مشاهده نسخه کامل
: مهدسی پزشکی یا مهندسی IT ؟
siamakdadashi
06-08-2010, 13:15
سلام دوستان من با رتبه 67020 دانشگاه مجازی تربیت معلم آذربایجان مهندسی IT و دانشگاه مجازی صنعتی سهند تبریز مهندسی پزشکی قبول میشم.یه رشته ای می خوام که مخ آدم تاب بر نداره.یه خورده ریاضیم ضعف داره.کدوم یک از این دو رشته خوندش آسونتره؟پاس کردن واحداش اسونتره؟مخصوصا توی دانشگاه مجازی؟
به نظر من مهندسی پزشکی ... بهتر تر است از مهندسی IT
siamakdadashi
06-08-2010, 16:55
نه میگم کدوم آسونتره خوندنش واسه کسی که ریاضیاتش قوی نیست
majid.khaledi
06-08-2010, 17:06
پزشکی الان انحصاری شده!
ای تی باز از اون بهتره به نظره من
مهندسی پزشکی بخون
IT خیلی رشته مذخرفیه (یه چیز تو مایه های رشته کامپیوتر :27:)
مهندسی پزشکی بخون
IT خیلی رشته مذخرفیه (یه چیز تو مایه های رشته کامپیوتر :27:)
اتفاقا IT رشته عالی هستش
شما مطمئنی IT مزخرفه ؟
من کسی رو می شناسم با ارشد کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی ماهی حداقل 12 -13 میلیون فقط از پروژه هاش در میاره
نمی دونم شما بر چه اساسی می گید آی تی یا کامپیوتر خوب نیست
یه سر به دانشگاه های خوب ایران بزنید و با بچه هایی که کامپیوتر یا آی تی می خونن صحبت کنید تا اطلاعات خوبی در مورد این رشته ها بدست بیارید
به نظر من آی تی و کامپیوتر رشته های خوبی هستن اگر ادامه بدید
مثلا من بگم رشته هوافضا خوب نیست که نمیشه باید برای حرفم دلیل هم داشته باشم
احتمالا دلیل شما اینه که کامپیوتر رو بیرون هم میشه یاد گرفت ولی اون چیزی که بیرون بهت یاد میدن با اون چیزی که تو دانشگاه یاد می گیری زمین تا آسمون فرق می کنه
Amin.M.1986
06-08-2010, 18:24
سلام دوستان من با رتبه 67020 دانشگاه مجازی تربیت معلم آذربایجان مهندسی IT و دانشگاه مجازی صنعتی سهند تبریز مهندسی پزشکی قبول میشم.یه رشته ای می خوام که مخ آدم تاب بر نداره.یه خورده ریاضیم ضعف داره.کدوم یک از این دو رشته خوندش آسونتره؟پاس کردن واحداش اسونتره؟مخصوصا توی دانشگاه مجازی؟
فارغ التحصیل های مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر دارن بازاریاب میشن شما به چه امیدی میخوای مجازی مهندسی پزشکی بخونی؟؟؟؟ IT بهتره
siamakdadashi
06-08-2010, 19:20
دانشگاه مجازی واسه من که ترم 4 پیا نورم و نظام وظیفه اجازه داده با قانون جدیدش که چون بیش از 4 ترم نخوندم دوباره کنکور بدم اشکالی نمیگیره که؟
درسا و امتحانای مجازی آسونه یا مثل پیام نور زجر کش میکنه؟
به نظر من اول پزشکی گرایش بیوالکترونیک رو بزن بعد it یا نرم افزار..
دوستان سلام
چون مجازی هستی it بخون
در کنارش هم خودت جدی کامپیوتر رو دنبال کن
اینجوری خیلی عالی میشه واست
اولاش که مثلا میخوای -- کنی یا برنامه نویسی کنی سخت میزنه اما بعدش هم روون میشی هم علاقه پیدا میکنی
پول خوب هم در میاری
توجه داشته باش که من خودم it نمی خونم و رشتم بیشتر به مهندسی پزشکی میخوره تا it و بهش علاقه دارم
اینا رو واسه این گفتم که توی مجازی وقت بیشتری داری
علی علی
siamakdadashi
07-08-2010, 12:48
سیدی جان ممنون.منم میخوام وقت بیشتری داشته باشم.چون کارم خدمات کامپیوتریه.
با رتبه 67020 قبول میشم مجازی؟
دوستان سلام
قبول شدنت رو نمی دونم
نگاهی به یادگار ماندگار بکن
علی علی
ati_1991
07-08-2010, 16:39
من که خودم آی تی میخونم یه درس ریاضی اختصاصی داشتیم تا حالا(ریاضیات گسسته) که مهندسی پزشکی ها هم باهامون سر کلاس بودن
فکر نکنم ریاضی آی تی از پزشکی سخت تر باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.