PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد کنکور مجدد حین اشتغال به تحصیل در دانشگاه

hrh_fourtyseven
05-08-2010, 16:29
سلام دوستان.
من تا الان فکر می کردم که خوب حالا امسال رتبه ام خوب نشد امسال رو شبانه یا غیر انتفاعی می رم ولی سال دیگه مجدد امتحان می دم تا روزانه یه جای خوب قبول شم.
کما این که یکی از فامیلای ما این کارو کرد .رشته اش تجربی بود سال اول میکروبیولوژی قبول شداما سال دوم راحت پزشکی دانشگاه اصفهان قبول شد.
اما گویا به یه نکته توجه نکرده بودم اونم این که اون دختر بود...
امروز وقتی به مشاور گفتم می خوام یه همچین کاری بکنم گفت که نمی شه.شما که پسری حتی اگه کنکور رو هم دادی و قبول شدی وقتی از دانشگاهت انصراف بدی باید تشریف ببری سربازی!!!!!
این قضیه صحت داره ؟
یعنی من اگه امسال برم شبانه یا غیر انتفاعی سال دیگه نمی تونم کنکور بدم برم روزانه؟

mr7
05-08-2010, 16:37
سلام دوستان.
من تا الان فکر می کردم که خوب حالا امسال رتبه ام خوب نشد امسال رو شبانه یا غیر انتفاعی می رم ولی سال دیگه مجدد امتحان می دم تا روزانه یه جای خوب قبول شم.
کما این که یکی از فامیلای ما این کارو کرد .رشته اش تجربی بود سال اول میکروبیولوژی قبول شداما سال دوم راحت پزشکی دانشگاه اصفهان قبول شد.
امروز وقتی به مشاور گفتم می خوام یه همچین کاری بکنم گفت که نمی شه.شما که پسری حتی اگه کنکور رو هم دادی و قبول شدی وقتی از دانشگاهت انصراف بدی باید تشریف ببری سربازی!!!!!
این قضیه صحت داره ؟
یعنی من اگه امسال برم شبانه یا غیر انتفاعی سال دیگه نمی تونم کنکور بدم برم روزانه؟

اصلا همچین چیزی صحت نداره!!!
نه تو غیر انتفاعی و نه تو شبانه !!!
فقط اگه پارسال هم کنکور داده باشی نمیشه
فقط یه موضوعی هست که اگه بری دانشگاه و رشته ی سختی بخونی یه مقدار قبولی تو کنکور واست سخت میشه باید خیلی خیلی بیشتر تلاش کنی!

Vah!d
05-08-2010, 18:06
دانشگاه دولتی همچین امکانی نداره . اگه ثبت نام کنید و انصراف بدید فکر کنم تا 2 سال از شرکت در کنکور هم محروم میشید .

اما دانشگاه آزاد اگه ثبت نام کنید برای کارشناسی تا 4 ترم و کاردانی تا 2 ترم فرصت دارید که دوباره در کنکور شرکت کنید که باعث میشه معافیت تحصیلیتون به رشته جدید انتقال داده بشه . البته این مصوبه برای دانشگاه آزاد شهریور ماه هر سال تمدید میشه و باید شهریور ماه بررسی کنید .

Macushla
05-08-2010, 18:31
سلام دوستان.
این قضیه صحت داره ؟

سلام ،
اول اينو بگم كه اگه سال اولي بود كه كنكور دادي و رتبت خوب نشده ، فرصت داري كه سال بعد هم دوباره شركت كني ، پس بهتره با خيال راحت بشيني بخوني واسه سال بعد .

ولي اگه امسال دومين بار بود كه كنكور دادي ، و براي اينكه از شر خدمت خلاص بشي و بتوني سال ديگه بازم كنكور بدي ميخواي بري شبانه و غير انتفاعي ، بايد بگم كه مشاورتون درست گفتن ، يعني بعد از انصراف بايد تو مدت 6 ماه خودت رو معرفي كني به نظام وظيفه و حق شركت در كنكور هم نداري .

منم موقع كنكور همين فكر و ميكردم ، ولي بعد كه متوجه شدم نميشه اين كار رو كرد ، رفتم با هزار بدبختي خدمتم رو تمديد كردم و 3 باره كنكور دادم ، تا رشته مورد علاقم رو قبول بشم !!!

