ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صنایع یا it?

timsar jackson
06-08-2010, 20:28
سلام

از بین این 2 رشته کدوم از نظر بازار کار بهتره؟ کدوم قبول شدن ارشدش راحت تره؟ کلا به نظرتون کدوم بهتره؟

علاقه رو فاکتور بگیرین

dracula_killer
06-08-2010, 20:35
خب برادر IT سخت تر و البته بازار کار بهتری داره
صنایع ساده تره
البته سختی و آسونی درباره ی درساشو دارم می گم
IT دنیایی برای خودش داره و می تونی یه تیکه از آی تی رو بگیری و بری یه دنیایی برای خودت!

mr7
06-08-2010, 20:36
خب برادر IT سخت تر و البته بازار کار بهتری داره
صنایع ساده تره
البته سختی و آسونی درباره ی درساشو دارم می گم
IT دنیایی برای خودش داره و می تونی یه تیکه از آی تی رو بگیری و بری یه دنیایی برای خودت!
تایید میشه!

ali...
06-08-2010, 20:58
در مورد درسا آی تی سخت تره
در مورد بازار کار هر دو زمینه کار خوبی دارن
اگه به آی تی علاقه نداری صنایع خوبه...آی تی بدون علاقه بدرد نمیخوره

timsar jackson
06-08-2010, 20:59
آی تی بیشتر درساش تو چه مایه هاییه؟

توی ارشد چه گرایشایی داره؟

.:2M:.
06-08-2010, 21:07
من خودم آی تی میخونم . درساش تو ایران 70% همون مهندسی نرم افزار هستش !! بعد برق میتونم بگم آی تی سخترینه اما وقتی صحبت علاقه میشه شیرین میشه ! درساش 2-3 ترم اول بیشتر ریاضی فیزیک و برنامه نویسی هستش ! چند واحدی هم مربوط به برق میشه ! درسهای مدیریتی هم زیاد داره + مهندسی نرم افزارها ، هوش مصنوعی و ...! :دی

bida
06-08-2010, 21:12
هر رشته ای سختی های خودشو داره. مثلا درس افتاتیک (استاتیک) برایه مکانیکا و عمرانیا بسیار خاطره برانگیزه.:31:

نظر منو می خواین تو جفتشون بازار اشباعه ( فارغ التحصیل هم که الی ماشائ لله) پیام نور داره حال میده.

.:2M:.
06-08-2010, 21:18
نظر منو می خواین تو جفتشون بازار اشباعه ( فارغ التحصیل هم که الی ماشائ لله) پیام نور داره حال میده. از دید شما بفرما که تو چی اشباع نیست اونوقت ؟!
آی تی سره جمع 6 سال نمیشه اومده ! تعداد فارغ التحصیلهاش کمه . مثلا خود ورودی ما جز اولین فارغ التحصیلهای دانشگاهمون خواهمون خواهیم بود !

bida
06-08-2010, 21:33
بعد میشه بفرمایید که شما قراره چی کار کنید که بچه های کامپیوتر نمی تونن انجام بدن. جدی فکر کردین که چون چند واحد مدیریت پاس کردین ، مدیریت پروژه های نرم افزاری یا مدیریت بخش فناوری اطلاعات سازمانها رو به همین راحتی به شما میدن.؟

یا چون مثلا شبکه های کامپیوتری تو ارشد It هست پس از حالا دیگه مدیریت شبکه همه اداره ها و سازمانها رزرو شده برایه بچه های It. یا مثلا بچه های سخت افزار و نرم افزار یا حتی الکترونیک که MSCE یا MCITP یا بالاتر از اون CCNA و ... دارن همه رو می ذارن کنار و فقط بچه های IT رو می گیرن.

خدارو شکر اکثریت هم که از برنامه نویسی فراری هستید و اونو در شان خودتون نمی دونید و کار بچه های نرم افزار می دونید.
پس میشه بگید تو این بازار نه چندان پر تقاضایه ایران شما چی کار می خواید بکنید. این جدید بودن رشته شما چی هست.؟ خواهشا

بر اساس چیزهایی که وزارت علوم تو معرفی این رشته نوشته ، برام سخنرانی نکنید که خودشونم نمیدونن چیکار میکنن.

از این تغییر اسم ها تو ایران زیاده. شما بمن بگید تو کدوم کشور صاحب فناوری برایه کسایی که کامپیوتر می خونن سه تا رشته که همپوشانی داره ، موجود هست بعد بیشتر با هم بحث می کنیم. لطفا استرالیا رو هم مثال نزنید . من منظورم دقیقا آمریکاست.

timsar jackson
06-08-2010, 21:47
بی خیال حالا سر رشته ها دعوا نکنین!

حالا سختیش مهم نیس چون هیچ رشته ای آسون نیس بالاخره اگه بخوای نخونی فرقی نداره...

