PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آيا خريدن تندر 90 معقولانه است؟؟!!!

ab2reza1360
07-08-2010, 10:55
با سلام خدمت همه
jمن خيلي از مطالب اينجارو خوندمو ديدم كه همه دوستان L90رو يكي از بهترين خودروهاي ساخت داخل ميدونن كه كاملا درسته و گزارشات شركت بازرسي و كيفيت استاندارد گواه اين مهم مي باشد.
اما بياين از يه ديد ديگه به موضوع نگاه كنيم:
آيا خريد L90 با وجود اينهمه مشكل در تامين قطعات يدكي كار عاقلانه اي هست؟
گراني قطعات سر جاي خود اما مثلا اگه يك هفته بعد از خريد يكي زد به ماشنتو له و لوردش كرد شما چجوري مي خواي جمع و جورش كني؟؟!!!(حتي نماينده پارس خودرو به من گفت كه هيچ تضميني در تامين قطعات وجود ندارد!!!!)
آيا بهتر نيست دنبال همون ريو و سمند و 206 صندوق دار بود تا با اين معضل اساسي روبرو نشيم؟؟!!!!
لطفا دوستان نظر خودشونو اعلام كنن

AmiRreZA_RAcEr
07-08-2010, 11:19
البته قیافش هم معظل دیگشه که بعضیا مثل من بهترین امکانات و ارزونترین قیمت هم داشته باشه باهاش کنار نمیایم

MoHaMaD ZaNd
07-08-2010, 11:51
به نظر من دیگه دوران کمیاب بودن قطعات تندر 90 تموم شد !
درسته این ماشین مثل پراید نیست که قطعاتشو بقال سر کوچه هم داشته باشه اما جاهایی که واقعا این کاره باشن قطعات تندر 90 رو دارن !
همین شوهر خاله من زد تندر 90 رو له کرد ( له و لورده نه :31: ) یه سری از قطعاتشو توی شهر خودشون که همچین شهر پر امکاناتی هم نیست پیدا کرد . یه سریش رو هم توی مسافرتی که به تهران داشت تهیه کرد !
به نظر من خرید تندر 90 مدل E2 LP کاملا معقولانست . البته یه سری عیب ها داره که نمیشه از اونها چشم پوشی کرد ولی خوب به هر حال هر ماشینی که باشه یه سری عیب ها داره !

mehdi-2009
07-08-2010, 12:55
محمد درست میگه دیگه دوران کمبود قطعات تندر به سر اومده پس دیگه تندر این مشکل را نداره
ضمنا قیافه تندر اونم سفیدش به نظر من خیلی قشنگه.

Arashdn
07-08-2010, 12:59
اگه با قیافه اش کنار بیای تو بقیه موارد از ماشین های هم رنج خودش بهتره
(من هم سوار تندر شدم هم پژو هم هر چی که تو اون رنج هست)

ab2reza1360
07-08-2010, 13:29
پس چجوريه كه نمايندگي پارس خودرو به من ميگه: هيچ تضميني وجود نداره؟؟؟!!!!!
يعني تحريمها هيچ تاثيري نداره؟؟!!!!!!!!اونم خودروي فرانسوي كه اكثر قطعاتش وارد ميشه(البته اگه در داخل توليد ميشد كهماشين خوبي نبود)

farshad bugatti
07-08-2010, 16:10
آيا بهتر نيست دنبال همون ريو و سمند و 206 صندوق دار بود تا با اين معضل اساسي روبرو نشيم؟؟!!!!

خب تنها ایراد تندر همون کمبود قطعاتشه!
من خودم با این مشکلی که تندر داره از پیشنهاد اون به خیلی ها اجتناب میکنم!

قیافش هم معظل دیگشه که بعضیا مثل من بهترین امکانات و ارزونترین قیمت هم داشته باشه باهاش کنار نمیایم

منم عقیدم مثل تو هستش اما بحث قیافه سلیقه ایه و بعضی ها میتونن کنار بیان!

نه محمد جان تازه بد تر هم شده تا وقتی که وضعیت تندر نا مشخصه قطعاتش هم با مشکل یافت میشه!
هنوز هم که هنوزه تندر با قطعه مشکل داره!

پس چجوريه كه نمايندگي پارس خودرو به من ميگه: هيچ تضميني وجود نداره؟؟؟!!!!!

به خاطر اینکه پارس خودرو از منو تو اینده ی تندر رو بهتر میدونه! به همین خاطر میگه هیچ تضمینی وجود نداره!

REGISTERED-USER
07-08-2010, 16:42

ابدا این مساله وجود نداره .... دوست خود داشت برای دسته فرمون اصلی خوزستان رو زیر و رو کرد گیر نیاورد آخر هم رفت تهران خرید!

pooria-ir
07-08-2010, 17:19
ابدا این مساله وجود نداره .... دوست خود داشت برای دسته فرمون اصلی خوزستان رو زیر و رو کرد گیر نیاورد آخر هم رفت تهران خرید!

علاوه بر مساله ی کم یاب بودن قطعات باید گرونی اونها رو هم در نظر گرفت

MoHaMaD ZaNd
07-08-2010, 19:04
راستش دوستان من با توجه به تصادفی که شوهر خالم داشت و قطعات رو جور کرد گفتم ! جدیدا خبر ندارم ! البته این تصادف هم همچین قدیمی نبود ! اگه اشتباه نکنم 24 روز پیش بود .
اتفاقا یکی دیگه از دوستانم مثل اینکه امروز با تندر 90 ش تصادف کرده ! ازش میپرسم ببینم چی میگه !

یعنی وضع خوزستان از شهر دورود که توی استان لرستانه خراب تره ؟! همین یه مورد رو شخصا شوهر خالم از همون دورود گرفت ! حالا توی خوزستان پیدا نشده یکم عجیبه !

Maziar_69
07-08-2010, 19:50
این همه ماشین وارداتی داریم. مگه اونها جزو تحریم حساب نمیشن؟
اصلا این تندر از همون اولش هم پر سر و صدا بود. :دی
هر چند وقت یه بار یه چیزیش میشه خبر ساز.

خودروهایی مثل 407 - مگان اینا هم فرانسوی هستن. اینا به مشکل نمیخورن؟
یا کره ای ها و ژاپنی ها؟

ALFA323
07-08-2010, 20:05
دوست من یکی از ارکان انتخاب ماشین نوع موتور و مزیت ها نسبت به قیمتش و خیلی چیزهای دیگه هست..
شما هنوز نخریدی به تصادفش فکر میکنی ؟؟!!! اگر ماشین داشته باشی و راننده خوبی باشی 100 سال هم تصادف نمیکنی . L90 یکی از بهترین ماشی هاست چه از لحاظ موتور ، چه از لحاظ تعلیق ، چه از لحاظ امکانات و قیمت ..
شما 15 میدی واسه فول آپشن، بهت همه امکانات رو میده ( رینگ آلومینیومی ، کیسه هوا رانده و شاگرد ، موتور 1600 مگان ، قدرت 115 اسب معادل با قدرت زانتیا ، کوار فوق العاده ، ایمولایزر ، کامپیوتر داخلی ، کلیه شیشه ها برقی ووو..... خیلی امکانات دیگه با سرعت و شتاب فوق العاده ) اونوقت میری یه سمند میخری 18 تومن مثلا پایه گاز سوز هیچی در راه خدا نداره .

پیشنهاد من : به ماشینی که زیر پات هست فکر کن نه به تصادف و ... در ضمن خرابی L90 از نظر تعمیرگاهی خیلی خیلی کم هست من که به شخصه خودم ندیدم . پول و سرمایه خودت رو جای درست خرج کن.
موفق باشی..

REGISTERED-USER
07-08-2010, 20:34
وار فوق العادجالبه ما تو ماشین رفیقم بودیم تو شهر ... تابستان پارسال اومد کولر بزنه موتور زانتایی این ماشین داشت میومد پایین ! خیلی قویه آخه !!!!

اونوقت میری یه سمند میخری 18 تومن مثلا پایه گاز سوز هیچی در راه خدا نداره .

چند وقت دیگه که باید برای کمی بنزین خدا تومن پول بدی معنی پایه گاز سوز رو خوب میگیری :دی

pooria-ir
07-08-2010, 21:38
ال 90 خوبه ،اما فک نمیکنم تا ااون حد باشه که بخوایم بگیم انتخاب اول و آخر زیر 20 میلیونه....
ببینید هرکس باید با توجه به نیازها و سلیقش انتخاب کنه،مسلما یکی مثل من که ظاهر ماشین براش مهمه نمیره ال 90 بگیره و یا بازم یکی مثل خودم که به دلیل شرایطی که دارم از آمار تحریمها و تاثیر اون روی شرکت های واردکننده از فرانسه خبر دارم نمیرم ال 90 بخرم،با شدید تر شدن این تحریم ها کم کم بیش از پیش واردات قطعات ال 90 به مشکل برمیخوره و شدیدا قیمت قطعاتش میره بالا،ممکنه بیان اینور به قول خودشون یه سری تمهیدات بیندیشن ! که با اخذ مجوز شروع کنن به داخلی کردن قطعاتش،دیگه خودتون بهتر میدونین اونوقت چه بلایی سر ماشین میاد....
من به شخصه زیر 20 میلیون انتخاب اولم اگه تولید شه سمند سورنelx هستش،بعد 206 SD V8 ،بعد سمند TU5،بعدش هم ریو ولا غیر :دی

ALFA323
07-08-2010, 21:54
جالبه ما تو ماشین رفیقم بودیم تو شهر ... تابستان پارسال اومد کولر بزنه موتور زانتایی این ماشین داشت میومد پایین ! خیلی قویه آخه !!!!

چند وقت دیگه که باید برای کمی بنزین خدا تومن پول بدی معنی پایه گاز سوز رو خوب میگیری :دی

احتمالا ماشین دوستتون خراب بوده داداش. من تو بندرعباس زندگی میکنم و محل کارم هم کارخانه آلومینیوم هست و هر روز هم با ماشین میرم بیرون از شهر ( تقریباً 100 کیلومتر خاج از شهر ) و بر میگردم هیچ مشکلی هم باهاش ندارم . مثل ساعت واسم کار میکنه ، حتی از شتاب هم کم نمیاره ...تو سر بالایی ، سر پیچ و هیچ جا کم نمیاره .

بنزین لیتری 1000 تومان هم بشه بنده مشکلی باهاش ندارم . به خصوص که L90 جز رده ماشین های کم مصرف هست .

ghafari88
07-08-2010, 22:00
من خودم به شخصه با قیافه ال 90 حال نمی کنم اما شنیدم ماشین بدی از آب در نیومده. خودم 206 اس دی دارم خیلی هم ازش راضیم. به همه هم پیشنهاد می کنمکه اگر خواستن 206 بگیرن حتما اس دی بگیرن. ایشالا شما هم به یه انتخاب خوبی که به دردت بخوره میرسی ... :10:

Maziar_69
07-08-2010, 22:50
جالبه ما تو ماشین رفیقم بودیم تو شهر ... تابستان پارسال اومد کولر بزنه موتور زانتایی این ماشین داشت میومد پایین ! خیلی قویه آخه !!!!

داداش دیگه کم لطفی نکن.
سربالایی چمران اومدی؟
با پراید باید با دنده 3 بری بالا رو 4 میمیره.
با L90 میرم کلاس هر روز دانشگاه شهید بهشتی.
کولر رو دور 3 با 130 تا میرم بالا.

خواستی بیا تهران تست کنیم با هم. :11:

با این قدرت و شتاب مصرفش خیلی کم هست.
به من دنیا رو بدن حاضر نمیشم گاز بزنم به ماشین بدبخت.

MoHaMaD ZaNd
08-08-2010, 00:42
دوست من یکی از ارکان انتخاب ماشین نوع موتور و مزیت ها نسبت به قیمتش و خیلی چیزهای دیگه هست..
شما هنوز نخریدی به تصادفش فکر میکنی ؟؟!!! اگر ماشین داشته باشی و راننده خوبی باشی 100 سال هم تصادف نمیکنی . L90 یکی از بهترین ماشی هاست چه از لحاظ موتور ، چه از لحاظ تعلیق ، چه از لحاظ امکانات و قیمت ..
شما 15 میدی واسه فول آپشن، بهت همه امکانات رو میده ( رینگ آلومینیومی ، کیسه هوا رانده و شاگرد ، موتور 1600 مگان ، قدرت 115 اسب معادل با قدرت زانتیا ، کوار فوق العاده ، ایمولایزر ، کامپیوتر داخلی ، کلیه شیشه ها برقی ووو..... خیلی امکانات دیگه با سرعت و شتاب فوق العاده ) اونوقت میری یه سمند میخری 18 تومن مثلا پایه گاز سوز هیچی در راه خدا نداره .

پیشنهاد من : به ماشینی که زیر پات هست فکر کن نه به تصادف و ... در ضمن خرابی L90 از نظر تعمیرگاهی خیلی خیلی کم هست من که به شخصه خودم ندیدم . پول و سرمایه خودت رو جای درست خرج کن.
موفق باشی.. دوست عزیز نمیشه که به تصادف فکر نکرد که ! شما هرچی هم که رعایت کنی بازم نمیشه مطمئن بود که تصادف نمیکنی ! از کجا معلوم که یه راننده مست به پستت نخوره ؟
درضمن موتور لوگان با مگان 1600 فرق داره ! موتور مگان 1600 از تکنولوژی CVVT بهتره میبره که باعث افزایش قدرت این موتور میشه ! موتور تندر یا همون لوگان این تکنولوژی رو نداره و 105 اسب قدرت داره !!!
ببخشید یه سوال !؟ شما تا حالا سوار سمند ال ایکس شدین که میگین هیچی در راه خدا نداره ؟! همین EF7 که شما میگی موتورش که به روز تر و قویتر از تندره ( دارای تکنولوژی CVVT هست ) . تمام امکانات تندر رو هم که داره ( منهای کیسه هوا ) توی سرعت و شتاب هم که از EF7 میخوره . دیگه ؟ درضمن اون سمند 18 تومن نیست ، 16 و خورده اییه !
دوستان من قصدم مقایسه و کل کل نیست . ولی خواهشا از چیزی که اطلاع ندارین نگین یا حداقل در موردش اطلاعات کسب کنید بعد ...:10:
موفق باشید .

ess_1362
08-08-2010, 08:25
ال 90 خوبه ،اما فک نمیکنم تا ااون حد باشه که بخوایم بگیم انتخاب اول و آخر زیر 20 میلیونه....

100% زير 20 تومن بهترين انتخاب نيست!!
ولي مي تونه از انتخابهاي مطرح در اين رنج قيمتي باشه

ببینید هرکس باید با توجه به نیازها و سلیقش انتخاب کنه،مسلما یکی مثل من که ظاهر ماشین براش مهمه نمیره ال 90 بگیره و یا بازم یکی مثل خودم که به دلیل شرایطی که دارم از آمار تحریمها و تاثیر اون روی شرکت های واردکننده از فرانسه خبر دارم نمیرم ال 90 بخرم،با شدید تر شدن این تحریم ها کم کم بیش از پیش واردات قطعات ال 90 به مشکل برمیخوره و شدیدا قیمت قطعاتش میره بالا،ممکنه بیان اینور به قول خودشون یه سری تمهیدات بیندیشن ! که با اخذ مجوز شروع کنن به داخلی کردن قطعاتش،دیگه خودتون بهتر میدونین اونوقت چه بلایی سر ماشین میاد....
من به شخصه زیر 20 میلیون انتخاب اولم اگه تولید شه سمند سورنelx هستش،بعد 206 SD V8 ،بعد سمند TU5،بعدش هم ریو ولا غیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بحث جالبي هست ولي شما يكم غير واقع بين هستيد!!!
به نظر شما چند درصد قطعات سمند و پژو و ريو در داخل توليد ميشن
خوب من به شما ميگم!!
صندلي هاي پژو و سمند ساخت مهركام پارس هست كه غالبش را چين ميزنه و مونتاژ ايران هست
و بعضي از قسمت هاي پلاستيكي تزيينات داخل!!
حتي پخش اين خودرو ها هم ساخت چين هست
موتور و گيربكس و از همه مهمتر كامپيوتر اصلي خودرو هم ساخت فرانسه هست.البته موتور در ايران مونتاژ ميشه ولي كامپيوتر 100% از خارج وارد ميشه!!
موتور TU5 تا اونجايي كه مي دونم بصورت استوك از فرانسه وارد ميشه
ريو هم كه زير نظر مستقيم كيا موتورز هست و هنوز خيلي داخلي سازي نشده

پس نتيجه مي گيريم كه اگر مشكل تحريم پيش بياد نه تنها تندر با مشكل مواجه ميشه بلكه پرايد هم دچار مشكلات عديده ميشه مخصوصا از ناحيه قلب مركزي زيمنس!!!

درضمن اون سمند 18 تومن نیست ، 16 و خورده اییه !

