ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : +20 اینچ با HDMI ؟

fireboy8766
05-08-2010, 20:22
مانیتور حدود 22 اینچ مارک سامسونگ با HDMI چه مدلی پیشنهاد میکنید؟ قیمت پایه این مانیتور ها از چند شروع میشه؟
مانیتور های AOC از لحاظ کیفیت چطور هستند؟ و همینطور در مورد HP هم میخواستم بدونم که ارزش فکر کردن بهش رو داره تو بازار ما؟

22 بدون HDMI چطور؟

برای کارهای گرافیکی!

Ultra_Black
05-08-2010, 20:41
مانیتور حدود 22 اینچ مارک سامسونگ با HDMI چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
متاسفانه همچنین مدلی از این برند تو کشورمون موجود نیست! (22 اینچ + HDMI)

قیمت پایه این مانیتور ها از چند شروع میشه؟
LG W2261VP هست که حدود 200-210 قیمت داره
و همچنین چندین مدل از Asus

مانیتور های AOC از لحاظ کیفیت چطور هستند؟
بد نیستند و کیفیت نسبتا مطلوبی ذارند

و همینطور در مورد HP هم میخواستم بدونم که ارزش فکر کردن بهش رو داره تو بازار ما؟
مدلهای محدود و نسبتا قدیمی که زیاد ارزش خرید ندارند

22 بدون HDMI چطور؟

سامسونگ P22500 و P22700 و همچنین 23 اینچ هاشون
و از LG هم چند مورد می تونم نام ببرم

fireboy8766
05-08-2010, 21:21
در حال حاضر برای اولیت اول گرافیک کدوم برند رو پیشنهاد میکنید؟ سامسونگ یا ال جی؟ غیر از اینها برند قابل توجه دیگه ای هم هست که از نظر قیمت در حد اینها باشه؟

و مشکل کوچیکی هم دارم در کنار خرید LCD هم دارم و اون اینکه اسپیکر 5.1 دارم و سنترش روی مانیتور LCD قرار نمیگیره، پایه ای برای این قضیه تو بازار هست که بشه سنتر رو روی مانیتور فیکس کرد؟ توی نت قبلا دیدم از این مورد ولی نمیدونم اینجا هم هست یا نه؟ چون خیلی مهمه برام.(برای فیلم و موزیک) و اینکه کلا فضای بیشتری نمیخوام اشغال بشه.

Ultra_Black
05-08-2010, 21:51
در حال حاضر برای اولیت اول گرافیک کدوم برند رو پیشنهاد میکنید؟ سامسونگ یا ال جی؟
برند زیاد مهم نیست و کیفیت و کارایی از اون مهمتره
که هر دو از کیفیت خوب و مطلوبی برخوردارند

غیر از اینها برند قابل توجه دیگه ای هم هست که از نظر قیمت در حد اینها باشه؟
می تونید به AOC و Asus هم فکر کنید

و مشکل کوچیکی هم دارم در کنار خرید LCD هم دارم و اون اینکه اسپیکر 5.1 دارم و سنترش روی مانیتور LCD قرار نمیگیره، پایه ای برای این قضیه تو بازار هست که بشه سنتر رو روی مانیتور فیکس کرد؟ توی نت قبلا دیدم از این مورد ولی نمیدونم اینجا هم هست یا نه؟ چون خیلی مهمه برام.(برای فیلم و موزیک) و اینکه کلا فضای بیشتری نمیخوام اشغال بشه.
متاسفانه راجع به این مورد اطلاعات چندانی ندارم

fireboy8766
05-08-2010, 21:54
منظورم از برند این هست که، قبلا مانیتور های سامسونگ کیفیت بالاتری داشتند، ولی الان نمیدونم وضعیت چطور شده و هنوز سرتر از ال جی هستند یا نه.

ایسوس از این 2 بالاتر هست از لحاظ کیفی؟ از لحاظ گارانتی و قضایای پیکسل هم اگر موردی باشه میخواستم به مشکل نخورم.

Ultra_Black
05-08-2010, 21:59
منظورم از برند این هست که، قبلا مانیتور های سامسونگ کیفیت بالاتری داشتند، ولی الان نمیدونم وضعیت چطور شده و هنوز سرتر از ال جی هستند یا نه.
نه نمیشه فعلا چنین چیزی گفت و هر دو محصولات خوبی دارند

ایسوس از این 2 بالاتر هست از لحاظ کیفی؟
Asus هم مدلهای خوب و با کیفیتی داره که در برخی مدل ها از رقبای کره ای خودش بهتر عمل کرده

از لحاظ گارانتی و قضایای پیکسل هم اگر موردی باشه میخواستم به مشکل نخورم.
مسلما از لحاظ گارانتی به پای مادیران و سام سرویس نمیرسه
ولی در کل گارانتی داره و میشه روش حساب کرد

fireboy8766
07-08-2010, 21:06
بین یکی از مدلهای ال جی که HDMI داره و 23500 و 22500 میخوام انتخاب کنم.
از طرفی میخوام به دیوار متصل بشه که فکر میکنم هر 3 بشه؟
سوال مهمتر اینکه با HDMI در چه حد بهتر هست از نظر کیفی؟ ارزش پول اضافه داره؟ یا به جای اون 1 - 2 اینچ بالاتر بگیرم ارزش داره؟ چون HDMI رو تست نکردم تا حالا. و اینکه قیمت کابلش رو هم نمیدونم چند هست که قیمت تموم شدم بالا میره یا نه؟
ممنون.

Ultra_Black
07-08-2010, 21:18
سوال مهمتر اینکه با HDMI در چه حد بهتر هست از نظر کیفی؟
از لحاظ کیفی هیچ فرقی با DVI نداره

ارزش پول اضافه داره؟
اگه فقط برای PC استفاده میشه اصلا ارزش هزینه اضافه رو نداره

یا به جای اون 1 - 2 اینچ بالاتر بگیرم ارزش داره؟
23 اینچ برای رزولوشن Full HD بهتر از 22 هست

چون HDMI رو تست نکردم تا حالا. و اینکه قیمت کابلش رو هم نمیدونم چند هست که قیمت تموم شدم بالا میره یا نه؟
HDMI برای کسایی خوبه که مانیتور رو به کنسول و دی وی دی پلیر و ... وصل می کنند وگرنه از لحاظ کیفیت تصویر هیچ تفاوتی با DVI نداره

fireboy8766
07-08-2010, 21:39
مرسی.
و فکر میکنید از لحاظ زمان خرید الان خریداری کنم بهتر هست یا احتمال اینکه در آینده ی نزدیک مثلا 1 - 2 ماه آینده خبر خواصی از لحاظ قیمتی بشه وجود داره؟

Ultra_Black
07-08-2010, 22:19
و فکر میکنید از لحاظ زمان خرید الان خریداری کنم بهتر هست یا احتمال اینکه در آینده ی نزدیک مثلا 1 - 2 ماه آینده خبر خواصی از لحاظ قیمتی بشه وجود داره؟
معمولا تو ماه رمضان بعلت راکد شدن بازار قیمت ها کمی پایین تر میاد
و بعد از مهر ماه و شروع مدارس هم معمولا قیمت قطعات افت میکنه