PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند ساله مدرک کارشناسی گرفتید؟

hamid_diablo
07-08-2010, 12:37
سلام دوستان عزیز
چند ساله مدرک کارشناسی گرفتید؟
کدوم دانشگاه؟
و از همه مهمتر علتش؟
:40::40::40:

fanoos1
07-08-2010, 14:58
بحث جالبیه لطفا دوستان همکاری کنند:31:

sourena
07-08-2010, 15:03
من از سال 82 دانشجو بودم :31:

سوالي داشتيد بپرسيد :31:

هنوز هم درسم تموم نشده :31:

يك سري از نمره هام نيمده : ))

Rainy eye
07-08-2010, 15:12
و از همه مهمتر علتش؟

علت چی؟!!؟مدرک کارشناسی گرفتن؟!!؟ یا کدوم دانشگاه؟!!؟مگه کدوم دانشگاه باشی علت داره!!؟

ati_1991
07-08-2010, 16:32
من از سال 82 دانشجو بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوالي داشتيد بپرسيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هنوز هم درسم تموم نشده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يك سري از نمره هام نيمده : ))

حداکثر چندساله میشه گرفت؟

REGISTERED-USER
07-08-2010, 16:38
من الان دقیقا شده یکسال که مهندسی ام رو گرفتم (مهندسی مکانیک) .... سال 84 ورود سال 88 هم تمام شد

علتی هم نداره مثل جت رفتیم تو درس ، سربازی هم زدیم تو گوشش (13 ماه کسری :دی)

الان هم مدیر کنترل کیفی یه شرکت وابسته به نفت هستم ... فوق العاده از کارم هم راضی ام (البته پوستم کنده شد! :دی)

---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------

حداکثر چندساله میشه گرفت؟ بستگی به خودت داره .... زرنگ باش سریع درساتو بخون .... تو دانشگاه بچسب به درست پی زید بازی و ... نرو موفق میشی

دانشگاه یه پله کوچیکه ، وقتی میخوای جذب بازار کار بشی اونوقته که اشکت در میاد :دی

sourena
07-08-2010, 16:39
الان هم مدیر کنترل کیفی یه شرکت وابسته به نفت هستم ... فوق العاده از کارم هم راضی ام (البته پوستم کند! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پارتي داشتي؟ :31:

نگو نه كه باورم نميشه :31:

حداکثر چندساله میشه گرفت؟

تا 6 سال جا داره :31:

من يه بار ديگه كنكور دادم تا بتونم يه ليسانس ديگه بگيرم!

البته به مشكلات آموزشي زيادي برخورد كردم!

REGISTERED-USER
07-08-2010, 16:43
پارتي داشتي؟ :31:

نگو نه كه باورم نميشه :31:

تا 6 سال جا داره :31:

من يه بار ديگه كنكور دادم تا بتونم يه ليسانس ديگه بگيرم!

البته به مشكلات آموزشي زيادي برخورد كردم!

نه والا ... من زیانم خوبه ... به مباحث نفت هم چون باهاشون زیاد سروکار داشتم تسلط داشتم (زمان دانشجویی واحد تحقیقات نفت بودم :دی)

رفتیم آزمایشی 2 ماه دیدن به به چی پیدا کردن :دی

خلاصه قرارداد و حالا هم کار

البته من هر ثانیه ای که اونجام تسلط هام بیشتر میشه ... یه 2 سال طول میکشه تا بشم همه فن حریف :27:

ati_1991
07-08-2010, 16:49
نوع دانشگاه هم تو پیدا کردن بازار کار مهمه؟

sourena
07-08-2010, 16:53
نوع دانشگاه هم تو پیدا کردن بازار کار مهمه؟

اصلا!

هيــــــــچ ربطي نداره!

نوع پارتي مهمه :31:

mahdi7610
07-08-2010, 16:59
سال 83 قبول شدم دانشگاه امسال فارغ التحصیل شدم . جمعا 6 سال طول کشید .

توی این 6 سال هم فقط خوردم و خوابیدم .

---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------

اگه کسی کار خوب سراغ داده بگه ما بریم سر کار :46:

hamid_diablo
07-08-2010, 17:25
سلام

دوستانی که تو پیام نور مدرک گرفتن بگن میانگین تحصیل تو این دانشگاه چند ساله؟

من شنیدم به خاطر سختی امتحانات زیاد طول میکشه!

shir_farhad
07-08-2010, 17:32
واسه من دقیقاٌ 10 سال (در مجموع 11 ترم) طول کشید.

الانم که دارم کارشناس ارشد میشم.:2:

من خودم جزو کسانی بودم که میگفتم پارتی و دستمال تاثیر نداره اما الان شدیداٌ حرفم رو پس می گیرم.

fanoos1
08-08-2010, 10:20
اصلا!

هيــــــــچ ربطي نداره!

نوع پارتي مهمه :31:

معلومه که ربط داره!
تو بين اقوام 2 تا مهندس نرم افزار داريم
اولي فارق التحصيل صنعتي شريف(رتبه 27 کنکور سراسري)
دومي فارق التحصيل پيام نور استانه اشرفيه(گيلان)
اولي بلافاصله بعد از فراغت از تحصيل چندين شرکت معتبر در تهران بهش پيشنهاد کار دادند و اون الان داره با حقوق هاي چند ميليوني حال ميکنه:31:
ولي بيچاره دومي هر در زد جوابي نشنيد و الان حق التدريس وزارت اموزش و پرورش است با ماهي 200 تومان حقوق!

fanoos1
08-08-2010, 10:33
سال 83 قبول شدم دانشگاه امسال فارغ التحصیل شدم . جمعا 6 سال طول کشید .

