PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق بین صفحهات استاتیک و داینامیکی

noghte
07-08-2010, 09:56
سلام سلام

می خواستم بینم که فرق بین صفحات استاتیک و داینامیک چی هستش. مثلا اینکه هر کدومشون چه کاربردی دارن.

چون من گیج شدم بین این دوتا.

مرسی مرسی

مدیر انجمن; خواستم بگم این تایپیک منو پاکش نکنی ها
... چون خیلی لازمه.

sarve
07-08-2010, 14:42
با یک مثال ساده بهت می گم
فرض کن وارد یک فروشگاه شدی و می خوای خرید کنی - وقتی داری کالاهات رو انتخاب می کنی و یا آدرس می دی تا کالا ها برات فرستاده بشن سایت فروشگاه باید بطور اتوماتیک برای شما یه سری کارهایی انجام بده - مثل نمایش کالاهایی که انتخاب کردی و قیمت جمعشون و همین طور دریافت مشخصات شما و آدرستون تا بتونه براتون کالارو ارسال کنه
این سایت چون داره بصورت آنلاین یه کاری برای شما انجام می ده یک سایت پویا و یا داینامیک گفته می شه
اما صفحاتی مثل سایت یک خبرنامه که شما فقط اجازه خوندن خبرهای اون رو دارید و یا سایت یک کارخونه که فقط جنبه اطلاع رسانی داره و هیچ خدمات آنلاینی نمی دن صفحات استاتیک گفته می شن.

noghte
08-08-2010, 09:47
من همیشه فکر می کردم پویا و داینامیک دوتان
خوب ممنون

میگم حالا این استاتیک اسمه دیگه ای (مثل پویا و داینامیک) نداره.

noghte
08-08-2010, 09:52
من همیشه فکر می کردم پویا و داینامیک دوتان :20:
خوب ممنون

میگم حالا این استاتیک اسمه دیگه ای (مثل پویا و داینامیک) نداره.

sarve
09-08-2010, 09:08
من اسم دیگه به جای استاتیک به خاطر ندارم

tazphoenix
10-08-2010, 16:01
استاتیک یا ثابت

eimanpaladin
13-08-2010, 10:23
با یک مثال ساده بهت می گم
فرض کن وارد یک فروشگاه شدی و می خوای خرید کنی - وقتی داری کالاهات رو انتخاب می کنی و یا آدرس می دی تا کالا ها برات فرستاده بشن سایت فروشگاه باید بطور اتوماتیک برای شما یه سری کارهایی انجام بده - مثل نمایش کالاهایی که انتخاب کردی و قیمت جمعشون و همین طور دریافت مشخصات شما و آدرستون تا بتونه براتون کالارو ارسال کنه
این سایت چون داره بصورت آنلاین یه کاری برای شما انجام می ده یک سایت پویا و یا داینامیک گفته می شه
اما صفحاتی مثل سایت یک خبرنامه که شما فقط اجازه خوندن خبرهای اون رو دارید و یا سایت یک کارخونه که فقط جنبه اطلاع رسانی داره و هیچ خدمات آنلاینی نمی دن صفحات استاتیک گفته می شن.
با سلام
بله دوستمون درست میگن

استاتیک یا ثابت ( سمت کاربر )
+ = یه سایت توپ (اما در بعضی از موارد ما تنها نیاز به صفحات استاتیک داریم)
داینامیک یا پویا (سمت سرور )

noghte
14-08-2010, 11:39
با سلام
بله دوستمون درست میگن

استاتیک یا ثابت ( سمت کاربر )
+ = یه سایت توپ (اما در بعضی از موارد ما تنها نیاز به صفحات استاتیک داریم)
داینامیک یا پویا (سمت سرور )

چرا الکی سخش می کنی
خوب شد من همه چیز یادم رفت

راستی این فروم p30world چی .. این پویاست یا داینامیکه (نگفتم همه چیز یادم رفت)

sarve
15-08-2010, 10:16
داینامیکه چون شما دارید یه بخشی بصورت آنلاین بهش اضافه می کنید

temper
21-08-2010, 21:12
داینامیک = پویا = قابلیت آپدیت توسط یوز یا مدیر
استاتیک = ایستا = ثابت = همواره ثابت اسن و برای تغییر باید در کد html تغییر دهید .

در تمامی سایت های داینامیک از یک زبان تحت وب استفاده می شود که معمول ترینشان ASP.NET یا PHP هستند .
و نکته آخر اینکه در تمامی سیستم های مدیریت محتوا (CMS) ، چون قابلیت آپدیت شدن را توسط یوزر و یا مدیر دارند داینامیک هستند .
به عنوان مثال همین سایت از یک cms به نام vbulletin استفاده می کند که مسلما داینامیک هست و یا برخی سایت ها که محتویاتشان همراه ثابت است مثل رزومه یک شرکت ، استاتیک هستند .
اگر سوال دیگری بود بفرمایید .
موفق باشید .

noghte
22-08-2010, 17:51
بابا رو سفيدمونن كردي temper

بچه كوجايي
ميخوامت!!

naderi.ali
05-11-2010, 09:42
یک سوال ساده
آیا میشه در یک سایت هم از کدهای دینامیکی استفاده کرد و هم استاتیک . مثلا من دوست دارم یک فروشگاه آنلاین داشته باشم که طراحی کلی اون استاتیک یا همون ثابت باشه . وهم بخشهای از اون به کاربرها بدم . بچه ها اگه خوب دقت کنید همین p30world خودمون داره از این سیستم استفاده می کنه . بخش فروش و فرم با هم جدا هست . سوال اینجا هست که من دوست دارم توی یک صفحه از دو تا سیستم استفاده کنم .
نمیدونم تونستم منظورم برسونم یا نه . ممنون می شم کمکم کنید .