دوست عزيز EF7 بيش از 17 تومن قيمت داره!!:31:
اوني كه ميدن 16 تومن حتما سمند TU5 هست كه البته اين هم كمي بيش از 16 تومن قيمت داره(حدود 16800)

البته تمام اين خودرو ها كه دراه روي اونها بحث ميشه بايد با انتظارات خريدار سنجيده و مقايسه بشه
ولي چيزي كه من به اون رسيدم اين هست كه در ايران انتخاب خودرو خوب زير 20 تومن خيلي خيلي محدود هست(حتي از انگشت يك دست هم تعدادشون كمتر هست).پس بهتر هست كه عامل زيبايي ظاهري خودرو تا حدود زيادي حذف بشه چون در غير اين صورت با متحمل شدن هزينه بالا كلاه گشادي سر خريدار ميره
مثال روشنش هم پژو پارس هست!!

ab2reza1360
08-08-2010, 14:39
اينجور كه من تا الآن از صحبت دوستان برداشت كردم: خريد L90به رسك تامين قطعه مي ارزه

اما نظر خودم اينه كه خريد همون ريو، صندوق دار v8 و سمند EF7 نسبت به L90خيلي عاقلانه تره.
البته اينم تو پرانتز بگم كه با توجه به بدقوليهاي مكرر ايران خودرو در تحويل به موقع خودرو سفارشي خريدار(واقعا شورشو در آورده ديگه:19:) همون بهتره آدم ريو بخره اعصابشم له نكنه(البته اگه پول نقد داشته باشي قطعا V8 و EF7 بهتره:46:)

REGISTERED-USER
08-08-2010, 14:42
دوست عزيز EF7 بيش از 17 تومن قيمت داره!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه اتفاقا ثبت نامش 15.880.000 هست و با خرج های دیگه و کارت طلایی 3 ستاره در میاد نهایت 16 ... یعنی ببخشید اینقدر ملت هالو هستند که میان TU5 بهشون بدن به جای EF7 بعد تو سند و مشخصات فنی و ... بنویسه EF7

نزنید این حرفا رو زشته !!!

من EF7 دارم و چیزی نیست که ازش ندونم مونده موتورش رو بیارم پایین

ببینید ، سمند دوگانه سوز چطوره ؟ همه چیزش عین اونه به غیر از اینکه وقتی کاپوت رو میزنی بالا که کلا موتور جدید EF7 رو میبینی .... بخش موتور کاملا فرق داره ... تجهیزات گازش هم من چک کردم مخزن همون مخزنه ( البته 100 کیلویی جدیدش بزرگه) ولی شلنگ ها تا خود ریگلاتور و ... و سنسورهای نشتی و همه و همه به کل متفاوت هستند

خوبه تو کاتالوگ هم نوشته

این که میدن 15.880.000 دلیل نمیش بگیم موتورش EF7 نیست :دی

MoHaMaD ZaNd
08-08-2010, 16:00
دوست عزيز EF7 بيش از 17 تومن قيمت داره!!احسان جان من تازه بعید میدونم قیمتش از 16 تومن بیشتر بشه ! دیگه ایرانخودرو خیلی دودره بازی دربیاره میکنش 16.5 نه بیشتر . الان ایرانخودرو سمند ال ایکس XU7 رو داره 14.700 میفروشه !

ramin 69
08-08-2010, 16:28
آقا جون ببینید ، هر کسی نظر خوشو داره و باید اینو قبول کردش ، این که خرید ال90 بخاطر کمبود قطعات ، سمند جدید بخاطر گازی بودن و .... به صرفه نیست همش چرته. هر ماشینی کارایی خودش رو داره و اون قدرا هم که میگید با هم تفاوت ندارن.... حالا موتور فلان ماشین 10 اسب بیشتره موقع سبقت بیشتر حال میده... این که نشد حرف

ما الان ال90 داریم ، اگر کسی اومد پرسید میگم خوبه برو بخر ، اما شاید سمند یا هر ماشین دیگه ای هم خوب باشه ، اما مهم اینه الان که یک ساله سوارال90 میشیم هیچ مشکلی نداشته و توی رنج خودش ماشین مناسبیه اما نه ال90 نه سمند هیچ کدوم از اون یکی بهتر نیست . و هر کسی هم میخواد ماشین بخره ، نه مورد قیافه بلکه کلا خود ماشین سلیقه ای و اگر همه جوانب رو در نظر بگیریم ماشین های با اختلاف2-3 تومن هیچ فرقی با هم ندارن ، بلکه این سلیقه هاس که متفاوته.

pooria-ir
08-08-2010, 19:06
100%
بحث جالبي هست ولي شما يكم غير واقع بين هستيد!!!
به نظر شما چند درصد قطعات سمند و پژو و ريو در داخل توليد ميشن
خوب من به شما ميگم!!
صندلي هاي پژو و سمند ساخت مهركام پارس هست كه غالبش را چين ميزنه و مونتاژ ايران هست
و بعضي از قسمت هاي پلاستيكي تزيينات داخل!!
حتي پخش اين خودرو ها هم ساخت چين هست
موتور و گيربكس و از همه مهمتر كامپيوتر اصلي خودرو هم ساخت فرانسه هست.البته موتور در ايران مونتاژ ميشه ولي كامپيوتر 100% از خارج وارد ميشه!!
موتور TU5 تا اونجايي كه مي دونم بصورت استوك از فرانسه وارد ميشه
ريو هم كه زير نظر مستقيم كيا موتورز هست و هنوز خيلي داخلي سازي نشده

پس نتيجه مي گيريم كه اگر مشكل تحريم پيش بياد نه تنها تندر با مشكل مواجه ميشه بلكه پرايد هم دچار مشكلات عديده ميشه مخصوصا از ناحيه قلب مركزي زيمنس!!!

دوست عزیز تا حدی باهاتون موافقم ولی من منظورم فرانسوی بود،پس فعلا ریو رو بزارین کنار،ایران و کره فکر نمیکنم حالا حالا بینشون شکراب شه :دی
چین هم که فعلا برادر و برابر هستش :دی
مشکل اصلی با فرانسه هست که الان هم روابط کش و قوس فروانی داره،موتور XU7 تا اونجایی که میدونم درصد بالاییش داخل سازی شده و اون مقداری هم که نشده دیگه از فرانسه نمیاد بلکه از چین و هند تشریف میاره ...:13:
کامپیوتر رو مواقفم که وارداتیه،اما مال 206 رو نه مال سمند و پارس،که بعید میدونم ماله اونا وارداتی از فرانسه باشه
موتور tu5 هم بله عرض شما صحیحه که از فرانسه میاد،اما ببینین اینا که شما گفتین همه بخش های از ماشین هستش که اصلیه و به این زودی ها هم خراب نمیشه و ضمنا اگه حساب کنین فرضا برای سمند درصدی از ماشین که فرانسوی هستش نهایتا میشه 20% اما برای یه ماشینی مثل ال 90 میشه 80-85%،حساب کنین حتی ضبط این ماشین (CD) من پشتش رو که دیدم مال مالزیه،که یارو میگفت اینا رو فرانسه به سفارش میده که مالزی براش بزنه !!!
بیشتر ادوات داخلی ماشین وارداتیه،یعنی شما اگه قطعه نباشه و تحریم ها شدت بگیره حتی ممکنه برای سر دنده ی ماشین لنگ بمونی!
و بحث دیگه ای که مطرحه گرونی قطعات ال 90 هستش،واقعا شما حساب کنین میبینین قیمت قطعات این ماشین رو در نظر بگیری شاید بیشتر از قیمت خود ماشین باشه،خیلیییی گرونه،و اصلا صرفه نداره از نظر من که آدم برای یه ماشین 15 میلیونی انقد بخواد پول قطعه بده
و قضیه ی سوم که حتی اگه ماشین هم خراب نشه شما باهاش درگیری بحث سرویس های دوره ای هستش،مثل فیلتر هوا،فیلتر روغن،خود روغن و .....
شنیدم چندتا شرکت داخلی مثل سرکان و اینها فیلتر هاش رو زدن،اما مطمئنا کیفیت نمونه های اصلی ررو نداره و روغن هم که ماشالله هزار ماشالله فقط باید روغن فرانسوی یهش داد،همسایه ما داره هر سری میره واسه تعویض روغن با فیلترش چیزی حدود 40-50 بسته به جا و روغنی که میریزه هزینش میشه،خوب این توجیحی واسه من یکی نداره !
من ریو رو میبرم تعویض روغن با فیلتر هوا و ساکشن و روغن بهران سایپا که خود سایپا هم پیشنهادش میکنه واسه ریو در میاد 13 تومن :27:
همه ی اینها اجمعین + طراحی واقعا نازیبای داخل ماشین مثل صندلی هاش که نیم کت ماننده + طراحی نازیبای بیرونی (از نظر بنده) یکی مثل من رو از خرید این ماشین منصرف میکنه

MoHaMaD ZaNd
08-08-2010, 20:53
آقا جون ببینید ، هر کسی نظر خوشو داره و باید اینو قبول کردش ، این که خرید ال90 بخاطر کمبود قطعات ، سمند جدید بخاطر گازی بودن و .... به صرفه نیست همش چرته. هر ماشینی کارایی خودش رو داره و اون قدرا هم که میگید با هم تفاوت ندارن.... حالا موتور فلان ماشین 10 اسب بیشتره موقع سبقت بیشتر حال میده... این که نشد حرف

ما الان ال90 داریم ، اگر کسی اومد پرسید میگم خوبه برو بخر ، اما شاید سمند یا هر ماشین دیگه ای هم خوب باشه ، اما مهم اینه الان که یک ساله سوارال90 میشیم هیچ مشکلی نداشته و توی رنج خودش ماشین مناسبیه اما نه ال90 نه سمند هیچ کدوم از اون یکی بهتر نیست . و هر کسی هم میخواد ماشین بخره ، نه مورد قیافه بلکه کلا خود ماشین سلیقه ای و اگر همه جوانب رو در نظر بگیریم ماشین های با اختلاف2-3 تومن هیچ فرقی با هم ندارن ، بلکه این سلیقه هاس که متفاوته.
باهاتون موافقم . یه ماشین مثل سمند و تندر یه سری برتری ها نسبت به همدیگه دارن . اما درکل نمیشه گفت کدوم بهتره !

ماشین که فرانسوی هستش نهایتا میشه 20% اما برای یه ماشینی مثل ال 90 میشه 80-85%،حساب کنین حتی ضبط این ماشین (CD) من پشتش رو که دیدم مال مالزیه،که یارو میگفت اینا رو فرانسه به سفارش میده که مالزی براش بزنه !!!
پوریا جان مطمئنی فقط 20 درصد تندر ساخت داخله ؟! چیزی از زمان اومدن تندر نگذشته بود که نزدیک به 60 درصد اونو داخلی سازی کردن !

pooria-ir
08-08-2010, 22:18
پوریا جان مطمئنی فقط 20 درصد تندر ساخت داخله ؟! چیزی از زمان اومدن تندر نگذشته بود که نزدیک به 60 درصد اونو داخلی سازی کردن !

سلام عزیز
ممکنه اگه اطلاع داری نام ببری کدوم بخشاش ؟
من اینارو اطلاع دارم:صندلی-روکش-لاستیک-آینه بغل ها (مطمئن نیستم)،شیشه های ماشین

ramin 69
08-08-2010, 22:34
آقا راستی یه مورد رو در مورد ال90 بگم . ظاهرا شرکت ها گفتن حداکثر سرعت دسترسی براش 175 هستش ، اما ماشین با با رینگ و لاستیک بزرگ که میگین سرعت و کم میکنه(نمی دونم ،راسته؟) ، 4 نفره + کلی بار برگشتنی از همدان تا نزدیک 190 رفتیم....:31:

REGISTERED-USER
08-08-2010, 23:07
در مورد سمند هم میگن 180 .... من با 220 تو اتوبان روندم انگار نه انگار ! تازه سنگین بشه ماشین بهتر شتاب میگیره (تو سر پایینی)

amin_g_p
08-08-2010, 23:23
من تو مجله ماشین صفحه آخر که مقایسه دو ماشین بین ال 90 و فیات سی نا که جزو ماشین های زیر 20 میلیون هستند را خیلی وقت پیش خوندم آخرش به این نتیجه رسیده بود که به غیر از ظاهر در مشخصات و امکانات بهترین ماشین زیر 20 میلیون هست

MoHaMaD ZaNd
09-08-2010, 00:03
سلام عزیز
ممکنه اگه اطلاع داری نام ببری کدوم بخشاش ؟
من اینارو اطلاع دارم:صندلی-روکش-لاستیک-آینه بغل ها (مطمئن نیستم)،شیشه های ماشین
داداش گلم من که اعلام نکردم که حالا بگم کجاهاش ایرانیه ! ولی بازم از فامیلمون میپرسم !

آقا راستی یه مورد رو در مورد ال90 بگم . ظاهرا شرکت ها گفتن حداکثر سرعت دسترسی براش 175 هستش ، اما ماشین با با رینگ و لاستیک بزرگ که میگین سرعت و کم میکنه(نمی دونم ،راسته؟) ، 4 نفره + کلی بار برگشتنی از همدان تا نزدیک 190 رفتیم....
کیلومتر ماشین صد در صد خطا داره !

irinn65
09-08-2010, 02:22
من 206 داشتم سمند داشتم 405داشتم ریو داشتم فیات سی ینا داشتم اما بازم ال90 یه چیز دیگست بهترین ماشین زیر 20میلیونه که اکثرا هم تایید میکنند بازرس بالا سرشه کیفیت بی نظیر داره
در ضمن در نمایشگاه مشهد ال90گازوئیلی هم رو نمایی شد که مورد استقبال شدید قرار گرفت
در ضمن تو نمایشگاه هم یه نظرسنجی بود که 76%به ال 90رای دادن در این رنج قیمت کیفیت و کم مصرف بودن.....
در ضمن بیشتر علاقه مندان ال90پارس خودرو رو پسندیدند

Penryn
09-08-2010, 05:08
شما هنوز نخریدی به تصادفش فکر میکنی ؟؟!!! اگر ماشین داشته باشی و راننده خوبی باشی 100 سال هم تصادف نمیکنی .
عزیزم این روزها در کشورهای پیشرفته در وهله ی اول مهمترین فاکتور خرید ماشین تعداد ستاره های ایمنی که از euroncap یا NHTSA گرفته هستش:46:
در ثانی یعنی اینهمه راننده ایکه هر روز در این کشور یا هر جای دیگری از دنیا تصادف میکنن راننده ی بدی هستند?!!؟:24:

ramin 69
09-08-2010, 10:08
کیلومتر ماشین صد در صد خطا داره !

والا من زیاد از این مقوله ماشین سردرنمیارم ، اما فکر نمیکنم ماشینی که فقط 10هزارتا رفته بدون هیچ جور تصادف یا مشکلی کیلومترش مشکل داشته باشه .... . اما شایدم شما درست میگی من زیاد تخصصی اطلاعات ندارم ...

ess_1362
09-08-2010, 10:17
احسان جان من تازه بعید میدونم قیمتش از 16 تومن بیشتر بشه ! دیگه ایرانخودرو خیلی دودره بازی دربیاره میکنش 16.5 نه بیشتر . الان ایرانخودرو سمند ال ایکس XU7 رو داره 14.700 میفروشه !

خوب از قيمت دقيقش اطلاعي ندارم ولي من باز هم بعيد مي دونم كه EF7 را 16 تومن بدن!!
به هر حال اگر شما بگي من قبول مي كنم

دوست عزیز تا حدی باهاتون موافقم ولی من منظورم فرانسوی بود،پس فعلا ریو رو بزارین کنار،ایران و کره فکر نمیکنم حالا حالا بینشون شکراب شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چین هم که فعلا برادر و برابر هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اصلی با فرانسه هست که الان هم روابط کش و قوس فروانی داره،موتور XU7 تا اونجایی که میدونم درصد بالاییش داخل سازی شده و اون مقداری هم که نشده دیگه از فرانسه نمیاد بلکه از چین و هند تشریف میاره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينا قبول ولي وقتي اسم تحريم مياد تمام كشورها ملزم به رعايتش هستند حتي چين.به نظرم چين حاضر نميشه تجارت چند 100 ميليارد دلاريش با دنيا را به خاطر تجارت چند ميليون دلاري به خطر بندازه(همون بحثي كه در مورد ونزوئلا هم پيش امد)

کامپیوتر رو مواقفم که وارداتیه،اما مال 206 رو نه مال سمند و پارس،که بعید میدونم ماله اونا وارداتی از فرانسه باشه
موتور tu5 هم بله عرض شما صحیحه که از فرانسه میاد،اما ببینین اینا که شما گفتین همه بخش های از ماشین هستش که اصلیه و به این زودی ها هم خراب نمیشه و ضمنا اگه حساب کنین فرضا برای سمند درصدی از ماشین که فرانسوی هستش نهایتا میشه 20% اما برای یه ماشینی مثل ال 90 میشه 80-85%،حساب کنین حتی ضبط این ماشین (CD) من پشتش رو که دیدم مال مالزیه،که یارو میگفت اینا رو فرانسه به سفارش میده که مالزی براش بزنه !!!
بیشتر ادوات داخلی ماشین وارداتیه،یعنی شما اگه قطعه نباشه و تحریم ها شدت بگیره حتی ممکنه برای سر دنده ی ماشین لنگ بمونی!
و بحث دیگه ای که مطرحه گرونی قطعات ال 90 هستش،واقعا شما حساب کنین میبینین قیمت قطعات این ماشین رو در نظر بگیری شاید بیشتر از قیمت خود ماشین باشه،خیلیییی گرونه،و اصلا صرفه نداره از نظر من که آدم برای یه ماشین 15 میلیونی انقد بخواد پول قطعه بده
و قضیه ی سوم که حتی اگه ماشین هم خراب نشه شما باهاش درگیری بحث سرویس های دوره ای هستش،مثل فیلتر هوا،فیلتر روغن،خود روغن و .....
شنیدم چندتا شرکت داخلی مثل سرکان و اینها فیلتر هاش رو زدن،اما مطمئنا کیفیت نمونه های اصلی ررو نداره و روغن هم که ماشالله هزار ماشالله فقط باید روغن فرانسوی یهش داد،همسایه ما داره هر سری میره واسه تعویض روغن با فیلترش چیزی حدود 40-50 بسته به جا و روغنی که میریزه هزینش میشه،خوب این توجیحی واسه من یکی نداره !

اينها را موافقم چون خودم تندر دارم. اجرت تعويض ----- روغن به تنهايي 30 تومن هست!!:31:
با احتساب تعويض روغن و ... رقمي بين 50-60 تومن طبيعي هست

من ریو رو میبرم تعویض روغن با فیلتر هوا و ساکشن و روغن بهران سایپا که خود سایپا هم پیشنهادش میکنه واسه ریو در میاد 13 تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي اين را اصلا قبول ندارم...
چون پرايد كه داشتم هزينه تعويض روغن+فلتر روغن+هوا با روغن كاسترول حدود 27 تومن آب مي خورد!!!

آقا راستی یه مورد رو در مورد ال90 بگم . ظاهرا شرکت ها گفتن حداکثر سرعت دسترسی براش 175 هستش ، اما ماشین با با رینگ و لاستیک بزرگ که میگین سرعت و کم میکنه(نمی دونم ،راسته؟) ، 4 نفره + کلی بار برگشتنی از همدان تا نزدیک 190 رفتیم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تندر كاپيوترش در دنده 5 ايراد داره(ما سخت افزاري ها بهش ميگيم باگ)
من خودم هر دو ماشين تندر 90 و ريو را در جاده شهرك صدراي شيراز تست گرفتم.اگر اين جاده را ببينيد متوجه ميشيد كه براي تست حداكثر سرعت كاملا ايده آل هست
طول جاده 14 كيلومتر هست كه 13 كيلومتر كفي هست با شيب خيلي ملايم!!!
تندر 90 در دنده 5 كات آف موتور غير فعال ميشه و راحت به سرعت هاي بالاي 215 ميرسه ولي من بيشتر از اين جرعت نكردم برم چون لاستيك هاي ماشين فابريك بود و به نظرم ميرسيد ماشن خيلي در اين سرعت پايدار نبود

ريو هم نهايت به سرعت 193 كيلومتر در ساعت رسيد
به هر حال مي خواستم بگم كه كامپيوتر تندر در دنده 5 دچار ايراد هست

ضمن اينكه اين ارقام نشان دهنده برتري خودرو نيست و بايد در اين سرعت پايدار باشن كه هيچ كدوم پايدار نبودن

Penryn
09-08-2010, 10:57
چون پرايد كه داشتم هزينه تعويض روغن+فلتر روغن+هوا با روغن كاسترول حدود 27 تومن آب مي خورد!!!
خیلی خیلی زیاده
من هر بار تعویض روغن استاندارد پراید که بهران هستش +فیلتر هوا+و فکر کنم فیلتر روغن!! +بازدید باتری و روغن میبرم حداکثر 15 تومن میوفته.معمولش بین 13 تا 15
کاسترول برتری خاصی بر بهران نداره و بیشتر نون تبلیغات الکی رو داره میخوره

pooria-ir
09-08-2010, 11:03
ولي اين را اصلا قبول ندارم...

داداش من مخلصتم هستم اما اگه میخوای فاکتور رو اسکن میکنم برات میزارم

bushido
09-08-2010, 11:30
شکی نیست که تندر 90 از لحاظ فنی خیلی ماشین خوبیه قدرت بالا شتاب بالا کیفیت قطعات بالا و توی این ماشین های زیر 20 ملیون تکه ولی مگر شرکتای ایرانی حاضر میشن چنین ماشینی _با این همه طالب و ویژگی های منحصر به فرد این رده ماشین ها_ رو به قیمت خودش بهمون بده من که هنوز یادم نرفته اولی که اومده بود چون نمی دونستن ماشین خوبی از کار در میاد گفته بودن این ماشین رو به جای پیکان میاریم قرار بو 6 -7 ملیون بیشتر نباشه ولی 9 ملیون دادن همون موقع هم چند جا دیدم صداشون در اومده بود میگفتن خودروی ارزان قیمت در فرانسه گرانقیمت در ایران بعدش دیدن یک دفعه کلی کشیدن روش 13.200 دوباره دیدن طالب داره الان همون ال90 13.200 شده 14.500 هنوزم که با افزایش قیمت رو به روست
معلوم نیست چی پشت این قیمت ها میگذره و رویه ما مردم چه حسابی میکنن:13:

ramin 69
09-08-2010, 12:04
شکی نیست که تندر 90 از لحاظ فنی خیلی ماشین خوبیه قدرت بالا شتاب بالا کیفیت قطعات بالا و توی این ماشین های زیر 20 ملیون تکه ولی مگر شرکتای ایرانی حاضر میشن چنین ماشینی _با این همه طالب و ویژگی های منحصر به فرد این رده ماشین ها_ رو به قیمت خودش بهمون بده من که هنوز یادم نرفته اولی که اومده بود چون نمی دونستن ماشین خوبی از کار در میاد گفته بودن این ماشین رو به جای پیکان میاریم قرار بو 6 -7 ملیون بیشتر نباشه ولی 9 ملیون دادن همون موقع هم چند جا دیدم صداشون در اومده بود میگفتن خودروی ارزان قیمت در فرانسه گرانقیمت در ایران بعدش دیدن یک دفعه کلی کشیدن روش 13.200 دوباره دیدن طالب داره الان همون ال90 13.200 شده 14.500 هنوزم که با افزایش قیمت رو به روست
معلوم نیست چی پشت این قیمت ها میگذره و رویه ما مردم چه حسابی میکنن:13:

کاشکی 14500 بود ، الان e2lp سفید از نمایشگاه نو بخای بگیری 16 تومن شده ....

MoHaMaD ZaNd
09-08-2010, 13:09
والا من زیاد از این مقوله ماشین سردرنمیارم ، اما فکر نمیکنم ماشینی که فقط 10هزارتا رفته بدون هیچ جور تصادف یا مشکلی کیلومترش مشکل داشته باشه .... . اما شایدم شما درست میگی من زیاد تخصصی اطلاعات ندارم ...
دوست گلم سرعت سنج های اتومبیل ها همگی خطا دارن و این طبیعیه ! اگه تست سرعت بوگاتی ویرون رو دیده باشین سرعت با دستگاه GPS اندازه گیری میشه نه با کیلومتر ماشین .
حالا یه مثال واسه خطای کیلومتر میزنم . وقتی که با ماشین خودمون توی جاده با سرعت 100 کیلومتر در ساعت حرکت میکردیم GPS موبایل سرعت رو 93.7 کیلومتر در ساعت نشون میداد . ( البته ماشین ما لاستیکاش دیگه باید عوض بشه و وضعشون خیلی خرابه ) البته این رو هم مد نظر داشته باشین که GPS های موبایل هم خطا داره اما نه خیلی . به این خاطر میگن نه خیلی چون GPS اون رو با GPS اتوبوس ها ( GPS هایی که بالای 18 کانال هستن ) مقایسه کردم . اختلافشون توی دهم و صدم بود . ( GPS موبایل بیشتر نشون میداد )

خوب از قيمت دقيقش اطلاعي ندارم ولي من باز هم بعيد مي دونم كه EF7 را 16 تومن بدن!!
به هر حال اگر شما بگي من قبول مي كنم
:31::11:

کاشکی 14500 بود ، الان e2lp سفید از نمایشگاه نو بخای بگیری 16 تومن شده ....
دوست گلم قیمت ایرانخودرو برای مدل E2 LP دقیقا 14 میلیون 374 هزار و 700 تومنه !

ramin 69
09-08-2010, 13:12
:31::11:

دوست گلم قیمت ایرانخودرو برای مدل E2 LP دقیقا 14 میلیون 374 هزار و 700 تومنه !

پارس خودرو رو عرض کردم. قیمت جدید از نمایشگاه ماشین چهارراه لشکر. 16100 ، البته کارخونه رو نمیدونم چند گفته.

MoHaMaD ZaNd
09-08-2010, 18:58
مطمئنا پارس خودرو هم اینقدر گرون نمیفروشه تندر رو !

ess_1362
09-08-2010, 20:27
پارس خودرو رو عرض کردم. قیمت جدید از نمایشگاه ماشین چهارراه لشکر. 16100 ، البته کارخونه رو نمیدونم چند گفته.

اين قيمت خرده فروشي هست كه نمايندگي مي گيره وگرنه قيمت فروش كارخانه 14192000 هست

oghyanoos
09-08-2010, 23:14
دوستان قیمت E2 ثبت نامی پارس خودرو الان چند میفته؟ (در کمترین قیمت، زمان تحویلش مهم نیست.)

irinn65
10-08-2010, 04:18
تندر 16 میلیونی؟!

بازار خودرو کشور اگرچه همچنان در رکود است، اما تندر-90 در همین شرایط نیز به حرکت خود در مسیر گرانی ادامه داد و این هفته نیز افزایش قیمت را تجربه کرد.

آن طور که فعالان بازار عنوان می‌کنند، طی هفته جاری همزمان با تعطیلات تابستانی خودروسازان، بازار نیز همچنان رکود خود را حفظ کرد و مشتریان باز هم تمایل چندانی به خرید از خود نشان ندادند.

تندر 16 میلیونی؟
قطعا اگر روند صعودی قیمت تندر-90 ادامه پیدا کرده و کنترل نشود، این میهمان فرانسوی به زودی نرخ 16 میلیون تومان را هم در کارنامه خود ثبت خواهد کرد.
آن طور که نمایشگاهداران خودرو پایتخت عنوان می‌کنند، تندر-90 این هفته نیز افزایش قیمتی 150 هزار تومانی را تجربه كرد و گران شد.
در حال حاضر، مدل E2 این خودرو با قیمت 15 میلیون و 850 هزار تومان به فروش می‌رسد و فاصله چندانی تا رسیدن به نرخ 16 میلیون تومان ندارد.
از آن سو تندر E1 نیز از افزایش قیمت در امان نماند و هم‌اکنون با نرخی برابر با 14 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.
این در شرایطی است که تندر-90 قرار بود خودرویی ارزان در بازار ایران باشد و جای پیکان و پراید را بگیرد.
ظاهرا باز هم عرضه کم تندر و نابرابری آن با تقاضای بازار، عامل اصلی افزایش قیمت تندر-90 است.

سایر خودروها
اما نگاهی نیز به قیمت برخی دیگر از خودروهای داخلی بیندازیم.
در حال حاضر سمند LX در مدل بنزین‌سوز، قیمتی برابر با 15 میلیون تومان دارد و پژو 405 بنزینی نیز با قیمت 13 میلیون و 150 هزار تومان به فروش می‌رسد.
برای خرید پارس بنزین‌سوز نیز باید 17 میلیون و 100 هزار تومان، هزینه کرد. از بازار سایپا نیز خبر می‌رسد که در حال حاضر، پراید بنزین‌سوز نرخی برابر با
هفت میلیون و 750 هزار تومان دارد و ریو نیز با قیمت 13 میلیون و 600 هزار تومان خرید و فروش می‌شود.
زانتیا هم که این روزها با افت قیمت روبه‌رو است و فعالان بازار، این موضوع را موقتی می‌دانند، هم‌اکنون با قیمت 27 میلیون و 100 هزار تومان در بازار خودرو کشور به فروش می‌رسد.
آن طور که نمایشگاهداران خودرو پایتخت عنوان می‌کنند، دو شاسی بلند مونتاژ کشور نیز هم‌اکنون با همان قیمت‌های هفته‌های اخیر خود خرید و فروش می‌شوند.
در حال حاضر، سوزوکی گرند ویتارا در مدل اتومات، 40 میلیون و 500 هزار تومان قیمت دارد و نوع دنده‌ای آن نیز با نرخ 36 میلیون تومان به فروش می‌رسد.
برای خرید نیسان رونیز هم باید 31 میلیون و 500 هزار تومان هزینه کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

armfootball
10-08-2010, 11:50
من تندر ثبت نام کردم برای شهریور تحویلشه... به نظر شما پارس خودرو ماشین رو تحویل میده... در ضمن یه جورایی انگار با رنو پارس درگیری داره... ایران خودرو هم داره تلاش میکنه که امتیاز تندر رو انحصاری برای خودش کنه... به نظر من تا چندین ماهه دیگه ایران خودرو بتونه پروژه تندر رو فقط از آن خودش کنه... نظر شما چیه؟

Maziar_69
10-08-2010, 12:41
من تندر ثبت نام کردم برای شهریور تحویلشه... به نظر شما پارس خودرو ماشین رو تحویل میده... در ضمن یه جورایی انگار با رنو پارس درگیری داره... ایران خودرو هم داره تلاش میکنه که امتیاز تندر رو انحصاری برای خودش کنه... به نظر من تا چندین ماهه دیگه ایران خودرو بتونه پروژه تندر رو فقط از آن خودش کنه... نظر شما چیه؟

از نظر تحویل خودرو پارس خودرو خیلی خوش قوله و مشکلی نباید داشته باشید.
ولی ایران گاری..... :13::13::13:

ab2reza1360
10-08-2010, 12:47

منم تا اونجا شنيدم پارس خودرو گاها زودتر هم تحويل ميده اما ايران خودرو رو مرده شور ببره....:13:

armfootball
10-08-2010, 13:30
منم تا اونجا شنيدم پارس خودرو گاها زودتر هم تحويل ميده اما ايران خودرو رو مرده شور ببره....:13:
راجه به درگیریش با رنو پارس و امتیاز انحصاری تندر چیزی نمی دونید؟

oghyanoos
10-08-2010, 13:47
عزیزان اگه کسی از شرایط ثبت نام تندر خبر داره به من بگه، مخصوصا شرایط پارس خودرو.

ab2reza1360
10-08-2010, 14:50
راجه به درگیریش با رنو پارس و امتیاز انحصاری تندر چیزی نمی دونید؟

والا هنوز كاملا مشخص نيست،اما با توجه به رشدي كه شاخص بورس پارس خودرو داشته بعيد نيست پارس خودرو برنده شه

ALFA323
10-08-2010, 15:31

من که تندر رو زودتر از موئد تحویل گرفتم ، پارس خودرو به نظر من که خیلی خوش قوله... اما اینکه پارس خودرو خط تولید تندر رو به ایران خودرو بده بعید میدونم . چون اینطور که من قبلا از تندر ایران خودرو دیدن کردم میخواد قطعاتش رو خودش بزنه و نمونه ای هم که تولید کرده بود خیلی ضعیف و تا امید کننده بود . پارس خودرو بیشتر کارش اسمبل هست تا تولید . اینه که کیفیت خودرو بیشتر هست .

به نظر دو شرکت پارس خودرو و ایران خودرو در کنار هم تندر رو تولید و عرضه کنند . که تو این ردیف پارس خودرو جلوتر و برنده هست ..

موفق باشید:40:

armfootball
10-08-2010, 23:55
تاريخ : چهارشنبه 20 مرداد 1389
قیمت تندر90 باز هم افزایش یافت[/URL]

خبرگزاری فارس- قیمت تندر 90 در مقایسه با هفته گذشته حدود 150 هزار تومان افزایش یافت.

