مشاهده نسخه کامل
: فرق بین صفحهات استاتیک و داینامیکی
سلام سلام
می خواستم بینم که فرق بین صفحات استاتیک و داینامیک چی هستش. مثلا اینکه هر کدومشون چه کاربردی دارن.
چون من گیج شدم بین این دوتا.
مرسی مرسی
مدیر انجمن; خواستم بگم این تایپیک منو پاکش نکنی ها
... چون خیلی لازمه.
با یک مثال ساده بهت می گم
فرض کن وارد یک فروشگاه شدی و می خوای خرید کنی - وقتی داری کالاهات رو انتخاب می کنی و یا آدرس می دی تا کالا ها برات فرستاده بشن سایت فروشگاه باید بطور اتوماتیک برای شما یه سری کارهایی انجام بده - مثل نمایش کالاهایی که انتخاب کردی و قیمت جمعشون و همین طور دریافت مشخصات شما و آدرستون تا بتونه براتون کالارو ارسال کنه
این سایت چون داره بصورت آنلاین یه کاری برای شما انجام می ده یک سایت پویا و یا داینامیک گفته می شه
اما صفحاتی مثل سایت یک خبرنامه که شما فقط اجازه خوندن خبرهای اون رو دارید و یا سایت یک کارخونه که فقط جنبه اطلاع رسانی داره و هیچ خدمات آنلاینی نمی دن صفحات استاتیک گفته می شن.
من همیشه فکر می کردم پویا و داینامیک دوتان
خوب ممنون
میگم حالا این استاتیک اسمه دیگه ای (مثل پویا و داینامیک) نداره.
من همیشه فکر می کردم پویا و داینامیک دوتان :20:
خوب ممنون
میگم حالا این استاتیک اسمه دیگه ای (مثل پویا و داینامیک) نداره.
من اسم دیگه به جای استاتیک به خاطر ندارم
tazphoenix
10-08-2010, 16:01
استاتیک یا ثابت
eimanpaladin
13-08-2010, 10:23
با یک مثال ساده بهت می گم
فرض کن وارد یک فروشگاه شدی و می خوای خرید کنی - وقتی داری کالاهات رو انتخاب می کنی و یا آدرس می دی تا کالا ها برات فرستاده بشن سایت فروشگاه باید بطور اتوماتیک برای شما یه سری کارهایی انجام بده - مثل نمایش کالاهایی که انتخاب کردی و قیمت جمعشون و همین طور دریافت مشخصات شما و آدرستون تا بتونه براتون کالارو ارسال کنه
این سایت چون داره بصورت آنلاین یه کاری برای شما انجام می ده یک سایت پویا و یا داینامیک گفته می شه
اما صفحاتی مثل سایت یک خبرنامه که شما فقط اجازه خوندن خبرهای اون رو دارید و یا سایت یک کارخونه که فقط جنبه اطلاع رسانی داره و هیچ خدمات آنلاینی نمی دن صفحات استاتیک گفته می شن.
با سلام
بله دوستمون درست میگن
استاتیک یا ثابت ( سمت کاربر )
+ = یه سایت توپ (اما در بعضی از موارد ما تنها نیاز به صفحات استاتیک داریم)
داینامیک یا پویا (سمت سرور )
با سلام
بله دوستمون درست میگن
استاتیک یا ثابت ( سمت کاربر )
+ = یه سایت توپ (اما در بعضی از موارد ما تنها نیاز به صفحات استاتیک داریم)
داینامیک یا پویا (سمت سرور )
چرا الکی سخش می کنی
خوب شد من همه چیز یادم رفت
راستی این فروم p30world چی .. این پویاست یا داینامیکه (نگفتم همه چیز یادم رفت)
داینامیکه چون شما دارید یه بخشی بصورت آنلاین بهش اضافه می کنید
داینامیک = پویا = قابلیت آپدیت توسط یوز یا مدیر
استاتیک = ایستا = ثابت = همواره ثابت اسن و برای تغییر باید در کد html تغییر دهید .
در تمامی سایت های داینامیک از یک زبان تحت وب استفاده می شود که معمول ترینشان ASP.NET یا PHP هستند .
و نکته آخر اینکه در تمامی سیستم های مدیریت محتوا (CMS) ، چون قابلیت آپدیت شدن را توسط یوزر و یا مدیر دارند داینامیک هستند .
به عنوان مثال همین سایت از یک cms به نام vbulletin استفاده می کند که مسلما داینامیک هست و یا برخی سایت ها که محتویاتشان همراه ثابت است مثل رزومه یک شرکت ، استاتیک هستند .
اگر سوال دیگری بود بفرمایید .
موفق باشید .
بابا رو سفيدمونن كردي temper
بچه كوجايي
ميخوامت!!
naderi.ali
05-11-2010, 09:42
یک سوال ساده
آیا میشه در یک سایت هم از کدهای دینامیکی استفاده کرد و هم استاتیک . مثلا من دوست دارم یک فروشگاه آنلاین داشته باشم که طراحی کلی اون استاتیک یا همون ثابت باشه . وهم بخشهای از اون به کاربرها بدم . بچه ها اگه خوب دقت کنید همین p30world خودمون داره از این سیستم استفاده می کنه . بخش فروش و فرم با هم جدا هست . سوال اینجا هست که من دوست دارم توی یک صفحه از دو تا سیستم استفاده کنم .
نمیدونم تونستم منظورم برسونم یا نه . ممنون می شم کمکم کنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.