ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای نصب ویندوز روی لپ تاپ

ali_ab
06-08-2010, 10:45
با سلام به دوستان عزیز

اگه تاپیک تکراری هست عذرخواهی می کنم ولی سرچ کردم مطلبی در این مورد ندیدم . لپ تاپم مدل sony fw45 هست که ویندوز اورجینالش ویستا 64 بیتی بود ولی روش xp32 بیتی نصب کردم که به شدت سرعتش افت کرده و اصلا قابل کارکردن نیست میخوام مجددا روش ویستا نصب کنم . با 4 دی وی دی ازش ریکاوری گرفتم . . تا به حال روی لپ تاپ ویندوز نصب نکردم.ممنون میشم دوستان برای نصب ویستا کمک بفرمایند .

با تشکر فراوان

کامیاب و برقرار باشید

Pami
06-08-2010, 15:22
شما دی وی دی اولی که ریکاوری گرفتید رو تو دستگاه بزارید و از روی درایو DVD بوت کنید تا وارد ریکاوری بشین ، پارتیشن ریکاوری رو که دست نزدید ؟

ali_ab
06-08-2010, 15:43
شما دی وی دی اولی که ریکاوری گرفتید رو تو دستگاه بزارید و از روی درایو DVD بوت کنید تا وارد ریکاوری بشین ، پارتیشن ریکاوری رو که دست نزدید ؟

با سلام به دوستان عزیز

دوست خوبم از کمک و راهنمایی شما بی نهایت ممنونم . منظور فرمایش شما اینه که پارتیشن هارد تغییر کرده یا خیر؟

زمانی که ریکاوری گرفتم دو پارتیشن c,d داشت و الان سه تا درایو شده c,d,e

با سپاس فراوان

کامیاب و پاینده باشید

EHSANRF
06-08-2010, 19:43
شما گزينه Complete Recovery رو بزنيد كلا كارخونه اي درست ميشه.

biostar
06-08-2010, 20:26
مشکلی نیست ، می تونید فقط درایو C را ریکاوری کنید.

کلا چند گزینه دارید :

complete Recovery : کل هارد رو Foramt می کنه و دقیقا سیستم رو مثل روز اول تحویل شما میده !
Drive C Recovery : کل درایو C را فرمت می کنه و اون را به حالت اول بر می گردونه ( فرقی نداره چند تا پارتیشن داشتید و دارید ! فقط با درایو C کار داره و بس )
Recovery windows and drivers : ویندوز موجود را پاک و نسخه ریکاوری را همراه با برنامه ها و درایور را نصب می کند !

دو گزینه ی آخر بهتر هست ... فرقی نداره قبلا چند تا پارتیشن داشتید.... حتی اگه وقتی ریکاوری می گرفتید ، فقط یک پارتیشن C داشتید و الان 5 تا پارتیشن داشته باشید . دو گزینه ی آخر هیچ کاری با دیگر پارتیشن های شما نخواهد داشت.