هم اکنون هر دستگاه تندر90 مدل E1 با ترمز ضدقفل 14 میلیون و 450 هزار تومان و نوع بدون ترمز ضدقفل این خودرو حدود 14 میلیون تومان معامله می شود.
همچنین هر دستگاه تندر90 مدل E2 ایران خودرو به قیمت 16 میلیون و 250 هزار تومان و تندر90 مدل E2 پارس خودرو 16 میلیون و 450 هزار تومان خرید و فروش می شود.
این در حالی است که هفته گذشته هر دستگاه تندر 90 مدل E1 مجهز به ترمز ضدقفل 14 میلیون و 100 هزار تومان و نوع بدون ترمز ضدقفل این خودرو حدود 13 میلیون و 700 هزار تومان در بازار عرضه می شد.
همچنین طی هفته گذشته هر دستگاه تندر 90 مدل E2 تولید ایران خودرو در بازار آزاد 16میلیون و 150 هزار تومان و تولید پارس خودرو 16 میلیون و 300 هزار تومان معامله می شد.
تاکنون پیش فروش تندر 90 مدل E1 توسط کارخانه های خودروسازی، با قیمت هایی حدود11 میلیون و 600 هزار تومان و مدل E2 این خودرو 13 میلیون و 900 هزار تا 14 میلیون و200 هزار تومان صورت گرفته است.

منبع : دنیای اقتصاد

oghyanoos
11-08-2010, 12:26
تاريخ : چهارشنبه 20 مرداد 1389
قیمت تندر90 باز هم افزایش یافت[/URL]

خبرگزاری فارس- قیمت تندر 90 در مقایسه با هفته گذشته حدود 150 هزار تومان افزایش یافت.

هم اکنون هر دستگاه تندر90 مدل E1 با ترمز ضدقفل 14 میلیون و 450 هزار تومان و نوع بدون ترمز ضدقفل این خودرو حدود 14 میلیون تومان معامله می شود.
همچنین هر دستگاه تندر90 مدل E2 ایران خودرو به قیمت 16 میلیون و 250 هزار تومان و تندر90 مدل E2 پارس خودرو 16 میلیون و 450 هزار تومان خرید و فروش می شود.
این در حالی است که هفته گذشته هر دستگاه تندر 90 مدل E1 مجهز به ترمز ضدقفل 14 میلیون و 100 هزار تومان و نوع بدون ترمز ضدقفل این خودرو حدود 13 میلیون و 700 هزار تومان در بازار عرضه می شد.
همچنین طی هفته گذشته هر دستگاه تندر 90 مدل E2 تولید ایران خودرو در بازار آزاد 16میلیون و 150 هزار تومان و تولید پارس خودرو 16 میلیون و 300 هزار تومان معامله می شد.
تاکنون پیش فروش تندر 90 مدل E1 توسط کارخانه های خودروسازی، با قیمت هایی حدود11 میلیون و 600 هزار تومان و مدل E2 این خودرو 13 میلیون و 900 هزار تا 14 میلیون و200 هزار تومان صورت گرفته است.

منبع : دنیای اقتصاد

یعنی الان پارس خودرو E2 رو 14,200 ثبت نام میکنه؟ کی تحویل میده؟

mehdi-2009
11-08-2010, 12:44
نخیر پارس خودرو حدود 2ماهه که ثبت نام نمی کنه...

oghyanoos
11-08-2010, 13:02
نخیر پارس خودرو حدود 2ماهه که ثبت نام نمی کنه...

جدی!!!!!!!!!!!؟:41:
ایران خودرو چطور؟ ثبت نام میکنه؟

irinn65
12-08-2010, 00:02
بشتابید فروش اینترنتی ایران خودرو شروع شد لازم بذکره ایران خودرو از این فرصت داره استفاده میکنه و تندرای خودشو پیش فروش میکنه با موعد تحویل 30روزه چون چند ماهی هست که پارس خودرو پیش فروش نداره تعداد تقاضای ایران خودرو بیشتر شده و قطعا باعث خوشحالی ایرانخودرویی ها شده!

armfootball
12-08-2010, 11:37
بشتابید فروش اینترنتی ایران خودرو شروع شد لازم بذکره ایران خودرو از این فرصت داره استفاده میکنه و تندرای خودشو پیش فروش میکنه با موعد تحویل 30روزه چون چند ماهی هست که پارس خودرو پیش فروش نداره تعداد تقاضای ایران خودرو بیشتر شده و قطعا باعث خوشحالی ایرانخودرویی ها شده!

ایران خودرو تو لیست فروشش داره اما وقتی روش کلیک میکنی با پیغام

درحال حاضر ظرفیت به اتمام رسیده است. (9)

مواجه میشی...

در ضمن شرایط ثبت نام طبق حرف خود ایران خودرویی ها (( فقط براي نمايندگي هاي استان خراسان شمالي، خراسان جنوبي و خراسان رضوي همچنين محل تحويل خودرو نيز نمايندگي ثبت نامي مي باشد)) وجود دارد...
مرسی از اطلاع رسونیتون

farshad bugatti
12-08-2010, 13:41
این تاپیک کلا موضوع بحثش عوض شده!
لطفا مسائل مربوط به تندر رو تو تاپیک خودش بحث کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

irinn65
12-08-2010, 23:48
این تاپیک کلا موضوع بحثش عوض شده!
لطفا مسائل مربوط به تندر رو تو تاپیک خودش بحث کنید:

اگه قرار بود توو تاپیک تندر مطرح بشه دیگه مشاوره خرید خودرو که وجود داره برای چیه!!

آرنولد بابام زینگر
13-08-2010, 08:10
دیگه واقعا نمیارزه

تندر ای 2 ال پی را با 206 ا دی مقایه میکردند

اینا میخان کاری کنند که قیمتشون به اون بره که یکیشو بخره

خیلی کاذبه

naseresmaeily
16-08-2010, 21:24
عزیزان اگه کسی از شرایط ثبت نام تندر خبر داره به من بگه، مخصوصا شرایط پارس خودرو.
باسلام
تندر 90 پارس خودرو توی این چند دوره ای که ثبت نام کرده با این شرایط بوده (مدل e2lp):
7100000 تومان پیش پرداخت -مابقی هنگام تحویل...معمولا هم دو - سه ماهه تحویل میده...ما 1 ماه پیش ثبت نام کردیم..(e2lp) رنگ سفید...الان شهریور تحویلش هست...همین چند روز پیش تماس گرفتن و گفتن که اگه رنگ نقره ایش را بخواهید یک روزه می تونیم بهتون تحویل بدیم...:20: ولی ما...:21:

ab2reza1360
17-08-2010, 08:19
آقا مث اينكه 30ام اين ماه يه روزه سيستم پيش خريد ال 90 توسط پارس خودرو در نمايندگيهاي مجازش باز ميشه، آخه يه جا اسم نوشته بودم بهم زنگ زدن
كسي خواست شنبه يادش نره

oghyanoos
17-08-2010, 15:41
آقا مث اينكه 30ام اين ماه يه روزه سيستم پيش خريد ال 90 توسط پارس خودرو در نمايندگيهاي مجازش باز ميشه، آخه يه جا اسم نوشته بودم بهم زنگ زدن
كسي خواست شنبه يادش نره

یعنی فقط 30 شهریور ثبت نام میکنه!!!!!!!؟ مطمئنی؟ اگه راسنه برم پول جور کنم!

Maziar_69
17-08-2010, 17:16
فکر نمیکنم فقط 1 روز باشه.
تو تا پیک خود تندر برو خبرش رو گذاشتن.

H.R.P
17-08-2010, 18:14
سلام،من تندر 90 تیپ E2 دارم واقعا راضی هستم . به نسبت قیمتش در بازار امکانات خیلی خوبی داره وشتابش هم حرف نداره.

oghyanoos
17-08-2010, 23:20
فکر نمیکنم فقط 1 روز باشه.
تو تا پیک خود تندر برو خبرش رو گذاشتن.

میشه لینک این تاپیک رو بهم بدی.!

Maziar_69
17-08-2010, 23:35
خدمت شما:

irinn65
19-08-2010, 03:40
پارس خودرو e1باABSهم برای ثبت نام داره؟
درسته e2بهتره اما از لحاز قیمت e1 بصرفه تره...چون فقط2چیز اضافه از e1 داره ایربگ و کامپیوتر سفری

ab2reza1360
19-08-2010, 08:24
یعنی فقط 30 شهریور ثبت نام میکنه!!!!!!!؟ مطمئنی؟ اگه راسنه برم پول جور کنم!
والا اينجوري كه نمايندگي بهم گفت همون يه روزه است ديگه من چون پولم جور نيست پيگيري نكردم

meto_895
22-08-2010, 12:13
والا اينجوري كه نمايندگي بهم گفت همون يه روزه است ديگه من چون پولم جور نيست پيگيري نكردم

نگران نباش دیگه ال 90 نداریم اگه پول میدادی بهت میگفتن بیا یه ماشین دیگه ببر قطعات نیست تا تولید بشه

irinn65
23-08-2010, 01:49
نگران نباش دیگه ال 90 نداریم اگه پول میدادی بهت میگفتن بیا یه ماشین دیگه ببر قطعات نیست تا تولید بشه
درسته چند وقت قطعات کم بود اما داره پیش فروش میشه تا جایی که بتونن تحویل بدن دارن تا پیش فروش قطع شه
تحویل دی بهمن اسفند
تا جایی که من میدونم اینو نمیگن اره جریان تیبا بود که بجاش پراید میدادن اما ال90حتی زودتر از موعد تحویل میدن

alirezaandalireza
23-08-2010, 17:18
آخه شما ها چه شکلی ماشینیو که امتحانش رو پس نداده در موردش این طوری حرف میزنین!!!ماشینی که تو اتوبان با سه تا ماشین تصادف میکنه که خرج هر کدوم بالای یه میلیون ولی کیسه هواش باز نمیشه!!!این ماشین!!!نچ!!!ماشین اولش که می خواستی بخریم 10خورده ای بود اما الان!!!ماشین نیست ...:46:

hamed malekpour
23-08-2010, 19:53
با سلام خدمت همه
jمن خيلي از مطالب اينجارو خوندمو ديدم كه همه دوستان L90رو يكي از بهترين خودروهاي ساخت داخل ميدونن كه كاملا درسته و گزارشات شركت بازرسي و كيفيت استاندارد گواه اين مهم مي باشد.
اما بياين از يه ديد ديگه به موضوع نگاه كنيم:
آيا خريد L90 با وجود اينهمه مشكل در تامين قطعات يدكي كار عاقلانه اي هست؟
گراني قطعات سر جاي خود اما مثلا اگه يك هفته بعد از خريد يكي زد به ماشنتو له و لوردش كرد شما چجوري مي خواي جمع و جورش كني؟؟!!!(حتي نماينده پارس خودرو به من گفت كه هيچ تضميني در تامين قطعات وجود ندارد!!!!)
لطفا دوستان نظر خودشونو اعلام كنن
آره قیمت قطعاتش بالاست و کم یاب نمی دونم بعد 4تا5سال چرا قطعات ال 90 تولید انبوه نشده.

Maziar_69
23-08-2010, 20:21
آخه شما ها چه شکلی ماشینیو که امتحانش رو پس نداده در موردش این طوری حرف میزنین!!!ماشینی که تو اتوبان با سه تا ماشین تصادف میکنه که خرج هر کدوم بالای یه میلیون ولی کیسه هواش باز نمیشه!!!این ماشین!!!نچ!!!ماشین اولش که می خواستی بخریم 10خورده ای بود اما الان!!!ماشین نیست ...:46:

از سال 86 تا الان امتحان پس نداده؟
نزنید این حرفو دوست عزیز. اگه پس نداده بود تو 3 ساعت همه ی ظزفیت های پارس خودرو پر نمی شد.

هزار بار گفتم بازم میگم اگه تندر 10 تومن باشه باید 405 با این کیفیت مزخرف باید بشه 7 تومن. پراید بشه 3 تومن.
میشه؟ نه نمیشه. پس تندر میشه 15 و 800... :11:

به نظرم این تاپیک باید قفل بشه چون بحث جدیدی توش نیست.
بازم هرطور مدیران صلاح میدونن.

oghyanoos
23-08-2010, 20:43
دوستان منتقد کمی منطقی باشین. یه نگاه به ماشین های زیر 20 تومن بندازین، 405 تولید دهه 80 فرانسه هست، یا پراید تولیده 20 سال قبل کره و تازه قبل اون فورد آمریکا. کاش بجا پراید 89 یه پراید کره ای 74 گیرمون میومد...!
اما تنها خودرویی که همزمان با اروپا در ایران هم تولید میشه تندر90 هست. الحق پارس خودرو مونتاژش خوبه و ایراد خاصی در تولیدش دیده نمیشه.
با قیمت سایر خودرو های زیر 20 تومن به نظر من ارزش تندر e2+lp حداقل 17 تومن هست.

sh-a
23-08-2010, 22:12
خرید تندر به خاطر شکل ساده بدنه و طراحی داخل ماشین سلیقه ای هست . موتور خوبی داره ولی ظاهر مکعبی و باطنی بسیار ساده داره . چون در حقیقت این ماشین ارزان سازی شده اروپا هست که نزدیک 10 سال پیش قرار بود صرفا 6 میلیون فروخته بشه و سر از 16 میلیون درآورد
به بدنه صاف و بدون انعطاف اون نگاه کنید اینها همه حکایت از این داره که ماشین برای عرضه با قیمت کمتر ساخته شده بود

Maziar_69
23-08-2010, 22:29
10 سال پیش؟؟؟ :18::18::18:
منبع؟

انعطاف تو 405 هست نکنه؟ :دی

irinn65
24-08-2010, 00:49
درسته قیمتش بالاست اما ماشین خوبیه و باطنش فوق العاده....ظاهرشم اسپرت بشه اونم فوق العاده میشه....

mehdi-2009
26-08-2010, 11:23
چون در حقیقت این ماشین ارزان سازی شده اروپا هست که نزدیک 10 سال پیش قرار بود صرفا 6 میلیون فروخته بشه و سر از 16 میلیون درآورد

دوست عزیز خواهشا الکی مطلب ننویسین تا اونجا که من میدونم تندر طراحی سال 2004 و تازه 3-4 ساله که وارد ایران شده چه طور شما میگی قرار بوده 10 سال پیش 6 میلیون فروخته شه----در ضمن اگه تندر را 6تومن بدن به نظرت 405 وپارس را باید چند بدن ،اون موقع فکر کنم باید پراید را هم مجانی وبا کلی اشانتیون بدن دست ملت

farshad bugatti
26-08-2010, 13:47
ماشین ارزان سازی شده اروپا هست که نزدیک 10 سال پیش قرار بود صرفا 6 میلیون فروخته بشه و سر از 16 میلیون درآورد

اگه تندر ماشین ارزان سازی اروپاست انوقت الان تو این شرایط 405 تو اروپا میتونه چه وضعیتی داشته باشه؟!
تندر با 2 تا کیسه هوا - شیشه های برقی - abs و موتور کم مصرف 16 سوپاپ 105 اسبی و ... بشه 6 تومن اونوقت 405 که هیچ یک ازاینا رو نداره قیمتش چند باید باشه؟! 14 تومن یا 3 تومن؟!

sh-a
27-08-2010, 13:52
دوست عزیز خواهشا الکی مطلب ننویسین تا اونجا که من میدونم تندر طراحی سال 2004 و تازه 3-4 ساله که وارد ایران شده چه طور شما میگی قرار بوده 10 سال پیش 6 میلیون فروخته شه----در ضمن اگه تندر را 6تومن بدن به نظرت 405 وپارس را باید چند بدن ،اون موقع فکر کنم باید پراید را هم مجانی وبا کلی اشانتیون بدن دست ملت

دوست عزیز شما سنت کمه یادت نیست . من نمیگم دقیق 10 سال ولی حداقل 7 یا 8 سال پیش بود که ایران خودرو این ماشین رو ثبت نام میکرد تا بعد از یکسال تحویل بده ما چند سال بیشتر نبود که استخدام شده بودیم و با پول کارمندی حدود 6 میلیون ریختیم به حساب ایران خودرو بعد از یکسال گفتن بیایین تبدیل کنین به 206 پدر مردم رو درآوردن با این بدقولیهاشون . اگر بپرسی بهت میگن که اون موقع تو همه روزنامه ها میگفتن قراره جایگزین پیکان بشه و قراره با قیمت کمتر از 8 میلیون به مردن عرضه بشه . فقط دو سال رو همین حرفها مانور میدادن

بازم میگم شما به طراحی بسیار ساده این ماشین دقت کنید چه بیرونی چه داخلی شکل و فرم مکعبی بدنه و طراحی بسیار ساده داخل . . البته دور از انصاف نباشه موتور خوبی داره ولی خب این تنها موتور 16 سوپاپ 1600نیست موتور 206 تیپ 5 هم 16 سوپاپ هست و 1600

و یه مطلب دیگه برای 405 و پارس :

گران بودن یک ماشین در همه شرایط دلیل خوب بودن اون نیست . اینکه ایران خودرو 405 رو بده 14 میلیون دلیل بر خوب بودن اون نیست . شرکت برای ساخت اینها هزینه هایی رو متحمل میشه حالا میتونسته بهینه تر کار کنه تا مثل کشورهای دیگه قیمت تمام شده کاهش پیدا کنه . شما واقعا فکر میکنی این ماشین ها چی دارن ؟ خیلی پیشرفته هستند ؟ شما فکر میکنی این پارس معمولی درپیت با اون سوخت سرسام آور که 17 میلیون قیمتشه واقعا می ارزه ؟ پول چه چیزی رو داری پرداخت میکنی ؟
یه سری به سایت تویوتا بزن ببین با این پول چه ماشینهایی رو میتونی بخری با چه امکاناتی

Maziar_69
27-08-2010, 14:06
والا سن ما هم که کم نیست یادمون نمیاد همچین مزخرفاتی رو !!!
در مورد جایگزین پیکان حرف زیاد زدن ولی اینکه 10 سال پیش بخوان تندر رو بیارن خیلی حرف مزخرفیه دوست من ( با عرض پوزش )

راستی شما اگه تو یه پست این 1600 بودن 206 رو به رخ ما نکشی زندگی برات دشوار میشه؟؟؟
پس 19 میلیون بودن 206 V9 هم دلیل بر خوبی اون نیست...
ما هم پیچیدگی خاصی تو طراحی بیرونی 206 مشاهده نمیکنیم. :دی

ببخشید ماشین مکعب نباشه پس استوانه میخوای باشه؟
منشور چی؟ دوست داری؟ هرمی چطور؟ :دی
دیگه از 405 و پیکان و پراید که مکعب تر نیست.
جلوش کپی مگانه. ایرودینامیک خوبی هم داره که اینجوری شتاب میگیره...
پس بی دلیل و منطق حرف نزن.