سوالي بود در خدمتم

raminrad
05-08-2010, 18:49
با سلام

کلا شما دو سال اجازه دارید کنکور بدید تنها در صورتی که روزانه قبول بشید و بخواهید انصراف بدید تا دو سال از شرکت در کنکور محروم می شید البته نه به خاطر خدمت بلکه به خاطر ضوابط پذیرش دانشجو در دوره روزانه پس اگر شبانه قبول میشید برید و سال بعد هم می تونید کنکور سراسری شرکت کنید

با تشکر

hrh_fourtyseven
05-08-2010, 19:30
از همه ی دوستانی که جواب دادن تشکر می کنم.
سال اولم هست که کنکور می دم ولی اصلا حال و حوصله ی این که 1 سال تموم بشینم خونه درس بخونم رو ندارم.می خوام هر جایی که می شه برم ولی زیاد واسه درسای دانشگاه تلاش نمی کنم بیشتر رو کنکور سرمایه گذاری می کنم ...
با این حساب یعنی مشاور ه اشتباه گفته؟!

raminrad
05-08-2010, 20:27
بله اگر شرایط شما اونجوری هست که من گفتم بله
به نظر من اگر می خواهید دانشگاه بروید ترم دوم رو مرخصی بگیرید یا رشته ای انتخاب کنید که ورودی بهمن هست و بعد با التماس و ... اون ترم رو هم مرخصی بگیرید و با خیال راحت بخونید برای کنکور سراسری

AmiIin
05-08-2010, 20:31
سلام ،
اول اينو بگم كه اگه سال اولي بود كه كنكور دادي و رتبت خوب نشده ، فرصت داري كه سال بعد هم دوباره شركت كني ، پس بهتره با خيال راحت بشيني بخوني واسه سال بعد .

ولي اگه امسال دومين بار بود كه كنكور دادي ، و براي اينكه از شر خدمت خلاص بشي و بتوني سال ديگه بازم كنكور بدي ميخواي بري شبانه و غير انتفاعي ، بايد بگم كه مشاورتون درست گفتن ، يعني بعد از انصراف بايد تو مدت 6 ماه خودت رو معرفي كني به نظام وظيفه و حق شركت در كنكور هم نداري .

منم موقع كنكور همين فكر و ميكردم ، ولي بعد كه متوجه شدم نميشه اين كار رو كرد ، رفتم با هزار بدبختي خدمتم رو تمديد كردم و 3 باره كنكور دادم ، تا رشته مورد علاقم رو قبول بشم !!!

سوالي بود در خدمتم

سلام !
یه سوال : من متولد نیمه ی دوم 69 هستم . سال پیش کنکور ندادم . فقط امسال شرکت کردم .
سال دیگه نمیتونم کنکور بدم باز ؟! (یعنی مثلا میتونم امسال شبانه دو ترم بخونم بعد انصراف بدم کنکور شرکت کنم برم روزانه ؟ یا انصراف بدم معافیت پزشکی بگیرم برم روزانه ؟)
این تمدید خدمت چیه ؟! به چه صورته . (چنتا سوال شد ؟!!)

Maziar_69
05-08-2010, 21:41
بله اگر شرایط شما اونجوری هست که من گفتم بله
به نظر من اگر می خواهید دانشگاه بروید ترم دوم رو مرخصی بگیرید یا رشته ای انتخاب کنید که ورودی بهمن هست و بعد با التماس و ... اون ترم رو هم مرخصی بگیرید و با خیال راحت بخونید برای کنکور سراسری

بهترین پیشنهاد رو این دوستمون دادن.
در این صورت شما یه رشته قبول میشی و میری.
اگه حال درس خوندن نداشتی که این رو داری و میخونی و خدمت نمی ری.
اگه هم درس خوندی که چه بهتر.
این رو مرخصی میگیری. کنکور سال بعد اگه رتبت خوب شد میری رشته بهتر و دانشگاه بهتر.
اگه هم خدای نکرده نشد باز هم چیزی از دست ندادی. :46:

Macushla
06-08-2010, 01:03
سلام !
یه سوال : من متولد نیمه ی دوم 69 هستم . سال پیش کنکور ندادم . فقط امسال شرکت کردم .
سال دیگه نمیتونم کنکور بدم باز ؟! (یعنی مثلا میتونم امسال شبانه دو ترم بخونم بعد انصراف بدم کنکور شرکت کنم برم روزانه ؟ یا انصراف بدم معافیت پزشکی بگیرم برم روزانه ؟)
این تمدید خدمت چیه ؟! به چه صورته . (چنتا سوال شد ؟!!)

ببين دوست عزيز ، شما سالي كه پيش دانشگاهي هستين و سال بعد از پيش دانشگاهي رو فرصت داري كنكور بدي ، يعني تا اين زمان از نظر نظام وظيفه مشمول نيستي ، يعني در وقع هستي و بايد دفترچه بفرستي ولي اعزام نميشي ، پس تا يك سال پس از فراقت از تحصيل( پيش دانشگاهي ) فرصت داري كنكور قبول بشي و اين شبيه موقعيت شماست .

شما اگه شبانه بري ، براي اين كه كنكور سال بعد شركت كني بايد از دانشگاه انصراف بدي ، و هر وقت انصراف بدي مشمول به حساب مياي و بايد بري خدمت ، پس در واقع كنكور مجدد امكان نداره .

اگر بتوني بعد انصراف معافيت پزشكي بگيري ، ديگه مشكلي نيست و ميتوني دوباره كنكور بدي . البته اگه مطمئني كه ميتوني معافيت بگيري .

تمديد خدمت يعني تمديد خدمت ديگه ، :31: يعني شما پارتي و آشنا داشته باش ، يا يه كمي پول زير ميزي رد كن ، يا برو يه كمي گريه زاري كن . در اين صورت تو سيستم كامپيوتري نظام وظيفه تاريخ اعزامت رو يه سال عقب ميندازن و يه برگه اعزام جديد بهت ميدن و ميتوني دوباره كنكور بدي .

بازم خودت يه تحقيقي بكن تا 100% مطمئن بشي ، يه وقت برنامه هاي آيندت به خاطر حرف هاي من ...

mr7
06-08-2010, 01:18
...
اگر بتوني بعد انصراف معافيت پزشكي بگيري ، ديگه مشكلي نيست و ميتوني دوباره كنكور بدي . البته اگه مطمئني كه ميتوني معافيت بگيري .
...

وقتی از معافیت تحصیلی استفاده میکنی نمیتونی معافیت پزشکی بگیری! مگر اینکه یه مقدار هزینه کنی تا واست معافیت تحصیلی رد نکنن البته اگه مطمئنی معاف پزشکی میشی!

Macushla
06-08-2010, 01:18
از همه ی دوستانی که جواب دادن تشکر می کنم.
سال اولم هست که کنکور می دم ولی اصلا حال و حوصله ی این که 1 سال تموم بشینم خونه درس بخونم رو ندارم.می خوام هر جایی که می شه برم ولی زیاد واسه درسای دانشگاه تلاش نمی کنم بیشتر رو کنکور سرمایه گذاری می کنم ...
با این حساب یعنی مشاور ه اشتباه گفته؟!

به نظر من شما اشتباه ميكني ، شما كه فرصت داري سال بعد كنكور بدي خوب بشين حسابي بخون ، شما كه از الان ميگي نميخوام واسه درسهاي دانشگاه تلاش كنم ، خوب اگه نري بهتره ، چون علاوه بر اين كه بايد شهريه پرداخت كنيد ، دانشگاه وقت زيادي ميگيره و ديگه فرصتي واسه كنكور نميزاره .

بعد اين رو بگم كه شما قبل كنكور بايد انصراف بدي ، پس اينطوري فكر نكن كه يك سال ميري دانشگاه و اگه رشته بهتر قبول شدي انصراف ميدي و اگه نشدي همون رشته رو ادامه ميدي ، پس اگه 100% تصميم داري سال بعد كنكور بدي ، رشته شبانه چيزي جز اتلاف وقت و هزينه و تاثير منفي بر كنكور سال آيندتون نيست .

Macushla
06-08-2010, 03:41
وقتی از معافیت تحصیلی استفاده میکنی نمیتونی معافیت پزشکی بگیری! مگر اینکه یه مقدار هزینه کنی تا واست معافیت تحصیلی رد نکنن البته اگه مطمئنی معاف پزشکی میشی!

شما درست ميگي ، ولي توجه كنيد كسي كه از دانشگاه انصراف بده ، ديگه معافيت تحصيلي نداره و مشمول به حساب مياد .

mortezaon
06-08-2010, 03:51
سلام تو دانشگاه پیام نور همچین قانونی هست
که اگه خواستی دوباره کنکور بدی البته فقط حق داری رشته های پیام نور را برای کنکور دوم انتخاب کنی

.

Javad-ht
06-08-2010, 10:27
به نظر من یا امسال نرو یا بهترین جایی که میتونی برو!
اگه فکر کردی میری داشگاه و بعد میشینی برای کنکور درس میخونی کور خوندی!:27:
منم میخواستم امسال برم دانشگاه و همزمان برای کنکور هم بخونم!
ولی وقتی آدم تو جو دانشگاه قرار میگیره خیلی سخته که برای کنکور بخونه!
البته خیلی ها هم این کاری که میخوای بکنی رو میکنن.
به نظرم اگه بری دانشگاهی که سطحش اش خیلی از سطح خودت پایینتر باشه امکان اینکه بخونی زیاده.
ولی اگه حتی یه دانشگاه متوسط هم بری احتمالا بی خیال میشی!
راستی یه نیم نگاهی هم به دانشگاه آزاد بنداز!:5:(البته اون خوباش:31:)
موفق باشی:46:

hrh_fourtyseven
06-08-2010, 11:11
به نظر من شما اشتباه ميكني ، شما كه فرصت داري سال بعد كنكور بدي خوب بشين حسابي بخون ، شما كه از الان ميگي نميخوام واسه درسهاي دانشگاه تلاش كنم ، خوب اگه نري بهتره ، چون علاوه بر اين كه بايد شهريه پرداخت كنيد ، دانشگاه وقت زيادي ميگيره و ديگه فرصتي واسه كنكور نميزاره .

بعد اين رو بگم كه شما قبل كنكور بايد انصراف بدي ، پس اينطوري فكر نكن كه يك سال ميري دانشگاه و اگه رشته بهتر قبول شدي انصراف ميدي و اگه نشدي همون رشته رو ادامه ميدي ، پس اگه 100% تصميم داري سال بعد كنكور بدي ، رشته شبانه چيزي جز اتلاف وقت و هزينه و تاثير منفي بر كنكور سال آيندتون نيست .

ممنون بچه ها
اینم نمی دونستم که قبل از کنکور باید انصراف بدم!

فکر کنم با این حساب باید همین امسال برم دانشگاه سفت بچسبم به درسای دانشگاه و فکر کنکور مجدد رو هم از سرم بیرون کنم.
البته مشکل من رشته نیست .من اون رشته ای که دوست دارم رو تو غیر انتفاعی شهر خودم(شیخ بهایی) و تو شبانه ی دو تا شهر دیگه میارم( پیام نورهم که هر جا بخوام میارم).ولی خوب دوست داشتم تو یه دانشگاه خوب درس بخونم.نمی گم خیلی درس خون بودم ولی واقعا حق من این چیزی نبود که الان شدم.من تو 2 تا سنجش آخر تخمین رتبه ام رو 8000 بود کارنامه هاش رو هنوز دارم. ولی الان 19700 .باورتون می شه... .:18: اینم از بد شانسیای ماست دیگه.:41:
این که می گید یک سال دیگه بشینم خونه درس بخونم واقعا با روحیات من سازگار نیست .سر 6 ماه دیوونه می شم ! باور کنید همین 3 ماه قبل از کنکور که دیگه کلاس و مدرسه تموم شده بود افسردگی گرفته بودم داشتم تو خونه تلف می شدم!
در هر صورت بازم از همه ممنون.:10:

AmiIin
06-08-2010, 13:44
ببين دوست عزيز ، شما سالي كه پيش دانشگاهي هستين و سال بعد از پيش دانشگاهي رو فرصت داري كنكور بدي ، يعني تا اين زمان از نظر نظام وظيفه مشمول نيستي ، يعني در وقع هستي و بايد دفترچه بفرستي ولي اعزام نميشي ، پس تا يك سال پس از فراقت از تحصيل( پيش دانشگاهي ) فرصت داري كنكور قبول بشي و اين شبيه موقعيت شماست .

شما اگه شبانه بري ، براي اين كه كنكور سال بعد شركت كني بايد از دانشگاه انصراف بدي ، و هر وقت انصراف بدي مشمول به حساب مياي و بايد بري خدمت ، پس در واقع كنكور مجدد امكان نداره .

تمديد خدمت يعني تمديد خدمت ديگه ، :31: يعني شما پارتي و آشنا داشته باش ، يا يه كمي پول زير ميزي رد كن ، يا برو يه كمي گريه زاري كن . در اين صورت تو سيستم كامپيوتري نظام وظيفه تاريخ اعزامت رو يه سال عقب ميندازن و يه برگه اعزام جديد بهت ميدن و ميتوني دوباره كنكور بدي .

بازم خودت يه تحقيقي بكن تا 100% مطمئن بشي ، يه وقت برنامه هاي آيندت به خاطر حرف هاي من ...

آهان !
خیلی خیلی ممنون از توضیحاتتون .
در واقع من این سوالو از طرف یه آشنا که درخواست داده بود پرسیدم اگر نه خودم مشکلی ندارم ..... .