کارت گرافیک و بررسی تخصصیش هستم حالا شما دوست داری به بنچ مارکتها توجه کنی به خودت مربوطه ...دلیل اینکه میگم در مورد کارت گرافیک به اندازه مورد نیازم سر در میارم این تاپیکه :
کد:
تو پروفایل هم گفتم پاسخ صحیح بدید تا آدم عصبی نشه .... شما تهمت میزنی و جوری حرف میزنی که انگار فقط خودت میفهمی( از نوع استفاده از شکلکها و نوشتنتون کاملا مشخصه )... سعی کنید پاسخها رو در رابطه با موضوع بدید نه چیزی بیشتر نه چیری کمتر وقتی من چنین حرفی نزده بودم وظیفه دارم از خودم دفاع کنم ..
شما نمیدونم کدوم کانفیگ 5010 رو مقابسه کردید با 5741 که میگید سی پیو بهتره و این حرفها ... پیشنهاد میکنم یه دور مشخصات سخت افزاری هر دو رو تست کنید بعد بیاید انقدر با اعتماد به نفس پست بزنید
بهرحال من همیشه 5741 رو تایید کردم با توجه به رضایت کاربراش و عقیدم بر اینه خریدش به صرفست ... n5010 هم تایید میکنم و این هم مطمئن هستم دارید بلوف میزنید و اصلا با این مدل کار نکردید که بیمنطق فقط میگید بده ... در حالی که رضایت این مدل دل توسط اکثر کاربراش تایید شدست ...
5470 تمام بازیها رو رو high اجرا کرده بنده نمیدونم دیگه از کارت گرافیک چی میخواید !!!!!!!!!!!!!!!
.................................................. ........................................
پاسختون رو خیلی روشن بدم که دوستان گمراه نشند از همینجا به خاطر طولانی شدن پست عذرخواهی میکنم
ولي اينم بگم برو تو
به سایتی که گفتید قبلا سر زدم ...
در مورد N5010 اومده بررسی سایتهای مختلف با کانفیگهای مختلف رو گذاشته و بعد درصد رضایت رو گرفته ... این بررسیها با کانفیگهای مختلف هست که تاثیر بسزایی در درصد نهایی ایفا میکنه !باید فاکتورهایی چون گرافیک آنبورد و یا غیر آنبورد و رابطه بین قیمت و کارایی رو در این بررسیها در نظر بگیریم .. بهرحال سایت مورد نظر شما در مورد N5010 به شخصه خود مدلی که مدنظر ماست رو به صورت جداگانه بررسی نکرده ! ولی 5741 ایسر رو شخصا بررسی کرده ...
n5010 series یعنی بررسی کلی این لپتاپ با هر کانفیگی
Average Score: 77.6% - good
Average of 10 scores from 10 reviews
مدنظر ما در n5010 فقط این کانفیگهاست :
Processor: Intel Core i3 330M, Intel Core i5 450M
Graphics Adapter: ATI Mobility Radeon HD 5470
در حالی که در صفحه اصلی سایت کانفیگ پایه چیز دیگری اعلام شده که هیچ ربطی به مدل ما نداره :
کارشناسای باسوادی که شما هی تو سر بنده میکوبیدش اومدند اطلاعات سخت افزاری مدل 1545 دل و همینطور عکس این مدل رو با نام N5010 در این صفحه گذاشتند ::27:
الان منظور شما همین صفحست دیگه ؟
همانطور که میبینی این مشخصات رو به اشتباه اعلام کردند :
Processor: Intel Core 2 Duo SU7300
Graphics Adapter: ATI Mobility Radeon HD 4330
Display: 15.6 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
Weight: 2.6kg[/B
کد:
سايت معتبريه و پر از كارشناسه ببين كدوم گرافيك بهتره؟
قابل توجه شما !!!! کارت گرافیک کانفیگهای اصلی n5010 الان 5470 با حافظه یک گیگابایت هست ! 4330 کلاس پایین کارتهای گرافیک Ati و از نسل قدیمیست که از دایرکست 10.1 پشتیبانی میکنه و همینطور حافظش تو این مدل ... 512 مگابایتی هستش ! اما کارت گرافیک5470 از دایرکست 11 و نسل خانواده جدید HD 5000 series Ati با پشتیبانی از پیکسل شیدر 5 و حافظه یک گیگ هست ! تفاوت این دو زمین تا آسمان است عمو جان !!!! یه کارت گرافیک کل بررسی رو میتونه از این رو به اون رو کنه !!!البته مشخصه که به اشتباه این کارشناسا 4330 رو نوشتند چون اصلا 5010 چنین گرافیکی نداره .. چیپست اینتل و 5470 تنها گرافیکهاشن و این رو من نمیگم از 5010 دارها بپرس که جدای از این بنچ مارکتها آیا در اجرای بازیهای روز کوچکترین مشکلی داشتند ؟ اگر داشتند شمام بیا بگو این کارت چرنده ! گاهی اوقات اون چیزی که در کاغذ اعلام میشه در عمل فرق میکنه ! این عمل هست که مهمه ...
و اما توجه داشته باش Nvidia GeForce GT 320M 1GB که در 5741 استفاده شده از دایرکست 11 پشتیبانی نمیکنه .. میخوای باور کن میخوای نکن این کارت ساخت انویدیاست و با تبلیقات معروف انویدیا .. ولی 5470 فقط در چند لپتاپ بکار رفته و ناشناختست .. واسه همینه که میبینی واسه اولی بیشتر حرف و حدیثه ولی در مورد 5470 کم صحبت میشه ... در هرحال هیچ کدوم تفاوت خاصی باهم ندارند
باتری 6 سلولی ایسر شما حتما 24 ساعته کار میکنه و با نور خورشید :31: .. خواب مرد حسابی هر دوشون 6سلولی هستند دیگه شاخ و دم ندارند که میگید کدوم باتریشون بهتره .. اتفاقا تو بررسیهای ایسر خوندم که 2 ساعت 19 دقیقه در نهایت باتریش دوام میاره که واسه 5010 نزدیک به 3 ساعته ...
كدوم سي پي يو بهتره؟
حالا cpu هارو مقایسه میکنیم ... چه فرقی میکنند مثلا با هم ؟؟؟؟؟؟؟
واسه ایسر
Core i5 430M
تازه ضعیفترم هست کمی ...
یه 520M هم داره فکر کنم که تو بازار ندیدم... اینو راستیتش اطلاع دقیقی ندارم !
بهرحال فرق چندانی ندارند نکنه واسه 5741 شما از اون اینتلهاس؟ که میگید واسه 5741 ایسر خیلی بهتره
شما چجوری کارتون با لپتاپه که این مسائل رو متوجه نشدید !
الان کانفیگهایی که با گرافیکه 5470 و مشخصات سخت افزاری ذکر شده و در بالا اشاره کردم (مورد استفاده در ایران و جهان در حال حاضر) امتیاز بالایی از این سایت گرفته :
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نتیجه بررسیه سایت بالاست که بر درصد گرفته شده در سایت مورد علاقه شما تاثیرگذار بوده و دقیقا مدنظر ماست ..چون تقریبا همه ما در ایران از این کانفیگ استفاده میکنیم نه بالاتر و نه پایینتر !
قضاوت با دوستان !! اگر بحث امتیاز مطرح باشه ... الان این امتیاز پایین هست ؟
حالا از اون طرف این سایت اومده با کانفیگ بالاتر بررسی کرده که رمش 6 گیگ و هاردش 640 و قیمتش 1500 دلاره
بعد ایراد گرفته که کارت گرافیک 5470 برای این مدل با این قیمت مناسب نیست و میتونستند گرافیک بهتری استفاده کنند .. به خاطر همین مساله قیمت بالا رضایت 70 درصدی برداشت شده ....
میمونه در اون لیست بررسی ها سایتهای آلمانی زبان .... که بنده متاسفانه زبونشون رو متوجه نمیشم و نمیدونم چطور بررسی کردند ... انگلیسی زبانهاش هیچ ایراد خاصی نگرفتند که مطرح کردم
من واقعا نمیدونم پشت این حرفتون چه منطقی هست !!! که آدم بیدلیل بیاد ایراد بگیره .. بهرحال میگم که سلیقست و شاید تعصب بیجا !
بهرحال هر دو مدل از نظر من عالی هستند نسبت به قیمت و من هیچ پدرکشتگی با هیچ کدومشون ندارم فقط دوست دارم حقیقت گفته بشه و الکی ذهنها رو منحرف نکنیم ... از لحاظ سخت افزاری جز کارت گرافیک تفاوت خاصی ندارند واسه ایسر NVIDIA GeForce GT 320M مطرح هست که در عمل شاید هیچ فرقی با 5470 نداره (البته مدل Acer Aspire 5741G دارای گرافیک 5470 هم داریم ) میمونه کیفیت قطعات و برند که کاملا سلیقه ایست .. از لحاظ قیمت هم چندان فاصله ندارند که با در نظر گرفتن مشهور بودن برند دل شاید بشه این مساله بالاتر بودن قیمت دل رو کمی توجیه کرد ... پس جای دیگه نگید که این دو باهم خیلی فرق دارند و ایسر خیلی بهتره که یک حرف بی منطق و غیر علمیست ...
یکم نظرتون رو دقیقتر و با تحقیق مینوشتید !
فکر کردم فقط تو پروفایلم پاسخ دادید ولی انگار !!!!!
در مورد کارت گرافیک حداقل میتونم ادعا کنم چون یه عمره تو کار تست کارت گرافیک و بررسی تخصصیش هستم حالا شما دوست داری به بنچ مارکتها توجه کنی به خودت مربوطه ...دلیل اینکه میگم در مورد کارت گرافیک به اندازه مورد نیازم سر در میارم این تاپیکه :
کد:
تو پروفایل هم گفتم پاسخ صحیح بدید تا آدم عصبی نشه .... شما تهمت میزنی و جوری حرف میزنی که انگار فقط خودت میفهمی( از نوع استفاده از شکلکها و نوشتنتون کاملا مشخصه )... سعی کنید پاسخها رو در رابطه با موضوع بدید نه چیزی بیشتر نه چیری کمتر وقتی من چنین حرفی نزده بودم وظیفه دارم از خودم دفاع کنم ..
