مشاهده نسخه کامل
: ارسال sms های دریافتی و ارسالی فرد مورد نظرتون برای شما SMS.Monitor.Lite.v1.0.S60 v5,v3
danila-snoopy
06-08-2010, 10:10
برنامه بسیار جالبی برای کنترل SmS بچهها (یا هر فرد مورد نظر!) با نصب این برنامه روی گوشی شخص مورد نظر، بعد از این یک کپی از هر پیام ارسالی و یا دریافتی آن شخص برای شما هم ارسال میشه! البته بدون اینکه طرف مقابل در جریان باشه و یا متوجه بشه! این برنامه در منوی گوشی قابل دیدن نیست و نکته جالب اینه که پیامهایی که برای شما میفرسته هم در بخش Send و یا Report قابل دیدن و پیگیری نیست! همچنین میتونید برنامه رو طوری تنظیم کنید که فقط پیامهای شمارههای بخصوصی رو براتون کپی بفرسته.
حتما فایل راهنمای داخل فایل زیپ شده را مطالعه کنی
الان که روی گوشی خودتون نصب کردید باید با یک خط دیگه به گوشی ای که الان روش نصب هست یک اس ام اس با فرمتی که در فایل راهنما گفته شده بفرستید. در حقیقت باید یک اس ام اس بفرستید و داخلش این 2 کلمه رو بنویسید: Set admin (قبل و بعد این 2 کلمه هیچ فاصله و چیزی نگذارید. به کوچک بزرگ بودن کلمات هم حساس نیست و مهم نیست)
باز هم توصیه می کنم که فایل راهنما را مطالعه کنید چون این برنامه جایی برای تنظیمات نداره و همه تنظیمات را باید با فرستادن اس ام اس با فرمت های خاص ذکر شده در فایل راهنما انجام داد.
در ضمن برای خواندن راهنما باید برنامه Adobe Reader روی گوشی یا کامپوترتون نصب باشه که در پست بعدی برای موبایلش رو حتما میزارم
دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
morteza_k
09-08-2010, 23:03
سلام
گوشي طرف هم بايد سيمبين ورژن 5 باشه.
danila-snoopy
10-08-2010, 21:22
سلام
گوشي طرف هم بايد سيمبين ورژن 5 باشه.
طبق گفته ها این نرم افزار باید برای s60v5 باشه. از دوستانی که روی s60v3 امتحان کردن جواب تستو بدن که عمل می کنه یا نه!:41:
golmohammadi
11-08-2010, 00:38
برنامه جالبی باید باشه
فقط یه مشکلی هست اونم اینکه موقع فرستادن پیامکها، از شارژ طرف کم خواهد شد
شاید شک کنه
danila-snoopy
11-08-2010, 15:37
مگر اینکه خیلی آدم محتاتی باشه بعد هر اس ام اس چک کونه شارژشو. البته اگه 912 باشه که.......
daryosh999
18-08-2010, 14:52
اقا دمتون گرم . من رو n97نصب کردم جواب داد.خواستم بدونم راهی هست که بدون اینکه گوشی طرف رو داشته باشی اینو رو گوشیشیش نصب کنیم مثلا نرم افزارو mms کنیم .بعد یه کاری کنیم که بعد باز کردن پیام نرم افزار خودکار نصب شه.اگه کسی چیزی بلده به ما یاد بده .من حتی حاضرم واسه این کار پول هزینه کنم. در ضمن نرم افزار ساین نیست .من خودم با گوشیم ساین کردم .می شه یه کاری کنیم دیگه احتیاج به ساین نداشته باشه و سریع نصب شه.
بعد این رو چطور میشه پاک کرد و آیا با روشن شدن گوشی به طور خودکار بالا میاد؟
amir200812
23-08-2010, 07:10
بنظر من 2 تا مشکل داره:
1: با یک پرینت از ریز مکالمات احتمالا گندش درمیاد! یا توی قسمت log گندش درمیاد که به کی sms زده شده!
2:فقط SMS رو ارسال میکنه!
من یک نرمافزار دارم که حدود 45کیلوبایت هست! هم مکالمات و هم SMS هارو اپلود مبکنه توی اینترنت و من میرم با وارد کردن یوزر پسورد خودم همشونو میبینم! 1 ساعت مکالمه رو توی حدود 2 مگابایت ذخیره میکنه!
ایرانسل که مشکلی نیست چون Gprs بازه فکر کنم، همراه اول هم بدون هیچ مشکلی میتونم gprs هر کسی رو که خواستم فعال کنم!
یعنی یک نظارت 100% و کامل!
ولی شرمنده دوستان ، نمیتونم نرمافزار رو در اختیار دیگران قرار بدم!:41:
daryosh999
23-08-2010, 22:29
این نرم افزار ساین نیست .ما که نمی تونیم گوشی طرف رو -- کنیم پس چی جوری این نرم افزار ساین نشده رو رو گوشی طرف نصب کنیم.
aso.pas.86
23-08-2010, 23:00
بنظر من 2 تا مشکل داره:
1: با یک پرینت از ریز مکالمات احتمالا گندش درمیاد! یا توی قسمت log گندش درمیاد که به کی sms زده شده!
2:فقط SMS رو ارسال میکنه!
من یک نرمافزار دارم که حدود 45کیلوبایت هست! هم مکالمات و هم SMS هارو اپلود مبکنه توی اینترنت و من میرم با وارد کردن یوزر پسورد خودم همشونو میبینم! 1 ساعت مکالمه رو توی حدود 2 مگابایت ذخیره میکنه!
ایرانسل که مشکلی نیست چون Gprs بازه فکر کنم، همراه اول هم بدون هیچ مشکلی میتونم gprs هر کسی رو که خواستم فعال کنم!
یعنی یک نظارت 100% و کامل!
ولی شرمنده دوستان ، نمیتونم نرمافزار رو در اختیار دیگران قرار بدم!:41:
اقا شما یه بزرگواری کن و این نرم افزار رو با پ خ واسم بفرست.
خیلی لازم دارم و خیلی ممنون میشم.
thanks.:31:
amir200812
24-08-2010, 07:20
اقا شما یه بزرگواری کن و این نرم افزار رو با پ خ واسم بفرست.
خیلی لازم دارم و خیلی ممنون میشم.
thanks.:31:
سلام
عزیز شرمنده ولی چون من این نرم افزار رو خریدم نمیتونم همینطوری توی انجمن ها منتشر کنم! برای حدود 60$ هزینه کردم!
daryosh999
29-08-2010, 13:20
اقا یکی جواب ما رو بده من این نرم افزارو با گوشی خودم ساین کردم و بدون مشکل نصب کردم جوابم داد.ولی نرم افزار ساین نیست ما چطوری اینو رو گوشی دیگران نصب کنیم.نمیشه با یه نرم افزاری یا ترفندی برنامه رو ساین کلی کرد که دیگه بدون نیاز به ساین رو هر گوشی نصب شه.
baback656
06-10-2012, 20:57
برنامه جالبی باید باشه
فقط یه مشکلی هست اونم اینکه موقع فرستادن پیامکها، از شارژ طرف کم خواهد شد
شاید شک کنه
درسته منم همین فکرو کردم.لینک هم خرابه
shengo_k
31-12-2012, 11:27
این که لینکش خرابه
سلام دوستان من تازه عضو شدم.آیا برای نوکیا 5310 هم چنین برنامه ای وجود دارد؟ نیاز مبرم.ممنون میشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.