kapitan
07-08-2010, 03:38
من از برنامه Acronis Disk Director Suite برای پارتیشن بندی یک هارد یک ترابایتی وسترن دیجیتال که 400 گیگ فیلم روی آن بود
استفاده کردم سیستم وسط پارتیشن بندی هنگ کرد و من مجبور به ریستار شدم
حالایک مشکل اساسی پیدا کردم
دیگه وقتی درایو رو باز میکنم یه سری فولدر دیده میشه با علامتهای نامفهوم که داخلش هیچ چیز نیست
اما فولدر 400 گیگی دیده نمیشه اما حجمش در پروپرتیز هست. در ضمن هارد موقع انتفال 400 گیگ پارتیشن بندی نشده بود .
با بعضی از دوستان که صحبت میکردم میگفتند که fat هارد از بین رفته ( نمیدونم چقدر میتونه این عبارت صحیح باشه ) و نیاز به ریکاوری ندارم یا هد فایلهام از بین رفته یا ... اما به نتیجه درستی نرسیدم
عکسی از درایو هارد رو براتون میزارم همونطور که در گوشه عکس میبینید حجم و مقدار فایلها تعغیر نکرده اما درون هارد به این شکل دیده میشه
از دوستان میخوام که منو راهنمایی کنند . با تشکر .
لینک عکس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده کردم سیستم وسط پارتیشن بندی هنگ کرد و من مجبور به ریستار شدم
حالایک مشکل اساسی پیدا کردم
دیگه وقتی درایو رو باز میکنم یه سری فولدر دیده میشه با علامتهای نامفهوم که داخلش هیچ چیز نیست
اما فولدر 400 گیگی دیده نمیشه اما حجمش در پروپرتیز هست. در ضمن هارد موقع انتفال 400 گیگ پارتیشن بندی نشده بود .
با بعضی از دوستان که صحبت میکردم میگفتند که fat هارد از بین رفته ( نمیدونم چقدر میتونه این عبارت صحیح باشه ) و نیاز به ریکاوری ندارم یا هد فایلهام از بین رفته یا ... اما به نتیجه درستی نرسیدم
عکسی از درایو هارد رو براتون میزارم همونطور که در گوشه عکس میبینید حجم و مقدار فایلها تعغیر نکرده اما درون هارد به این شکل دیده میشه
از دوستان میخوام که منو راهنمایی کنند . با تشکر .
لینک عکس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید