مشاهده نسخه کامل
: منوی مخفی تلویزیون سامسونگ (منوی سرویس)
masood68a
07-08-2010, 11:00
سلام دوستان:20:
اگر دوست دارید میزان کار کرد تی وی خودتونو بدونید باید به منوی مخفی رجوع کنید . چطوری؟؟؟؟:21:
روش 1...
info
menu
mute
power
روش2...
display
p.std
mute
power
روش3...
p.std
help
sleep
power
روش4...
sleep
p.std
mute
power
روش5...
p.std
menu
sleep
power
روش6...
display
menu
mute
power
روش7...
mute
1
8
2
power
چند نکته:
1. تلوزیون باید در حالت استند بای باشد.
2. کلید ها را باید سریع و بدون مکث فشار دهید.
....در این منو میتونید برخی تنظیمات از جمله صفر کردن ساعت کارکرد را انجام دهید.:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hassan_aku
09-08-2010, 14:44
رو کدام منو رفتن صفر کردین؟
masood68a
09-08-2010, 14:53
رو کدام منو رفتن صفر کردین؟
Option table (seviece)--->Factory reset :46:
(عکس سوم)
چرا وارد ادونس منو نمیتونیم بشیم ... امتحان کردم نشد /
smhsh121
29-08-2012, 17:22
چرا وارد ادونس منو نمیتونیم بشیم ... امتحان کردم نشد /
باید منوی مخفی Unlock بشه وگرنه همه تنظیمات رو نمیشه دست زد. برای Unlock کردن هم چند تا راه هست. 1. برنامه rusamsung از طریق شبکه، 2. ریموت سرویس کارا که بعیده پیدا بشه و 3. ریموت دست ساز که مفصل راجع به موارد 1 و 3 توضیح داده شده.
masoudkhsh
28-01-2013, 15:29
سلام.رفتم تنظیمات مخفی تلویزیون سامسونگ مدل b690 ،40 اینچ ، خواستم از حالت آنالوگ وارد دیجیتال شم.شد اما سرچ کردم پیدا نشد اما متاسفانه زبان فارسیش پرید و فقط انگلیسی و چینی و ژاپنی داره.لطفا کمکم کنید.تنظیمات کارحانه ای چیکار می کنه؟؟؟
aliarc966
29-01-2013, 21:45
یکی به من بگه این منوی مخفی به چه دردی می خوره
abdollvahid
26-11-2016, 03:00
سلام من یک تلوزیون 3d46اینچ دارم که هم رسیورداره ورفرش اروپایی هم هستش یک تعمیرکارآوردم که زیرنویسهای فارسی روکه چپکی مینویسه درست کنه ولی زدباکنترلی که تودستش داشت تی وی روبهم ریخت فقط توقسمت آپشنش خرابکاری کرده والان دیجیتال کارنمیکنه وتری دیش هم حالت زوم هستش که اصلا قابل دیدن نیست وفیلمهای اچ دی روبی کیفیت نشون میده میشه تیپ وفرونت کالرومدل کارخانه ایش رواگه تودسترس تون هست بهم بدین ممنون نام وسری کاملش هست سامسونگ سری 6 مدل UE46D6200 پیشاپیش ازسایت عالی تون تشکرمیکنم
matinpour
26-11-2016, 19:59
سلام من یک تلوزیون 3d46اینچ دارم که هم رسیورداره ورفرش اروپایی هم هستش یک تعمیرکارآوردم که زیرنویسهای فارسی روکه چپکی مینویسه درست کنه ولی زدباکنترلی که تودستش داشت تی وی روبهم ریخت فقط توقسمت آپشنش خرابکاری کرده والان دیجیتال کارنمیکنه وتری دیش هم حالت زوم هستش که اصلا قابل دیدن نیست وفیلمهای اچ دی روبی کیفیت نشون میده میشه تیپ وفرونت کالرومدل کارخانه ایش رواگه تودسترس تون هست بهم بدین ممنون نام وسری کاملش هست سامسونگ سری 6 مدل UE46D6200 پیشاپیش ازسایت عالی تون تشکرمیکنم
.
دوست عزیز
این آیتمها را برای تیپ 46A1UF6E و برای فرونت کالر UT-CL-M یا U-T-CG-M61 را استفاده کنید. ببینید چطور عمل می کند.
abdollvahid
29-11-2016, 10:40
ممنون ازراهنمایی تون تیونرش رو چی باشه اگه اتوماتیک بزاره جواب میده ممنون
abdollvahid
30-11-2016, 14:05
سلام تنظیماتی روکه برام ارسال کردین روواردکردم همه چیزتلوزیون اوکه شدبه غیرازدیجیتالش که هرچه سرچ میزنم نمیاره حتی آنتن روعوض کردم وازآنتن همسایه استفاده کردم ولی افاقه نکردوموقعی که تلوزیون روروشن میکنم یک اخطارمیاره اخطارش اینه
please go into service mode setup below options .