شما نمیدونم کدوم کانفیگ 5010 رو مقابسه کردید با 5741 که میگید سی پیو بهتره و این حرفها ... پیشنهاد میکنم یه دور مشخصات سخت افزاری هر دو رو تست کنید بعد بیاید انقدر با اعتماد به نفس پست بزنید
بهرحال من همیشه 5741 رو تایید کردم با توجه به رضایت کاربراش و عقیدم بر اینه خریدش به صرفست ... n5010 هم تایید میکنم و این هم مطمئن هستم دارید بلوف میزنید و اصلا با این مدل کار نکردید که بیمنطق فقط میگید بده ... در حالی که رضایت این مدل دل توسط اکثر کاربراش تایید شدست ...
5470 تمام بازیها رو رو high اجرا کرده بنده نمیدونم دیگه از کارت گرافیک چی میخواید !!!!!!!!!!!!!!!
.................................................. ........................................
باشه ! تسليم! :15::15::15::15::15::15::15::15:آتش بس!
به قول دوستان EMO بايد صلح طلب باشه!:1::1:
اگه EMO نشده بودم جوابت رو ميدادم!:34::34:
باشه ! تسليم! :15::15::15::15::15::15::15::15:آتش بس!
به قول دوستان EMO بايد صلح طلب باشه!:1::1:
اگه EMO نشده بودم جوابت رو ميدادم!:34::34:
هر جور خودتون صلاح میدونید:46:
بحث سر تسلیم شدن نیست شما یه سری حرفها رو زدید منم در پست بالای همین صفحه کاملا با دلیل پاسختون رو دادم .. فکر نمیکنم دیگه مشکلی باشه !
اول پيغام فرستادي:
اینم حاضرم قسم بخورم شما 5010 اصلا نداشتی و واسه خودت داری حرف میزنی..
يا
اینم از شعورت آقای با ادب
خواستم امروز جوابت رو بدم اما....
بعد نخواستم جواب بدمچون اينو برام فرستادي!اونم تو پيغام بازديد كنندگان!
من دوست ندارم کسی از دستم ناراحت بشه .. اخلاقم اینطوره .. اگر ناراحت شدی معذرت میخوام تو دعوا حلوا خیرات نمیکنم پس پستهای تو تاپیک و ایینجارو فراموش کن ..
در حالی که در صفحه اصلی سایت کانفیگ پایه چیز دیگری اعلام شده که هیچ ربطی به مدل ما نداره :
کارشناسای باسوادی که شما هی تو سر بنده میکوبیدش اومدند اطلاعات سخت افزاری مدل 1545 دل و همینطور عکس این مدل رو با نام N5010 در این صفحه گذاشتند :
حالا اومدم تو اين صفحه اينارو نوشتي اي.....!
1.من كي تو سرت زدم كه ميگي زدم تو سرت...!اگه زده بودم نصفت الان تو زمين بود...!
2.راست ميگي دقت نكرده بودم...!
n5010 series یعنی بررسی کلی این لپتاپ با هر کانفیگی
Average Score: 77.6% - good
Average of 10 scores from 10 reviews
خوب اگه قبول نداري اطلاعاتش رو پس چرا امتياز اونو كپي مي كني...؟
مدنظر ما در n5010 فقط این کانفیگهاست :
Graphics Adapter: ATI Mobility Radeon HD 5470
منظورت از اين 450M همون 540M ?!!!! كه هيچ كدوم تو دل اين آپشن را ندارن اگر هم داشته باشه باشه 520M داره!
باريكلا اينارو هم بلدي!؟؟؟كه نيستي!:31:
قابل توجه شما !!!! کارت گرافیک کانفیگهای اصلی n5010 الان 5470 با حافظه یک گیگابایت هست ! 4330 کلاس پایین کارتهای گرافیک Ati و از نسل قدیمیست که از دایرکست 10.1 پشتیبانی میکنه و همینطور حافظش تو این مدل ... 512 مگابایتی هستش ! اما کارت گرافیک5470 از دایرکست 11 و نسل خانواده جدید HD 5000 series Ati با پشتیبانی از پیکسل شیدر 5 و حافظه یک گیگ هست ! تفاوت این دو زمین تا آسمان است عمو جان !!!! یه کارت گرافیک کل بررسی رو میتونه از این رو به اون رو کنه !!!البته مشخصه که به اشتباه این کارشناسا 4330 رو نوشتند چون اصلا 5010 چنین گرافیکی نداره .. چیپست اینتل و 5470 تنها گرافیکهاشن و این رو من نمیگم از 5010 دارها بپرس که جدای از این بنچ مارکتها آیا در اجرای بازیهای روز کوچکترین مشکلی داشتند ؟ اگر داشتند شمام بیا بگو این کارت چرنده ! گاهی اوقات اون چیزی که در کاغذ اعلام میشه در عمل فرق میکنه ! این عمل هست که مهمه ...
و اما توجه داشته باش Nvidia GeForce GT 320M 1GB که در 5741 استفاده شده از دایرکست 11 پشتیبانی نمیکنه .. میخوای باور کن میخوای نکن این کارت ساخت انویدیاست و با تبلیقات معروف انویدیا .. ولی 5470 فقط در چند لپتاپ بکار رفته و ناشناختست .. واسه همینه که میبینی واسه اولی بیشتر حرف و حدیثه ولی در مورد 5470 کم صحبت میشه ... در هرحال هیچ کدوم تفاوت خاصی باهم ندارند
گفتي كه اشتباه بود توي سايت حالا چي داري ميگي ديگه من كه مسئول سايت نيستم برو اونجا اينا را بگو!!
اين مدل 5010 كه ميگي پدر مادر نداره كه تو سايت دل هم ميزني نمياره برو يه چك بكن!!!!:31:
الان گرافيك INvidia كه گفتي اطلاعيه داده كه پشتيباني اين DIRECTX با يه نرم افزار درست ميشه!تو قسمت NEWS اينويديا هست!
تازه اين دايكت ايكس براي اجراي بهتر بازيهاست كه هنوز كه هنوزه بازي اي براي استفاده از اين Direct X ساخته نشده!!
حتي مافيا 2 هم از 10 حداكثر استفاده ميكنه!پس زياد فرق نداره كه پشتيباني چقدر باشه!فهميدي بچه برادر عزيز!:46:
اوهوكي!!!!بله كه مشكل داره!برو GTA liberty city Stores,.... امتحان كن ببين چقدر بيخود اجرا ميكنه!مافيا2 را كه ديگه نگووو!!!
تبليغات اينطوري نوشته ميشه عزيزم!!:31:
كجا كم استفاده شده؟توي دل كمتر ولي توي شركتهاي ديگه كلي استفاده شده!ولي خوب مدلهاش مدل طراحي و...نبوده به غير از
1558 كه اونم مال دل هست!اما GT 320 تو اكثر ايسوس هاي قيمت زير 1 ميليون و سوني و.... استفاده شده!
شما كه اينقدر مانور دادي رو ATI نمي دوني فرقشون چيه؟
NVIDIA CUDA Technology:بار زيادي از پردازش گرافيكي سي پي يو را به عهده GPU مي گذارد تا كاربران حتي با سي پي يو هاي ضعيف تر بتوانند از بازيهاي سنگين لذت ببرند!بدين منظور قدرت 240 هسته پردازنده گرافيكي را در اختيار شما مي گذارد!
Nvidia PhysX technology:باعث جزييات بيشتر و همچنين سريع تر شدن پردازش مي شود!
Pure Video HD TECH:اجراي بهتر فيلمهاي HD و مرمت و ويرايش آنهايي كه مي خواهند ميكس كنند!
Nvidia unified technology , .........
شمام بیا بگو این کارت چرنده !
چشم اين لپتاپ كلا چرنده!!!!!
گاهی اوقات اون چیزی که در کاغذ اعلام میشه در عمل فرق میکنه !
بله نمونه اش شما كه هنوز از GT 320 استفاده نكردي ميگي 5470 بهتره!چون تو دو تا سايت درپيت خوندي!:31:
من فرقم با تو اينه كه من از هردو استفاده كردم!توي 3d max,maya هم اينويديا پردازشش سريع تره!:31:
که واسه 5010 نزدیک به 3 ساعته ...
اين يكي را كجا خوندي...؟مدرك...؟من باهاش كار كردم ايسر تو بازي 1.5 جواب ميده ولي تو 5010 به مدت 1.10 يا 5 دقيقه كم و زياد بعد مال ايسر شد باتري بده؟؟؟؟!:18:
حالا cpu هارو مقایسه میکنیم ... چه فرقی میکنند مثلا با هم ؟؟؟؟؟؟؟
واسه ایسر
Core i5 430M
تازه ضعیفترم هست کمی ...
یه 520M هم داره فکر کنم که تو بازار ندیدم... اینو راستیتش اطلاع دقیقی ندارم !
بهرحال فرق چندانی ندارند نکنه واسه 5741 شما از اون اینتلهاس؟ که میگید واسه 5741 ایسر خیلی بهتره
مال من 520M كه اگر i5 دل همچين مدلي زده باشه برابره ولي تو آپشن هاش نيس!آره همه ي مدلهاي coreI , Core 2 Due ,... اينتله!شما كه كارت لپتاپه هنوز ياد نگرفتي پسرم....؟
قضاوت با دوستان !! اگر بحث امتیاز مطرح باشه ... الان این امتیاز پایین هست ؟
حالا كه جوابت را دادم قضاوت با دوستان....!نه قبلش كه روحمم از اين جوابت خبر نداشت!
من واقعا نمیدونم پشت این حرفتون چه منطقی هست !!! که آدم بیدلیل بیاد ایراد بگیره .. بهرحال میگم که سلیقست و شاید تعصب بیجا !
منطقم را هم گفتم!بي دليل نبود به خدا....!من كلا تعصبي نيستم خودت كه مي دوني....!ولي شما كه چرا از طرز نوشتنت معلومه!
من هم پدر كشتگي ندارم....!
زياد بحث كرديم بذار سليقه اي باشه و ديگه جواب نده چون مديريت پرتمون ميكنه بيروون....!
شما رو تاج سر من جا داري ولي چون EMO شدم آخرين بار بود كه بحث در باره ي اين لپ تاپ باهات ميكنم....!
اگر هم جواب دادي حداقل يه pm بده ببينم چي دادي....!
ممنونم كه بحثو جدي گرفتي...!
خوشحال شدم از بحث طولانيمون و نذار طولاني تر بشه....!
Gilopa دوست عزيز مني...!
مي دونستي...؟:40:
بابا كوتاه بياين...!:18:
Gilopa شما كوتاه بيا كه بيشتر كار كردي...!:19:
mr.mrgh اطلاعات شما دقيق تره ولي ديگه اين بحث را ادامه نديد....!:19:
براي بازي كدوم مدل بهترينه...؟
البته زير يه تومن...!:20:
لپ تاپ داريم كه كارت گرافيكش Nvidia GTX 480 باشه...؟:18::18:
فکر کنم داریم بحث میکنیم و اصلا مشکلی وجود نداره اگر بهمدیگه توهین نکنیم .. اینجوری به اطلاعات من حداقل اضافه میشه ...:46: مگه مشکلی داره ؟
راستی بی انصافی نکنید من هم مثل شما نمیدونستم که اینجا هم پست زدید پس این موضوع متقابلا پیش اومده شما پست من رو نقل قول کردید ولی بی احترامی که قبلش به من کردید رو ننوشتید .. جالبه !!!!!
شما خیلی آدم زرنگ و در عین حال حواس پرتی هستیدا !
khak bar sare nafahmet konand chon age nadashtam barresi takhasoosish ra nemizashtam olagh jan!
این عین مطلب شما در پروفایل بنده هست و من بر اساس این مطلب گفتم اینم از شعورت آقای با ادب.. اصولا گویا دوست دارید دست پیش رو بگیرید که پس نیفتید که در عموم اومدید پیقامهای من رو گذاشتید بدون اینکه بگید قبلش برای من چی نوشته بودید .. بهرحال من ازین خاله زنک بازیا خوشم نمیاد و جدا ناراحتم که مجبورم جواب اینکار عجیبتون رو بدم
خیلی دارم سریع جوابتون رو مینویسم چون عجله دارم اگر غلط املایی دارم عذر میخوام ..
حالا اومدم تو اين صفحه اينارو نوشتي اي.....!
1.من كي تو سرت زدم كه ميگي زدم تو سرت...!اگه زده بودم نصفت الان تو زمين بود...!
2.راست ميگي دقت نكرده بودم...!
در قبال این جملتون فقط اینو مینویسم :
سايت معتبريه و پر از كارشناسه ببين كدوم گرافيك بهتره؟
كدوم مدل بهتره؟
كدوم سي پي يو بهتره؟
كدوم باتري بهتره؟؟؟؟
اصلا جفت مدلا را بزن ببين امتياز كلي كدوم بهتره اگه مال تو بهتر بود من ديگه نمي گم اين ايسره 5741 بهتره!
اصلا اگه غير اين بود دل اونم 5010 شاه لپ تاپ دنيا!
این جملات بالا رو گفتید یا نه؟ .. من هم در پاسختون اصطلاح تو سر کوبیدن رو بکار بردم
گفتي كه اشتباه بود توي سايت حالا چي داري ميگي ديگه من كه مسئول سايت نيستم برو اونجا اينا را بگو!!
اين مدل 5010 كه ميگي پدر مادر نداره كه تو سايت دل هم ميزني نمياره برو يه چك بكن!!!!
دوست عزیز خیلی باهوشیدا ؟:31: شما هی اومدید گقتید اون سایت رو ببین حالا جا زدید ! .
. جناب اینجا مشخصات 1545 نوشته شده که ربطی به n5010 نداره که میگید بی پدر مادره .. من اومدم کارت گرافیک 4330 رو که به اشتباه شما دیدی مشخصاتش رو گفتم که بدونید دقیقا چیه و یه موقع سو تفاهم نشه بعد در پایینتر بررسی ها بر اساس چیز دیگری بوده که اونو نوشتم .. شما پایینتر رو باید میخوندی بعد اینو مینوشتی
خوب اگه قبول نداري اطلاعاتش رو پس چرا امتياز اونو كپي مي كني...؟
شما یه چیزم طلبکاریا از من :27: بابا خودتون گفتید این سایتو ببین عجب گیری کردیما .. بیا بزن منو :40:
واسه اینکه این درصد رو بر اساس بررسیهای 10 سایت نوشته .. یعنی چی قبول ندارم .. مگه بحث سر قبول داشتن منه ..
منظورت از اين 450M همون 540M ?!!!! كه هيچ كدوم تو دل اين آپشن را ندارن اگر هم داشته باشه باشه 520M داره!
باريكلا اينارو هم بلدي!؟؟؟كه نيستي!:31:
اولا منظورم من همون 450 دل بود اتفاقا ..
عمو جان شما 5741 رو فکر کنم با این مدلها اشتباه گرفتی Acer Aspire 5820TG و , Acer Aspire TimelineX
4820TG
5741 کی چنین آپشنی داشته ما خبر نداشتیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
باز انقدر با اعتماد کامل اومدید از چیزی نوشتید که نیست
تا اونجایی که من میدونم آخرین و بالاترین کانفیگش تو ایران اینه : CPU 2.5 up to 2.93 GHz Intel Core i5-520M ...
حالا شما میخوای بگی تو خارج از مرزها این مدل هست مشکلی نیست ...
الان گرافيك INvidia كه گفتي اطلاعيه داده كه پشتيباني اين DIRECTX با يه نرم افزار درست ميشه!تو قسمت NEWS اينويديا هست!
برادر من انویدیا اومد یه چی گفت تو هم باور کردی ؟
این میشه پشتیبانی از حداقل امکانات .. وقتی این کارت نتونه از لحاظ سخت افزاری ساپورتش کنه چطور با یه نرم افزار انتظار داری که مشکل حل بشه .. در ضمن در آینده خیلی از بازیها با این DirectX 11 طراحی میشند !
تازه اين دايكت ايكس براي اجراي بهتر بازيهاست كه هنوز كه هنوزه بازي اي براي استفاده از اين Direct X ساخته نشده!!
میدونید مشکل من با شما چیه ؟ اینکه خیلی با اطمینان از چیزی که نمیدونید و اطلاعی ندارید مینویسید :
حداقل ده مورد بازی تا الان بر اساس این DirectX 11 برنامه ریزی شده که فعلا دوتاش یادمه ..
Battle field: Bad Company 2
dirt 2
اوهوكي!!!!بله كه مشكل داره!برو GTA liberty city Stores,.... امتحان كن ببين چقدر بيخود اجرا ميكنه!مافيا2 را كه ديگه نگووو!!!
تبليغات اينطوري نوشته ميشه عزيزم!!
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
پسر خوب من مافیا 2 رو رو extra بازی کردم یعنی نهایت گرافیک ابن بازیرو بدون هیچ مشکلی اجرا کردم بعد شما میگید بیخود اجرا میکنه؟
حالا دیدید که من میگم شما بدون دلیل و تحقیق حرف میزنید واسه چیه ..
برای اثبات اینکه باز یه حرف فوق العاده غیر منطقی زدید برید به این پست :
در مورد کلاس املاتون بسیار سپاسگذارم .. حواسم نبوده و از بابت بیسوادیم عذر میخوام :11:
شما كه اينقدر مانور دادي رو ATI نمي دوني فرقشون چيه؟
NVIDIA CUDA Technology:بار زيادي از پردازش گرافيكي سي پي يو را به عهده GPU مي گذارد تا كاربران حتي با سي پي يو هاي ضعيف تر بتوانند از بازيهاي سنگين لذت ببرند!بدين منظور قدرت 240 هسته پردازنده گرافيكي را در اختيار شما مي گذارد!
Nvidia PhysX technology:باعث جزييات بيشتر و همچنين سريع تر شدن پردازش مي شود!
Pure Video HD TECH:اجراي بهتر فيلمهاي HD و مرمت و ويرايش آنهايي كه مي خواهند ميكس كنند!
Nvidia unified technology , .........
شما الان اینارو به من توضیح دادید که یعنی من نمیدونم :31:
این امکانات خودشون نقطه قوتیس و هیچ شکی نیست اما :
این تکونولوژِی هایی که گفتیا همه رو در مقابل دایرکست 11 و تکنولوژِی ATI Eyefinity بدر کن ...
راستی اصلا میدونید اینها عملا جز فیزیکس فقط اسم دارند ؟ بیشتر از این سرتون رو درد نمیارم
كجا كم استفاده شده؟توي دل كمتر ولي توي شركتهاي ديگه كلي استفاده شده!ولي خوب مدلهاش مدل طراحي و...نبوده به غير از
1558 كه اونم مال دل هست!اما GT 320 تو اكثر ايسوس هاي قيمت زير 1 ميليون و سوني و.... استفاده شده!
اتفاقا خیلی هم کم استفاده شده نسبت به 320 . شما اگه یه سرچ تو گوگل بزنی و مقایسه کنی کاملا متوجه خواهی شد و اینکه بازهم این دفعه در اینجا تکرار میکنم عقیده دارم و خیلیها هم با بنده هم عقیده هستند که کلا شرکت انویدیا شدیدا رو کمپانیهای بازیسازی نفوذ داره و اگر در این زمینه بیشتر تحقیق کنید متوجه میشید که چقدر تبلیغات این شرکت در بنچ مارکتها و همینطور استفاده در لپتاپها موثر بوده .. در قوی بودن این کمپانی شکی ندارم خود بنده و تا الان 5 مورد کارت گرافیکهام فقط از انویدیا بوده در طول 10 سال ... اما تجربه کاریم در این زمینه بهم ثابت کرده تا چیزی رو شخصا تجربه نکرده باشم به حرف این سایت و اون سایت توجه زیادی نکنم
بله نمونه اش شما كه هنوز از GT 320 استفاده نكردي ميگي 5470 بهتره!چون تو دو تا سايت درپيت خوندي!
من فرقم با تو اينه كه من از هردو استفاده كردم!توي 3d max,maya هم اينويديا پردازشش سريع تره!
ببین عزیز تو بالا جوابت رو دادم و فکر کنم دوستان هم اگر خونده باشند با من هم عقیدند که شما فقط بلوف میزنید .. اگر استفاده کردiه بودید نمیگفتید که 5470 مافیا 2 رو افتضاح اجرا کرده ..
راستی برادر باز که تهمت زدی شاید من هم استفاده کرده باشما منتها مثل شما هی نمیام اعلام کنم :46:
واسه 5010 نزدیک به 3 ساعته ...
اين يكي را كجا خوندي...؟مدرك...؟من باهاش كار كردم ايسر تو بازي 1.5 جواب ميده ولي تو 5010 به مدت 1.10 يا 5 دقيقه كم و زياد بعد مال ايسر شد باتري بده؟؟؟؟!
اینم مدرک :
زیانتون اگه خوب باشه به جمله زیر دقت کنید :
In the battery life test, we use BatteryMark software to test Inspiron 15R N5010, and we are satisfied that the battery can be last for 3 hours and 37 minutes. In addition, the Inspiron 15R N5010 sold in the market will be equipped with the HD5470 discrete graphics, so the actual battery life time will be longer than 3 hours 37 minutes.
اینم ترجمش :
در تست عمر باتری با استفاده از نرم افزار BatteryMark به آزمون N5010 Inspiron 15R پرداختیم. و ما مطمئن شدیم که باتری را در نور 50 درصدی نمایشگر می توان حداکثر به مدت 3 ساعت و 37 دقیقه استفاده نمود. این مدل تست شده مجهز به کارت گرافیکی ATI 5470 بوده است .
مال من 520M كه اگر i5 دل همچين مدلي زده باشه برابره ولي تو آپشن هاش نيس!آره همه ي مدلهاي coreI , Core 2 Due ,... اينتله!شما كه كارت لپتاپه هنوز ياد نگرفتي پسرم....؟
حرف زدتون هم ماشالله همش میخواد به آدم یاد بده :46:
ا به نظر شخصی من بین این سپیو شما و کانفیگ دل خیلی تفاوت نیست اگر واقع بین باشیم !
ولی خلاصه در یک مدل cpu بالاتر هست و نباید انکارش کرد .... و در کل منطق حکم میکنه که اگر برند معتبری مثل دل برات مهم نباشه به خاطر 100 هزار تفاوت قیمتم که شده 5741 رو بخریم
خواب در مقابل سیستم صوتی قوی و کیبورد کامل و بسیار راحت 5010 و همینطور طراحی خاص و استحکامش رو جا انداختی رفیق ! پس هر کدوم ویژگیهای خودش رو داره
منطقم را هم گفتم!بي دليل نبود به خدا....!من كلا تعصبي نيستم خودت كه مي دوني....!ولي شما كه چرا از طرز نوشتنت معلومه!
من هم پدر كشتگي ندارم....
اصلا نمیتونم قبول کنم .. چون خیلی از جمله هاتون رو بدون تحقیق و با اطمینان نوشتید در حالی که اشتباهه محض بود و بهتون ثابت هم کردم
اینکه مدل شما 5741 هست و قیمتش به صرفه تر دلیل نمیشه بگید n5010 مدل مشکل داره و خیلی بی دلیل بگید فقط چرته .. واسه همینه که میگم تعصبی حرف میزنیم .. من دارم میگم هر دو مدل عالی هستند .. شما میگی نه فقط 5741 عالیه چون فقط خودتون داریدش ...
بهرحال مساله انتخاب برند سلیقه ایست و من اصلا قصد بدنام کردنم مدلی رو نداشتمو و ندارم اگر من در اینجا با شما بحث کردم به این دلیل بود که واقعیت رو بیان نکرده بودید و ذهنها رو منحرف کرده بودید .. اصولا آدم باید رئالیسم باشه و برای نشان دادن حقیقت تلاش کنه ..
من هم موافقم بحث ادامه نداشته باشه .. اگرم داشته باشه مشکلی نیست .. چون داریم همدیگرو روشن میکنیم و چیزی یاد میگیریم و اگر دلخوری پیش اومده معذرت میخوام :11:
mohammadirani
02-09-2010, 17:22
ببخشید که بنده دخالت میکنم :46:
اما بر عکس به نظرم جناب گیلوپا کاملا علمی و با دلیل حرف میزنند ...
و اطلاعات دقیقتر و کاملی رو بر اساس پاسخ ارائه میدند .. و طرف مقابل بدون دلیل فقط داره میکوبه
خود بنده قبل خوندن مطالب جناب گیلوپا به اشتباه فکر میکردم که N5010 چرته اما حالا نظرم عوض شده
نظر شما محترم ... بحث سر کار کردن نیست خواهشا پستها رو دقیق بخونید
فکر نمیکنم حتی یکجا بدون دلیل و مدرک حرف زده باشم :46: .. راستی رو سر و کله همدیگه نزدیم که .. یه بحثه واسه بالا بردن اطلاعات .. چرا سخت میگیریم انقدر
بهرحال چشم من دیگه ادامه نمیدم ....
من مافیا 2 رو رو extra بازی کردم یعنی نهایت گرافیک ابن بازیرو بدون هیچ مشکلی اجرا کردم
لطفا از داخل پنجمارک بازی میزان fbs رو اندازه گیری کنید و همینجا بذارید:11:
رزولوشن و بقیه تنظیمات هم بذارید.. ممنون:11:
لپ تاپ داريم كه كارت گرافيكش Nvidia GTX 480 باشه...؟
دوست عزیز اینطور کارتها اغلب رو بالای 17 اینچی ها نصب میشن که البته فعلا همچین مدلی نداریم..
اصلا نمیتونم قبول کنم .. چون خیلی از جمله هاتون رو بدون تحقیق و با اطمینان نوشتید در حالی که اشتباهه محض بود و بهتون ثابت هم کردم
اینکه مدل شما 5741 هست و قیمتش به صرفه تر دلیل نمیشه بگید n5010 مدل مشکل داره و خیلی بی دلیل بگید فقط چرته .. واسه همینه که میگم تعصبی حرف میزنیم .. من دارم میگم هر دو مدل عالی هستند .. شما میگی نه فقط 5741 عالیه چون فقط خودتون داریدش ...
بهرحال مساله انتخاب برند سلیقه ایست و من اصلا قصد بدنام کردنم مدلی رو نداشتمو و ندارم اگر من در اینجا با شما بحث کردم به این دلیل بود که واقعیت رو بیان نکرده بودید و ذهنها رو منحرف کرده بودید .. اصولا آدم باید رئالیسم باشه و برای نشان دادن حقیقت تلاش کنه ..
من هم موافقم بحث ادامه نداشته باشه .. اگرم داشته باشه مشکلی نیست .. چون داریم همدیگرو روشن میکنیم و چیزی یاد میگیریم و اگر دلخوری پیش اومده معذرت میخوام
نه بابا.....!:20:
گور بابا هرچي لپ تاپه من فقط مي خواستم با رفيق خوبم بحثو گرم نگه دارم...!:20::31::10:
ولي اينقدر نزن تو سر من كه هيچي نمي دوني و خيلي نفهمي و ....!(حالا جواب نمي خواد بدي كه من كي گفتم و ....!!!:31:)
خيلي خوشحال شدم و از پيشي جون و جومونگ خان هم تقدير ميكنم كه يكي ديگه هم تو بحث بعد اينهمه وقت وارد شد.....!:40::11::11:
من از قديم املام 20 بوده وگرنه شما خودت استادي......!:11::11:
باشه بحثو ادامه نمي دم...!:46:
راست ميگي ولي فكر نكنم مدلهاي جديدشون استحكاماتش باهم زياد فرقي داشته باشه....!:46::46:
ببخشید که بنده دخالت میکنم
نه بابا اين بحث اجتماعيه چرا ببخشم...!؟كاري نكردي كه...!:31:
و طرف مقابل بدون دلیل فقط داره میکوبه
نه من روزم گوشت كوبيده تو اين ماه نمي خورم...!:46::46:
لپ تاپ داريم كه كارت گرافيكش Nvidia GTX 480 باشه...؟
نه .... ولي تا يه ماه ديگه سري جديد MSI براي GAMING مياد فكر كنم جزو اونا باشه....!:11:
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
اينم يه سايت خوب براي مقايسه گرافيك بازيها...:11:
mojtabaalemi
03-09-2010, 18:01
در مورد سایت notebookcheck درسته در مورد 5010 اشتباه کرده ولی انصافا review هاش حرفه ای هستند.
من هم بهش همين رو ميگفتم ولي در اون يه مورد تر زده بود..................................!!!!:18:
black five
28-09-2010, 12:47
با سلام خدمت دوستان به نظر من با توجه به تحریم موجود علیه ایران و وضعیت گارانتیها و با توجه به کمترین آمار خرابی و کیفیت بالای قطعات و نیز قیمت مناسب نسبت به برندهای هم رده من asus را پیشنهاد میکنم و خودم نیز تجربه خرید ان را داشته ام و از ان راضی هستم asus n61jq
Bannertail
24-11-2010, 14:39
سلام. من می خوام یه لپتاپ بخرم با قیمت حداکثر 1 تومن. نظرم روی لپتاپ توشیبا ستلایت هستش. کسی اطلاعاتی در مورد این مدل لپتاپ داره؟ می خوام ببینم انتخاب خوبی کردم یا نه.
سلام
من حدود 6 ماه است که میخاهم یک لبتاپ خریداری کنم اما متاسفانه تو انتخاب یک لبتاپ خوب ماندم هر کسی از یک برندی و مدلی راضی هست من بین دل و اچ پی موندم کدوم برند و کدوم مدل را خریداری کنم بیشتر استفده من از لبتاپ برای نرم افزارهایی برنامه نویسی و نرم افزار های محیطهای مجازی(vmware ,gns3,...) می باشد امیدوارم راهنمایی های شما بتواند به من کمک کند تا تصمیم نهایی خود را بگیرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.