مشاهده نسخه کامل
: کار نکردن USB Port پشت کیس
mineworld
05-08-2010, 18:07
چند وقتیه که USB پشت سیستم کار نمی کنه واما جلو ها کار میکنن . اصلا بی خود و بی جهت
تا حالا 100 تا انتی ویروس اپ نصب کردم و مطمئنم مشکل ویروس نیست . نه error یی نه چیزی ...
اصلا معلوم نیست مشکل چیه
بعضی نرم افزار های عیب یابی سیستم رو هم امتحان کردم ولی مشکل شناسایی نشده ...
لطفا یه راهی بگید .
salarhiv
07-08-2010, 23:57
نه عزیز از این چیزا نمی تونه باشه.از تو بایوس چک کن بببین disable نشدن؟! یا اصلا بایوس میشناسشون یا نه.اگه تونستی تنظیمات بایوس رو به حالت اول برگردون.نتونستی هم بگو تا راهنماییت کنیم.
اگه ویندوز سالم باشه و ویروسی نبود از تو device manager یو اس بی هارو پاک کرده مجددا نصب کنید
ممکنه درایورها درست نصب نشده باشه
ممکنه از تو setup غیرفعال باشه
در غیر این صورت مین ایراد داره باید برید یه کارت یو اس بی بخرید
kourosh_sos
08-08-2010, 19:22
دوست عزیز باتری مادربرد رو دربیار درایورهای USB رو مجددا نصب کن نشد ویندوز عوض کن و در آخر اگر جواب نداد یک USB HUB جایگزین کن
mineworld
14-08-2010, 17:09
ببخشید دوستان
1 - salarhiv : لطفا بگید چطور چک کنم ؟ توضیح بدید (لطفا)
2- mehrdad mm : مهرداد جون تو dm پاکشون می کنم اما بعد چند ثانیده دوباره detect میشن (البته وقتی موس رو به جلو می زنم )
راستی مگه usb درایورم داره که نصبش کنی (شاید مال من خودش قبلا نصب شده باشه چون قبلا کار میکرد و driver هم در کار نبود!!!!!!
3- kourosh_sos : این USB HUB که میگی چیه ؟؟؟؟ چنده ؟؟؟کجا نصب میشه ؟؟
لطفا دوباره راهنمایی کنید
salarhiv
14-08-2010, 18:47
مادربردتون چیه؟! باید برید در یک قسمت به نام integrated peripherals یا یه چیز شبیه این,به بایوستون بستگی داره و سپس usb controller رو enable کنید.
اصلا تمام گزینه های مربوط به USB رو Enable کنید.
اگه enable بود که باید ویندوز رو عوض کنین.(ساده ترین راهشه!!)
اگرم حوصلش رو ندارین یک USB HUb بخرین.مدلهای زیادی در بازار داره و بیشتر از 10 هزارتومن قیمت نداره. یا روی اسلات pci قرار میگیره و یا به USB Optional مادربرد وصل میشه.اون پینا!!
fromhonololo
16-08-2010, 15:59
بعضی موقع اشکالات سیستم عامل میتونه باعث این اتفاق ناگوار بشه شایدم خودت از طریق device manager غیرفعالشون کرده باشی و یا با یه نرم افزار امنیتی مثل فایروال ها و ... که نمیخوام نام ببرم به طور خودآگاه و یا ناخودآگاه این عمل قبیح رو کرده باشی. در هر صورت ویندوزت رو عوض کن و یا اگه بک آپ داری ازش دوباره اونو بریز تا مشکلت برطرف بشه که اگه نشد نداره حتما میشه یکم جزییات بیشتری بگی تا راهنماییت کنم نم دیگه داره دیرم میشه خدافظ.
mineworld
16-08-2010, 22:11
بعضی موقع اشکالات سیستم عامل میتونه باعث این اتفاق ناگوار بشه شایدم خودت از طریق device manager غیرفعالشون کرده باشی و یا با یه نرم افزار امنیتی مثل فایروال ها و ... که نمیخوام نام ببرم به طور خودآگاه و یا ناخودآگاه این عمل قبیح رو کرده باشی. در هر صورت ویندوزت رو عوض کن و یا اگه بک آپ داری ازش دوباره اونو بریز تا مشکلت برطرف بشه که اگه نشد نداره حتما میشه یکم جزییات بیشتری بگی تا راهنماییت کنم نم دیگه داره دیرم میشه خدافظ.
دوست عزیز مطمئن باشید مشکل security softwares نیست.
تنظیمات usb تو device manager همون human interface device هستش درسته ؟
وقتی که این بالایی رو می زنم یه sub داره اونم "usb human interface device "
نه علامت سوالی نه تعجبی داره . وقتیم بازش می کنم تو قسمت status میگه This device is working properly.
حالا میشه بگید منظور شماو بقیه دوستان از تنضیمات usb در DM همین بوده یا نه ؟
من ویندوز xp sp3 دارم . منظورتون اینکه یه نسخه ی دیگه نصب کنم ؟ یا نه هیمن sp3 باشه فقط دوباره نصبش کنم ؟
حالا اگه :
1- منظورتون یه نسخه ی دیگست بگید چی بگیرم؟
2- اگرم نصب دوبارهی همونه که 100بار عوض کردم .
(بازم بگم که جلو کار می کنه)
mineworld
29-08-2010, 18:21
دوست عزیز مطمئن باشید مشکل security softwares نیست.
تنظیمات usb تو device manager همون human interface device هستش درسته ؟
وقتی که این بالایی رو می زنم یه sub داره اونم "usb human interface device "
نه علامت سوالی نه تعجبی داره . وقتیم بازش می کنم تو قسمت status میگه This device is working properly.
حالا میشه بگید منظور شماو بقیه دوستان از تنضیمات usb در DM همین بوده یا نه ؟
من ویندوز xp sp3 دارم . منظورتون اینکه یه نسخه ی دیگه نصب کنم ؟ یا نه هیمن sp3 باشه فقط دوباره نصبش کنم ؟
حالا اگه :
1- منظورتون یه نسخه ی دیگست بگید چی بگیرم؟
2- اگرم نصب دوبارهی همونه که 100بار عوض کردم .
(بازم بگم که جلو کار می کنه)
کسی نمیخواد جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.