ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سراسری روزانه شهرستان یا غیر انتفاعی تهران

mehran safary
06-08-2010, 15:53
سلام
رتبم 11520 شده بومی تهران و خواهان تحصیل در رشته it یا نرم افزار
با این رتبه روزانه تهران نمیشه . حالا میمونه سراسری شهرستان با همه مشکلاتش مثل خوابگاه و دوری از خانواده و ... یا پیام نور تهران با وجود سخت بودن درس خوندن و امتحاناتش یا دوره مجازی که اطلاعات زیادی ندارم
نظر شما چیه چیکار کنم به نظر شما
اگه کسی از دوره مجازی اطلاعاتی داره لطفا منو راهنمایی کنه مثل مدرک و شهریه و ارزش استخدامی و ...
غیر انتفاعی هم که تهران از سراسری سخت تره شانس ما !!!
خودم بیشتر دوست دارم تو تهران یا اطرافش هر طور شده بمونم ولی چه طوریشو شما کمک کنید

نظر شما چیه ؟:13:

DrXoX
06-08-2010, 18:08
باید شرایط خودت رو نگاه کنی ببینی کجا برات بهتره (امکانات دانشگاه ، هزینه ، مسافت و ...)
بین این دوتا رشته پیشنهاد من نرم افزار کامپیوتر هستش

علم و فرهنگ تهران سطح علمی خیلی خوبی داره ، اساتیدش هم اکثر اساتید دانشگاه های روزانه تهران هستن ولی به نظر من اول روزانه هایی که به شرایطت بخوره رو انتخاب کن بعد غیر انتفاعی های تهران

حتما نباید عین گزینه دو انتخاب رشته کنی ، شما از بهترین ها شروع به انتخاب کن حتی اگه شانس قبولیت تو اون رشته و شهر کمه

Maziar_69
06-08-2010, 18:18
سلام دوست عزیز.
بنده پارسال با رتبه ی کمی بدتر از شما غیر انتفاعی تهران قبول نشدم هیچ جا. دوستی هم داشتم که رتبش 11 هزار بود اونم ایوانکی قبول شد و تهران نشد.
تو کارنامه ی نهایی هم که نگاه میکردم خییییلیییی رتبم با آخرین نفر قبول شده تو غیر انتفاعی تهران فاصله داشت.

ایسالا که شما قبول میشی ولی به نظر من نیم نگاهی هم به روزانه سمنان و شاهرود داشته باش + غیر انتفاعی ایوانکی.

بعدش هم با این رتبه حیفه پیام نور بخوای بری. اصلا سمتش نرو. فقط آخرین انتخابت بزن یه پیام نور که از سر مجبوری باشه.

mehran safary
06-08-2010, 18:48
غیر انتفاعی علم و فرهنگ الان فهمیدم رتبه زیر 500 میخواهد ( یعنی کلا بیخیال) با این حساب غیر انتفاعی تهرانم وللش پس مجبورم برم سراسری شهرستان
به نظر شما با رتبه 11500 رشته it یا نرم افزار کدوم شهرستان میتونم قبول بشم که امکانات و دانشگاه خوبی هم باشه ؟
جان من کمک کنید امیدم به غیر انتفایی بود که اونم پرید راستی دوره مجازی چه جوریه ارزش داره ؟
یعنی به نظر شما سراق پیام نور تهران نرم?

mehran safary
07-08-2010, 14:28
سلام دور مورد دانشگاهای سراسری روزانه زیر کسی نظری داره کدوم بهتره یا کدوم ناجوره وضعیتش
(ارومیه - اصفهان-امام قزوین - تبریز- تربیت معلم اذربایجان تبریز- زنجان -سمنان - شیراز-صنعتی ارومیه - صنعتی اصفهان - صنعتی شیراز -صنعتی قم - فردوسی مشهد- قم-کاشان-رشت-بابلسر-محقق اردبیلی-)
کسی اگر اطلاعاتی در مورد محیطش و وضعیت کلی هر کدوم از دانشگاهها داره لطفا کمکم کنه ضمنا رشته it یا نرم افزارش مورد نظرم هست . جان من یکی کمک کنه یکی دوروز بیشتر فرصت نیست !!!
ممنون