مشاهده نسخه کامل
: کیس مناسب برای Sapphire 3870X2 atomic Water cooled
mahdi_a82
05-08-2010, 15:56
سلام به دوستان عزیز.
من یه کارت گرافیک Sapphire 3870X2 atomic Water cooled دارم و می خواستم یه کیس خوب که کولر این گرافیک توش جا بشه پیدا کنم چون کیسی که دارم خیلی گرم می کنه. البته می خوام تا حد امکان زیر 100 تومن باشه. کیس خودم SOYO cezar هستش که خیلی گرم می کنه. البته یه کولر cpu هم دارم که اسمش CM SPHERE هستش و دقیقا این دو کولر روبروی هم قرار می گیرند و تهویه هوا خیلی کم می شه.
Sapphire 3870X2 atomic Water cooled
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CM SPHERE
کیس گرین fusion خوبه حدود 90 تومنه
Ultra_Black
05-08-2010, 16:16
سلام
ابعاد کارت گرافیکتون چقدره؟
تو رنج زیر 100 میشه به:
Green Fusion
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGreen Infinity
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCoolerMaster CM690
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه هر 3 کیس خیلی خوب و خنکی هستند
و میشه گفت تو رنج 100 تومن بی رقیبند!
hostironi
05-08-2010, 21:32
کیس fusion تو بازار اصلا نیست
اینجور معلومه آخرای تابستون می یاد
همون Infinity CM690 خوبه حدود 100 تومن هستن
بیشتر اگه می تونی هزینه کنی haf922 کولر مستر هم خوبه 140 تومن
mahdi_a82
05-08-2010, 23:13
سلام بچه ها ممنون که جواب دادین.
یه چیز دیگه اینکه چون کارت گرافیک یه کولر خیلی بزرگ داره و فکر کنم که پشت کیس نصب می شه (یعنی من الان پشت کیس نصب کردم) و قسمت L مانند آن درست روبروی فن CPU قرار گرفته و نمیزاره هوا درست به کولر CPU برسه و خودش هم منفذ های بغل کیس رو گرفته (البته تو کیسی که الان دارم ) و گردش هوا خیلی کم شده. اما هوایی که از پشت کولر گرافیک خارج می شه خیلی گرم هستش و وقتی که گرافیک روی لود قرار می گیره که دیگه می شه بخاری!! آیا با این کیس ها که شما گفتید مشکلم حل می شه؟ البته من یه کیس دیدم که ارتفاش زیاده و فکر می کنم که بهتر باشده ولی نمیدونم تو ایران هستش یا نه ؟ و قیمتش هم نمی دونم چقدره که احتمالاً خیلی زیاد باشه.
Thermaltake Spedo Advance Package
hostironi
05-08-2010, 23:36
به هر حال شما هر کیسی هم که بگیری فاصله کارت گرافیکت ار فن سی پی یو که بیشتر نمی شه اون هوای گرم هم برای گرافیک های این چنینی تا یه حدی طبیعیه می تونید با gpuz هم چک کنید که دما خیلی بالاتر نره
این کیس های هم که معرفی شده همه خوبن و گردش هوای خوبی دارن و قطعات هم خوب خنک می کنن
این کیس های ارتفاع بلند هم بهشون می گن full tower
که اگه می خواین full tower بگیرین پشنهاد کولر مستر cooler master haf932 هست حدود 175 تومن
harrypotter
06-08-2010, 18:35
دوست من به نظر من خرج پایه این کارت اشتباه هست چون دیگه دوره این کارت گذشته. بیا کارت رو بفروش پول کیس رو که میخای بخری بزار روش یه کارت بهتر و قوی تر و خنک تر بگیر.
mahdi_a82
24-09-2010, 07:08
دوست من به نظر من خرج پایه این کارت اشتباه هست چون دیگه دوره این کارت گذشته. بیا کارت رو بفروش پول کیس رو که میخای بخری بزار روش یه کارت بهتر و قوی تر و خنک تر بگیر.
سلام harrypotter عزیز .
آره کارت گرافیک من زیاد جالب نیست ولی طی یه داستان به دستم رسیده و زیاد بابتش پول ندادم. و تو شهر ما هم همچنین چیزایی خریداری نداره که بخوام بفروشمش. برای همین دنبال یه کیس هستم که توش جا بشه. یعنی جا که میشه ولی می خوام که بالاتر از cpu قرار بگیره تا گردش هوا بهتر بشه. همون اسپیدو ترمالتاک خیلی خوبه چون من کیس دیگه ای رو ندیدم که پشتش 2 فن 12 روی هم جا بشه چون کولر گرافیک دقیقه جای یکی از این فن ها رو می گیره. تازه کارت من تا پارسال تو سایت سفایر بود ولی امسال اصلا تو سایتشم نیست یعنی تو قسمت محصولات خارج از تولید هم نیست نمی دونم چرا؟
footballist
24-09-2010, 11:03
دوست عزیز این مدل هم خوبه:
یه فن 20س داره سه تا 12س داره به همراه یه فن 18س ولی fusion سه تا 12س داره با یه 25س.در ضمن کیس fusion فعلا تو بازار نیست.قیمت این کیس هم 95 هزار تومان هست:
تاپیک خرید کیس fusion:
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.