SAEEDSAMSUNG
27-08-2010, 15:32
خدایی ایران خودرو و سایپا معذرت میخوام ری....ن به بازار خودرو ایران اونوقت ماها به جون هم افتادیم... ولی خدایی تقصیر خودمونه اگه فقط یک سال کسی هیچ خودرو صفر از این دو تا شرکت نخره اونوقت حساب کار میاد دستشون و یه کم به خودشون میجنبن و تکونی میدون به محصولاتشون .. البته تکون درست و حسابی نه جلوپنجره و عقب ماشین!

mehdi-2009
27-08-2010, 16:58
دوست عزیز شما سنت کمه یادت نیست . من نمیگم دقیق 10 سال ولی حداقل 7 یا 8 سال پیش بود که ایران خودرو این ماشین رو ثبت نام میکرد تا بعد از یکسال تحویل بده ما چند سال بیشتر نبود که استخدام شده بودیم و با پول کارمندی حدود 6 میلیون ریختیم به حساب ایران خودرو بعد از یکسال گفتن بیایین تبدیل کنین به 206 پدر مردم رو درآوردن با این بدقولیهاشون . اگر بپرسی بهت میگن که اون موقع تو همه روزنامه ها میگفتن قراره جایگزین پیکان بشه و قراره با قیمت کمتر از 8 میلیون به مردن عرضه بشه . فقط دو سال رو همین حرفها مانور میدادن

بازم میگم شما به طراحی بسیار ساده این ماشین دقت کنید چه بیرونی چه داخلی شکل و فرم مکعبی بدنه و طراحی بسیار ساده داخل . . البته دور از انصاف نباشه موتور خوبی داره ولی خب این تنها موتور 16 سوپاپ 1600نیست موتور 206 تیپ 5 هم 16 سوپاپ هست و 1600

و یه مطلب دیگه برای 405 و پارس :

گران بودن یک ماشین در همه شرایط دلیل خوب بودن اون نیست . اینکه ایران خودرو 405 رو بده 14 میلیون دلیل بر خوب بودن اون نیست . شرکت برای ساخت اینها هزینه هایی رو متحمل میشه حالا میتونسته بهینه تر کار کنه تا مثل کشورهای دیگه قیمت تمام شده کاهش پیدا کنه . شما واقعا فکر میکنی این ماشین ها چی دارن ؟ خیلی پیشرفته هستند ؟ شما فکر میکنی این پارس معمولی درپیت با اون سوخت سرسام آور که 17 میلیون قیمتشه واقعا می ارزه ؟ پول چه چیزی رو داری پرداخت میکنی ؟
یه سری به سایت تویوتا بزن ببین با این پول چه ماشینهایی رو میتونی بخری با چه امکاناتی

مثل این که شما سنت خیلی زیاده الزایمر گرفتی 4 و 7 و 8 باهم قاط زدی چه طور میگی ماشینی که 6سال پیش تازه رنو طراحیش کرده را ایران خودرو 7-8سال پیش بهت پیش فروفته؟؟
شایدم ایران خودرو شما را ....لو فرض کرده:31:
به هر حال یک کمی تحقیق کنی بعد حرف بزنی بد نیست......(اونوقت ملت نمیگن حرفاش از تو.......

ببخشید ماشین مکعب نباشه پس استوانه میخوای باشه؟
منشور چی؟ دوست داری؟ هرمی چطور؟ :دی
پس بی دلیل و منطق حرف نزن.

مازیار جان باید سفارش بدیم ایران خودرو که با این دوستمون خیلی صمیمیه(پیش فروش اتوموبیل قبل از طراحی) واسش یه ماشین استوانه ای طراحی کنه شاید خوشش بیاد....

mehdi-2009
27-08-2010, 17:16

اصلا معلومه چی میگی ماهمکه گفتیم به همین دلایل نمیشه تندر قیمتش 6 تومن باشه وپارس و405 به خاطر قیمت غیر منطقیشون ارزش خرید ندارن
بازم میگم خواهشا قبل از نظر دادن کمی مطالعه کنید....
دوستان ببخشید واسه دو پست پشت سرهم

heinrich_himmler
27-08-2010, 17:38
خب در واقع اگه کمی آرامتر بحث کنید و به ریزه کاریها هم دقت کنید به نتایج جالبی میرسین.
نکته شماره یک: خودروهای فرانسوی به خودروهای پر مصرف و پر استهلاک معروفن و معمولا خرج زیادی هم بابت هزینه های نگهداری نسبت به ماشینهای دیگه دارند.
اما در مورد L90 چه اتفاقی افتاد؟
در واقع این محصول که با نامهایی مثل داچیا، لوگان، L90 یا هر نام دیگه ای میشناسید برای مونتاژ وارد ایران شد و صد البته با کیفیت و امکانات پایینتر نسبت به مدلهای اصلی.
از اونجایی که در ایران واژه ای به نام برنامه ریزی اساسا وجود نداره ایران خودروییها به سرعت به ضرر دهی افتادند. در همون دوره ها بود که تبلیغات شدیدی مبنی بر افزایش تولید این محصول در ایران و در رسانه ها به گوش رسید، در صورتی که بر اساس تحریمهای بین المللی رنو یا هر شرکت دیگری حق افزایش میزان قرارداد با ایرانیها رو نداشتند اما قضیه چه بود؟
فرض کنید رنو با ایران بر سر تولید 10 خودرو در سال قرارداد بسته، پس رنو تضمین تامین قطعات برای تولیدشون و تامین قطعات یدکی مصرفی پس از فروش این 10 خودرو رو در سال داده و قطعاتشونو به ایران صادر کرده. حالا شرکتهای ایرانی ادعای افزایش تولید دارن ولی با کدوم قطعه؟
جواب سادست! شرکتها از قطعات یدکی خدمات پس از فروش برای افزایش تولید استفاده کردند! پس در نتیجه به سرعت قیمتهای قطعات یدکی در بازار بالا کشید و برخی قطعات (به خصوص قطعات بدنه) کمیاب شدند.
این مشکل اصلی L90 در بازار ایرانه، مصرف بالا، هزینه نگهداری بالا و کمبود قطعات یدکی. محاسنش رو هم دیگه همه گفتن و نیازی به گفتنش نیست.
در واقع میشه گفت L90 ماشین خوبیه اما نه با این قیمت! این خودرو برای قشر کم درامد با حداکثر امکانات ممکن طراحی شده یعنی ایربگ، کمربند پس کشنده، ABS، کولر و شیشه بالابر برقی .. اما می بینیم که در واقع هیچ قشر کم درامدی قادر به خرید حتی پایینترین مدلش در ایران نیستند. نا گفته نمونه که قرار بود این خودرو جایگزینی برای پراید باشه اما مثل اینکه در حال حاضر حتی با ریوی محبوب سایپاییها هم به سختی داره رقابت می کنه.
در یک مقایسه ساده به نظر میرسه که در 60 تا 70 درصد موارد ریو از هر جهت از نظر صرفه خرید از L90 جلو افتاده و با ارائه ریوی آپشن جدید به نظر میرسه عرصه باز هم برای این فرانسوی تنگتر شده.
از نظر قیافه و طراحی خارجی به واقع L90 حرف زیادی برای گفتن نداره اما در طراحی داخلی هیچ حرفی برای زدن نداره! در برخی مدلها حتی برف پاکن اتومات هم نداره و در مجموع مصرف بنزین معقولانه ای هم نداره که در ایران یک موضوع بسیار مهمه چون هنوز مدل دوگانه سوز این خودرو هم چندان به چشم نیومده!
حالا قضاوت با شما خواننده عزیز.
اگر سوال خاصی هم از نظر فنی دارید بنده در خدمتم.

ess_1362
27-08-2010, 19:04

دوست عزيز 10 سال كه نيست .
به نظرم آمار شما يكم ايراد داره
طراحي اين خودرو در اواخر سال 2002 شروع شد و در سال 2003 وارد بازار هاي هدف شد(از ذكر بازار هاي هدف خودداري مي كنم)
در ايران هم از اواخر 83 خبر هايي مبني بر حضورش در بازار بجاي پيكان به گوش ميرسيد
ولي اولين مدلها در اواخر 85 و 86 وارد شدن
شما اگر به گفته من شك داريد مي توني بررسي كنيد در مورد رنو مگان چون پلتفرم هر دو خودرو يكي هست

ایران خودرو این ماشین رو ثبت نام میکرد تا بعد از یکسال تحویل بده ما چند سال بیشتر نبود که استخدام شده بودیم و با پول کارمندی حدود 6 میلیون ریختیم به حساب ایران خودرو بعد از یکسال گفتن بیایین تبدیل کنین به 206 پدر مردم رو درآوردن با این بدقولیهاشون

اينو قبول دارم چون خودم به عينه به سرم اومد و بعد از 6 ماه علافي با كمال پرويي به من گفتن يا با 405 عوض كن يا پولت را بگير و بعد كه اعتزاض كردم باز هم با پرويي بيشتر گفتن كه اگر اعتراض كني مثل سگ پولت را 6 ماه ديگه ميندازيم جلوت(عين گفته يكي از نمايندگي هاي ايران خودرو در عادل آباد شيراز هست)
خلاصه اين هم از ....
بگذريم...

والا سن ما هم که کم نیست یادمون نمیاد همچین مزخرفاتی رو !!!
در مورد جایگزین پیکان حرف زیاد زدن ولی اینکه 10 سال پیش بخوان تندر رو بیارن خیلی حرف مزخرفیه دوست من ( با عرض پوزش )

خدایی ایران خودرو و سایپا معذرت میخوام ری....ن به بازار خودرو ایران اونوقت ماها به جون هم افتادیم... ولی خدایی تقصیر خودمونه اگه فقط یک سال کسی هیچ خودرو صفر از این دو تا شرکت نخره اونوقت حساب کار میاد دستشون و یه کم به خودشون میجنبن و تکونی میدون به محصولاتشون .. البته تکون درست و حسابی نه جلوپنجره و عقب ماشین!

مثل این که شما سنت خیلی زیاده الزایمر گرفتی 4 و 7 و 8 باهم قاط زدی چه طور میگی ماشینی که 6سال پیش تازه رنو طراحیش کرده را ایران خودرو 7-8سال پیش بهت پیش فروفته؟؟
شایدم ایران خودرو شما را ....لو فرض کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال یک کمی تحقیق کنی بعد حرف بزنی بد نیست......(اونوقت ملت نمیگن حرفاش از تو.......
نقل قول:

مازیار جان باید سفارش بدیم ایران خودرو که با این دوستمون خیلی صمیمیه(پیش فروش اتوموبیل قبل از طراحی) واسش یه ماشین استوانه ای طراحی کنه شاید خوشش بیاد....

شما يكم دقت كنيد در اين پستهايي كه دادي
اين يك بحث آزاد و البته كمي علمي هست كه قرار هست به نتيجه برسه
يكم هم رعايت ادب بشه جاي دوري نميره

و اما شما دوست عزيز

نکته شماره یک: خودروهای فرانسوی به خودروهای پر مصرف و پر استهلاک معروفن و معمولا خرج زیادی هم بابت هزینه های نگهداری نسبت به ماشینهای دیگه دارند.

اينو دقيقا قبول دارم قبلا هم بارها گفتم
خودروهاي فرانسوي در تمام دنيا به استهلاك بالا شهره هستند حالا رنو و پژو سيتروئن هيچ فرقي نداره
البته موتور هاي ديزل پژو قضيه اش تا حدودي فرق مي كنه

در واقع این محصول که با نامهایی مثل داچیا، لوگان، L90 یا هر نام دیگه ای میشناسید برای مونتاژ وارد ایران شد و صد البته با کیفیت و امکانات پایینتر نسبت به مدلهای اصلی.
از اونجایی که در ایران واژه ای به نام برنامه ریزی اساسا وجود نداره ایران خودروییها به سرعت به ضرر دهی افتادند. در همون دوره ها بود که تبلیغات شدیدی مبنی بر افزایش تولید این محصول در ایران و در رسانه ها به گوش رسید، در صورتی که بر اساس تحریمهای بین المللی رنو یا هر شرکت دیگری حق افزایش میزان قرارداد با ایرانیها رو نداشتند اما قضیه چه بود؟

اينا قبول

فرض کنید رنو با ایران بر سر تولید 10 خودرو در سال قرارداد بسته، پس رنو تضمین تامین قطعات برای تولیدشون و تامین قطعات یدکی مصرفی پس از فروش این 10 خودرو رو در سال داده و قطعاتشونو به ایران صادر کرده. حالا شرکتهای ایرانی ادعای افزایش تولید دارن ولی با کدوم قطعه؟
جواب سادست! شرکتها از قطعات یدکی خدمات پس از فروش برای افزایش تولید استفاده کردند! پس در نتیجه به سرعت قیمتهای قطعات یدکی در بازار بالا کشید و برخی قطعات (به خصوص قطعات بدنه) کمیاب شدند.
این مشکل اصلی L90 در بازار ایرانه، مصرف بالا، هزینه نگهداری بالا و کمبود قطعات یدکی. محاسنش رو هم دیگه همه گفتن و نیازی به گفتنش نیست.
در واقع میشه گفت L90 ماشین خوبیه اما نه با این قیمت! این خودرو برای قشر کم درامد با حداکثر امکانات ممکن طراحی شده یعنی ایربگ، کمربند پس کشنده، ABS، کولر و شیشه بالابر برقی .. اما می بینیم که در واقع هیچ قشر کم درامدی قادر به خرید حتی پایینترین مدلش در ایران نیستند. نا گفته نمونه که قرار بود این خودرو جایگزینی برای پراید باشه اما مثل اینکه در حال حاضر حتی با ریوی محبوب سایپاییها هم به سختی داره رقابت می کنه.

اينا را هم قبول دارم
ولي مشكل از جاي ديگست
وقتي خودمون مي خواهيم كه اينطوري با ما رفتار بشه پس دولت همگستاخ تر ميشه
به هر حال يك نوع دزدي هست كه خودمون محبت مي كنيم و اموالمون را به آقا دزده(خودرو سازان دولتي) ميديم و تازه كلي هم حمايت مي كنيم
وقتي خودم خودرو را تحويل گرفتم نمايندگي پارس خودرو با كمال پررويي مبلغ 400 هزار تومن اضافه تر بابت نصب ABS بر روي خودرويي كه از روز اول ABS داشته از من رفت.اگر بياد بياريد اوايل امسال نصب ABS بر روي كليه خودرو ها اجباري شد

بگذريم بعد از 2 هفته از تحويل خودرو نماينده كنترل كيفيت شركت كه خانمي بود زنگ زدو با پرويي مي خواست يك جوري به من بقبولاند كه بهترين خودرو را گرفتم و كلي هم بايد راضي باشم و در آخر از اينكه نتونست من را قانع كنه (خر كنه) ناراحت شد و گوشي را كوبيد زمين
به هر حال ما داريم در اين كشور زندگي مي كنيم ديگه!!

در یک مقایسه ساده به نظر میرسه که در 60 تا 70 درصد موارد ریو از هر جهت از نظر صرفه خرید از L90 جلو افتاده و با ارائه ریوی آپشن جدید به نظر میرسه عرصه باز هم برای این فرانسوی تنگتر شده.
از نظر قیافه و طراحی خارجی به واقع L90 حرف زیادی برای گفتن نداره اما در طراحی داخلی هیچ حرفی برای زدن نداره! در برخی مدلها حتی برف پاکن اتومات هم نداره و در مجموع مصرف بنزین معقولانه ای هم نداره که در ایران یک موضوع بسیار مهمه چون هنوز مدل دوگانه سوز این خودرو هم چندان به چشم نیومده!