BossX
06-08-2010, 22:20
سلام
جفتش ، IT با صنایع عالیه
حرف من نیست حرف معلممونه ، خودش 8 سال رئیس یه سروری بود
بهش کفتم میخوام برم تو کار کامپیوتر گفت الان دیگه کامپیوتر تنها فایده نداره باید یه چیزی رو باهاش ترکیب کنی خودش رو صنایع خیلی تاکید میکرد
می تونی یکی از این دوتا رو بری ، تو داشنگاه ممتاز بشی اون یکی هم بخونی

monaa
06-08-2010, 22:24
It یه دنیاست ، پشیمون نمیشی:20:

dracula_killer
07-08-2010, 10:25
بعد میشه بفرمایید که شما قراره چی کار کنید که بچه های کامپیوتر نمی تونن انجام بدن. جدی فکر کردین که چون چند واحد مدیریت پاس کردین ، مدیریت پروژه های نرم افزاری یا مدیریت بخش فناوری اطلاعات سازمانها رو به همین راحتی به شما میدن.؟

یا چون مثلا شبکه های کامپیوتری تو ارشد It هست پس از حالا دیگه مدیریت شبکه همه اداره ها و سازمانها رزرو شده برایه بچه های It. یا مثلا بچه های سخت افزار و نرم افزار یا حتی الکترونیک که MSCE یا MCITP یا بالاتر از اون CCNA و ... دارن همه رو می ذارن کنار و فقط بچه های IT رو می گیرن.

خدارو شکر اکثریت هم که از برنامه نویسی فراری هستید و اونو در شان خودتون نمی دونید و کار بچه های نرم افزار می دونید.
پس میشه بگید تو این بازار نه چندان پر تقاضایه ایران شما چی کار می خواید بکنید. این جدید بودن رشته شما چی هست.؟ خواهشا

بر اساس چیزهایی که وزارت علوم تو معرفی این رشته نوشته ، برام سخنرانی نکنید که خودشونم نمیدونن چیکار میکنن.

از این تغییر اسم ها تو ایران زیاده. شما بمن بگید تو کدوم کشور صاحب فناوری برایه کسایی که کامپیوتر می خونن سه تا رشته که همپوشانی داره ، موجود هست بعد بیشتر با هم بحث می کنیم. لطفا استرالیا رو هم مثال نزنید . من منظورم دقیقا آمریکاست.
ببین برادر یا خواهر
برای اینکه نشون بدم آمریکا هم فناوری اطلاعات داره و جوابتون رو بدم ارجاعتون می دم به موسسه ی ITAA در آمریکا!یه سرچ درمورده ویکی پدیا روشنتون می کنه
دوم باید بگم درسته که در مقطع لیسانس با کامپیوتر 20 واحد فرق داره
اما اینو بدون که تمام خود پردازایی که میبینی+همین انتخاب رشته ایی که داری از طریق اینترنت می کنی و....
همه ماله IT هست
درباره ی اینکه می گی اشباع شده که حرف بسیار عجیبه!!!باید بگم که برادر من که استاد دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعی هست یه همکاری داشت که فوق لیسانس IT داشت،ایشون گفتن که در حال حاضر کسایی که فوق لیسانس IT دارن به تعداد انگشت های دست هستن!(البته یه سال پیش)
حالا نمی دونم شاید شما فکر می کنی یه مملکت ماکزیمم 10 تا مهندس IT نیاز داره!!
تورو خدا قبل از اینکه بیاین و تو ذوغ ما بزنین کمی در مورده رشته تحقیق کنین!!!

bida
07-08-2010, 17:35
به
اما اینو بدون که تمام خود پردازایی که میبینی+همین انتخاب رشته ایی که داری از طریق اینترنت می کنی و....
همه ماله IT هست
درباره ی اینکه می گی اشباع شده که حرف بسیار عجیبه!!!باید بگم که برادر من که استاد دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعی هست یه همکاری داشت که فوق لیسانس IT داشت،ایشون گفتن که در حال حاضر کسایی که فوق لیسانس IT دارن به تعداد انگشت های دست هستن!(البته یه سال پیش)
!!!

دوست عزیز من چرا بخوام تو ذوق کسی بزنم. من فقط می خوام اگه کسی می خواد انتخاب رشته بکنه و اینجا رو می خونه با خوندن این نظرات بعضا نادرست ، گمراه نشه و فکر کنه که با خوندن این رشته دنیا و آخرتش تامینه.

همین جمله شما نشون میده که چقدر اطلاعاتتون کمه . من نمیدونم تو این مثالی که شما زدید نقش اون مهندس برق و سخت افزاری که زیر ساخت فیزیکی شبکه اینترنت و اصول تراکنش خود پرداز ها رو درست کرده کجاست؟

نقش اون متخصص علوم کامپیوتر که برنامه های نرم افزاری لازم رو فراهم کرده کجاست. همین برنامه انجمن P30World رو کی و کجا و توسط چه اشخاصی نوشته شده. اینترنت و گوگل مال چه سالی هست. PHP و ASPکلاسیک و JSP و ASP.NET که تو برنامه نویسی وب و اینترنت بکار می رن مال چه سالی هستن.؟

به قول دوستان که IT رشته جدید التاسیسی هست که تازه 6-7 ساله که تاسیس شده و هنوز بازارش بکره. پس این همه توسعه کامپیوتر و ارتباطات را تا قبل از این زمان کی انجام می داد؟

در مورد ارشد هم بله ، کلا چون استاد تو زمینه کامپیوتر تو ایران کمه ، ارشد هم کم داریم و ارشد های توپ فناوری اطلاعات یکی شبکه هست که حدود 60 نفر در سال می گیره و دیگری امنیت اطلاعات هست که حدود 10 تا می گیره.

