ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يه سوال كه ممكنه سوال خيلي ها باشه!

rRNA
06-08-2010, 22:25
سلام..شهر بومي من شيراز هست
شهرستان هاي تحت پوشش پيام نور براي شهر شيراز (اين چيزي هست كه توي دفترچه انتخاب رشته نوشته شده) .. خرامه .. شيراز .. فيروزآباد .. كازرون .. ارسنجان .. بيضا .. زرقان .. سپيدان .. سروستان .. پاسارگاد .. فراشبند .. كوار .. مرودشت و نودان هست..:19:

آيا به جز اين شهرستانها كه خود دفترچه گفته مجاز به انتخاب رشته پيام نور هستيد ميتونم مثلا اصفهان × تهران
-- بندرعباس -- بوشهر \ كاشان و يا پيام نور شهرستانهاي ديگر استان فارس( مثلا جهرم يا فسا يا نورآباد ) رو انتخاب كنم؟؟؟؟؟ اگر جواب مثبت هست آيا پيام نور خوابگاه تامين ميكنه؟؟؟:40::40:

خواهش ميكنم جواب بديد
:11::11:
يه سوال ديگه !!:20:
دوست من رتبه زبانش 34000 شده و توي انتخاب رشته سنجش مترجمي پيام نور شيراز رو براي اون انتخاب كرده .. من رتبه زبانم 15000 شده آيا شانسي هست كه پيام نور شيراز و يا اطراف شيراز مترجمي قبول شم؟؟

لطفا اگر ميتونين كمك كنين!!
ممنون
:11::40:

doost4
07-08-2010, 14:24
نه نمیتونه ! ظرفیت پیام نور 70 درصد مال خود مرکز هست و 30 درصد نواحی تحت پوشش . مثلا اگه شیرازی 70 درصد از شیراز میگیره و 30 درصد از مرودشت و خرامه و اینا ... بنابراین کسی که شیراز هست نمیتونه بره اصفهان. اما امکان این که بره کازرون هست ولی خیلی کمه

MORINIO
07-08-2010, 14:33
یه سوال داشتم گفتم دیگه تاپیک جدید نزنم !

اگه کسی روزانه یه رشته قبول شه ولی بره دانشگاه آزاد و روزانه رو نره وضعیتش چجوری میشه ؟ محروم میشه ؟ اگه محروم میشه از چی محروم میشه ؟:31:

ممنون

AmiIin
07-08-2010, 14:37
از دو سال شرکت در کنکور سراسری محروم میشه ..... .

MORINIO
07-08-2010, 14:41

اونوقت همون دانشگاه آزادو میتونه بره دیگه ؟

realty
07-08-2010, 14:42
یه سوال داشتم گفتم دیگه تاپیک جدید نزنم !

اگه کسی روزانه یه رشته قبول شه ولی بره دانشگاه آزاد و روزانه رو نره وضعیتش چجوری میشه ؟ محروم میشه ؟ اگه محروم میشه از چی محروم میشه ؟:31:

ممنون
جالب بود! مهم اینه که یه رشته‌ی دانشگاه آزاد رفته که بیش‌تر "سرگرم"ش می‌کنه!

از دو سال شرکت در کنکور محروم نمی‌شه، فقط از شرکت در کنکور بعدی محروم می‌شه که با احتساب سالی که پشت کنکور دوم می‌مونه، دو سال اصطلاحاً "پشت کنکوری" می‌شه.

Rainy eye
07-08-2010, 14:43
اگه کسی روزانه یه رشته قبول شه ولی بره دانشگاه آزاد و روزانه رو نره وضعیتش چجوری میشه ؟ محروم میشه ؟

بله ... محروم میشه اگه روزانه قبول شه و نره...

اگه محروم میشه از چی محروم میشه ؟

از خوردن بستنی!!!!:27: خوب از حق شرکت تو کنکور دیگه...

