مشاهده نسخه کامل
: آیا باید divx رو با سرعت خاصی رایت کرد؟
arta2008
06-08-2010, 01:12
سلام
میخاستم ببینم وقتی چهار پنچ تا فیلم divx)xvid) رو بخواهیم تو یه دی وی دی رایت کنیم باید سرعت رایت تو نرو چند باشه؟
چون من با 8x رایت کردم نیاورد ؟
یعنی عکس ها رو آورد ولی فیلم رو نه؟
ممنون
Mr Andersson
06-08-2010, 14:06
درود;
سرعت رایت در دو زمینه موثر هست..
1- دستگاه پلیر شما قدیمی باشه.
2- رایتر شما قدیمی یا مشکل دار باشه.
شما بررسی کن ببین پلیر شما DivX ساپورت میکنه یا نه.
.......
arta2008
07-08-2010, 19:20
سلام
بله دستگاه من divx ساپورت میکنه در ضمن نه رایتر و نه دستگاه پخش قدیمیه و نه ایراد داره.
ولی وقتی با 12x رایت میکنم .فیلم رو میاره ؟
سلام
بله دستگاه من divx ساپورت میکنه در ضمن نه رایتر و نه دستگاه پخش قدیمیه و نه ایراد داره.
ولی وقتی با 12x رایت میکنم .فیلم رو میاره ؟
بستگی به نوع DVD خام مصرفی شما هم داره
MOHAMMAD2010
07-08-2010, 20:52
DIVX با سرعت پایین رایت بشه بهتره
با 4x رایت کن ببین میاره
kourosh_sos
07-08-2010, 23:13
دوستان عزیز یک سوال در فرمت این نوع فرمت دارم من تجربه کار با این فرمت رو در دستگاه DVDPlayer نداشتم میخوام بدونم برای رایت این فرمت همراه با زیرنویس در برنامه نرو چطوری باید این فرمت رو رایت کنم ؟ برای Rmvb و Mkv هم بگید ممنون میشم
دوستان عزیز یک سوال در فرمت این نوع فرمت دارم من تجربه کار با این فرمت رو در دستگاه DVDPlayer نداشتم میخوام بدونم برای رایت این فرمت همراه با زیرنویس در برنامه نرو چطوری باید این فرمت رو رایت کنم ؟ برای Rmvb و Mkv هم بگید ممنون میشم
وا انگلیسی که کافیه زیرنویس رو هم اسم فایل فیلم کنید و در پوشه ای که فیلم قرار داره،قرارش بدید.
در مورد فارسی چون من اکثر دشتگاه هایی رو که دیدم زیرنویس فارسی ساپورت نمیکردند،شما مجبوری زیرنویس رو با برنامه هایی مثل total video converter به فیلمت بچسبونی.
kourosh_sos
08-08-2010, 13:54
خب نحوه رایت کردنش با برنامه نرو چطوریه؟
خب نحوه رایت کردنش با برنامه نرو چطوریه؟
شما تو هاردتون یه پوشه درست میکنین،بعد زیرنویستون رو هم اسم فایل ویدئوییتون میکنین،بعد پوشه رو با برنامه ی نرو به صورت data رایت میکنین.:20:
kourosh_sos
08-08-2010, 19:23
برای mkv و rmvb چی میشه اینکارو کرد
arta2008
08-08-2010, 21:11
در مورد زیر نویس فارسی برایه divx من یه چند تایی فیلم divx دارم که زیرنویس فارسی رو تو دستگاه پخش میاره و با زدن subtitle در کنترل دستگاه میتونید زیرنویس هاش رو تغییر بدین و فقط این فیلم ها این طوریه و هنگام شروع مینویسه برایه سفارش فیلم به movie.asg@gmail.com مراجعه کنید.
برای mkv و rmvb چی میشه اینکارو کرد
بستگی به پلیرتون داره.چون من خودم به شخصه با پلیری که این دو رو ساپورت کنه کار نکردم.:11:
بستگی به پلیرتون داره.چون من خودم به شخصه با پلیری که این دو رو ساپورت کنه کار نکردم.:11:
mkv رو فقط بعضي پلير هاي بلوري ساپورت ميكنن.
در مورد زيرنويس فارسي اگر دستگاه از idx/sub پشتيباني ميكنه لازم نيست زيرنويسو به فيلم چسبوند بلكه با نرم افزار مي توان به اين فرمت تبديل كرد.
وا انگلیسی که کافیه زیرنویس رو هم اسم فایل فیلم کنید و در پوشه ای که فیلم قرار داره،قرارش بدید.
در مورد فارسی چون من اکثر دشتگاه هایی رو که دیدم زیرنویس فارسی ساپورت نمیکردند،شما مجبوری زیرنویس رو با برنامه هایی مثل total video converter به فیلمت بچسبونی.
بابا چي ميگي شما ! برنامه Total Video Converter كلي طول ميكشه تا زير نويس رو بچسبونه. چون دوباره Encode ميكنه فيلم رو.
برنامه aviaddxsub ميتونه اين كار رو در كمتر از 5 دقيقه بدون Encoding انجام بده.
در مورد كار با aviaddxsub تو اينترنت منابع فارسي زيادي هست. جستجو كن. خيلي به درد ميخوره.
بابا چي ميگي شما ! برنامه Total Video Converter كلي طول ميكشه تا زير نويس رو بچسبونه. چون دوباره Encode ميكنه فيلم رو.
برنامه aviaddxsub ميتونه اين كار رو در كمتر از 5 دقيقه بدون Encoding انجام بده.
در مورد كار با aviaddxsub تو اينترنت منابع فارسي زيادي هست. جستجو كن. خيلي به درد ميخوره.
شما چرا عصبانی هستی دوست من؟! من میدونم دارم چی میگم.
من نوشتم واسه پلیرهایی که فونت فارسی ندارن باید زیرنویس رو هارد ساب کرد.این برنامه ای که شما معرفی کردید هارد ساب نمیکنه دوست من.چون avi یک کانتینر هستش،این برنامه فقط زیرنویس رو به فایل avi ضمیمه میکنه.و دیگه خبری از هارد ساب نیست.واسه همینه که به قول شما ظرف 5 دقیقه add میکنه.
نکته ی بسیار مهم: برای هارد ساب،Encoding حتماً لازم است.
Mr Andersson
12-08-2010, 00:01
"منظور از هارد ساب (Hard sub) چسبوندن زیرنویس به فیلم هست بصورتی که جزئی از تصویر میشه و دیگه نمیشه از روی تصویر حذفش کرد"
arta2008
12-08-2010, 00:07
در مورد زيرنويس فارسي اگر دستگاه از idx/sub پشتيباني ميكنه لازم نيست زيرنويسو به فيلم چسبوند بلكه با نرم افزار مي توان به اين فرمت تبديل كرد.
با چه نرم افزاری میشه اینکار رو کرد؟
با چه نرم افزاری میشه اینکار رو کرد؟
txt2vobsub
arta2008
20-08-2010, 12:08
لینکش رو داری بذاری ؟
لینکش رو داری بذاری ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.