ولی تعداد شرکت کننده ها چند تا است 12000 تا :31:

که تا چهار سال دیگه که شما نوبتتون میشه ،، ......

پس اگه یکی از عوامل علافه شما به این رشته اینه که فوق بگیرید باید بگم که این حالت نسیه داره.

DrXoX
07-08-2010, 18:13
ویرایش شد......

dracula_killer
07-08-2010, 21:24
دوست عزیز من چرا بخوام تو ذوق کسی بزنم. من فقط می خوام اگه کسی می خواد انتخاب رشته بکنه و اینجا رو می خونه با خوندن این نظرات بعضا نادرست ، گمراه نشه و فکر کنه که با خوندن این رشته دنیا و آخرتش تامینه.

همین جمله شما نشون میده که چقدر اطلاعاتتون کمه . من نمیدونم تو این مثالی که شما زدید نقش اون مهندس برق و سخت افزاری که زیر ساخت فیزیکی شبکه اینترنت و اصول تراکنش خود پرداز ها رو درست کرده کجاست؟

نقش اون متخصص علوم کامپیوتر که برنامه های نرم افزاری لازم رو فراهم کرده کجاست. همین برنامه انجمن P30World رو کی و کجا و توسط چه اشخاصی نوشته شده. اینترنت و گوگل مال چه سالی هست. PHP و ASPکلاسیک و JSP و ASP.NET که تو برنامه نویسی وب و اینترنت بکار می رن مال چه سالی هستن.؟

به قول دوستان که IT رشته جدید التاسیسی هست که تازه 6-7 ساله که تاسیس شده و هنوز بازارش بکره. پس این همه توسعه کامپیوتر و ارتباطات را تا قبل از این زمان کی انجام می داد؟

در مورد ارشد هم بله ، کلا چون استاد تو زمینه کامپیوتر تو ایران کمه ، ارشد هم کم داریم و ارشد های توپ فناوری اطلاعات یکی شبکه هست که حدود 60 نفر در سال می گیره و دیگری امنیت اطلاعات هست که حدود 10 تا می گیره.

ولی تعداد شرکت کننده ها چند تا است 12000 تا :31:

که تا چهار سال دیگه که شما نوبتتون میشه ،، ......

پس اگه یکی از عوامل علافه شما به این رشته اینه که فوق بگیرید باید بگم که این حالت نسیه داره.

php و asp و هزاران زبان برنامه نویسیه دیگه که شما می فرمایین رو مهندسان کامپیوتر و نرم افزار ایرانی نساختن
همین پی سی ورلدی که شما میگین داره از یه سیستم مدیریت محتوای پولی که خودتون می دونین استفاده می کنه
شما متوجه منظورم نشدین،من نگفتم که تمام دنیای کامپیوتر و اینترنت رو مهندسان IT انجام دادن،100% که مهندسان کامپیوتری بودن بعد IT اومد اما برای بخش های بزرگ هست،مهندس IT وظیفش اینه که تکنولوژی در خدمت انسان ها به هرشکلی قرار بده
به من بگین اگه الان شما بانک دار بودین و می خواستین یه شبکه ی درون سازمانی برای بانک تأسیس کنین از یه مهندس IT که در دانشگاه دولتی درس خونده استفاده می کنین یا یه بچه پولداری که یه میلیون پول داده و رفته یه مدرک MSCE گرفته؟
برای امنیتش چطور؟
بنده در مورده این رشته تحقیق کردم و اگر هم اطلاعاتم کم باشه حداقل در این حد می دونم که از صنایع خیلی وضیعت بهتری داره

bida
07-08-2010, 21:42
php
به من بگین اگه الان شما بانک دار بودین و می خواستین یه شبکه ی درون سازمانی برای بانک تأسیس کنین از یه مهندس IT که در دانشگاه دولتی درس خونده استفاده می کنین یا یه بچه پولداری که یه میلیون پول داده و رفته یه مدرک MSCE گرفته؟
برای امنیتش چطور؟

من اگه بودم اول به رزومه و تجربه کاری اون شخص در این زمینه نگاه می کردم. اینکه قبلا همچین کاری رو انجام داده ، کجا و آیا توصیه نامه هایی از اون شرکت های قبلی داره یا نه؟

راستش به صرف اینکه شما فارغ التحصیل IT هستید به معنی اون نیست که قادر به انجام پروژه های سازمان مقیاس در زمینه شبکه هستید. همینطور در زمینه امنیت. اینم یه اشتباه دیگه است. کلا دانشگاه تو این زمینه ها چیز زیادی نداره به شما یاد بده. این مختص IT و کامپیوتر نیست . مشکل همه رشته ها است.

راستش یکی از بهترین متخصص های شبکه ای که من دیدم فارغ التحصیل الکترونیک بود. ارتباط کلیه شعب بانک ملت رو با مرکز استان و تهران ، طراحی Backbone و مسیر یابی رو برایه یه استان اون انجام داد. الان هم رفته آمریکا ( پارسال رفت) و الان دارا برایه خود سیسکو کار می کنه.

