مشاهده نسخه کامل
: آیا mainboard های biostar ارزش خرید دارند؟
salar_khan
07-08-2010, 10:49
با سلام خدمت دوستان p30w
من تو همین سایت از طریق سیستم پیشنهادی هایی که دوستان می دادند با مین های بایو استار آشنا شدم حالا می خوام بدونم تو بازه ارزون قیمت این مادربوردها ارزش خرید دارند یا نه ( لطفا با دلیل )
اگه مشکلی دارند (مثل نشت خازن یا مچ نشدن با دیگر قطعات و ...)
لطفا در مورد گارانتی و شرکت گارانتی کننده هم بگید؟
((((( برای سیستم های مغازه می خام اگه خوبه با این برند کار کنم برای سیستم های ارزون))))))
مدل های مد نظر
ddr2 : a770e
ddr3 : a770e3
برای سیستم های گرون قیمت تر معمولا asus m4n68t و بازم گرون تر giga ma770t usb3 می بندم نظرتون درباره این دو تا مین چیه ؟
اگه مدل مشابه خوب با همین قیمت می شناسین راهنمایی کنید.
شرمنده طومار شد
با تشکر ( عقیق رایانه :5: )
Ultra_Black
07-08-2010, 14:54
سلام
برند Biostar با توجه به قیمت و کیفیت مناسبش بازار جهانی خیلی خوبی داره
و برند مورد علاقه اورکلاکرها محسوب میشه چون امکانات زیادی برای اورکلاک داره و چندین رکورد اورکلاک دنیا دست مین های این برند هست
در کل برند خیلی خوبیه و اغلب کسایی که گرفتند راضی هست
و گارانتی این برتد هم انفورماتیک گستر هست که گارانتی و خدمات پس از فروش خوبی هم داره
برای سیستم های گرون قیمت تر معمولا asus m4n68t و بازم گرون تر giga ma770t usb3 می بندم نظرتون درباره این دو تا مین چیه ؟
خوبه
غیر اینها می تونید به مادربردهای Asrock هم فکر کنید که اونا هم کیفیت مناسبی دارند
salar_khan
21-08-2010, 12:55
چند روز پیش 1 سیستم با مین biostar a770e3 بستم مشکلی هم نداشت امیدوارم مشکلی هم نداشته باشه تا بیشتر با این برند کار کنم.
اگه از این برند مدل خوبی ( خوب= کارایی و امکانات خوب در برابر قیمت مناسب ) می شناسین معرفی کنید.intel یا amd فرقی نمی کنه .
با تشکر:31:
من هم مدتی با biostar کار کردم و مشکلی نداشتم ولی بعد ۱ سال به طرز عجیبی سوخت!!! و دیگه طرف این برند نرفتم...
با asus کار کردم که عالی بود و الان هم همونطور که تو امضام میبینید از foxconn استفاده میکنم و کاملا ازش راضیم...:20:
ess_1362
21-08-2010, 17:04
من هم با دو مدل T-POWER I45 و T-POWER X58 كار كردم
با هر دو هم ركوردهاي جالبي بدست آوردم
البته من از برند خاصي طرفداري نمي كنم ولي به نظرم مدل هاي HIGH END اين برند براي اوركلاك امكانات جالبي دارند
من يك توصيه به شما مي كنم
سعي كنيد حتي الامكان به سمت چيپ هاي ارزون قيمت انفورس از انويديا نريد!!
salar_khan
27-08-2010, 13:18
چند روز پیش 1 سیستم با مین biostar a770e3 بستم مشکلی هم نداشت امیدوارم مشکلی هم نداشته باشه تا بیشتر با این برند کار کنم.
اگه از این برند مدل خوبی ( خوب= کارایی و امکانات خوب در برابر قیمت مناسب ) می شناسین معرفی کنید.intel یا amd فرقی نمی کنه .
با تشکر:31:
بع از چند روز مشتری امده می گه صدای فن این سیستم خیلی زیاده و واقعا اذیت می کنه .
می خواستم بدونم مشکل از مین می تونه باشه یا از جای دیگست؟(تو بایوس دور فنو کم می کنی زیاد تغییری نمی کنه )
من قبلا مین های ارزون گیگا با cpu athlon 250 بستم همچین مشکلی نداشتم.( بخاطر 3 هسته ای بودن cpu می تونه باشه یا مادر بورد؟):13:
rommatti
27-08-2010, 13:33
سی چی یویی که روش بستید چی هست؟
salar_khan
28-08-2010, 08:32
سی چی یویی که روش بستید چی هست؟
مشخصات سیستم
cpu amd athlon x3 440
main biostar a770e3
ram apacer 2gb ddr3 1333
power green 330
vga sapphire 4670:5:
Ultra_Black
28-08-2010, 10:05
نه عزیز،صدای فن چه ربطی به مادربرد داره؟!
کلا صدای فن های AMD کمی بالاست
salar_khan
28-08-2010, 18:25
[QUOTE=Ultra_Black;5331594]نه عزیز،صدای فن چه ربطی به مادربرد داره؟!
کلا صدای فن های AMD کمی بالاست[/QUOTE
نگفتم ربطی داره
بلکه گفتم قبلا رو مین گیگا اتلون 250 بستم اصلا صدا نداشت به همین خاطر پرسیدم که بخاطر 3 هسته ای بودن cpu دور فن بالا رفته و صدا زیاد شده یا بخاطر مین بورد می تونه باشه؟
سئوالی بود
Ultra_Black
29-08-2010, 00:08
بلکه گفتم قبلا رو مین گیگا اتلون 250 بستم اصلا صدا نداشت به همین خاطر پرسیدم که بخاطر 3 هسته ای بودن cpu دور فن بالا رفته و صدا زیاد شده یا بخاطر مین بورد می تونه باشه؟
احتمال 3 هسته ای بودن و دمای بالاتر پردازنده و در نتیجه دور بالای فن هست
ess_1362
29-08-2010, 19:19
نگفتم ربطی داره
سئوالی بود
بريد در باياس در قسمت تنظيمات پردازنده
گزينه اي هست به نام CPU TARGET
يا غير فعالش كنيد يا مقدارش را بذاريد روي 60 يا بيشتر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.