ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فن سی پی یو و پاور با صدای کم

rahimism
06-08-2010, 23:52
سلام

لطف کنید یه فن کم صدا (از فن خودش کم صداتر یا بی صدا باشه) برای این سی پی یو معرفی کنید: Core 2 Quad Q6600 2.4
یه پاور کم صدا هم میخوام. الان گرین 430 وات دارم (فن بزرگ زیرش داره) ولی صداش زیاده (چند روزی صداش کم بود ولی دوباره زیاد شد!)

با تشکر

Ultra_Black
07-08-2010, 09:38
سلام
بودجتون؟
اورکلاک هم می کنید؟

vahidreza2007
18-08-2010, 23:33
سلام به همگی دیگه نخواستم یه تاپیک جدید بزنم و چون مشخصات یکی بود همین جا می پرسم .

منم یه کولر خوب و حرفه ای برای اورکلاک همین مدل پردازنده که دوستمون تو پست اول گفتند می خوام بخرم که نهایتا با 50 حالا 5 تومن بالا و پایین بشه مشکلی نیست . خریدش و کارایی خوب و فوق العاده در خنک کنندگی و کیفیت و عمر بالا و بی صدا بودن ( این برام خیلی مهم هستش ) و اور پذیری خوب بواسطه خرید اون و پیدا کردن راحت و در دسترس بودن برای خرید به من معرفی کنید .

مادربورد من هم abit - ip35- pro - xe هستش و سی پی یو هم که Core 2 Quad Q6600 2.4 هستش پس لطفا بهترین و درجه 1 ترین انتخابی که می تونم برا اساس اون معیار هایی که نوشتم داشته باشم رو بگید . ممنون . اها تا یاد م نرفته نصبش هم دنگ و فنگ زیاد نداشته باشه که فکر میکنم این مورد تو بین همشون یه جور باید باشه .

منتظر نظراتون هستم . لطفا عکس و قیمت بروزش رو هم لطف کنید . با تشکر از همه اساتید .

---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

اولترا بلک عزیز هم نظرشون رو بدن خوشحال میشم .

vahidreza2007
19-08-2010, 01:49
نظرتون در مورد این مدل چی هستش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمت بروزش چنده الان ؟

مدل بهتر از این هم تو اون رنج قیمت 50-55 هستش یا نه ؟ برای اور اون سی پی یو که بالا گفتم تا 3.2 میشه روش حساب کرد ؟

الان که با یه مدل کولر مستر توربینی بود اولا اومده بود تا 3.1 راحت اور شده ولی می خوام مدل جدیدی که می خرم تو حالت اور 3.2

دماش در حالت کارکرد 100 درصدی اصلا 1 درجه هم از نهایتا 50 درجه بالا نره و همیشه در همه حالت زیر 50 باقی بمونه .

Ultra_Black
19-08-2010, 08:07
نظرتون در مورد این مدل چی هستش :
خوبه

قیمت بروزش چنده الان ؟
حدود 38 تومن

مدل بهتر از این هم تو اون رنج قیمت 50-55 هستش یا نه ؟

Tower 120 Extreme پیدا کنید بهتره

؟ برای اور اون سی پی یو که بالا گفتم تا 3.2 میشه روش حساب کرد ؟
براحتی

الان که با یه مدل کولر مستر توربینی بود اولا اومده بود تا 3.1 راحت اور شده ولی می خوام مدل جدیدی که می خرم تو حالت اور 3.2

دماش در حالت کارکرد 100 درصدی اصلا 1 درجه هم از نهایتا 50 درجه بالا نره و همیشه در همه حالت زیر 50 باقی بمونه .
بستگی به خنک کنندگی کیستون هم داره
ولی Q6600 زیر 60 هم باشه مشکلی نداره

vahidreza2007
19-08-2010, 13:14
الترا جان خیلی ممنون . این خنک کننده Tower 120 Extreme تقریبا نایاب شده وبه سختی میشه پیداش کرد شما می دونید از کجا میشه گیرش اورد . اخه من شهرستان هستم و برای خریدش که بیام تهران حداقل بدونم از کجا میشه پیداش کرد عالی میشه .

از اینجا هم نشد با پیام خصوصی بگید ممنون .