از حالا این حرف منو به عنوان یه توصیه قبول کنید:

صرف مدرک تحصیلی شما برایه کسانی که می خوان شما رو در آینده استخدام کنن ، کافی نیست و در واقع بگم اهمیتی هم نداره.

dracula_killer
07-08-2010, 22:23
از سخنانتون ممنونم
اگر چه باز هم اختلاف نظر دارم با هاتون اما ترجیح می دم کشش ندم و این بحث رو واگذار کنم به علاقه ی شخصی کاربر مطرح کنندش

monaa
07-08-2010, 22:28
php و asp و هزاران زبان برنامه نویسیه دیگه که شما می فرمایین رو مهندسان کامپیوتر و نرم افزار ایرانی نساختن
همین پی سی ورلدی که شما میگین داره از یه سیستم مدیریت محتوای پولی که خودتون می دونین استفاده می کنه
شما متوجه منظورم نشدین،من نگفتم که تمام دنیای کامپیوتر و اینترنت رو مهندسان IT انجام دادن،100% که مهندسان کامپیوتری بودن بعد IT اومد اما برای بخش های بزرگ هست،مهندس IT وظیفش اینه که تکنولوژی در خدمت انسان ها به هرشکلی قرار بده
برای امنیتش چطور؟
بنده در مورده این رشته تحقیق کردم و اگر هم اطلاعاتم کم باشه حداقل در این حد می دونم که از صنایع خیلی وضیعت بهتری داره

تایید می شود :20::20::41::20:

ali_saeedi
08-08-2010, 14:56
آقایون و خانم ها خیلی ممنونم دقیقا و دقیقا من هم بین این 2 رشته مونده بودم البته از اواسط سال فقط it تو ذهنم بود و به نظرم متناسب ترین رشته برای من بود ولی الان که موقع انتخاب رشته اس کمی دیگه تحقیقات کردم و تو ذهنم صنایع هم اومد و دیدم که تو ارشد 1 دانشجوی صنایع خیلی انتخاب وسیع تر و باز تری داره و تا حدودی 2 دل شدم بازم از شما دوستان خواهش میکنم این بحثو سریع ادامه بدین چون 1 روز به اتمام انتخاب رشته مونده و خواهشمندم افرادی که خودشون یکی از این 2 رشته رو دارن تعصبی نگن مال من بهتره و همچنین بنده اهل مشهدم و با توجه به این که فردوسی it نداره مجبورم غیر انتفائی سجاد مشهد رو بزنم میخواستم بدونم در این غیر انتفائی صنایع بهتره یا it ؟ در ضمن صنایع فردوسی هم قبول نمیشم! ممنون میشم منو خوب و سریع راهنمایی کنید

pedramch
08-08-2010, 20:23
خیلی تشکر میکنم از سخنان ارزشمند جناب آقای draculla_killer دوست عزیزم!
اما دوست عزیز ، کاربر محترم BIDA

این حرفت خیلی بهم فشار اورد...
اگه دوست داری راجع به آی تی بیشتر بدونی میتونی باهام تماس بگیری تا کاملا برات توضیح بدم...
و خواهشی که ازتون دارم اینه که بدون داشتن اطلاعات کافی اقدام به مشاوره برای داوطلبان بدبخت(!) نفمایید!
از سخنانتون کاملا مشخصه که کوچکترین اطلاعی درباره آی تی ندارید:دی
اما اجازه بدید دو نکته رو خدمتتون عرض کنم:
1-سخنی که گفتیید هضمش خیلی سخته!
چون شما علاوه بر عدم داشتن دانش کافی در زمینه آی تی ، د زمینه برنامه نویسی و اصول آن هم اطلاعی ندارید!
همیشه 70% هزینه کل پروژه مربوط به طراحی تئوری میشه که شامل الگوریتم و .... است.
این بخش دقیقا مربوط به مهندسان آی تی میشه و هیچ کسی نمیتونه توی اون دخالت کنه...
30% باقی مانده مربوط میشه به عملیات اجرایی از قبیل برنامه نویسی که مهندسین نرم افزار یا پای تی و یا حتی افرادی که تحصیلات غیر آکادمیک دارن هم میتونن اونو انجام بدن...
اطلاعات بیشتر در :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2-آی تی اولین علم جهان بشری بوده و به هیچ وجه رشته ی جدیدی نیست!
اگر توی این موضوع شک داشتید بفرمایید تا براتون بیشتر توضیح بدم:دی

ممنون/:5:

---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

خیلی تشکر میکنم از سخنان ارزشمند جناب آقای draculla_killer دوست عزیزم!
اما دوست عزیز ، کاربر محترم BIDA

این حرفت خیلی بهم فشار اورد...
اگه دوست داری راجع به آی تی بیشتر بدونی میتونی باهام تماس بگیری تا کاملا برات توضیح بدم...
و خواهشی که ازتون دارم اینه که بدون داشتن اطلاعات کافی اقدام به مشاوره برای داوطلبان بدبخت(!) نفمایید!
از سخنانتون کاملا مشخصه که کوچکترین اطلاعی درباره آی تی ندارید:دی
اما اجازه بدید دو نکته رو خدمتتون عرض کنم:
1-سخنی که گفتیید هضمش خیلی سخته!
چون شما علاوه بر عدم داشتن دانش کافی در زمینه آی تی ، د زمینه برنامه نویسی و اصول آن هم اطلاعی ندارید!
این بخش دقیقا مربوط به مهندسان آی تی میشه و هیچ کسی نمیتونه توی اون دخالت کنه...
30% باقی مانده مربوط میشه به عملیات اجرایی از قبیل برنامه نویسی که مهندسین نرم افزار یا پای تی و یا حتی افرادی که تحصیلات غیر آکادمیک دارن هم میتونن اونو انجام بدن...
اطلاعات بیشتر در :

ali_saeedi
08-08-2010, 21:21
آقا از نحوه صحبتتون احساس میکنم کمی جبهه گرفتید و تعصبی جواب میدید من اطلاعات زیادی ندارم ولی مطمئنم که it از هر جهتی بهتر از صنایع نیست مثلا تو ارشد بچه های صنایع میتونن بیان it ولی it ها نمیتونن بیان صنایع!
لطف کنید این 2 رشته رو قیاس کنید خیلی ممنون

pedramch
08-08-2010, 21:27
دوست عزیز فکر کنم خودتون جواب خودتونو دادید:دی

بچه های صنایع میتونن بیان it ولی it ها نمیتونن بیان صنایع!
IT تنها رشته ای است که با همه ی رشته ها در ارتباطه...
با توجه به حرف خودتون IT میتونه صنایع رو تکمیل کنه ولی صنایع نمیتونه مکمل IT بشه

bida
08-08-2010, 21:39

ممنون/:5:[COLOR="Silver"]
:

شما از کجا می دونید که من دانش کافی در زمینه حرفایی که می زنم ندارم.:5:

خوب خیلی ساده ، لطف کنید به من یاد بدید که چرا مثلا طراحی و تحلیل پروژه رو کار تخصصی بچه های IT می دونید.
یا چرا بچه های نرم افزار قادر به تحلیل پروژه نیستن و فقط کدنویسی ( که شما اونو اینجا در حد عملگی ) پایین آوردین کار اوناست.

مثلا اونا متدولوژی های طراحی شی گرا حالیشون نیست یا بلد نیستن Use Case بکشن و با UML مدلسازی کنند. یا با شیوه های XP و Agile آشنا نیستن و یا نمی دونن که DEsign Pattern ها چی هستن. یا ....

ولش کن ، اصلا هر چی عشقتونه ، .......

فکر کنم دیگه من حرفامو زدم ، اصلا دیگه حسش نیست کشش بدم ، ....

شب همه خوش ....

pedramch
08-08-2010, 21:46
مثل اینکه شما نمیخواید بحث رو ادامه بدید...منم اصراری ندارم...
خیلی هم عصبی به نظر میرسید...ما برای دعوا اینجا نیومدیم!
هدف کمک به داوطلبان برای انتخاب رشته صحیحه...
به هر حال...
دوستان عزیز با توجه به حرفایی که گفته شد و منابع دیگر و دانشجویان و اساتید گرامی میتونید رشته دلخواهتون رو انتخاب کنید...
فقط فراموش نکنید اولین معیار انتخاب رشته علاقه است!
دوستانی هم که میخوان بیشتر راجع به IT بدونن میتونن پ.خ کنن تا براشون بیشتر توضیح بدم:دی
خوندن این مطالب هم خالی از لطف نیست:

ali_saeedi
08-08-2010, 23:04
دوست عزیز فکر کنم خودتون جواب خودتونو دادید:دی

IT تنها رشته ای است که با همه ی رشته ها در ارتباطه...
با توجه به حرف خودتون IT میتونه صنایع رو تکمیل کنه ولی صنایع نمیتونه مکمل IT بشه

دوست عزیز ظاهرا متوجه نشدید منظورم این بود که اگه من رفتم تو صنایع و پشیمون شدم برا ارشد میتونم بیام it ولی تو it اگه پشیمون شدم برا ارشد نمیتونم بیام صنایع !!!!

ehsaaaan
09-08-2010, 09:30
دوست عزیز ظاهرا متوجه نشدید منظورم این بود که اگه من رفتم تو صنایع و پشیمون شدم برا ارشد میتونم بیام it ولی تو it اگه پشیمون شدم برا ارشد نمیتونم بیام صنایع !!!!

شما هنوز وارد دانشگاه نشده و معلوم نیست چی قبول میشی حرف از ارشد می زنی!!!غوره نشده میخوای مویز بشی!!:31:

کی گفته کسی که رشته اش مهندسی IT باشه نمی تونه ارشد صنایع بره!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟:18:

شما هر رشته ای رو دلت بخواد می تونی برای ارشد انتخاب کنی(البته چند تا استثنا داره)

اگر شما رشته ی کارشناسیت مهندسی آی تی باشه و ارشد رو صنایع قبول بشی مجبوری تعداد بیشتری واحد جبرانی بگذرونی .همین!!حداکثر تعداد واحد های جبرانی در کارشناسی ارشد هم 24 واحد هستش.

seyyedi
09-08-2010, 09:58
دوستان سلام

اگر شما رشته ی کارشناسیت مهندسی آی تی باشه و ارشد رو صنایع قبول بشی مجبوری تعداد بیشتری واحد جبرانی بگذرونی .همین!!حداکثر تعداد واحد های جبرانی در کارشناسی ارشد هم 24 واحد هستش.
خود ارشد30-40 واحد بیشتر نیس که دو سال طولش میدن
حالا 24 تا هم بنداز روش
دو سالت میشه 3 سال
اگه خوشبین باشیم و کارشناسی رو تی 4 سال تموم کنه با 3 سال ارشد کلا میشه 7 سال
اگه خوشبین هم نباشیم و با 5 سال تموم کردن موندن پشت کنکور ارشد ممکنه کلا 8-9 سال طول بکشه
می بینی دوره 9-10 ساله که با خوب خوندن که میشه دکترا گرفت تازه میرسه به ارشد
علی علی

robert
09-08-2010, 10:09
شما هنوز وارد دانشگاه نشده و معلوم نیست چی قبول میشی حرف از ارشد می زنی!!!غوره نشده میخوای مویز بشی!!:31:

کی گفته کسی که رشته اش مهندسی IT باشه نمی تونه ارشد صنایع بره!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟:18:

شما هر رشته ای رو دلت بخواد می تونی برای ارشد انتخاب کنی(البته چند تا استثنا داره)

درسته... تو ارشد از خیلی از رشته ها میشه رفت رشته ای دیگر...

یکی از آشناها از لیسانس الکترونیک رفت فوق لیسانس نقاشی...!!!:11:

دوستان دقت کنند... مهندسی IT بیشتر به جنبه های کاربردی و کلان علم کامپیوتر کار داره... مثل تجارت الکترونیک یا تبدیل سیستم های دستی به الکترونیکی و رایانه ای و در این موضوع هم اکثرا راهکار ها و نقشه پروژه رو پیاده طراحی میکنند...

پیاده سازی چنین مباحثی معمولا تو حیطه IT نیست و تخصص های دیگری مثل برنامه نویسی یا هوش مصنوعی یا حتی معماری کامپیوتر رو طلب میکنه که ابدا جزو برنامه IT نیست....

در کل دید IT به علم کامپیوتر یک دید کلی و کلان هست و اساسا هم برای مدیریت و تجزیه و تحلیل و طراحی راهکار های صحیح برای اجرای یک پروژه کامپیوتری هست... به بیان دیگه میانگین رشته های مهندسی صنایع و مهندسی نرم افزار میشه مهندسی IT و برای همین هم بیشتر بچه های صنایع به IT علاقه مندند...

رشته اش هم گزیده ای از صنایع و نرم افزار با هم هست... در کل رشته ای بدرد بخور و با کلاس و نسبتا هم دشوار هست ...امیدواروم برای انتخاب رشته گول اسم دهن پر کن IT رو نخورید و با روشنی و بینش انتخاب کنید....

bida
09-08-2010, 10:56
راستی، یه مطلبی رو الان فهمیدم بد نیست بقیه هم بدونن.

تو دانشکده تربیت مدرس و خواجه نصیرو علم و صنعت تو مقطع ارشد ، گرایشهای تجارت الکترونیک و فناوری اطلاعات مربوط به IT زیر مجموعه دانشکده صنایع هست. و اساتیدشم تخصص اصلیشون صنایع هست.

Gita
09-08-2010, 12:11
سلام

از بین این 2 رشته کدوم از نظر بازار کار بهتره؟ کدوم قبول شدن ارشدش راحت تره؟ کلا به نظرتون کدوم بهتره؟

علاقه رو فاکتور بگیرین

خب من نمیخوام در مورد خوبی و بدی رشته ها بحث کنم و بازار کارش. (خودم فارغ التحصیل IT هستم)
شما تجربه کاری داشته باشی و یک رزومه نسبتا قوی هر رشته ای باشی بازار کار هست.
اما بدست آوردن این تجربه و رزومه هست که زحمت زیادی میبره و شما باید در دوران دانشجویی اون رو بسازید و بعد فارغ التحصیلی هم تقویتش کنید.

اما در مورد قبول شدن ارشد:

قبولی در ارشد IT یکی از سخت ترین هاست.
تعداد شرکت کننده ها حدود 11 یا 12 هزار نفر هست و مجموع قبولی همه گرایش ها روزانه و شبانه با هم 160 نفر
علت اینکه تعداد شرکت کننده ارشد با وجود جدید بودن رشته زیاده هم این هست که علاوه بر فارغ التحصیلان آی تی، کامپیوتری ها و یه سری رشته های دیگه هم شرکت میکنند.

خودم رو نمیگم(چون آدم خوشحالی هستم و برای کنکور هم نخونده سر جلسه رفتم چه برسه ارشد : دی)
اما خیلیا رو میشناسم که دو ساله به شدت درس میخونند و نتونستن ارشد رو قبول بشن.
یکی از همدوره ای های من که بی استعداد هم نبود. امسال از اول مهر از 8 صبح تا 8 شب کتابخونه برای درس خوندن میرفت. نهایتا رتبه اش شد 300.
رتبه خوبیه ولی متاسفانه شبانه هم قبول نمیشه.

آی تی بیشتر درساش تو چه مایه هاییه؟

توی ارشد چه گرایشایی داره؟

گرایش های
تجارت الکترونیک 43
مهندسی فناوری اطلاعات 63
مدیریت سیستم های اطلاعاتی 12
شبکه های کامپیوتری 24
امنیت اطلاعات 20
جلوی هرکدوم هم مجموع قبولی های روزانه و شبانه با هم رو نوشتم. مجموعا 161 نفر برای ارشد امسال که نتایج نهاییش به زودی میاد.

خب مسلما به یک فارغ التحصیل تازه کار مدیریت رو نمیدن
اما در دوران دانشگاه زمینه و راهنمایی رو براش فراهم کردن که اگر تمایل داشت بحث مدیریت پروژه رو دنبال کنه به جای مسائل پیاده سازی نهایی.
فرد هم با تمرین و مطالعه کتاب ها و طی دوره ها و کسب تجربه بعد از چندسال میتونه به اونجا برسه که مدیریت پروژه برعهده بگیره.
ولی درست میگید یک مهندس کامپیوتر هم اگر خودش مطالعه داشته باشه میتونه به اونجا برسه.
کمااینکه تابحال که فارغ التحصیل آی تی نبوده اگر هم مدیریتی میشده بر عهده همون مهندسین کامپیوتر بوده.

البته بماند که مدیریت پروژه چندان در ایران جا نیفتاده و چندان موقعیت کاری براش فراهم نیست و پروژه های ملی هم که وارد شدن بهش کار هر کسی نیست و صرف تخصص کفایت نمیکنه چیزای دیگه ای هم لازمه!
و تابحال هم بسیاری پروژه های کامپیوتری ملی به دلیل عدم مدیریت مناسب شکست خوردن.

php

اتفاقا اون فردی که مدرک MSCE یا CCNA داره رو ترجیح میدن. شما یه مقدار آگهی های استخدامی رو بررسی کنید متوجه میشید.
صرف داشتن مدرک مهندسی بهشون ثابت نمیکنه شما کار عملی بلدید. چون در دانشگاه هم واقعا چیزی یاد نمیدن به عنوان مثال در مورد شبکه. خودتون یکی دو ماه دیگه واردش میشید میبینید.
بنابراین شما یا باید به صورت خود آموز کار عملی یاد بگیرید یا پول بدید و دوره بگذرونید.
شما اگر کار رو بلد باشید مدرک MSCE هم نداشته باشید چندان مهم نیست.
اما به صرف داشتن مهندسی کسی شما رو استخدام نمیکنه.

آقا از نحوه صحبتتون احساس میکنم کمی جبهه گرفتید و تعصبی جواب میدید من اطلاعات زیادی ندارم ولی مطمئنم که it از هر جهتی بهتر از صنایع نیست مثلا تو ارشد بچه های صنایع میتونن بیان it ولی it ها نمیتونن بیان صنایع!
لطف کنید این 2 رشته رو قیاس کنید خیلی ممنون

با داشتن هر لیسانسی برای کارشناسی ارشد رشته ای دیگه میشه اقدام کرد.
مثلا برق به آی تی، یا مکانیک به برق، آی تی به عمران
تنها بعد قبولی باید تعدادی واحد پیش نیاز بگذرونید. هرچه رشته لیسانستون بیشتر به رشته ای که ارشدشو قبول شدید مرتبط تر باشه تعداد واحد کمتر میشه مثلا برای رفتن از کامپیوتر به آی تی معمولا بین 6 تا 12 است.

manutd22
09-08-2010, 12:21
بر خلاف نظرات خیلی از دوستان به نظرم شک نکن برای رفتن به صنایع.
خودم صنایع میخونم پارسال قبول شدم.
بازار کارش شنیدم فوق العادس.
اون زمان تموم شد که کامپیوتر و .. سر بودند.
آی تی هم خیلی فرقی نمیکنه با نرم افزار.

bida
09-08-2010, 12:28
دقیقا من هم هدفم همین بود که این طرز تفکری که متاسفانه خیلی ها دارن و اون اینه که به صرف قبول شدن تو یه رشته دانشگاهی دیگه همه چی حله و به صرف داشتن مدرک دانشگاهی ، کار براشون هست رو اصلاح کنم و بگم که تو بازار کار رقابت خیلی شدیده و اصلا کاری نیست ( تو زمینه مرتبط با کامپیوتر) که برایه رشته خاصی رزرو شده باشه و هر کسه با هرمدرکی مرتبط با کامپیوتر ، به صرف داشتن توان و تجربه و مهارت می تونه وارد اون زمینه بشه.

متاسفانه من فکر می کنم که الان IT تبدیل شده به همون شاهزاده شیک پوش سوار بر اسب سفید تو قصه ها که خیلی ها آرزوشون بود به خواستگاریشون بیاد و ازش یه اکسیری ساختن که حلال همه مشکلاته. برایه همین هم خیلیا قصر آرزوشونو بر مبنایه اون می سازن و تا یکی می خواد بگه که خیلی هم خبری نیست ، همه موضع می گیرن.

البته ادبیات نوشتاری شما هم خیلی از من بهتر بود.

پ ن : تعداد واحدهای پیش نیاز هم بستگی یه گرایش داره. مثلا برایه بچه های کامپیوتر تو گرایشهایی مثل تجارت الکترونیک و مدیریت و فناوری اطلاعات که بیشتر مدیریتی هستن پیش نیاز ها زیاده ولی برایه گرایشهایی مثل شبکه و امنیت ( که گل سر سبد گرایشها هستن) پیش نیاز ها خیلی کمه شاید 3 واحد. برعکس برایه صنایعی ها گرایشهای مدیریتی بهتره و پیش نیاز کمتری لازم داره.

شبکه هم امسال حدود 60 تا می گرفت و امنیت 6 تا
تجارت با وجود دوره های مجازی تا 140 تا هم می گیره.

ali_saeedi
09-08-2010, 13:54
دوستان از همتون ممنونم نشون میده از روی اطلاعات پاسخ دادید ولی میشه لطف کنید راجع به صنایع به خصوص صنایع سجاد مشهد ( غیر انتفائی ) بیشتر توضیح بدین دیگه همش راجع به it حرف زدیم!
چون دیگه امشب میخوام انتخاب رشته کنم من بیشتر الان رو صنایع فکرم هست
بازم راهنمایی کنید خیلی ممنون

timsar jackson
09-08-2010, 15:21
صنایع ظرفیت ارشدش چه قدره؟

ali_saeedi
09-08-2010, 18:03
سلام از یک نفر شنیدم صنایع خیلی توش شیمی داره! من رابطه خوبی با شیمی زیاد ندارم حالا واقعا شیمی توش زیاده؟؟؟

abbot
09-08-2010, 18:21
سلام ali_saeedi جان
شیمی فقط 5 واحد داره (شیمی عومی و علم مواد) ...
اگه بازم سوالی داری بگو ..

ali_saeedi
09-08-2010, 18:23
بابا من تو خونه استرس دارم یکی بیاد منو راهنمایی کنه

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

خدا خیرت بده یه کمی راجع به رشته ش برا من توضیح بیشتر میدی

ali_saeedi
09-08-2010, 18:28
دوستان اگه کسی هست که راجع به این 2 رشته بیشتر بلده اگه میتونه شماره تلفنشو به من بده من باهاش 1 کمی بیشتر صحبت کنم برام شمارشو پیغام بزاره دوست دارم همچنین با یکی از بچه های صنایع صحبت کنم!

abbot
09-08-2010, 18:32
ببین رشته صنایع یه رشته ای است که تا پایان دورهات درسا واست تکراری نمیشه و خیلی درسای متنوه ای داره مثه کارگاه و مدیریت و حسابداری و کامیوتر و ...
در کل تو این مدتی که دارم این رشته را میخونم خوب بوده و بدی ازش ندیدم در ضمن بازار کار خوبی هم داره ..

ali_saeedi
09-08-2010, 18:39
ممنونم abbot جان من علاقم به ترتیب اولویت تو این زمینه هاست: کامپیتر-اقتصاد- مدیریت حالا میخوام بدونم شما it یا صنایع رو پیشنهاد میدی؟ شما ترم چند هستی؟ تا حالا رشتتو با it قیاس کردی؟ شنیدم تو صنایع دخترا بیشترن صحت داره؟ ممنون

---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------

در ضمن لطف کن بگو درساش چی هست؟ مثلا همین کارگاه که گفتی چه جوریاست؟!

abbot
09-08-2010, 18:51
ببین رشته ی it بیشتر درس اش کامیوتر هست و بعد یه مدت واسه یه دانشجو خسته کننده میشه مگه اینکه به درس کامپیوتر علاقه زیادی داشته باشه ( این حرف رو از رو تجربه شخصی میگم چون من فبل از صنایع فیزیک میخوندم و دیدم بهد از چند ترم دیگه فیزیک برام انگیزه نداره و تغییر رشته دادم به صنایع و ....)

حالا در مورد اصل مطلب :31: دختر های دانشگاه ببین این هم زیاد داره از نوع خوبش البته به غیر از یک سری رشته های فنی تقیریبا تعداد دختر 2 برابر پسراست ....

من خودم الان ترم 3 هستم ..........

پسر آزاد
09-08-2010, 18:55
دوست من اگه جای شما بودم it رو انتخاب میکردم چون علاقه ی شما اول کامپیوتره ودر آخر مدیریته .

خودمم تا چند روز پیش بین صنایع و آی تی مونده بودم ولی با کمی فکر حالا تو فکر آی تی ام!

آی تی شیرینه!

پسر آزاد
09-08-2010, 18:58
آقای abbot کدوم دانشگاهی؟

abbot
09-08-2010, 19:02
خوب حالا دروس صنایع :
این لیست دروسش هست :

در س کارگاه یه چیزی مثل لولا ی در یا یه مربع که توش یه شکل دایره خالی باشه و ... این جور چیزا می سازی .

ali_saeedi
09-08-2010, 19:59
ممنون و یک سوال دیگه اگه درصد ها زیر چه درصدی باشه اون درس رو پیش نیاز میخوریم؟ مثلا تو آزاد همه درسا به غیر از عربی و شیمی اگه درصد زیر 33 باشه باید پیش نیاز بگذرونی میخواستم بدونم تو سراسری( دانشگاه غیر انتفائی سجاد مشهد ) چه درسایی و چه درصد هایی است؟

abbot
09-08-2010, 20:48
آقای abbot کدوم دانشگاهی؟

ازاد تهران شمال ....:10: