مشاهده نسخه کامل
: شهید رجایی یا شهید عباسپور
ramin 69
06-08-2010, 18:06
سلام
بین این دو تا دانشگاه توی برق و مکانیک کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟
Amin.M.1986
06-08-2010, 18:17
دوست گرامی تو شهید عباسپور دروس کمی متفاوت با فلوچارت سایر دانشگاه هاست و بیشتر دروسی هست که برای وزارت نیرو به کار بیاد ولی در کل بین این دوتا شهید عباسپور بهتره .. دانشگاه رجایی واقعا از گردونه خارجه و از لحاظ علمی و امکانات وضع نامناسبی داره
ramin 69
06-08-2010, 18:32
غیر انتفاعی علم و فرهنگ تهران چی ؟ بین علم و فرهنگ و عباسپور ؟؟؟؟؟
Amin.M.1986
06-08-2010, 23:24
غیر انتفاعی علم و فرهنگ تهران چی ؟ بین علم و فرهنگ و عباسپور ؟؟؟؟؟
باید خودتون انتخاب کنید . من نمیتونم جای شما تصمیم بگیرم ..
majid.khaledi
06-08-2010, 23:28
شما داری یه دانشگاه رو با یه موسسه غیر انتفایی مقایسه میکنی؟!
اصلا قابل قیاس نیستن
هرچی باشه شهید عباسپور دانشگاهه!
behnam_roli
07-08-2010, 08:26
ببخشید برای مکانیک بین عباسپور و یه دانشگاه تو شهرستان مثلا سمنان کدومو بزنم؟
اینو بگم دوری از خوانواده زیاد برام سخت فقط از لحاظ سطح دانشگاه و کار پیدا کردن میپرسم
بعد این اگه برم عباسپور باید حتما استخدام وزارت نیرو بشم؟ جای دیگه هم کار گیر میاد؟ چون توی دفترچه گرایش مکانیک رو زده " نیروگاه" من تا حالا جایی این گرایشو ندیده بودم!
ramin 69
07-08-2010, 09:34
ببخشید برای مکانیک بین عباسپور و یه دانشگاه تو شهرستان مثلا سمنان کدومو بزنم؟
اینو بگم دوری از خوانواده زیاد برام سخت فقط از لحاظ سطح دانشگاه و کار پیدا کردن میپرسم
بعد این اگه برم عباسپور باید حتما استخدام وزارت نیرو بشم؟ جای دیگه هم کار گیر میاد؟ چون توی دفترچه گرایش مکانیک رو زده " نیروگاه" من تا حالا جایی این گرایشو ندیده بودم!
راستش منم تقریبا مثل شما موندم. با چند نفر که صحبت کردم گفتن بری شهرستان بحث خوابگاه و درس و ... آدم رو خیلی اذیت میکنه درس درست حسابی نمیشه خوند و ....
اما توی تهران هر دانشگاهی هم که باشه آدم با خیال راحت درس میخونه.
اما در مورد گرایش نیروگاه در واقع مکانیک سیالات هستش + یسری از واحدای برق و یسری دروس اختصاصی خودش.
شما اگر اشتباه نکنم 5000 شده بودی ، شهید رجایی و عباسپور فکر کنم برای هردومون بهتر از شهرستان باشه(منم همون حدود شدم)
اما در مورد شهید رجایی از بچه های پارسال که الان اونجا میخونه پرسیدم گفت مکانیک و برق رجایی خارج از تربیت دبیرش هست(بقیه رشته ها رو نمیدونم) و خیلی مجهزه. درضمن شبانش رو حتما قبول میشیم.:31:
behnam_roli
07-08-2010, 09:57
راستش منم تقریبا مثل شما موندم. با چند نفر که صحبت کردم گفتن بری شهرستان بحث خوابگاه و درس و ... آدم رو خیلی اذیت میکنه درس درست حسابی نمیشه خوند و ....
اما توی تهران هر دانشگاهی هم که باشه آدم با خیال راحت درس میخونه.
اما در مورد گرایش نیروگاه در واقع مکانیک سیالات هستش + یسری از واحدای برق و یسری دروس اختصاصی خودش.
شما اگر اشتباه نکنم 5000 شده بودی ، شهید رجایی و عباسپور فکر کنم برای هردومون بهتر از شهرستان باشه(منم همون حدود شدم)
اما در مورد شهید رجایی از بچه های پارسال که الان اونجا میخونه پرسیدم گفت مکانیک و برق رجایی خارج از تربیت دبیرش هست(بقیه رشته ها رو نمیدونم) و خیلی مجهزه. درضمن شبانش رو حتما قبول میشیم.:31:
ممنون از توضیحاتتون
من الان فهمیدم که شبانه عباسپور نیمه دومه! من که به هیچ وجه نمیتونم یه ترم معطلی رو تحمل کنم!
احتمالا باید به رجایی فکر کنم
خودم هم یه کسیو دیدم که برق رجایی میخوند اونم از دانشگاهشون خیلی تعریف میکرد ولی اصلا من نمیتونم به این تعریف کردن ها اعتماد کنم! هر کسی میاد از دانشگاه خودش تعریف میکنه
باید از کسی پرسید که یکمی بیطرف باشه مثلا پست تو دوم اینجا از رجایی بد گفتن!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.