ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال راجب کارت گرافیک و گرافیک انبرد

mpeg
06-08-2010, 21:31
ُلام دوستان ببیخشید اگه عنوان اشتباه انتخاب کردم و یا سوال تکراری بود چون این سوال رو تو تاپیکا پیدا نکردم
میخواستم سیستم جمع کنم بیشتر Amd
به کارت گرافیکایی که به مادربوردهای دارای گرافیک انبرد داره چی میگن یا چه نوعی میگن همین طور کارت به گرافیک مادر بودر فاقد گرافیک آنبرد چون دو مدل مادر بوردها رو دیدم که با هم محل اضافه کردن کارت گرافیکشون یا اسلات فرق داره
اصلا من میخوام فرق کلی دو نوع کارت گرافیک و اشمشون بدونم و فرق اسلاتشون
و تفاوت قیمت دو نوع کارت گرافیک
من خودم نفهمیدم چی گفتم ببیخشید اگه سوالم رو بد مترح کردم

amd>intel
06-08-2010, 22:50
گرافيك هاي توكار amd قدرت خوبي داره مخصوصا اگر sideport داشته باشه . گرافيكهاي غير //////////////انبرد جديد روي اسلات pcie نصب ميشه

mpeg
06-08-2010, 22:53
یکم کامل تر توضیح بدین در مورد گرافیکها به amd و اینتل مادربورد کار ندارم

salarhiv
08-08-2010, 13:56
عزیز گرافیک های انبرد امروزه قدرتمند تر شدن و میشه برای خیلی از کارها حتی انجام بازی های نچندان پیچیده روشون حساب باز کرد.
محل قرار گیری این گرافیکها درون چیپ ست پل شمالی مادر برد هست و تفاوت اصلیشون با گرافیک های مجزا که بر روی اسلات های PCI Express نصب میشن اینه که خودشون حافظه ی مجزا ندارن و از حافظه ی اصلی سیستم استفاده می کنن و وابستگی زیادی به پردازنده ی مرکزی دارن.
البته امروزه بعضی از شرکت ها بر روی مادربرد هاشون از یک چیپ حافظه برای گرافیک انبرد استفاده میکنن که مشکل ram حل شه که به اونا Side Port میگن.
همچنین فناوری های دگه ای مثل Hybrid crossfire در ATI و Hybrid SLI در انویدیا به کمک اونا اومده و شما میتونی با نصب یک کارت مجزا روی PCI از قدرت پردازشی هردو به صورت اشتراکی استفاده کنه که در کارتهای مجرای ضعیف خیلی به کمک سیستم میاد اما در کارتهای قوی ,گرافیک انبرد محو میشه!!