به هر حال من با قسمتي از گفته هاي شما موافقم و با قسمتي هم مخالف
وقتي در ايران پرايد را ميدن 8.5 ميليون و همون ماشين را در سوريه و عراق ميدن 3 ميليون
و سمند را در ايران ميدن 14 تومن و همون ماشين را در امارات ميدن 4.5
به نظرم خريد تندر عاقلانه هم هست
در مورد مصرفش هم با شما مخالفم
وقتي به گفته خودشون جزء 4 ماشين كم مصرف هست چطور شما ميگين كه پر مصرف هست؟

heinrich_himmler
27-08-2010, 19:17
وقتي در ايران پرايد را ميدن 8.5 ميليون و همون ماشين را در سوريه و عراق ميدن 3 ميليون
و سمند را در ايران ميدن 14 تومن و همون ماشين را در امارات ميدن 4.5
به نظرم خريد تندر عاقلانه هم هست

دوست عزیز من قیمتها رو با بیرون مقایسه نکردم!!! مقایسه بین قیمتها در داخل و خودروهای داخلیست.

در مورد مصرفش هم با شما مخالفم
وقتي به گفته خودشون جزء 4 ماشين كم مصرف هست چطور شما ميگين كه پر مصرف هست؟

بالاخره شما حرف اونا رو قبول دارید یا مارو؟؟
اونارو که می فرمایید دیوانه کردید گوشیو کوبیدن زمین!
ما هم که روزی 10 تا ازین لگنا رو بازو بست می کنیم قبول ندارید.
پس خودتون یه بار آمار بگیرید ببینید چقدر می سوزونه بعد با استناد به قدرت، تورک و حجم موتور مقایسه کنید ببینید حرف کی درسته!

farshad bugatti
27-08-2010, 19:21
ولی خب این تنها موتور 16 سوپاپ 1600نیست موتور 206 تیپ 5 هم 16 سوپاپ هست و 1600

خب 206 هم 1600 است، قیمتش 8 میلیونه؟!

خودتون میگید خودتون هم جواب خودتون رو میدید!
اصلا فرض کنیم هزینه ساخت 405 برای ایرانخودرو 14 میلیون باشه و تندر 6 میلیون!
اگه تندر 6 تومن باشه با این امکانات و 405 13 تومن کی 405 و سمند و پرشیا میخره؟!
الان اگه از بچه و پیر مرد بپرسی میدونه که تندر از هر لحاز ماشین خوبیه! فقط مشکل قیافش هستش که خیلی ها دوستش دارند و خیلی ها هم میتونند باهاش کنر بیان!

البته مازیار جان تمامی حرفات درسته اما تندر تو ایرو دینامیکی به 405 نمیرسه حتی ضریب پسار ان از پراید هم کمتره!
اما خب با این همه حال هم شتاب خوبی داره و هم مصرفش کمه.

گفتن و نیازی به گفتنش نیست.
در واقع میشه گفت L90 ماشین خوبیه اما نه با این قیمت! این خودرو برای قشر کم درامد با حداکثر امکانات ممکن طراحی شده یعنی ایربگ، کمربند پس کشنده، ABS، کولر و شیشه بالابر برقی .. اما می بینیم که در واقع هیچ قشر کم درامدی قادر به خرید حتی پایینترین مدلش در ایران نیستند

پس با چه قیمتی خوبه با توجه به شریط بازار؟

این مشکل اصلی L90 در بازار ایرانه، مصرف بالا، هزینه نگهداری بالا و کمبود قطعات یدکی

شما از ماشین هیچ اطلاعی ندارید!
لطفا از فونت استاندارد استفاده کنید چشمامون میبینه!
مشکل قطعه و هزینه نگهداری که به قیمت 6 میلیون و 15 میلیون بودنش نداره! این مشکل از کارخونه هستش!
مصرف تندر هم که دیگه مشخصه که چقدره؟! پس لطفا اطلاعات غلط ندید!
شما با تندر مشکل دارید لزومی نداره که نظم این تاپیک رو بهم بزنید! و افکار همه رو عوض کنید!

heinrich_himmler
27-08-2010, 19:26
شما از ماشین هیچ اطلاعی ندارید!
لطفا از فونت استاندارد استفاده کنید چشمامون میبینه!
مشکل قطعه و هزینه نگهداری که به قیمت 6 میلیون و 15 میلیون بودنش نداره! این مشکل از کارخونه هستش!
مصرف تندر هم که دیگه مشخصه که چقدره؟! پس لطفا اطلاعات غلط ندید!
شما با تندر مشکل دارید لزومی نداره که نظم این تاپیک رو بهم بزنید! و افکار همه رو عوض کنید!

بنده همین جا به عنوان کارشناس فنی شرکت سایپا یدک از شما و دوستانی که فکرشون رو منحرف کردم و همچنین به طور اخص از آقای تندر نود به شدت عذر خواهی می کنم!
اتهام خودم رو برای اقدام علیه امنیت L90 پذیرفته و آماده پذیرش مجازاتهای اعمالی هستم.

farshad bugatti
27-08-2010, 19:31
بنده همین جا به عنوان کارشناس فنی شرکت سایپا یدک از شما و دوستانی که فکرشون رو منحرف کردم و همچنین به طور اخص از آقای تندر نود به شدت عذر خواهی می کنم!
اتهام خودم رو برای اقدام علیه امنیت L90 پذیرفته و آماده پذیرش مجازاتهای اعمالی هستم.
البته ببخشید ها اگه کارشناس فنی سایپا شما باشید وای به حال ما!:31:
نه فکر کسی رو منحرف کنید و نه اعمال مجازات قبول کنید!
سعی کنید کلی و منطقی صحبت کنید و مهم تر از همه شرایط بازار خودرو در ایران رو هم در نظر بگیرید!

heinrich_himmler
27-08-2010, 19:39
البته ببخشید ها اگه کارشناس فنی سایپا شما باشید وای به حال ما!:31:
نه فکر کسی رو منحرف کنید و نه اعمال مجازات قبول کنید!
سعی کنید کلی و منطقی صحبت کنید و مهم تر از همه شرایط بازار خودرو در ایران رو هم در نظر بگیرید!

دیگه شما به بزرگواری خودتون ببخشید:31:
آخه کارشناس فنی زامیاد و کیا موتورز هم هستم:27:
حالا دسته جمعی باید بریم خود کشی فکرکنم!!:5:
قطعات ایران خودرویی کمیابم خواستی زیر قیمت به صورت عمده در خدمتیم :10:
تو زمینه کلاسیکم اگه اجازه بدین یه سر و گوشی می جنبونیم. :31:

منطقم از نظر من یعنی اون چیزی که من دارم روزی 10 تاشو از نزدیک می بینم نه اونی که شرکت معظم سایپا یا ایران خودرو اعلام می کنه.
محض اطلاع شما عرض کنم یه ضرب المثل قدیمی ایرانی میگه:
هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه!
منحرف کردن ذهن عموم هم این نیست که شما بفرمایید و خودتون هم حکم صادر کنید.
بنده دلایل و شواهدم رو گفتم، اگه فکر می کنید دلایل بهتری دارید بفرمایید اما
قضاوت اینکه کدوممون داره حرفه ای تر و تخصصی تر حرف میزنه نه با بنده حقیره نه با شما. با خوانندست.

mehdi-2009
27-08-2010, 19:42
دوست عزیز کسی نمیخواد شما را اعدام کنه---- حرف فرشاد جان اینه کهشما باید تندر را با توجه به ماشین های هم رده قیمتی خودش(405-پارس-ریو ...) منصفانه مقایسه کنید در این صورت دیگه نخواهید گفت ریو از تندر به صرفه تره ....... میشه بگی با چه استدلالی به این نتیجه تاریخی رسیدی؟؟

منطقم از نظر من یعنی اون چیزی که من دارم روزی 10 تاشو از نزدیک می بینم نه اونی که شرکت معظم سایپا یا ایران خودرو اعلام می کنه.
کسی این جا واسه حرف سایپا یا ایران خودرو از تندر تعریف تمجید نمی کنه این جا یه انجمن تخصصیه واعضا تجربیات خودشونو در اختیار دوستانشون میذارن----تندر پس از 4سال امتحان خودشو پس داده و شما الکی نمیتونی بیای بگی که اره خرید ریو به صرفه تره...

Maziar_69
27-08-2010, 22:00
دیگه شما به بزرگواری خودتون ببخشید:31:
آخه کارشناس فنی زامیاد و کیا موتورز هم هستم:27:
حالا دسته جمعی باید بریم خود کشی فکرکنم!!:5:
قطعات ایران خودرویی کمیابم خواستی زیر قیمت به صورت عمده در خدمتیم :10:
تو زمینه کلاسیکم اگه اجازه بدین یه سر و گوشی می جنبونیم. :31:

محض اطلاع شما عرض کنم یه ضرب المثل قدیمی ایرانی میگه:
هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه!
منحرف کردن ذهن عموم هم این نیست که شما بفرمایید و خودتون هم حکم صادر کنید.
بنده دلایل و شواهدم رو گفتم، اگه فکر می کنید دلایل بهتری دارید بفرمایید اما
قضاوت اینکه کدوممون داره حرفه ای تر و تخصصی تر حرف میزنه نه با بنده حقیره نه با شما. با خوانندست.

ممنون از دوستان مخصوصا آقا فرشاد گل که مثل همیشه اطلاعات خوبی در اختیارمون گذاشت.

داداش من کسی شما رو متهم نکرد.
تو تاپیک پراید 111 هم اومدی میگی صدی 9 به بالا میسوزونه اینجا هم اومدی میگی مصرفش بالاست. برادر من شما حرف کسی که داره از ماشین استفاده میکنه قبول داری؟ پس اگه داری باید حرف منو این بچه ها رو قبول داشته باشی.
اگه هم قبول نداری که همون اطلاعات خودت رو داشته باش.

این همه آدم اینجا میان میگن جزو کم مصرف ترین ماشیناس شما میگی نه؟
حالا این به کنار واسه من جریان اون پراید خنده دار بود که میگفتی صدی 9 به بالا. :دی
دیگه پراید یه جورایی تو پوست و خون مردمه. :دی
زیر و بمشو همه میدونن.

در کل بخوام یه جمع بندی از این 2 صفحه ی آخر بکنم یه جمله بدست میاد اونم اینه که:
206 ماشینی قدرتمند با موتور 1600 سی سی 16 سوپاپ و 110 اسب بخار قدرته که قویتر از سمند و پارس هست. :دی:دی:دی

heinrich_himmler
27-08-2010, 22:44
باشه. من که زور نگفتم عزیزم. دوست داری قبول کن دوست نداری نکن. من هم به عنوان یه کاربر ساده نظرمو گفتم.
اما یه نکته جالب.
مصرف پراید صدی 9 نیست؟ درسته؟
میشه بگی چه طور حساب می کنید که اینو می فرمایید من هم روشن بشم؟
البته بعد فرمایشات شما من هم دلایلم رو می گم. بعدش خودتون قضاوت کنید کی داره منطقی تر حرف میزنه.

آرشین
27-08-2010, 23:04
خب در واقع اگه کمی آرامتر بحث کنید و به ریزه کاریها هم دقت کنید به نتایج جالبی میرسین.

تایید میشه
با تمام این صحبت ها ال نود در رنج قیمت خودش و با توجه به انتظارات مردم ایران ماشین خوبی (با توجه به وضعیت خاص ایران) هست

Maziar_69
27-08-2010, 23:11
باشه. من که زور نگفتم عزیزم. دوست داری قبول کن دوست نداری نکن. من هم به عنوان یه کاربر ساده نظرمو گفتم.
اما یه نکته جالب.
البته بعد فرمایشات شما من هم دلایلم رو می گم. بعدش خودتون قضاوت کنید کی داره منطقی تر حرف میزنه.

داداش من خوبه تندر کامپیوتر سفری داره ها.
بابا این حرفا رو نزن. دیگه کامپیوتر که دروغ نمیگه که.

خودتم میخوای حساب کنی باکتو پر میکنی راه میفتی با بسمه الله.
وقتی بنزینت تموم شد میبینی چقدر راه رفتی اندازه باک پراید هم که 37 لیتره.
فکر نمیکنم محاسبش سخت باشه!
پراید رو چند بار حساب کردم در بدترین شرایط به بیشتر از 7.5 نرسیدم!

farshad bugatti
27-08-2010, 23:39

من با این حرف ها کاری ندارم!
شما میگید قیمت تندر باید 6 تومن باشه! این حرف شما بیشتر جک هستش تا منطق!
چون الان یه بچه دو ساله هم میدونه که تندر نسبت به امکاناتش خیلی قیمتش مناسبه!

اما یه نکته جالب.

پراید یا هر ماشینی که از ایران خودرو و سایپا میخری شانسیه! شاید اونی که گیر شما اومده یه مشکلی داشته!
پراید ماشینی هستش که از یک خانواده ی فقیر گرفته تا میلیاردر سوارش میشن! دیگه واسه همه مصرفش و همه چیزش شناخته شده هستش!

داداش من خوبه تندر کامپیوتر سفری داره ها.
بابا این حرفا رو نزن. دیگه کامپیوتر که دروغ نمیگه که.

خودتم میخوای حساب کنی باکتو پر میکنی راه میفتی با بسمه الله.
وقتی بنزینت تموم شد میبینی چقدر راه رفتی اندازه باک پراید هم که 37 لیتره.
فکر نمیکنم محاسبش سخت باشه!
پراید رو چند بار حساب کردم در بدترین شرایط به بیشتر از 7.5 نرسیدم!

اصلا مازیار نیازی به بحث کردن نداره!
چون ایشون میگن کارشناس فنی هستن! پس اگه قرار بود توجیح بشن میشدن!
متاسفانه این تاپیک از مسیر خودش خارج میشه و باید قفل بشه!

در کل بخوام یه جمع بندی از این 2 صفحه ی آخر بکنم یه جمله بدست میاد اونم اینه که:
206 ماشینی قدرتمند با موتور 1600 سی سی 16 سوپاپ و 110 اسب بخار قدرته که قویتر از سمند و پارس هست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif:دی:دی

مازیار تو رو خدا دست بردار:دی
دیگه مردم از خنده!:دی

heinrich_himmler
28-08-2010, 00:06
خب. خدا خیرت بده. حالا من میگم بگو کدومش دقیقتره؟ وجدان خودتم قاضی.
باک تا لبه پر میشه. مسیر طی مدت آزمایش مسیر عادی همیشگی باید باشه و خودرو نباید عیب و ایراد خاصی داشته باشه. (روش رانندگی نباید تغییر کنه) بعد سوخت گیری تریپ کیلومتر 0 میشه.
حالا مهم نیست باک خالی بشه یا نشه! نوبت سوخت گیری بعدی هر زمان که باشه ( 50، 100، 200 کیلومتر) دوباره میری پمپ. باز باکو تا لبه پر می کنی. اما این بار دقیقا یادداشت میکنی چقدر بنزین زدی! باید توجه داشته باشی که نوع بنزین هم فرق نکنه (سوپر یا معمولی) حالا به فرض شما N کیلومتر راه رفتی و 20.3 لیتر هم بنزین زدی.
حالا مقدار بنزین مصرفی رو در صد ضرب کن و عدد حاصله رو بر کیلومتری که یاداشت کردی تقسیم کن.
توجه داشته باش که عدد بدست اومده میزان مصرف بنزین تو تو اون شرایط استفاده رو نشون میده و میزان مصرف واقعی نیست.
در حقیقت برای بدست آوردن میزان مصرف واقعی باید تک تک حالتهای ممکن رو آزمایش (در شرایط استاندارد) و مقدار رو با عدد دستگاه عیب یاب مخصوص همون خودرو مقایسه و در صورت تایید پس از گرفتن میانگین اعلام کرد!
می بینی چندان هم آسون نیست و اونچه شما امتحان کردی میزان مصرف خودرو شخص شما و در اون شرایط استفاده بوده.
اما برای ساده تر شدن بحث در مورد همون پراید یه توضیح مختصر میدم:
بطور مثال در مقایسه ساده و آماتوری بین یه پراید صندوق دار ساده (صبا) و نوع دوگانه سوزش نشون میده که نوع تک سوز در جاده (جاده کفی، شیشه بالا، بدون کولر و بار و سرنشین، در شرایط استاندارد آب و هوایی ، دنده 5 و حداکثر سرعت 90 کیلومتر بدون گاز و ترمز بیش از حد) که بهش شرایط ایده ال میگن چیزی حدود 6.3 تا 6.7 لیتر و در شهر با همین اوصاف سرنشین و بار و.. و در وضعیت ترافیک مابین 7.4 تا 8.1 و در شرایط ترافیک سنگین و با بار مجاز و کولر حتی تا 13.5 لیتر مصرف داره!
این اعداد برای مدل دوگانه سوز نسل اول این خودرو به ترتیب در حالت جاده با شرایط فوق 6.5 تا 6.9 در شهر با ترافیک معمول 7.7 تا 8.5 حتی نزدیک به 9 و در حالت آخر یعنی ترافیک سنگین حتی تا 15 لیتر هم می رسه!
حالا اگه هر دو خودرو رو در حالت درجا امتحان کنید (ایده آل ترین شرایط ممکن! بدون بار، مسافر، باد،اصتحکاک جاده و ... ) با شرط اینکه دمای آب هر دو خودرو مورد بحث بالای 84 درجه سانی گراد باشه(شرایط نرمال کارکرد موتور پراید) دستگاه پاشش 2.8 تا حداکثر 3.0 میلی ثانیه رو برای تک سوز و 3.1 تا 3.6 میلی ثانیه رو برای دوگانه سوز نشون میده! (2.8 یعنی میانگین تقریبی 7.5 تا 8 و 3.6 یعنی میانگین تقریبی 8.0 تا 8.5)
از اینجاست که معمولا مکانیکهایی که با دستگاه کار می کنند قادرند تشخیص بدند خودرو شما نرمال مصرف می کنه یا خیر!
پس شما به عنوان یک شهروند عادی قادر به تشخیص دقیق نیستید.
کارخانه جات در ایران هم به خاطر یک سری مسائل که یکی از اونها تبلیغاته پایینترین مصرف رو برای خودروهاشون اعلام میکنند.
حالا اگه من بخوام برای عزیزان عوامل دیگه رو هم که روی مصرف تاثیر میگذارن بیان کنم بحث طولانی میشه. پس اگه نیاز بود در جای خودش در این مورد بحث خواهیم کرد.
شرمنده سرتون رو درد آوردم.

