مشاهده نسخه کامل
: دانگل Samsung Wireless USB
برای استفاده از امکانات وایرلس و All Share تلویزیون های جدید سامسونگ نیاز به Samsung Wireless Link هست. کسی نمی دونه این دانگل را باید کجا پیدا کرد و هزینش چقدر است؟
t_tanhayam
06-08-2010, 11:08
برای استفاده از امکانات وایرلس و All Share تلویزیون های جدید سامسونگ نیاز به Samsung Wireless Link هست. کسی نمی دونه این دانگل را باید کجا پیدا کرد و هزینش چقدر است؟
n-cage عزيز احتمال زياد همين دانگل هاي usb wireless كه توي بازار هستند جوابگو هست مارك هاي مختلفي داره وقيمت هاي متفاوت از 30 تومان داره تا.... كه همون 30 توماني هم خيلي خوب وكارامد هست
دفترچه راهنمای تلویزیون منو به شک انداخته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
t_tanhayam
06-08-2010, 12:36
دفترچه راهنمای تلویزیون منو به شک انداخته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور كامل توضيح بدين لطفا
به نظر میاد که منظور دفترچه این است که فقط با وایر لس یو اس پی ساخت سامسونگ کار میکند ایا کسی از دوستان میتونه دقیق این مورد رو روشن بکنه من داخل منزل اینترنت وایرلس دارم و اگر با هر یواس پی وایرلسی کار میکنه برم یکی براش بخرم اما اگر دستگاه مخصوصی میخواد بدونیم
t_tanhayam
06-08-2010, 21:18
به نظر میاد که منظور دفترچه این است که فقط با وایر لس یو اس پی ساخت سامسونگ کار میکند ایا کسی از دوستان میتونه دقیق این مورد رو روشن بکنه من داخل منزل اینترنت وایرلس دارم و اگر با هر یواس پی وایرلسی کار میکنه برم یکی براش بخرم اما اگر دستگاه مخصوصی میخواد بدونیم
خوب اينطور كه چند جايي خوندم فكر ميكنم بايد ماك خود سام باشه وبا بقيه برندها مشكل داره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والبته راه ديگري هم وجود داره بخونيد:
اين هم ليست چند مدل دانگل:
WIS09ABGN
--------------------------------------
----------------------------------------
WIS09ABGN NEW w/out box
---------------------------------------
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.