type,local set,front color option رومیاره وزیرش گزینه okرومیاره قبلا این اخطارنبود وبازبان انگلیسی هم رسیوروهم دیجیتالش کارمیکردن راستی توتنظیماتش هم گزینه رست کارخونه اش گم شده ونمیاردش یعنی بایدفقط ازطریق منومخفی رستش کنی تیونرش روهم تعمیرکاربهم زده واونوهم نمیدونه روچه گزینه ای بزاره توروخداکمکم کنین خیلی نگرانم تلوزیونم ضربه نخوره چون این تعمیراتی ها تک تک همه روامتحان میکنن تاعیب برطرف بشه وتلوزیون روبه فاک فنا میدن بازم تشکرمیکنم ازراهنمایی های ارزنده تون ممنون وسپاسگذار
matinpour
01-12-2016, 00:42
سلام تنظیماتی روکه برام ارسال کردین روواردکردم همه چیزتلوزیون اوکه شدبه غیرازدیجیتالش که هرچه سرچ میزنم نمیاره حتی آنتن روعوض کردم وازآنتن همسایه استفاده کردم ولی افاقه نکردوموقعی که تلوزیون روروشن میکنم یک اخطارمیاره اخطارش اینه
please go into service mode setup below options .
type,local set,front color option رومیاره وزیرش گزینه okرومیاره قبلا این اخطارنبود وبازبان انگلیسی هم رسیوروهم دیجیتالش کارمیکردن راستی توتنظیماتش هم گزینه رست کارخونه اش گم شده ونمیاردش یعنی بایدفقط ازطریق منومخفی رستش کنی تیونرش روهم تعمیرکاربهم زده واونوهم نمیدونه روچه گزینه ای بزاره توروخداکمکم کنین خیلی نگرانم تلوزیونم ضربه نخوره چون این تعمیراتی ها تک تک همه روامتحان میکنن تاعیب برطرف بشه وتلوزیون روبه فاک فنا میدن بازم تشکرمیکنم ازراهنمایی های ارزنده تون ممنون وسپاسگذار
.
دوست عزیز
برای دیجیتال از این تایپیک استفاده کنید/
تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا روی این کنترل توضیح بدید.
سامسونگ 43k6960
mostafasafa
23-02-2017, 13:13
سلام اساتید. یک تلوزیون قدیمی ۲۴ اینج دارم. با کد رفتم داخل منو مخفی. یک گزینه xray mod داشت که در حالت off بود. من کنجکاو شدم و گذاشتم رو حالت on. اما تا اینکارو کردن tv خاموش شد. دوباره روشن کردن اما تا روشن میشه باز خاموش میشه. دوباره با کد وارد شدم اما بازم خاموش شد. از برق کشیدم و یک ربع بعد روشن کردم اما بازم خاموش شد. نهایتا یک ثانیه تصویر میاد و بعدش خاموش میشه. مدلش DNIEJR فلت هست. چیکار کنم اساتید؟؟؟
matinpour
24-02-2017, 13:44
سلام اساتید. یک تلوزیون قدیمی ۲۴ اینج دارم. با کد رفتم داخل منو مخفی. یک گزینه xray mod داشت که در حالت off بود. من کنجکاو شدم و گذاشتم رو حالت on. اما تا اینکارو کردن tv خاموش شد. دوباره روشن کردن اما تا روشن میشه باز خاموش میشه. دوباره با کد وارد شدم اما بازم خاموش شد. از برق کشیدم و یک ربع بعد روشن کردم اما بازم خاموش شد. نهایتا یک ثانیه تصویر میاد و بعدش خاموش میشه. مدلش DNIEJR فلت هست. چیکار کنم اساتید؟؟؟
.
دوست عزیز
متاسفانه تلویزیون شما از کار افتاده و باید به تعمیرگاه ببرید. تا آن را از طریق دیگر ریست کنند.
سلام. مدل تلویزیون ما 50UK7970 هست. منو مخفی این چطوریه. کنترل تلویزوین دکمه های محدودی داره و کوچیکه.
اهان. مال ما ازیناست کنترلش
matinpour
07-03-2017, 23:32
سلام. مدل تلویزیون ما 50UK7970 هست. منو مخفی این چطوریه. کنترل تلویزوین دکمه های محدودی داره و کوچیکه.
.
دوست عزیز
باید از کنترول معمولی استفاده کنید تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند.
.
دوست عزیز
باید از کنترول معمولی استفاده کنید تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند.
این که شد درد سر، از کجا بیارم؟ چنده؟
matinpour
09-03-2017, 12:31
این که شد درد سر، از کجا بیارم؟ چنده؟
.
دوست عزیز
اگر در تهران هستید از میدان امام خمینی پاساژ فتوت و همان راسته همه دارند. و در شهرستانه هم از نمایندگی ها و همچنین کنترول فروشی می توانید تهیه کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.