آيا به جز اين شهرستانها كه خود دفترچه گفته مجاز به انتخاب رشته پيام نور هستيد ميتونم مثلا اصفهان × تهران
-- بندرعباس -- بوشهر \ كاشان و يا پيام نور شهرستانهاي ديگر استان فارس( مثلا جهرم يا فسا يا نورآباد ) رو انتخاب كنم؟؟؟؟؟ اگر جواب مثبت هست آيا پيام نور خوابگاه تامين ميكنه؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

هر شهری که بخوای میتونی بزنی...ولی اگه بومی باشه شانس قبولیت میره بالا
خوابگاهم تا جایی که میشه از دفترچه فهمید نداره!!یعنی سالای قبلم نداشته...بازم بستگی به دانشگاهش داره

realty
07-08-2010, 14:44
اونوقت همون دانشگاه آزادو میتونه بره دیگه ؟
دانشگاه آزاد از خداشه همه‌ی داوطلبا از رفتن به دانشگاه دولتی محروم بشن! :31:

Rainy eye
07-08-2010, 14:45
عجب ...تا میای جواب بدی شونصد نفر دیگه جواب دادن!!!!:27:

realty
07-08-2010, 14:47
هر شهری که بخوای میتونی بزنی...
نخیر هر شهری بخواد نمی‌تونه بره، فقط شهرهایی رو می‌تونه بره که سه سال آخر تحصیلش جزء مناطقی باشه که تحت پوشش اون مرکز یا واحد پیام نور هستن. لیست شهرهایی که هر مرکز یا واحد پیام نور پوشش می‌ده در صفحات آخر دفترچه شماره‌ی دو نوشته شده.
ضمناً دانشگاه پیام نور Open University است و 95 درصد درساش «خودخوان» هست. همچنین این دانشگاه رتبه‌ی زیر 15 در بین دانشگاه‌های ایران داره.

Rainy eye
07-08-2010, 14:49
نخیر هر شهری بخواد نمی‌تونه بره، فقط شهرهایی رو می‌تونه بره که سه سال آخر تحصیلش جزء مناطقی باشه که تحت پوشش اون مرکز یا واحد پیام نور هستن.

مطمئنی؟!!؟من میشناسم که اینجوری نبودن...یعنی شهری رو زدن که اصلاً مربوط به استان خودشون نبوده!!!!
واسه امساله یاسالای قبلم بوده!!؟

ضمناً دانشگاه پیام نور Open University است و 95 درصد درساش «خودخوان» هست. همچنین این دانشگاه رتبه‌ی زیر 15 در بین دانشگاه‌های ایران داره.

اینارو دیگه میدونم!!!!

MORINIO
07-08-2010, 14:52
جالب بود! مهم اینه که یه رشته‌ی دانشگاه آزاد رفته که بیش‌تر "سرگرم"ش می‌کنه!

خب آدم رشته درپیت روزانه قبول شه چه فایده ای داره ؟

از خوردن بستنی!!!!:27:خوب از حق شرکت تو کنکور دیگه...

منظورم این بود که یه وقت به کلی از تحصیل محروم نشه ! که خب خیالم راحت شد ...

این سوالم واسه خودم نمیخواستم یکی ازم پرسید گفتم ببینم چجوریاس وگرنه من که شبانه هم نمیارم :lol

rRNA
07-08-2010, 17:39
دوست من رتبه زبانش 34000 شده و توي انتخاب رشته سنجش مترجمي پيام نور شيراز رو براي اون انتخاب كرده .. من رتبه زبانم 15000 شده آيا شانسي هست كه پيام نور شيراز و يا اطراف شيراز مترجمي قبول شم؟؟

ممنون

ممنون ميشم اين رو هم جواب بديد:10::10::40::11:

AmiIin
07-08-2010, 21:14
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

dani1370
07-08-2010, 23:22
سلام..شهر بومي من شيراز هست
شهرستان هاي تحت پوشش پيام نور براي شهر شيراز (اين چيزي هست كه توي دفترچه انتخاب رشته نوشته شده) .. خرامه .. شيراز .. فيروزآباد .. كازرون .. ارسنجان .. بيضا .. زرقان .. سپيدان .. سروستان .. پاسارگاد .. فراشبند .. كوار .. مرودشت و نودان هست..:19:

-- بندرعباس -- بوشهر \ كاشان و يا پيام نور شهرستانهاي ديگر استان فارس( مثلا جهرم يا فسا يا نورآباد ) رو انتخاب كنم؟؟؟؟؟ اگر جواب مثبت هست آيا پيام نور خوابگاه تامين ميكنه؟؟؟:40::40:

خواهش ميكنم جواب بديد
:11::11:
يه سوال ديگه !!:20:

ممنون

بستكي داره اون رشته نحوه بذيرس جكونه هست؛
ناحيه اي,قطبي يا كشوري.