توی این 6 سال هم فقط خوردم و خوابیدم .

---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------

اگه کسی کار خوب سراغ داده بگه ما بریم سر کار :46:
میشه بگی تو کدوم رشته و از کدوم دانشگاه فارق التحصیل شدی؟!!
اخه ما که داریم میمیریم با درس خوندن!:31::41:

hamid_diablo
08-08-2010, 14:30
معلومه که ربط داره!
اولي بلافاصله بعد از فراغت از تحصيل چندين شرکت معتبر در تهران بهش پيشنهاد کار دادند و اون الان داره با حقوق هاي چند ميليوني حال ميکنه:31:
ولي بيچاره دومي هر در زد جوابي نشنيد و الان حق التدريس وزارت اموزش و پرورش است با ماهي 200 تومان حقوق!

یعنی مدرک پیام نور این همه خز شده؟:19:

mahdi7610
08-08-2010, 16:32
معلومه که ربط داره!
اولي بلافاصله بعد از فراغت از تحصيل چندين شرکت معتبر در تهران بهش پيشنهاد کار دادند و اون الان داره با حقوق هاي چند ميليوني حال ميکنه

عزیزم دانشگاه شریف و علم و صنعت و .... اصلا قابل مقایسه با هیچ کدوم از دانشگاه های دولتی نیستند اونوقت شما دارید شریف را با پیام نور مقایسه می کنید؟

یکی از دوستای دوستام برنامه نویسی در حد صفر اما چون علم و صنعت لیسانس گرفته بود و ارشد هم سال پیش رتبه 3 کشوری شد الان توی یه مرکز تخصصی برنامه نویسی استخدام شده و داره کار می کنه . جالبه فرستادنش کلاسهای خصوصی تا برنامه نویسی یاد بگیره . اونوقت کسی که دانشگاه دیگه درس خونده باشه با اما و اگر استخدامش می کنند .

میشه بگی تو کدوم رشته و از کدوم دانشگاه فارق التحصیل شدی؟!!
اخه ما که داریم میمیریم با درس خوندن!
روم به دیفار منم پیام نور فارغ شدم . ( منظورم همون فارغ التحصیل بود :دی)
منظورم از خوردن و خوابیدن این بود که سرکار نمی رفتم وگرنه درس که میخوندم .:دی

fanoos1
08-08-2010, 18:17
حرف شما درسته،ولی اون دوست عزیز عنوان کرد که فراغت از تحصیل از هر دانشگاهی تاثیری در فرصت های شغلی نداره که من اومدم از اون مثال استفاده کردم
نگفتی چه رشته ای بودی:31:

mahdi7610
08-08-2010, 19:03
حرف شما درسته،ولی اون دوست عزیز عنوان کرد که فراغت از تحصیل از هر دانشگاهی تاثیری در فرصت های شغلی نداره که من اومدم از اون مثال استفاده کردم
نگفتی چه رشته ای بودی:31:
من کامی خوندم ( یعنی همون کامپیوتر:46:)

شما چه رشته ای می خونید ؟ کدوم دانشگاه ؟ :5:

hamid_diablo
09-08-2010, 12:19
منظورم از خوردن و خوابیدن این بود که سرکار نمی رفتم وگرنه درس که میخوندم

ای با با اگه سر کار بریم که 40 سال طول میکشه

fanoos1
09-08-2010, 19:42
من کامی خوندم ( یعنی همون کامپیوتر:46:)

شما چه رشته ای می خونید ؟ کدوم دانشگاه ؟ :5:
کارشناسی ناپیوسته نرم افزار:31:
موسسه اموزش عالی غیر انتفاعی مهر استان استانه اشرفیه:41:

sarah313
14-08-2010, 09:42
ای با با اگه سر کار بریم که 40 سال طول میکشه

اتفاقا کسایی که سر کار می رن حداقل این امید رو دارن که 1پولی هم در میارن!
من خودم4 سال تو این پیام نور (مهندسی کامپیوتر)گیر کردم!بعد4سال فقط 70 واحد پاس کردم درحالی که همه ی دوستام تموم کردن!:41:
منم بریدم وبه فوق دیپلم کامپیوتر رضایت دادم و رفتم امسال کنکور هنر دادم!گفتم هر جا برم بهتر از پیام نور!!!

sarah313
14-08-2010, 09:52
سلام

من شنیدم به خاطر سختی امتحانات زیاد طول میکشه!

حداکثرتحصیل واسه خانومها 10 سال و واسه آقایان 8 سال!میانگین رو نمیدونم چون به نظرمن بستگی به واحدی داره که توش میخونی!
آخه واسه رشته ی ما که بیشتر درسها امتحان های تستی تشریحی داشت و درسته سوالای تستی رو کامپیوتر تصحیح می کنه ولی نمره گرفتن از سوالای تشریحی بستگی به بخشش استاد داره!استادهای واحد ما زورشون میومد نمره بدن!!!:13:

hamid_diablo1
11-09-2010, 13:46
به نظر من کمتر از 5 سال نمیشه مدرک گرفت

baby27784
11-09-2010, 23:55
من ورودی 83 حقوق پیام نورم سال 85 تغییر رشته دادم به نرم افزار تا الانم 106 واحد پاس کردم.1 سال دیگه دارم تا تموم کنم.

پیام نور ورودش راحته ولی مدرک گرفتن ازش صبر ایوب و مرد میخواد

hamid_diablo
24-10-2010, 11:05
پیام نور ورودش راحته ولی مدرک گرفتن ازش صبر ایوب و مرد میخواد
منم ورودی 86 هستم تا الان هم 70 واحد بیشتر پاس نکردم

max_3d
24-10-2010, 11:25
بروبچ تاراحت نشین ولی اینو میدونم کسانی که موفق به فارغ شدن در دانشگاه پیام نور میشن به جرات میتونم بگم سوادشون خیلی بالاتر از دانشگاهای دیگه هست در ضمن من پیام نوری نیستم و وابسته به هیچ حزب خاصی نیستم فقط نظر شخصیمو گفتم برادران پس ناراحت نشین:31::40:

babak_gww
30-10-2010, 17:16
بروبچ تاراحت نشین ولی اینو میدونم کسانی که موفق به فارغ شدن در دانشگاه پیام نور میشن به جرات میتونم بگم سوادشون خیلی بالاتر از دانشگاهای دیگه هست در ضمن من پیام نوری نیستم و وابسته به هیچ حزب خاصی نیستم فقط نظر شخصیمو گفتم برادران پس ناراحت نشین:31::40:

نه بابا واسه چی ناراحت بشن
فقط ... اگه منظور شما از سواد اندیشه اسلامی و ادبیات ! و وسایا...... و هستش ... بله شما درست میگین
چون همیشه در حال امتحان دادن هستن

ولی اگه کار منظورت کاربلد بودنه باید بگم نه

دوستان پیامی ناراحت نشن :46:

hadicg
30-10-2010, 20:46
کاردانی رو تو سه سال خوندم 6 ترم
بعدش رفتم سربازی و سرم به سنگ خورد. کارشناسی ناپیویسته 86 واحد رو تو 4 ترم تموم کردم
الانم میخونم واسه ارشد

water_lily_2012
30-10-2010, 20:52
متاسفانه هنوز نتونستم این مدرک را بگیرم.:41::45:

fanoos1
01-11-2010, 10:43
متاسفانه هنوز نتونستم این مدرک را بگیرم.:41::45:
میشه دلیلش رو هم بگید؟
شاید کسب تجربه برای دیگران بشه!

hoomi_gta
01-11-2010, 13:35
از 82 تا 86. 4 ساله گرفتم بعدش هم سریع رفتم سر کار و زندگی!! حالا تازه به فکر فوق هم افتادم :دی

hamid_diablo
28-11-2010, 19:32
بچه ها جان من نزارید این تاپیک بخوابه

danialsalehi
08-12-2010, 00:01
سلام

نکته اول :

برخلاف نظرات سایر دوستان که گفتن پیام نور رو 8 ساله و ... هم نمیشه تموم کرد
باید عرض کنم که من خیلی از ترم بالایی های خودم رو میشناسم که 7 ترمه هم تموم کردن. و دارن تموم میکنن.
خواهشا اینقدر موج منفی نفرستید.

ضمن اینکه در مورد دوستانی هم که در مورد کار بلد بودن بین دانشگاه های مختلف بحث میکردن باید عرض کنم که خودتون بهتر میدونید که کار بلد بودن ربطی به دانشگاه نداره.
اگه قراره چیزی یاد بگیریم که به درد کار اینده بخوره. 70.80 درصد این کار بیرون از داشنگاه و به دست توانمند خودتون صورت میگیره.

چه بسا همین الان افرادی که میشناسم که کارشون مرتبط با رشته من (It ) هست و مثلا دارن شبکه تدریس میکنن ولی رشته دانشگاهی خودشون مثلا شیمی هست.

و خیلی راحت هم الان میتونن از پس کار بر بیان.

نکته دوم اینکه :

دانشگاه های دولتی به دلیل اینکه از استادای توانمند به اضافه امکانات برخوردارند.همچنین داشنجو های سطح بالاتری هستند.
سطح سواد تو این دانشگاه ها بالاتره. و امیر کبیر و شریف و ... رو هم که نمیشه با داشنگاههای دیگه مقایسه کرد.

البته پیام نوری های درس خون نیز چون منابع درسیشون refrence های اصلی هست. اگه واقعا درس خون باشند. میتونن خودشون رو بالا بکشن.
همچنین داشنجو های ازاد

اگه یه سرچ ساده کنید میبینید که دانشجو های ازاد و پیام نور نیز بارها برای ارشد تو دانشگاه های امیر کبیر و شریف قبول شدن.

پس خواهشا همه جانبه تر قضاوت کنید

با تشکر

Mohandes_mansour
01-01-2011, 18:15
اگر تا 3-4 سال دیگه هم این تاپیک وجود داشت میگم چه بلایی یر ما میارن!!
فعلا که مهندسی آی تی اول راه هستم!
4 سال دیگه نتیجه رو میدم:دی
من میخوام 7 ترمه بگیرمم!!!

hamid_diablo
01-06-2011, 11:56
سلام به دوستان و مدیریت
من این تاپیک رو زده بودم تا بتونیم برای اتمام هر چه سریعتر دانشگاه و فارغ التحصیلی با هم مشورت کنیم و علل دیر شدن یا زود مدرک گرفتن دوستان رو بدونم
اگه ممکنه بیشتر مشارکت کنید

Lord007
08-07-2011, 12:43
مگه 7 ساله هم میشه دوره کارشناسی رو تموم کرد؟امکانش هست؟منظورم جایی غیر از پیام نوره.

hamid_diablo
09-07-2011, 12:37
مگه 7 ساله هم میشه دوره کارشناسی رو تموم کرد؟امکانش هست؟منظورم جایی غیر از پیام نوره
من خودم پیام نور میخونم بعد از 3 سال تازه 60 واحد پاس کردم یعنی حتی فوق دیپلم هم نتونستم بگیرم!!!
پیام نور خیلی سخته

mahya78
09-07-2011, 14:02
من خودم پیام نور میخونم بعد از 3 سال تازه 60 واحد پاس کردم یعنی حتی فوق دیپلم هم نتونستم بگیرم!!!
پیام نور خیلی سخته

مگه 7 ساله هم میشه دوره کارشناسی رو تموم کرد؟امکانش هست؟منظورم جایی غیر از پیام نوره.

سلام
تاپیک جالبیه . من تازه دیدم اینجا رو .
این حرفا چیه ربطی به دانشگاه نداره . هر کسی با نفر کناریش فرق داره :31:
در پیام نور هم میشه 7 ترمه تموم کرد در هر دانشگاهی میشه ( فقط بعضی دانشگاه ها مثه بعضی رشته های علوم پزشکی که دوره های خاص کارورزی و .... دارن رو معمولا بچه ها رو مجبور میکنن طبق سرفصل های دانشگاه پیش برن )
من هم پیام نور خوندم اما چون علاقه نداشتم معمولی تموم کردم اگرنه مثلا اگر آزاد بودم و اون رشته دلخواهم مطمئنا 6 ترمه هم تموم میکردم با معدل بالا .
آخه درس خوندن الان خیلی راحته .خصوصا دانشگاه آزاد (من بررسی کردم حرفام مستندهستش)
به قول مادرم میگه راحت ترین کار دنیا درس خوندنه . :20:

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------

راستی بگم پیام نور اگر سخت هست از اون طرف وقتی خارج میشی بار علمی بچه ها خیلی بالاست .
و این طور که میبینم خیلی بچه های پیام نور راحت تر از بقیه دانشجوها سطوح بالاتر قبول میشن . تعداد قابل توجهی از دوستان هم دوره خودم ارشد گرفتن. و راحت تر از بقیه سرکار رفتن .

hamid_diablo
12-07-2011, 21:37
دانشجویان دانشگاه آزاد نظرشون چیه؟
اونجا میشه 4 ساله مدرک گرفت؟

mahya78
12-07-2011, 23:07

دانشگاه آزاد واقعا راحته . اگر نتونید 4 ساله مدرک بگیرید بدونید که مشکل اساسی با درس و علم آموختن دارین .
برای همه دروس کلاس و جزوه های خیلی راحت و حجم کم و نمونه سوال و نمرات میان ترم با استاد دوست جون و .......................
یعنی همه اینها نشون میده که آدم باید بتونه 7 - 8 ترمه تموم کنه .

hamid_diablo
13-07-2011, 10:46
خوب این یکم بی عدالتی نیست
من که دانشجوی مهندسی نرم افزار تهرانم چرا باید این همه رنج بکشم
کتاب های سنگین.بی برنامگی کلاسها.مدت کم کلاسها.نداشتن جزو..سختی امتحاناتو..........

mahya78
13-07-2011, 14:14
کتاب های سنگین.بی برنامگی کلاسها.مدت کم کلاسها.نداشتن جزو..سختی امتحاناتو..........

کدوم دانشگاه ؟
اگه پیام نور هستین که خوب همه جا همین جوره . طبیعیه .
چند سال پیش موقع درس خوندن ما که کلاس نبود معمولا برا هر درس تخصصی فقط 3-4 جلسه کلاس بود برا کتاب 600 صفحه ای اونم کلاس فقط رفع اشکال بود .
جزوه که فایده نداره با این حجم کتابا . مگر اینکه با این کتابهای کمک درسی که ریخته توی بازار بتونی نمره بگیری .

hamid_diablo
13-07-2011, 16:34
آره پیام نور تهرانم ولی به خدا دیگه خسته شدم!!!!!!

چقدر سخت میگیرن

fanoos1
19-07-2011, 19:14
تو مواردی که شما ذکر کردید مشترک هستیم با این تفاوت که سوالتمون مثل سوالات شما 4 جوابی نیست که به راحتی بشه از امداد الهی کمک گرفت!:41:

mahya78
19-07-2011, 20:46
تو مواردی که شما ذکر کردید مشترک هستیم با این تفاوت که سوالتمون مثل سوالات شما 4 جوابی نیست که به راحتی بشه از امداد الهی کمک گرفت!:41:
کدوم امداد الهی .......
پیام نور برای هردرسش انگار یه کنکور میذاره . کلی دستگاهای پیشرفته و دوربین و آنتن قطع کن موبایل !! و .............................. کاشتن توی دانشگاه . حتی اگه نظرت نگاه کردن به آسمون و دعا هم باشه میندازنت بیرون !!!!!!!!!!!!!

Javad-ht
19-07-2011, 21:39
دانشگاه آزاد واقعا راحته . اگر نتونید 4 ساله مدرک بگیرید بدونید که مشکل اساسی با درس و علم آموختن دارین .
برای همه دروس کلاس و جزوه های خیلی راحت و حجم کم و نمونه سوال و نمرات میان ترم با استاد دوست جون و .......................
یعنی همه اینها نشون میده که آدم باید بتونه 7 - 8 ترمه تموم کنه .

من نمیدونم شما چه دانشگاهی درس میخونی!
ولی ظاهرا آزاد نمیخونی!
اتفاقا آزاد برای اینکه بیشتر دانشجو ها رو بتیغه سخت تر پاس میکنه!
حداقل تهران مرکز که من هستم اینجوریه!
البته شاید هم اکثر دانشجوهای واحد ما با درس و علم آموختن مشکل اساسی دارن!:31:

mahya78
19-07-2011, 22:56
من نمیدونم شما چه دانشگاهی درس میخونی!
ولی ظاهرا آزاد نمیخونی!
اتفاقا آزاد برای اینکه بیشتر دانشجو ها رو بتیغه سخت تر پاس میکنه!
حداقل تهران مرکز که من هستم اینجوریه!
البته شاید هم اکثر دانشجوهای واحد ما با درس و علم آموختن مشکل اساسی دارن!:31:
شاید ................. :31:
من پیام نور میخوندم قدیما ........
نه مطمئن باشید که تعاریف من از این مقایس درست تر از تعاریف شماست .
البته بهتون بر نخوره . آخه من با سیستم هردو آشنایی کامل دارم . یه جورایی هم در بحث علمی ادعام زیاده چون زیاد مطالعه و تحقیق و بررسی دارم .
بازهم ببخشید اگه ناراحت شدین .

hamid_diablo
23-07-2011, 10:39
اغلب دوستانی که مدرک کاردانی از دانشگاه آزاد و یا حتی دولتی دارن وقتی برای کارشناسی وارد پیام نور شدن فهمیدن که پیام نور چیه!!!

من چند تا از دوستان با همین شرایط اومدن پیام نور و از سخت بودن و حجیم بودن کتابها و امتحانات شکایت دارن.حتی چند تاشون انصراف دادن تا بتون دوباره برن آزاد بخونن

faded
25-07-2011, 21:56
من 4 ساله 8 ترم درسم تموم شد ولی ترم اخر فقط 11 واحد داشتم درحالیکه اگر درست انتخاب واحد کرده بودم در طول تحصیل 7 ترمه هم میشد تموم کرد حواستون به انتخاب واحد باشه!

hamid_diablo
26-07-2011, 21:03
راست میگی اینم هست
بدترین چیز اینکه مشروط بشی .پیام نور اگه مشروط بشی 12 واحد باید برداری

t.sunami
26-07-2011, 21:50
دانشگاه ازاد رس ادم رو میکشه! پدر صاب بچه در میاد تا بخواد یه درس پاس کنه.البته به استاد هم ربط داره ولی معمولا سگ هستن و نه نمره میدن و نه حقتو!

mahya78
26-07-2011, 21:59
دانشگاه ازاد رس ادم رو میکشه! پدر صاب بچه در میاد تا بخواد یه درس پاس کنه.البته به استاد هم ربط داره ولی معمولا سگ هستن و نه نمره میدن و نه حقتو!

دانشگاه آزاد ؟!!!!!!!!!!!
کجا چنین چیزی دیدین ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hamid_diablo
27-07-2011, 10:16
دوستان من دوست ندارم درمورد چیزهایی بحث کنیم که هیچ نتیجه ای نداره

من قبلا هم گفتم .بچه هایی که کاردانی از آزاد گرفتن وقتی وارد پیام نور میشن بهشون شک وارد میشه

اینو هم دیدم و هم ازشون شنیدم.همشون شاکی هستن و دانشگاه آزاد رو بهتر میدونن چه از لحاظ نمره و چه از لحاظ ساده پاس کردن درسها

t.sunami
27-07-2011, 11:50

دانشگاه ازاد اراک! خودم دارم درس میخونم اونجا!

اینو هم دیدم و هم ازشون شنیدم.همشون شاکی هستن و دانشگاه آزاد رو بهتر میدونن چه از لحاظ نمره و چه از لحاظ ساده پاس کردن درسها

عزیز من دانشگاه ازادها با هم فرق میکنه! یعنی شما کسی رو که مثلا توی ازاد اراک درس میخونه رو با کسی که توی ازاد کمیجان درس میخونه رو یکی میکنی؟؟؟

اتفاقا این بحثا نتیجه داره. این طرز فکر غلطه که هرکی ازاد درس میخونه چون پول میده لنگشو رو لنگش میندازه و همینحوری پاس میکنه... من پیام نور نبودم و نمیدونم سیستمش چطوریه (نسبت به سایر دانشگاها!) ولی قویا میگم که توی دانشگاه هایی که دارای گرید خوب هستن اصلا این خبرا نیست.

hasti rs
27-07-2011, 22:21
الان بحث چیه ؟!
از هر جا مدرکتون بگیرید باید ببینید چقدر تو رشتتون تبحر دارید !
اینم نظر من .

hamid_diablo
29-07-2011, 10:18
از هر جا مدرکتون بگیرید باید ببینید چقدر تو رشتتون تبحر دارید !
100% با حرفتون موافقم اما جاهایی هست که فقط به مدرک بها میدن و به تخصص اهمیتی نمیدن.مخصوصا اگه پارتی هم داشته باشی

hamid_diablo
14-12-2011, 00:31
سلام

نمیدونم این تاپیک چرا خوابیده و داره خاک میخوره

دوست دارم از تجربیات دوستان تو انتخاب واحد استفاده کنیم.و اینکه با تحصیل کار کنیم خوبه یا نه؟

Extreme-Forces
24-12-2011, 15:29
سلام.
من تهران جنوب صنايع مي خونم
چيزي كه تو اين 3 ترم ديدم رو ميگم.
70% استاد هامون كه به نظر من استاد نيستن. وقتي با استادي كه خودش نميدونه چي داره درس ميده سرو كله ميزنيد اشكتون در مياد. اخرشم ميگه تو ميخواي جو كلاس رو خراب كني و دشمن ميشه و به احتمال زياد افتادي.
اما اون 30 درصدي كه استادن اكثرا نمره خود دانشجو رو رد ميكنن.
چندتا از استادامون خودشون اعتراف كردن كه اگه پايان ترم دانشجو افتاده نداشته باشن حقوق نميدن بهشون. و اعتراف كردن كه بيشتر امتحان ها سوال اسون نداره. از متوسط رو به بالا شروع ميشه سطح سوال ها.
سال پيش از 2000 تا دانشجو 1200 تا مشروطي داشتيم(نيمسال دوم).
به نسبت هزينه اي كه بابت شهريه ميگيرن اصلا خدمات نميدن.(گير كنه تو حلقومشون ايشالا)
طولاني شد.
خودم پيش بيني كردم نهايتا 4ونيم يا فوقش 5 ساله تموم ميكنم.

hamid_diablo
02-01-2012, 20:56
ما هم تو پیام نور شرایط شما رو داریم

اما تو دانشگاه پیام نور طراح سئوال استاد نیست و معلوم نیست چطوری سئوالها طرح میشه

مشروطی هم که تا دلتون بخواد ریخته تو پیام نور.مخصوصا رشته های مهندسی .مخصوصا آقایون.

shahab_f
02-01-2012, 21:06
آقا من پاسخ سوال اصلی تاپیک رو بدم. من 9 ترمه دارم تموم میکنم و تمام حسرتم اینه که کاش از ترم 1 یکی بهم میگفت که برنامه ریزی کن روی 9 ترم یا حتی 10 ترم به جای 8 ترم. چون اینجوری ترمی 14 واحد برمی داشتم کافی بود، هم معدل بهتر، و هم درس هارو بهتر یاد میگرفتم.
ما فقط 30% بچه هامون 8 ترمه تموم کردن، در حالی که همه ی 100% اشون از همون ترم 1 تند تند واحد بر میداشتند تا عقب نیافتند، اما به ترم های آخر که رسیدند فهمیدن اصلا دلیلی برای عجله وجود نداره.

sanijoon92
09-01-2012, 17:17
کسی 3 ساله تموم کرده؟

armin_punisher6
09-01-2012, 18:02
من که الان ترم 7 هستم و حدود 52 واحد دیگه دارم.

robert
09-01-2012, 22:42

اصلا ربطی به ازاد و سراسری نداره....

این به خود استاد ها ربط داره که شخصیتشون چی باشه و چجوری نمره بدن...

من استاد از شریف میشناسم کمترین نمره اش 17 هست... استاد از دانشگاه آزاد خودمون (( تهران جنوب )) میشناسم بیشترین نمره اش 12 هست و خود من رو دو بار تو یه درس انداخت....

---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------

سلام.
من تهران جنوب صنايع مي خونم
چيزي كه تو اين 3 ترم ديدم رو ميگم.
70% استاد هامون كه به نظر من استاد نيستن. وقتي با استادي كه خودش نميدونه چي داره درس ميده سرو كله ميزنيد اشكتون در مياد. اخرشم ميگه تو ميخواي جو كلاس رو خراب كني و دشمن ميشه و به احتمال زياد افتادي.
اما اون 30 درصدي كه استادن اكثرا نمره خود دانشجو رو رد ميكنن.
چندتا از استادامون خودشون اعتراف كردن كه اگه پايان ترم دانشجو افتاده نداشته باشن حقوق نميدن بهشون. و اعتراف كردن كه بيشتر امتحان ها سوال اسون نداره. از متوسط رو به بالا شروع ميشه سطح سوال ها.
سال پيش از 2000 تا دانشجو 1200 تا مشروطي داشتيم(نيمسال دوم).
به نسبت هزينه اي كه بابت شهريه ميگيرن اصلا خدمات نميدن.(گير كنه تو حلقومشون ايشالا)
طولاني شد.
خودم پيش بيني كردم نهايتا 4ونيم يا فوقش 5 ساله تموم ميكنم.

علیک سلام

من هم همون خراب شده درس میخونم. سخت افزار ورودی 85 هستم و این ترم هم ترم آخرم هست...

راست میگی.... مثلا اون دو سه تا قرمساقی که تو گروه فیزیک تدریس میکنند کل تهران جنوب رو درو کردند...

شما تو همون مرکز " شکوه " باید باشی دیگه...؟؟ همونجا که کلاسهای ریاضی رو هم بردن اون تو... واقعا حالم از اون ساختمون و محلش بهم میخوره...:2::2:

AliSub
09-01-2012, 23:09
منم 9 ترمه تمام میکنه
از ترم اول طبق سیلابس جلو رفتم و هیچ مشکلی پیش نیامد.
ولی یه ترم 19 واحد تخصصی گرفتم که بخاطر کم نشدن معدل مجبور شدم 9 واحد حذف کنم
ترم بعدش هم پدرم فوت کرد و سر جلسه امتحان نرفتم.
دانشگاه علی اباد کتول / مهندسی برق قدرت /

===
کسی درس خون باشه سخت گیری استادا به دید مثبت میبینه.

water_lily_2012
11-01-2012, 10:59
ترم اول کارشناسی هستم
جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان
رشته کامپیوتر

hamid_diablo
12-01-2012, 16:35
کسی 3 ساله تموم کرده؟

هست اما خیلی کمه و به نظرم کار خوبی نیست که بخوایم 3 ساله تموم کنیموفشاری که به انسانمیاد و استرس و اضطرابش باعث میشه که عذاب ببینیم

در ضمن امکان داره چون فشرده مطاله میکنیم از نظر مفهمومی و نمره به اون چیزی که میخوایم نرسیم

sanijoon92
12-01-2012, 21:59
اخه من یکی رو دیدم مهندسی شیمی بود 3 ساله تموم کرد یعنی تابستونا هم میرفت
معدلشم 16 بود

Extreme-Forces
17-01-2012, 15:40
اصلا ربطی به ازاد و سراسری نداره....

این به خود استاد ها ربط داره که شخصیتشون چی باشه و چجوری نمره بدن...

من استاد از شریف میشناسم کمترین نمره اش 17 هست... استاد از دانشگاه آزاد خودمون (( تهران جنوب )) میشناسم بیشترین نمره اش 12 هست و خود من رو دو بار تو یه درس انداخت....

---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------

علیک سلام

من هم همون خراب شده درس میخونم. سخت افزار ورودی 85 هستم و این ترم هم ترم آخرم هست...

راست میگی.... مثلا اون دو سه تا قرمساقی که تو گروه فیزیک تدریس میکنند کل تهران جنوب رو درو کردند...

شما تو همون مرکز " شکوه " باید باشی دیگه...؟؟ همونجا که کلاسهای ریاضی رو هم بردن اون تو... واقعا حالم از اون ساختمون و محلش بهم میخوره...:2::2:
محل ما دانشكده صنايع هست. دروازه شميران. يكي از استادامون ترم هاي فرد نمره زير 18 نداره و ترم هاي زوج نمره بالاي 14 نداره :27::18:
وقتي اينجوريه ديگه ...

farzanehpaksima
17-01-2012, 17:00
1 سال ِ .. دلیلی نداشتم :دی

Lady parisa
17-01-2012, 17:04
من 4 ساله درسمو تموم کردم.
سال84 لیسانس گرفتم.دارم برای ارشد می خونم! البته میخوام بخونم اما حسش نیست:31:

hamid_diablo
17-01-2012, 23:21
من 4 ساله درسمو تموم کردم. سال84 لیسانس گرفتم.دارم برای ارشد می خونم! البته میخوام بخونم اما حسش نیست

بچه ها ارشد 2 ساله؟
در ضمن اگه تو رشته نرم افزار کارشناسی گرفته باشی خوبه که برای ارشد هم نرم افزار بخونی؟

Pejvak61
22-01-2012, 11:52
من تیر 83 فارغ التحصیل شدم ولی الآن بیشتر از هر وقت دیگه به ادامه تخصیل نیاز دارم.

dvd2010
22-01-2012, 12:34
دانشگاه آزاد آبادان یکی از بدترین دانشگاهای آزاده.استاداش از آموزشگاهای کنکور میارن.یه مشت آدم بیسواد عقدهای هستن.همشونم فوق لیسانسن یه استاد دکتر نداره.یه استادی داریم هنوز خدمت نرفته آخر بهمن میره خدمت سربازی.ببیند این دانشگاه چقد بی صاحابه.همیشه هم سرکلاس استادا خودشون میگن بچه ها بیایید آموزشگاه ثبت نام کنید ما انجا بهتر مطالب رابهتون یاد میدیم. آبادان جزء اشغالترین دانشگاههای آزاده.اکثرا بچه ها حداقل2تا 3درس هر ترم میندازن.

Pejvak61
23-01-2012, 13:32
من تیر 83 فارغ التحصیل شدم ولی الآن بیشتر از هر وقت دیگه به ادامه تخصیل نیاز دارم.

من اشتباهي متوجه شده بودم. فكر كردم منظورتون اينه كه چند سال از گرفتن مدرك كارشناسيتون گذشته در حاليكه منظورتون مدت زمان صرف شده براي گرفتن مدرك كارشناسي بوده. مع الوصف من الآن در نظر سنجي گزينه 7 سال رو انتحاب كردم كه صحيح نيست!:13:

من در مدت 4 سال ( 8 ترم ) بدون هيچ واحد تابستوني (چرا كه اصولاً هيچ واحد به درد بخوري تو تابستون نميدادن) در رشته مهندسي نرم افزار فارغ التحصيل شدم. :20:

ولي خداييش وقتي تموم كردم باورم نميشد تموم شده! راستش ترم آخر خيلي خيلي رواني كننده شده بود. بطوريكه هنوز هم گاهي اوقات كابوس ترم آخر رو ميبينم. مثلاً تو خواب فكر ميكنم كه الآن خرداده و چند روز بيشتر به شروع امتحانات باقي نمونده و من هيچي از دروس ترم آخرو نخوندم و تازه همه جلساتشونم غايب بودم! و خلاصه با هزار و يك استرس از خواب پا ميشم.:41::44:

ترم آخر ترمي بود كه من هم پروژه داشتم، هم كارآموزي و هم اينكه كلي واحد آزمايشگاهي و عمومي عقب مونده برداشته بودم و مجموع واحد هام به 24 رسيده بود كه اون هم به خاطر ترم آخري بودنم اجازه برداشتنشو بهم داده بودن و حتي دو روز از امتحانات پايان ترمم دو تا امتحان با هم داشتم.
حتي يادمه اونقدر وقت كم آورده بودم كه آخرين امتحانم رو كه درس معارف اسلامي! بود از ساعت 9.5 صبح تا 2 بعد از ظهر روز امتحان خوندم كه نكته جالبش هم در اينه كه تا ساعت 9.5 همون روز امتحاني داشتم كه يكي از دروس تخصصي بود و خيلي هم سنگين بود ولي محبور بودم معارف رو امتحان بدم وگرنه بايد با اما و اگر فارغ التحصيل ميشدم و آخرش هم معارف رو با نمره 10! پاس كردم. :18::wac::eh:

حالا با اين اوصاف بهم حق ميدين كه هنوز هم از همون كابوس ها ببينم. حداقل يكي دو سال سراغ دانشگاه رو نگرفتم ولي الآن با گذشت بيش از 7 سال از اون زمان دلم لك زده واسه ادامه تحصيل و البته اينبار با عزم جدي تر و انگيزه 100 چندان. خيلي دوست دارم تمام اون كابوس ها رو به خاطرات خوش تبديل كنم و فكر كنم بتونم اين كار رو انجام بدم چون الآن مستقل شدم، امكانات و اطلاعاتم بيشتر شده و فكرم هدفمند تر شده و البته شديداً تشنه كار تخصصي تحقيقي هستم و اون گوشه گيري را كه در دوران دانشجويي دروه كارشناسي خودم داشتم با قرار گرفتن در محيط كار فراموش كردم.:33:

اما يك مشكل بزرگ هست و اون هم كنكور كارشناسي ارشد!!!!!!:18: كه فعلاً بايد در اين جبهه ناخوشايند و بسي حال به هم زن جنگيد. :2:

به اميد موفقيت همه دوستان:11::15:

emadpumad
27-03-2012, 00:17
من مدرک کاردانی برقم رو از دانشگاه آزاد بوشهر ۶ ترمه گرفتم و مدرک کارشناسی نا پیوسته رو ۴ ترمه

Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk

ehsan_update
27-03-2012, 01:25
کاش 3سال و نیم هم به نظر سنجی اضافه میکردی.
من کارشناسی(پیوسته) علوم آزمایشگاهی پزشکی رو 7 ترمه تموم کردم. :20:

Soroush-S
14-07-2012, 15:56
دوستان ترم آخر میشه 26 واحد گرفت و تموم کرد - تاحالا کسی اینکارو کرده ؟ من 23 واحد داشتم ولی یه درس 3 واحدیرو افتادم . به نظرتون امیدی هست؟

clau
14-07-2012, 16:00
دوستان ترم آخر میشه 26 واحد گرفت و تموم کرد - تاحالا کسی اینکارو کرده ؟ من 23 واحد داشتم ولی یه درس 3 واحدیرو افتادم . به نظرتون امیدی هست؟
ترم اخر بیشترین واحدی که میشه برداشت 24 واحد هستش بعید میدونم 26واحد بشه برداشت توی این 26 واحدی که برات مونده درس عمومی چیزی نداری اون بزاری ترم تابستان پاسش کنی؟

Soroush-S
14-07-2012, 23:18
درس عمومی دارم - حالا 2تا مشکل دارم 1- این ترم مشروط شدم 2 - ثبتنام ترم تابستونی دانشگاه تموم شدهاگه مشروط باشم بازم میتونم 24 واحد ترم آخر بگیرم .

M . Sayid
15-07-2012, 10:46
درس عمومی دارم - حالا 2تا مشکل دارم 1- این ترم مشروط شدم 2 - ثبتنام ترم تابستونی دانشگاه تموم شدهاگه مشروط باشم بازم میتونم 24 واحد ترم آخر بگیرم .

فک کنم طبق آئین نامه ی دانشگاه ، هر دانشجویی که 24 واحد یا کمترش مونده باشه می تونه همرو با هم برداره !

Soroush-S
15-07-2012, 13:05
2واحد تابستونی گرفتم و 24 واحد موند که ترم مهر تموم میکنم

Soroush-S
15-07-2012, 13:05
2واحد تابستونی گرفتم و 24 واحد موند که ترم مهر تموم میکنم