heinrich_himmler
28-08-2010, 00:06
به علت مشکل پیش اومده تکراری فرستاده شد. لطفا مدیریت پاک بفرمایند.

naseresmaeily
28-08-2010, 12:52
باسلام
پيرو صحبت هاي دوستان كارشناس بايد بگم :
خواهشا اول به شرايط فعلي نگاه كنيم بعد در مورد چيزي بحث كنيم.تو شرايطي كه بايد بين بد و بدتر يكي را انتخاب كنيم و صدامون هم درنياد چه جاي بحثه كه تندر90 بهتره يا 206 يا...
الان با ورود ماشيني مثل cherry كه شروع خوبي براي ورود خودروهاي خارجي بود ايران خودرو و سايپا چنان گاردي گرفتن كه سيستم خودرو سازي كشور داشت به هم مي خورد . در كل بايد بگم اين بحث ها بي فايده است . چون داريم در مورد ماشين هايي صحبت مي كنيم كه تاريخ مصرفشون گذشته...
البته اين بيشتر يك درد دل بود. دوستان يه وقت ناراحت نشيد....:11:

heinrich_himmler
28-08-2010, 18:26
این که ما در شرایط جنگی زندگی می کنیم شکی درش نیست.
اما موضوع اینجاست که با تبلیغات شدید موجود در ایران به خصوص از سالهای 75 به بعد یک تقدس و حالت عرفانیی به خودروهای فرانسوی داده شده!
اگر شما خدای نکرده جایی بر ضد 405 حرف بزنی کافری!
یا اگه بگی زانتیا تو بخش ایمنی تصادف از جلو مشکل اساسی داره انگار فحش ناموسی دادی!
حالا هم رسیدیم به تندر، تندر ماشین خوبیه اما نه با قیمت فعلی در ایران! نکته همینه. شاید خیلیها ریو رو نپسندند اما کیا این محصول رو به خصوص برای بازارهای مشابه ایران طراحی کرده! سوخت پایین( میانگین مصرف 7.5 تا 8) حتی کمتر از پراید، قدرت مناسب (1500سی سی 97 اسب بخار قدرت) ایمنی مناسب، قیمت لوازم یدکی و خدمات پس از فروش ارزان و ...
داشتن یه ریو بسیار به صرفه تر از داشتن تندره اما در بحث سلیقه بنده هیچ وقت وارد نمی شم چون کاملا خصوصیه.
هر روز تقریبا 6 تا 8 تندر پذیرش داریم، کمبود قطعات، استهلاک بالا (نسبت به بقیه خودروهای مورد استفاده در گروه سایپا) و هزاران مشکل دیگه. اما در مورد ریو بحث کاملا متفاوته.
خرید خودرو فقط گرفتن سوئیچ از فروشنده نیست، شما باید 1 یا 2 یا چند سال با این خودرو زندگی کنید. تعمیرات، سرویسها، مصرف، بازدهی و .. خیلی مهمن و باید محاسبه بشن. خیلی چیزها هست که مشتریان معمولی در مورد خدمات گارانتی یا تعمیرات نمیدونن و وقتی با مشکل روبرو شدن متوجه میشن که شرکتها چه کلاهی سرشون گذاشتن و صد البته که دیگه خیلی دیره و باید هزینه رو از جیب مبارک پرداخت کنند(و برای ما چه بهتر که شما نقدی پرداخت کنید تا 1 ماه دنبال کلیمامون ندوییم:31: )
در مورد چری هم گرچه هنوز امتحان نکردم و امتحانشو پس نداده یه مشکل اساسی وجود داره. خدمات پس از فروش!
این نکته رو به یاد داشته باشین که خودروهای تازه وارد همیشه هم از نظر تامین قطعه و هم تکنولوژی تعمیرات در مضیقه هستند.

oghyanoos
28-08-2010, 19:05
اما موضوع اینجاست که با تبلیغات شدید موجود در ایران به خصوص از سالهای 75 به بعد یک تقدس و حالت عرفانیی به خودروهای فرانسوی داده شده!
یا اگه بگی زانتیا تو بخش ایمنی تصادف از جلو مشکل اساسی داره انگار فحش ناموسی دادی!
حالا هم رسیدیم به تندر، تندر ماشین خوبیه اما نه با قیمت فعلی در ایران! نکته همینه. شاید خیلیها ریو رو نپسندند اما کیا این محصول رو به خصوص برای بازارهای مشابه ایران طراحی کرده! سوخت پایین( میانگین مصرف 7.5 تا 8) حتی کمتر از پراید، قدرت مناسب (1500سی سی 97 اسب بخار قدرت) ایمنی مناسب، قیمت لوازم یدکی و خدمات پس از فروش ارزان و ...
داشتن یه ریو بسیار به صرفه تر از داشتن تندره اما در بحث سلیقه بنده هیچ وقت وارد نمی شم چون کاملا خصوصیه.
هر روز تقریبا 6 تا 8 تندر پذیرش داریم، کمبود قطعات، استهلاک بالا (نسبت به بقیه خودروهای مورد استفاده در گروه سایپا) و هزاران مشکل دیگه. اما در مورد ریو بحث کاملا متفاوته.
خرید خودرو فقط گرفتن سوئیچ از فروشنده نیست، شما باید 1 یا 2 یا چند سال با این خودرو زندگی کنید. تعمیرات، سرویسها، مصرف، بازدهی و .. خیلی مهمن و باید محاسبه بشن. خیلی چیزها هست که مشتریان معمولی در مورد خدمات گارانتی یا تعمیرات نمیدونن و وقتی با مشکل روبرو شدن متوجه میشن که شرکتها چه کلاهی سرشون گذاشتن و صد البته که دیگه خیلی دیره و باید هزینه رو از جیب مبارک پرداخت کنند(و برای ما چه بهتر که شما نقدی پرداخت کنید تا 1 ماه دنبال کلیمامون ندوییم:31: )
در مورد چری هم گرچه هنوز امتحان نکردم و امتحانشو پس نداده یه مشکل اساسی وجود داره. خدمات پس از فروش!
این نکته رو به یاد داشته باشین که خودروهای تازه وارد همیشه هم از نظر تامین قطعه و هم تکنولوژی تعمیرات در مضیقه هستند.

با این حساب آیا ریو با 12 میلیون و 500 ارزش داره؟

heinrich_himmler
28-08-2010, 19:56
ریو با این قیمتی که شما فرمودید نسبت به 405 و تندر هم قیمت خودش، اگه مصرف سوخت، استهلاک، تامین قطعات، تکنولوژی تعمیر و ... رو در نظر بگیریم بله ارزش داره.
در بحث ایمنی بنده هم معتقدم تندر بهتر از ریو هست.
در نهایت از نظر سلیقه شخصی نظر هر کس متفاوت و قابل احترامه.

farshad bugatti
28-08-2010, 21:00
ریو با این قیمتی که شما فرمودید نسبت به 405 و تندر هم قیمت خودش، اگه مصرف سوخت، استهلاک، تامین قطعات، تکنولوژی تعمیر و ... رو در نظر بگیریم بله ارزش داره.
در بحث ایمنی بنده هم معتقدم تندر بهتر از ریو هست.
در نهایت از نظر سلیقه شخصی نظر هر کس متفاوت و قابل احترامه.
خب تندر از هر لحاز از ریو برتری داره تو این هیچ شکی نیست!
اما ریو با قسمت 12 میلیون خرید خیلی خوبی هستش و میشه گفت از بهترین ها تو رنج هستش.

heinrich_himmler
28-08-2010, 23:00
فرشاد جان ناراحت نشیا. جسارت نکردم. :11:
اینجا همه یه جورایی به تندر ارادت دارن!!!
من وقتی می گم ریو به نظرم بهتره حداقل 5، 6 تا فاکتور رو در نظر می گیرم. آخه همینجوری که نمیشه گفت X از Y بهتره!
بهتری اگه به صلیقه من و شما باشه بعله، حق با شماست.
اما تو این مملکت قضیه فرق می کنه.
نمونش لنت ترمز! الان مال تندر جنس معمولی حدود 50 نومنه ولی مال ریو مارک اصلی (801153) 35 تومنه و ...
ریو صدی نهایت 8.5 بسوزونه ولی تندر حداقلش 9.5 به بالاست.
ریو خدمات پس از فروش گسترده داره اما تندرو خیلی از نمایندگیها تازه دارن راه میندازن.
شما تهرانو نبین. اینجا واسه یه سری مسائل که خودتونم بهتر میدونین امکانات و قطعات هست. اما خدا اون روزیو نیاره که گذرت به شهرستان بخوره.
نمونش همین شمال. گیلان حداقل 50 تا نمایندگی بزرگ سایپا داره ولی فقط یکی دو تا اونم مرکز استان خدمات تندر میدن اونم اگه قطعه داشته باشن.
یادمه یکی از دوستان اینجا می گفت 111 می خرم خراب شد می برم عوض می کنم گارانتی!!!
این طوریام نیست. اگه قطعه ای تو انبار باشه باید از یه هشت خان به اسم کارشناس فنی بگذری تا قطعتو گارانتی بزنی!
تو یکی از نمایندگیهای ما 673 نفر تو نوبت ECU گازن!!! واسه پرایدی که هی می گن خودکفا شده!!
انقدر زود حرف اینارو باور نکنین. دیگه من خودم دارم بهتون می گم چه بلایی سر امثال شماها واسه گارانتی زدن یه قطعه میارم!! صداقت از این بالاتر؟ :40:
وضع تندر رو تعمیرات و علی الخصوص قطعات خرابه.

Amir..H
28-08-2010, 23:49
سلام.
داشتم چند صفحه ی قبل این تاپیکو میخوندم خیلی واسم جالب بود که داشتید در مورد مصرف سوخت
ماشینا بحث میکردید خاستم یه نکته رو که شماها بش اشاره نکردین بگم,
به نظر من مهم ترین فاکتور در مصرف سوخت(فاکتورهای دیگه ای مثل وزن,داشتن باربند,کولر,گرما وحتی فیلتر هوا و ...) تعویض دندس,یعنی توی چه دور موتوری دنده رو عوض کنید ما قبلا پراید داشتم همیشه هم توی 4000 یا 5000 دنده عوض میکردم
مصرفمم همیشه بالای صدی 9,10 بود ولی هر وقت بابام میشست پشت فرمون توی 3000 دنده عوض میکرد که تبعآ مصرف سوخت پایین میومد.(البته در جاده مصرف هیچ وقت به 6 نرسید)
الانم l90 داریم (البته ماشین فقط 700km راه رفته)چون ماشین تو مرحله اب بندیه همیشه زیر 3000 دنده عوض کردیم
ولی تا حالا 50 لیتر بنزین مصرف کرده,البته دوستان قبلآ گفته بودن که l90 تا 1000 تای اول مصرفش بالاس
حالا در کل میخاستم بگم که عوض کردن دنده در دور موتور پایین(البته نه دنده مرده )در کاهش مصرف سوخت خیلی تاثیر گزاره.

ramin 69
29-08-2010, 02:18

دوست گلم ببین ، من تو اینکه شما اطلاعاتت زیاده تو این زمینه حرفی ندارمو روی حرف های شما اعتراضی ندارم اما به نظرم من نظر مصرف کننده مهمه نه کس دیگه ، حالا درسته شما از مشکلات تندر یا چند ماشین دیگه با خبری ولی شاید از خیلی چیزهای دیگه اطلاعی نداشته باشی. من خودم از بین این همه آدم ندیدم کسی که ال90 بخره چند ماه بعد بگه از بس بده که میخوام بفروشمش ،، ولی هم خانواده ما هم داییم بعد از 1 سال خرید ریو فروختیمش با اینکه خیلی کم کار کرده بود.

ببین من اونقدرا از ماشین سردرنمیارم . فقط همین و بگم 1 سال ریو داشتیم 1 سال ال90 ، من به عنوان یه فرد معمولی میگم اگر ال90 برای هر دفعه مشکلش 100 تومن هم هزینه داشته باشه حاضرم بدم ولی دیگه سوار ریو نشم. چرا ؟ چون ریو میوفتادم سر بالا پدر ماشین درمیومد یه سبقت بتونم بگیرم ، وقتی میخواستیم بریم مسافرت جا برای وسایل نبود ، وقتی 4 نفر میشستیم تو ماشین جا تنگ میشد اذیت میشدیم و خیلی مشکل دیگه . اینا رو هم من مبتدی میگم هم پدرم که 35 ساله رانندس
درضمن مصرف ال90 یا ریو یا 206 اون قدر با هم تفاوتی نداره ، هر ماشینی هر موقع من پشت فرمون زیاد باشم سریع بنزین تمومه ، ولی مادرم زیاد بشینه بیشتر طول میکشه تا تموم شه:31: (منظورم اینه که بستگی به رانندش داره ماشینایی که گفتم در حالت عادی تفاوتشون در حد چند دهم هستش) ...

اما در نهایت درسته که ماشین به سلیقه افراد بستگی داره ....

farshad bugatti
29-08-2010, 14:56
فرشاد جان ناراحت نشیا. جسارت نکردم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
اینجا همه یه جورایی به تندر ارادت دارن!!!
من وقتی می گم ریو به نظرم بهتره حداقل 5، 6 تا فاکتور رو در نظر می گیرم. آخه همینجوری که نمیشه گفت X از Y بهتره!
بهتری اگه به صلیقه من و شما باشه بعله، حق با شماست.
اما تو این مملکت قضیه فرق می کنه.
نمونش لنت ترمز! الان مال تندر جنس معمولی حدود 50 نومنه ولی مال ریو مارک اصلی (801153) 35 تومنه و ...
ریو صدی نهایت 8.5 بسوزونه ولی تندر حداقلش 9.5 به بالاست.
ریو خدمات پس از فروش گسترده داره اما تندرو خیلی از نمایندگیها تازه دارن راه میندازن.
شما تهرانو نبین. اینجا واسه یه سری مسائل که خودتونم بهتر میدونین امکانات و قطعات هست. اما خدا اون روزیو نیاره که گذرت به شهرستان بخوره.
نمونش همین شمال. گیلان حداقل 50 تا نمایندگی بزرگ سایپا داره ولی فقط یکی دو تا اونم مرکز استان خدمات تندر میدن اونم اگه قطعه داشته باشن.
یادمه یکی از دوستان اینجا می گفت 111 می خرم خراب شد می برم عوض می کنم گارانتی!!!
این طوریام نیست. اگه قطعه ای تو انبار باشه باید از یه هشت خان به اسم کارشناس فنی بگذری تا قطعتو گارانتی بزنی!
تو یکی از نمایندگیهای ما 673 نفر تو نوبت ECU گازن!!! واسه پرایدی که هی می گن خودکفا شده!!
انقدر زود حرف اینارو باور نکنین. دیگه من خودم دارم بهتون می گم چه بلایی سر امثال شماها واسه گارانتی زدن یه قطعه میارم!! صداقت از این بالاتر؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
وضع تندر رو تعمیرات و علی الخصوص قطعات خرابه.

به قول دوستمون در این که اطلاعات شما در زمینه خودرو زیاده در این شکی نیست! اما کمی نه خیلی با تعصب صحبت میکنید!
من خودم از اینکه تو این انجمن همه تندر رو بهترین ماشین میدونن و به قول شما به تندر ارادت دارن گله دارم! اما خب باید قبول کرد تندر تا حدودی ماشین خوبیه و در مقابل ریو 100% برتری داره اگه مشکل قطعه نداشته باشه!

