PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید خودرو و چند تا سوال دیگه

majid_sd2009
06-08-2010, 14:12
سلام
اول چند تا سوال دارم
ببينيد دوستان قضيه اينه که پدر من دو تا ماشين به نامش بود و سال پيش يکيشو فروخت.
الان اگر دوباره يک ماشين ديگه بخواد بگيره دوباره همون پلاک قبلي رو بهش ميدن يا يکي ديگه؟
من ميگم همون رو ميدن پدرم ميگه نه يک پلاک ديگه ميدن و من ديگه سند به نامم نميکنم و ميگه اگه برات بخرم بايد سندش به نام خودت باشه.( چه پدر خوبي) ولي من هم ميگم خوب چه کاريه شما که يک پلاک ديگه داري اين رو هم بزن به نامت همون پلاک رو بدن( چه پسر خوبي)
سوال ديگه اينه که الان بنده دانشجو هستم در حال تحصيل.
ميشه سند خودرو به نامم بشه؟ با گواهي اشتغال به تحصيل ميشه؟ و اينکه اگه ميشه بايد براي کجا صادر بشه؟

بعد از سوال ها بريم سراغ اصل مطلب
يک ماشين ميخوام زير 10 تومن.
کم مصرف. جادار.
مخصوص داخل شهر
حالا شما فک کن دو ماهي يک بار هم خارج شهر با مسافتي حدود 100 کيلومتر.
خرجش هم کم باشه.
و اينکه پيشنهاد ميکنيد ثبت نامي بخريم يا اينکه از نمايشگاه؟

sourena
06-08-2010, 14:29
الان اگر دوباره يک ماشين ديگه بخواد بگيره دوباره همون پلاک قبلي رو بهش ميدن يا يکي ديگه؟

به احتمال زياد همون قبلي رو ميدن! تا يكي دو سال نگه ميدارن به اسم طرف.

ميشه سند خودرو به نامم بشه؟ با گواهي اشتغال به تحصيل ميشه؟ و اينکه اگه ميشه بايد براي کجا صادر بشه؟

شما اگر خدمت وظيفه سربازي نرفته باشي سند نميدن بهت! پايان خدمت ميـــخواد.

کم مصرف. جادار.
مخصوص داخل شهر

من جاي شما بودم GLX مدل 83 يا 84 تميز پيدا ميكردم. البته مصرفش يك مي بالاست :) (در مقايسه با پرايد)

من ميگم هيــــچكدوم!

از نمايشگاه بخري كه كلاه بزرگي رفته سرت!

تو روزنامه پيدا كن و كلا از دلال نخر! از دست بگير....يعني مردم عادي!

mohammad k750i
06-08-2010, 15:07
تمام حرفهای سورنای عزیز تایید میشه!

فقط یه نکته که میتونی به نام خودت بزنیو هیچ چیزی نمیخواد ! فقط برای فروش باید اشتغال به تحصیل داشته باشی.
من خودم دانشجو هستم و تا الان نزدیک 3 تا نقل و انتقال داشتم با همین شرایط.

farshad bugatti
06-08-2010, 16:12
کم مصرف. جادار.
مخصوص داخل شهر
حالا شما فک کن دو ماهي يک بار هم خارج شهر با مسافتي حدود 100 کيلومتر.
خرجش هم کم باشه.

اول باید میگفتی صفر یا دست دوم...؟!
تو ماشینای صفر زیر 10 تومن اونقدر تنوع نیست و میشه بین روآ و پراید یکی رو انتخاب کرد.
پراید کم مصرف و مخصوص شهره
روآ هم جادار هستش در عوض اون چیزایی که پراید داره رو نداره!
کم خرج که هیچ کدوم به پراید نمیرسه و پراید درسته ماشین جاده ای نیست اما برای دو ماه یک بار اونم برای مسافت 100 کیلومتر انچنان هم بد نیست!
پیشنهاد من اگه زیر 10 تومن مصرف براتون خیلی مهم باشه 100% پراید اما اگه مصرف براتون اولویت بعدی باشه 405 دست دوم بهترین انتخاب هستش.

majid_sd2009
06-08-2010, 17:01
به احتمال زياد همون قبلي رو ميدن! تا يكي دو سال نگه ميدارن به اسم طرف.

شما اگر خدمت وظيفه سربازي نرفته باشي سند نميدن بهت! پايان خدمت ميـــخواد.

من جاي شما بودم GLX مدل 83 يا 84 تميز پيدا ميكردم. البته مصرفش يك مي بالاست :) (در مقايسه با پرايد)

من ميگم هيــــچكدوم!

از نمايشگاه بخري كه كلاه بزرگي رفته سرت!

تو روزنامه پيدا كن و كلا از دلال نخر! از دست بگير....يعني مردم عادي!
اگه به نام خودم بشه بزنم که دیگه اون پلاک قبلی لازم نیست.
نمایشگاه رو که صد در صد قبول ندارم کلی حرف میزنن تا عیبهای ماشین رو بپوشونن.
روزنامه هم چیز خوبیه به فکر خودم نرسیده بود
اگه صفر خواسته باشیم بخیرم چی؟ بازم نمایندگی خوب نیست؟ از لحاظ قیمت و این چیزا میگم.

تمام حرفهای سورنای عزیز تایید میشه!

فقط یه نکته که میتونی به نام خودت بزنیو هیچ چیزی نمیخواد ! فقط برای فروش باید اشتغال به تحصیل داشته باشی.
من خودم دانشجو هستم و تا الان نزدیک 3 تا نقل و انتقال داشتم با همین شرایط.
جدی میگید؟ همینجوری هم میشه به نام زد؟:31:

اول باید میگفتی صفر یا دست دوم...؟!
تو ماشینای صفر زیر 10 تومن اونقدر تنوع نیست و میشه بین روآ و پراید یکی رو انتخاب کرد.
پراید کم مصرف و مخصوص شهره
روآ هم جادار هستش در عوض اون چیزایی که پراید داره رو نداره!
کم خرج که هیچ کدوم به پراید نمیرسه و پراید درسته ماشین جاده ای نیست اما برای دو ماه یک بار اونم برای مسافت 100 کیلومتر انچنان هم بد نیست!
پیشنهاد من اگه زیر 10 تومن مصرف براتون خیلی مهم باشه 100% پراید اما اگه مصرف براتون اولویت بعدی باشه 405 دست دوم بهترین انتخاب هستش.
شما فک کن هر دوش
صفر ، یا دست دو تمیز.
فعلا یکی از اقوام یک پراید داره 87 خیلی تمیزه رینگ 141ی هم انداخته . همیشه هم دم کارواشه:31:
گفته شاید فروختم پژو گرفتم.
روا رو هم که کلا بیخیال شید. نمیدونم چرا خوشم نمیاد ازش.شایدم خوشم اومد این جدیداش رو میگن فرق کرده:31:
یکی دیگه از نظرات هم mvm هست.
من خودم میگم تندر معمولی:31:
در کل برای داخل شهر میخوام.

farshad bugatti
06-08-2010, 17:02
شما فک کن هر دوش
صفر ، یا دست دو تمیز.
فعلا یکی از اقوام یک پراید داره 87 خیلی تمیزه رینگ 141ی هم انداخته . همیشه هم دم کارواشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
گفته شاید فروختم پژو گرفتم.
روا رو هم که کلا بیخیال شید. نمیدونم چرا خوشم نمیاد ازش.
یکی دیگه از نظرات هم mvm هست.
در کل برای داخل شهر میخوام.

پس همون پراید بهترین انتخاب برای شماست شک نکن!
mvm رو بیخیال شو که پراید از اون خیلی بهتره!

sourena
06-08-2010, 18:06
اگه صفر خواسته باشیم بخیرم چی؟ بازم نمایندگی خوب نیست؟ از لحاظ قیمت و این چیزا میگم.

صفر؟ با 10 تومن و زير 10 تومن فقط انواع پرايد :2:

و همونMVM :2:

البته mvm هم به قول فرشاد افتضاحه :2:

همون پرايد بهتره!

البته هاچ بك ساده :40: اگر داشته باشن صفرشو!

نري ازين 111 و 132 و 141 و 142 و 997 و 456 و اينا بخري :31: :27:

كلا دست دو بگيري....ولي ماشين خوب بگيري بهتره!

majid_sd2009
07-08-2010, 10:48
دوستان میگمتو این قیمت 206 خوب و یا 405 خوب و تمیز پیدا میشه؟
کدومش به نظر شما پیشنهاد میشه؟
در ضمن با این قیمت چه مدلی میشه خرید؟
ریو چطور؟
در ضمت اگه میشه قیمت صفر اینا و هم بگید.
تندر 90 هم بهشون اضافه کنید: دی( اوایل ازش خوشم نمیومد ولی الان خوشم میاد) میگن کم گیر میاد درسته؟ و اینکه لوازمش کم پیدا میشه!؟

sourena
07-08-2010, 11:16

من به شخصه 405 تا مدل
84 رو ميپسندم!

ریو چطور؟

اين هم بد نيست! ميتوني دست دومش رو با اين قيمت بگيري! ولي خب در زنونه بودنش شك نكن!مگر اينكه طرفت خانم باشه!

تندر 90 هم بهشون اضافه کنید: دی( اوایل ازش خوشم نمیومد ولی الان خوشم میاد) میگن کم گیر میاد درسته؟ و اینکه لوازمش کم پیدا میشه!؟

ماشين خوبيه! ولي متاسفانه لوازمش كم شده! درست ميگيد! حتي لنت ترمزش 3-4 برابر شده قيمتش!
توليد هم نداره اينطور كه شنيدم!

farshad bugatti
07-08-2010, 16:14
کدومش به نظر شما پیشنهاد میشه؟
در ضمن با این قیمت چه مدلی میشه خرید؟
ریو چطور؟
در ضمت اگه میشه قیمت صفر اینا و هم بگید.
405 13.700
ریو 13.600
206 هم که چند تا تیپ داره از 14 تا 19
تندر هم از 10.5 تا 15.5
من پیشنهادم مثل سورنا 405 کارکرده
و گزینه دوم من پراید کارکرده که اینطوری بقیه پولت میمونه واسه خودت!

MCI
08-08-2010, 12:35
بهترین انتخاب برای شما پراید هستش با شرایطی که گفتین.
برا داخل شهر فقط پراید.
اگر با پراید موافق نیستید طبق گفته ی دوستان 405 دست دو تمیز

muhakh
08-08-2010, 15:03
چرا روا رو کسی پیشنهاد نمی کنه؟

sourena
08-08-2010, 17:22
چرا روا رو کسی پیشنهاد نمی کنه؟

اينجا انجمن اتومبيل هست!

روآ اسباب بازيه :31: به انجمن بغي مراجعه بشه پيليز :31:

varriorman
10-08-2010, 01:53
سلام دوستان من میخام یه opel بگیرم بنظر شما کار درستیه؟ ممنون میشم جوابمو بدید

Amin-Nasim
10-08-2010, 20:00
کم خرج
کم مصرف
مناسب داخل شهر
فقط پراید

farshad bugatti
10-08-2010, 20:56

لطفا سوالتون رو تو این تاپیک مطرح کنید تا راحت تر جواب بگیرید و هم این که نظم این تاپیک به هم نخوره.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sourena
10-08-2010, 23:06

اپل مدلهاي زيادي داره!

چه مدلي مد نظرتونه؟

كورسا؟ آسترا؟ امگا؟ وكترا؟

اينا هم هر كدوم تيپهاي متفاوتي دارند!

farshad bugatti
11-08-2010, 16:32
اپل مدلهاي زيادي داره!

چه مدلي مد نظرتونه؟

كورسا؟ آسترا؟ امگا؟ وكترا؟

اينا هم هر كدوم تيپهاي متفاوتي دارند!
سورنا لطفا به مواردی که به تاپیک مربوط نیست جواب نده چون نظم تاپیک به هم میخوره...
ببخشید ها...:31:

arian-sr599
26-08-2010, 09:38
نري ازين 111 و 132 و 141 و 142 و 997 و 456 و اينا بخري :31: :27:

كلا دست دو بگيري....ولي ماشين خوب بگيري بهتره!
سلام
من قصد خرید پراید دارم.ماشین اولمه.بیشتر دست خانومم خواهد بود.صفر بگیرم یا دست دو؟
هاچ بک یا مدلا دیگه؟
میشه راهنمایی کنید چرا 111 و 141 نه؟
ممنون

farshad bugatti
26-08-2010, 13:50
111 که از لحاز قیاقه خیلی زایع هستش و 141 هم با کیفیت موناتژ ضعیف به علت اختراع خودی سایپا مشکل داره!
در ضمن هر دوتاشون از لحاز فروش دست دوم سخت فروش میرن تا صبا و نسیم.

arian-sr599
29-08-2010, 10:35
وقتی ماشین کارکرده می خرم،واسه سند زدن و پلاک و کارت سوخت و اینها چه مراحلی داره و چقدر طول میکشه؟

majid_sd2009
04-09-2010, 09:47
خوب دوستان من دوباره اومدم ولی هنوز هیچی نخریدیم: دی
بودجه مقداری اومده پایین. و نمیخوام بیشتر از هفت تومن خرج کنم.
نظر خودم رو پراید 86 یا 87 بود.
بعد میگم هیچ ماشین دیگه ای جز پراید نمیشه خرید؟ خارجی؟ چیزی که خرجش مثل پراید باشه حالا یکم بیشتر موردی نداره و اینکه محکم تر باشه و پایدار تر.چون من خودم با پراید هم تو شهر (تو شهر که فرمون معمولیش پدر در میاره)زیاد نشستم و تو جاده. که البته یک بار نزدیک بود بریم هوا!(باد شدید بود بعد من فرمون رو دو دستی گرفته بودم ولی نه مثل این ضایع ها: دی
با دست چپ یواش گرفته بود م و بیشتر با دست راست نگهش داشته بودم. اومدم دنده رو پنج کنم بد جا رفت و باد هم بود ماشین منحرف شد کمی،نزدیک بود بره هوا که فرمون رو سفت گرفتم و سرعت رو آوردم پایین.:31:البته بعضی اوقات هم شده تو جاده فرمون رو ول میکنی اصلا منحرف نمیشه.
بعد اینکه ماشین بی رنگ با رنگ شده چه فرقی داره؟ موقع فروش اذیت نمیکنه؟قیمت چقدر افت میکنه؟
بعد برا تقویت پراید راهی نیست؟
استرس بار نصب کنم چقددر تاثیر داره؟
کلا یک ماشین میخوام افت قیمتشو کرده باشه.
بعد میگن فرمون هیدرولیک پراید بده و تو جاده خطرناکه! که به نظر خودم فرقی نداره. شما که نمیخوای یک دور فرمون رو تو جاده بچرخونی که! یکم اینور اونر ککنی بسه. بعدش هم تو اون سرعت فرمون پراید از هیدرولیک هم هیدرولیکتره: دی
و اینکه تو جاده مثلا داری میری و سرعت باد هم زیاده و ماشین رو میکشه به یه طرف. فرمون معمولی رو باید سفت بگیری. بعد میخواستم ببینم هیدرولیک پراید هم همینجوریه؟ یعنی باید محکمتر نگهش داشت و یا بهتره؟
البته این مشکل بیشتر تو پراید ها هست و تو ماشنیهایی مثل سمند و ... چون ماشین سنگین تره باد زیاد تاثیری نداره.

rami_hemi
04-09-2010, 11:30
با این پول ماشین خارجی و یا مدل پایین از پراید بهتر میتونم میتسوبیشی لنسر 93 فولکس گلف ترو تمیز مدل 92 دوو اسپیرو 94 سییلو 76 گالانت 90-91 نسبتا تمیز هوندا سیویک 92-93 آکورد 90 انواع و اقسام هیوندای النترا 93 و حتی سوناتا 93 هم میتونی پیدا کنی یه مورد دیگه هم 405 82-83 هم میشه خرید
تقویت پراید خیلی زیاد جواب نمیده به خصوص در مورد بدنه و ایمنی چون مشکل این ماشین اینه که ایمنیش کم نیست بلکه عمر بدنه دیگه تموم شده با اینکه واسه تقویت موتوری مورد خیلی خوبی هستش ولی هیچوقت توصیه نمیشه چون باید یه رول کیج توش بزنی تا مطمئن بشی که وقتی چپ میکنی یا احتمال چپ کردنت هست حداقل چیزی واسه حفظ بدنت در مقابل له شدگی ورقهای بدنه هستش
استرس بار تاثیر مناسبی داره ولی نه اونقدر که بگم تمام مشکلات این ماشین رو حل میکنه چون اصلا پراید واسه سرعت بالای 120 کیلومتر در ساعت ساخته نشده یعنی وقتی اون بوق 12 رو شنیدی بهتره دیگه رو اعصاب خودت فشار نیاری و بوق رو با کم کردن سرعت خفه کنی.
اگه حوصله گشتن دنبال لوازم رو داری من و دوس داری ماشینت رو بعدا تبدیل به یه ماشین تقویت شده بکنی گلف و لنسر رو پیشنهاد میکنم
و اگه دنبال ماشین راحتی هستی سییلو رو توصیه میکنم