Maziar_69
29-08-2010, 17:03
الانم l90 داریم (البته ماشین فقط 700km راه رفته)چون ماشین تو مرحله اب بندیه همیشه زیر 3000 دنده عوض کردیم
ولی تا حالا 50 لیتر بنزین مصرف کرده,البته دوستان قبلآ گفته بودن که l90 تا 1000 تای اول مصرفش بالاس
حالا در کل میخاستم بگم که عوض کردن دنده در دور موتور پایین(البته نه دنده مرده )در کاهش مصرف سوخت خیلی تاثیر گزاره.

الان ماشین شما حدودا صدی 7 سوزونده که خوب معقوله دیگه.
زیاد نیستش. :11:

heinrich_himmler
29-08-2010, 17:58
به هر حال من گفتنیها رو گفتم. اینکه کدومش انتخاب بشه با خوانندست. سلیقه شخصی هم که سر جای خودشه و حرفی توش نیست.
یادمه یه مدت خیلی به مشتریا می گفتم چرا با وجود کیا سراتو زانتیا خریدن؟
و خوب یادمه که همه زانتیا رو به عنوان یه اسطوره میشناختن!
اولین گروهی که در سیستم خودرو سازی متوجه عیوب ماشین میشه تعمیرکارا هستن!
اینو همیشه بهش توجه کنید. حالا یکی به زبون عامیانه بهتون میگه یکی علمی!
نمیخوام بحث کش پیدا کنه چون من گفتنیهامو گفتم اما اینم اضافه کنم:
در شرایط فعلی خرید تندر 90 از نظر سیاسی یک اشتباه محضه. این موضوع هیچ ربطی به تواناییها و برتریهای این ماشین نداره.
ممنون از توجه شما.

ess_1362
29-08-2010, 20:02
در شرایط فعلی خرید تندر 90 از نظر سیاسی یک اشتباه محضه. این موضوع هیچ ربطی به تواناییها و برتریهای این ماشین نداره.

ميشه در اين مورد يكم توضيح بدي؟
مثلا بخاطر تحريم هست يا مشكل ديگه هم هست كه من خبر ندارم؟؟
اگر مسئله تحريم هست يعني مثلا 206 يا 405 كه ECU شون از فرانسه مياد جزء تحريم حساب نميشه و مشكلي براش پيش نمياد
يا مثلا ECU پرايد را كه زيمنس ميزنه مشكلي براش پيش نمياد

دوست عزيز اگر تا بحال نسبت به تعصب شما شك داشتم الان كاملا براي من روشن شده كه شما داري روي تعصب بحث مي كني
من به شخصه هم پرايد داشتم هم ريو هم سمند و الان هم تندر دارم
هر ماشيني را بايد در رنج قيمتي خودش مقايسه كرد.البته اضافه مي كنم كه ريو در جاده مصرف بالنصفه بالايي داره + اينكه فنربندي خيلي خشكي داره

البته قبلا هم گفتم كه تندر در رنج قيمتي جهانيش اتومبيل با ارزشي هست ولي در ايران با توجه به كيفيت پايين ساير خودرو ها و امكانات كم و قيمت بالاي رقباي داخليش با ارزش شده

farshad bugatti
29-08-2010, 22:17
من نمیگم دقیق 10 سال ولی حداقل 7 یا 8 سال پیش بود که ایران خودرو این ماشین رو ثبت نام میکرد

این مشکل اصلی L90 در بازار ایرانه، مصرف بالا، هزینه نگهداری بالا و کمبود قطعات یدکی

ماشین ارزان سازی شده اروپا هست که نزدیک 10 سال پیش قرار بود صرفا 6 میلیون فروخته بشه و سر از 16 میلیون درآورد

من چند وقته که صبر میکنم و فرصت میدم تا این تاپیک ادامه پیدا کنه تا به نتیجه ای برسیم!
اما خودتون قضاوت کنید با این حرف ها که حالا از نصف صفحات گلچین کردم میتونیم به نتیجه ای برسیم؟!

heinrich_himmler
30-08-2010, 01:29
ميشه در اين مورد يكم توضيح بدي؟
مثلا بخاطر تحريم هست يا مشكل ديگه هم هست كه من خبر ندارم؟؟
اگر مسئله تحريم هست يعني مثلا 206 يا 405 كه ECU شون از فرانسه مياد جزء تحريم حساب نميشه و مشكلي براش پيش نمياد
توضیح دادم شما احتمالا جا موندی!
تحریم یکی از بحث هاست و نکته دیگه اینکه رنو با پژو- سیتروئن خیلی فرق می کنه.
شما همه پژو رو تو 405 و 206 و رنو رو تو تندر میبینی ولی اساسا محتوا و شرایط کارکرد این کمپانیها با هم متفاوته.
فقط همینقدر بدون که رنو یه شرکت دولتیه و پژو- سیتروئن خصوصی. رنو بازارهای خودشو تو ژاپن (به علت داشتن حدود 35% سهام نیسان) و اروپا (داشتن چند سهام در شرکتهای دیگه) داره و رنو دیزل یکی از پرقدرت ترینها در بازار جهانه.
اما پژو - سیتروئن دقیقا نقطه مخالفه. چرا؟ چون سیستم خودروسازی فرانسه شبیه به ایرانه. یعنی برای واردات عوارض سنگین در نظر گرفتن تا شرکتهای فرانسوی که عمدتا هم نسبت به رقبای اروپایی قدرت مالی و تکنولوژیکی کمتری دارن نابود نشن. حتی با این اوصاف باز هم پژو- سیتروئن مجبور به ادغام شدند!
در ایران به علت پاره ای مسائل سیاسی و تبلیغات کوبنده ما پژو رو به صورت یک الهه شناختیم. اما در واقع همیشه خلاف اینه.
پژو در تحریمها پشت ایران خودرو بوده چون مشتری بهتری نداره! اما رنو که در بازار اروپا و امریکا هم نقش خوبی بازی می کنه حاضر به ریسک روی پروژه یه خودروی ارزان قیمت با تولید پایین اون هم در یه کشور دیگه (ایران) نیست!
با تشدید تحریمها این کمپانی عملا فقط به توافقات قبلی خودش (اون هم اگه مخالف تحریمها نباشه!!) عمل می کنه. بماند که همین الانشم زیر خیلی از تعهدات خودش به خصوص در زمینه خدمات پس از فروش زده که شما کاملا بی خبری!

يا مثلا ECU پرايد را كه زيمنس ميزنه مشكلي براش پيش نمياد
ECU پراید تحت لیسانس زیمنس تولید میشه. ولی زیمنس اونو تولید نمی کنه. این مدل منحصرا مال پراید نیست و روی خودروهای دیگه ای هم نصب شده. این ECU برای خودروی پراید فعلا از چین وارد میشه.

دوست عزيز اگر تا بحال نسبت به تعصب شما شك داشتم الان كاملا براي من روشن شده كه شما داري روي تعصب بحث مي كنيجالبه.
نظر شما محترمه اما من شما رو مجبور نکردم که حرفهای منو تایید کنید!
جالبتر اینه که بنده سعی می کنم با توجه به واقعیتهای موجود نتیجه گیری کنم و همیشه حداقل 4 یا 5 دلیل و مدرک رو براتون میارم اما شما آخرش می گید: ولی تندر بهتره! خب دلیل منطقی بیارید.
برام مثال علمی یا عملی بزنید. نمیشه آدم به یکی بگه چون من می گم پس همینه!
با یه خودرو مثل ریو مقایسش کنید.
تو رنج قیمت خودش. E2 و ریو اتومات.
بعد دلیل منطقی بیارید براش. مطمئن باشید اگه دلایل شما منطقی باشه من که نه همه قبول می کنند. شاید بگید اینجا همه می گن تندر بهتره، ولی بازم قابل قبول نیست، اینکه بابای من تندر داره عموم قبلا داشته حرف علمی نیست، سلیقه شخصیه.
میزان مصرف سوخت، قیمت فروش، شرایط تحویل، افت قیمت، استهلاک، قیمت قطعات یدکی، تکنولوژی تعمیر، هزینه تعمیرات، قدرت، شتاب، عاملیتهای مجاز تعمیراتی، ساپورت تکنولوژِکی و .....
اینها رو برسی کنید و بعد نتیجه گیری کنیم.
به نظر شما بهتر نیست؟

ab2reza1360
30-08-2010, 09:39
ممنون از همه دوستان كه از اين تاپيك اينقدر استقبال كردند، با اينكه من هنوز به يه نتيجه نهايي براي خريد خودرو نرسيدم:46:
اما با وجود اينكه در اين زمينه آدم متخصصي نيستم اما حداقل اين حقو تو تاپيكي كه خودم درست كردم دارم تا نظرمو بگم:
اينكه تندر 90 ماشين خوبي هستش قيمتش در مقايسه با ساير خودروهايي كه در اين رنج قيمت به ملت شريف ايران ميندازن، كاملا مناسبه اما با توجه به وضعيت تحريمها و قيمت بالاي قطعات و همچنين آمار بالاي تصادفات در شهرها و جاده هاي ايران همون بهتر كه يه ماشين مثل ريو بخري تا با خيال راحت برونيشو اگه يكي زد درب و داغونش كرد سكته نكني
بازم از همه دوستاني كه نظراتشونو محترمانه اينجا گذاشتن سپاسگزارم

SAEEDSAMSUNG
30-08-2010, 13:38
حالا چرا 206 sd v8 نمیخری؟

Maziar_69
30-08-2010, 19:21
جناب heinrich_himmler شما چنتا پست بالاتر گفتی خرید تندر فقط به لحاظ سیاسی اشتباهه و ربطی به برتری ها و توانایی هاش نداره. پس یعنی توانایی هاش رو قبول کردی.
اما دوباره تو پست آخرت برگشتی میگی مصرف و استهلاک و شتاب و قدرت و اینا رو با هم مقایسه کنیم بفهمیم کدوم بهتره!!!
به نظرم شما تکلیفت با خودت معلوم نیست.

برای یک بنده خدا مثل من نوعی چه ربطی داره که رنو دولیته یا پژو خصوصی. طرف میخواد ماشین خوب بخره. همین...
حالا شما اثبات کن تندر پر مصرفه و شتابش کمه و استهلاکش بالاست و تو تصادف از ریو ضعیفتره و از ایجور حرفا...

راستی حقیقتش با این کلماتت تو پست آخر نتونستم ارتباط برقرار کنک. یعنی ربطش رو به بحث نفهمیدم: شرایط تحویل، افت قیمت، تکنولوژی تعمیر، ساپورت تکنولوژِکی

heinrich_himmler
30-08-2010, 20:29
مازیار جان فکر نکنم بیش از این نیازی به توضیح باشه. همون طور که عبد الرضا هم فرمودن:

بازم از همه دوستاني كه نظراتشونو محترمانه اينجا گذاشتن سپاسگزارم خواننده این مطالب باید بتونه با توجه به این گراهای داده شده نتیجه گیری کنه. نه تندر مرسدس S63AMG هست و نه ریو BMW760Li!!
اونچه از تواناییها و ضعفهای این خودرو مشخص بوده به اندازه کافی و شاید هم بیش از اون گفته شده.
حال تصمیم گیری با خود خریداره و صد البته عواقب و مزیتهای بعدی هم مستقیما به خود اون برمیگرده. نه من و شما.
بنده به شخصه اندک اطلاعاتی رو که در مورد این فرانسوی در بازار ایران داشتم گذاشتم.
سعی شد تا بیشتر و دقیقتر به نکات ضعفش نگاه بشه و این به هیچ وجه موید این نیست که بنده با بابای تندر مشکل ملکی یا شخصی دارم!! به هر حال این تاپیک در مورد همین خودروه و دور از ذهن نیست که به صورت تخصصی در مورد اون بحث بشه.
همین جا هم از دوستان به شدت پوزش می طلبم که مجبور شدم در جاهایی به نکاتی در مورد پراید یا ریو اشاره کنم.
با تشکر از همه دوستان بابت مطالعه این تاپیک و علی الخصوص ab2reza1360 بابت ایجاد این تاپیک مفید.

farshad bugatti
30-08-2010, 23:04
بنده به شخصه اندک اطلاعاتی رو که در مورد این فرانسوی در بازار ایران داشتم گذاشتم.
سعی شد تا بیشتر و دقیقتر به نکات ضعفش نگاه بشه و این به هیچ وجه موید این نیست که بنده با بابای تندر مشکل ملکی یا شخصی دارم!!

من چون این تاپیک بیخودی در جریانه نمیخوام ادامه بدم! حتی صاحب تاپیک هم دیگه دست کشیده از این تاپیک!
اما در جواب این پستتون باید بگم که شما اون نکات ضعفی که از تندر گفتی و ایراداتی که از تندر گرفتی هیچ کدوم منطقی نیست! و 100% شما با تندر مشکل دارید! شما حتی به پراید که دیگه هرکس 90% ملت ایران تو دستشون بوده یه ایرادی میگیری که ادم فکر میکنه تا به حال زندگیش توهم بوده!
شما سعی کنید یک جانبه به موضوع نگاه نکنید و تعصب رو کنار گذاشته و از همه ی جهات به موضوع نگاه کنید!
بالاخره شما استاد بنده ای و صلاح کار رو بهتر میدونی. در ضمن ممنون که وقتتون رو صرف ما کردین و از اطلاعاتتون بهره مند شدیم.:11:

diyukis
30-08-2010, 23:48
بحث بحث جالبی بود.همشو نخوندم.اما جالب بود.خدمت همه دوستان عرض کنم کهبه هر حال واقعیتو باید پذیرفت که خطوط مونتاژ اتومبیل در ایران کیفیت خوبی ندارند و این شامل اکثر یا بهتره بگیم 98 درصد خودرو ها میشه.اگر کیفیت خوبه مونتاژ مرسدس بنزو بزاریم کنار بقیه موراد منفی زیاد دارن.کیفیت مونتاژ رابطه مستقیمی با عملکرد خودرو در آینده برای مشتری خواهد داشت.ماشالا اینجا دوستان همه استادند و مطمئنا تجربه و دانششون از من خیلی بیشتره.اما تا جایی که سواد بنده قد میده و اینکه تو همچین بحث هایی توی این انجمن و انجمن های همسایه بودم به این نتیجه رسیدم کیفیت مونتاژ لوگان نسبت به سایر همرده هاش خیلی بهتره .فوق العاده نیست اما نسبت به سایرین قابل قبوله.شما تشریف ببرید تو فروم همسایه و قسمت سمند ef7 ببینید همه از دسته موتور،زوزه گیر بکس و کیفیت بد اتاق و سر و صداش و .....گله مند هستند.در مورد ریو هم شنیده ها حاکیست از سال اگر اشتباه نکنم (مطمئن نیستم باز)86 به اینور کیفیت ساختش بسیار افت کرده و پایین اومده بطوریکه همه مشتری های جدید ازش شاکی شدند.در مورد مصرف لوگان من خودم تابستونو با کولر و تو سیکل ترکیبی شهر و جاده مصرفم همیشه 8.1 و 8.1 بود.خودمم تست کردم در یک مسیر 45 کیلومتری جاده که قسمتیش هم در شهر بود با سرعت 98-100 کیلومتر و با کولر مصرفم 5.9 بوده.حالا چطور این دوستمون مصرفشو بالای 9 اعلام میکنن من نمیدونم.خوشبختانه کیفیت قطعات اصلی تندر هم اینقدر بالاست که گرونیشو جبران کنه.شما یه لنت جلو تندرو ممکنه 50 بخری اما حداقل میشه باهاش 40000 تا رانندگی کرد.40000 یعنی تقریبا 2 سال.این بنظرتون زیاده؟؟؟؟در مورد بحث کمبود قطعات در شهرستان ها این مشکل کاملا رفع شده.اوایل کار مشکلاتی بود اما الان هر کی هر شهرستانی هر قطعه ای خوسات بگه تا من آدرس بدم براش پست کنند 1 روزه بیاد دستش و هزینه پست هم چیز قابل داری نیست.در مورد تحریم ها هم بهتره صحبت نکنیم اگه بخواهیم تحریم بشیم ممکنه اینترنتمونم قطع کنند پس الان بشینیم بگیم چون ممکنه قطع بشه دیگه ازش استفاده نکنیم؟؟؟!!!!!در بحث امنیت هم این خوردو کاملا خودشو ثابت کرده دیگه نیازی به تکرار و مکررات نیست.خودرویی که در خیابانهای اروپا داره میچرخه حتما مورد تایید اروپایی ها هست؟؟سوالم اینه این ریویی که در ایران هیت ایا الان در اروپا تولید و استفاده میشه؟؟؟
در انتها عذر خواهی میکنم که زیادی صحبت کردم.

D r i v e r
31-08-2010, 11:01
سلام
بحث های بیشتر اگه میخواین داشته باشین توی خود تاپیک تندر تا منسجم باشه
ممنون :11: