مشاهده نسخه کامل
: لپ تاب با برق کار کنه بهتره یا باتری
king-hitler2
05-08-2010, 14:58
سلام دوستان
چند جا مطلب خوندم یکی میگه یا برق یکی بی برق
برای استفاده طولانی بزاریم شارژ تموم بشع بعد بزنیم به شارج فول که شد دوباره خالی کنیم یا نه بهتره برق رو دایما در موقع مصرف وصل کنیم
dell
inspiron1564
ممنون
:40:
سلام دوست عزیز بهتره که در جایی که به برق دسترسی داری از برق استفاده کنی(باتری هم بهش باشه)
باتری های جدید مشکلی براشون پیش نمیاد.
king-hitler2
05-08-2010, 15:11
سلام دوست عزیز بهتره که در جایی که به برق دسترسی داری از برق استفاده کنی(باتری هم بهش باشه)
باتری بهتره
سلام دوباره
خوب همینه که میرم تو شک کذ:19:
دومش بهتره
من الان 10 ساعته لب تاپ روشنه
L.A.M.P.A.R.D
05-08-2010, 15:12
?........با دلیل و منطق بگید
sasan816
05-08-2010, 15:13
به چه دلیل
شما 3 ساعت پای لپ تاپ بشینی شارژ تمام میکنه ... چطور میخوای هفته ای یک بار شارژش کنی ؟ یا خدا
ببینید بچه ها ... کلا دو نوع استفاده از لپ تاپ داریم
1- شما یک جا ثابت هستید و برق AC دارید ... هر وقت تونستید برق رو بزنید و باتری هم روش باشه و شروع به استفاده کنید و کلا بزارید همیشه fully charged باشه
2- روزی چند ساعت میرید بیرون و باید همراهتون باشه بدون موجود بودن برق .... پس باید بزارید همون full charge خالی بشه (زیر 10 درصد) و دوباره بزارید به شارژ تا کامل بشه و اگر نیاز ندارید بزارید همون طور توی برق بمونه
این پیشنهاد منه و چیزی که خود سازندگان پیشنهاد میدن
نویسنده :
REGISTERED USER
البته بن شدشه!:31:
به نظر من برای امنیت بالا و جلوگیری از آسیب رسیدن به قطعات لپ تاپ بر اثر نوسانات برق از باتری استفاده کنید.
من قبلا همیشه از برق مستقیم استفاده میکردم ولی یه بار هارد دستگاه بخاطر رفتن برق و افت ناگهانی ولتاژ سوخت ولی خوب بردم گارانتی (البته حرفی از قطع برق نزدم و حتی مدعی شدم که باتری روی دستگاه بود) و مشکل رو حل کردن.
king-hitler2
05-08-2010, 16:16
پس به نظر شما وقعی تو خونه هستم و استفاده می کنم بزارم به برق مستقیم وصل بشه و از خالی شدن و پر شدن باتری جلوپیری بشه
ببین عزیز بزار تو شارژ باشه...
ولی در طول هفته 4 الی 5 بار شارژ و دشارژ بشه تا از تموم ظرفیتش استفاده بشه و یک ماه یا دو ماه یکبار هم کالیبره کن ...
در حالتی که به برق مستقیم هم دسترسی دارید از باتری استفاده کنید چون ممکنه در اثر نوسانات برق به دستگاه آسیب برسه...
king-hitler2
05-08-2010, 16:37
ببین عزیز بزار تو شارژ باشه...
ولی در طول هفته 4 الی 5 بار شارژ و دشارژ بشه تا از تموم ظرفیتش استفاده بشه و یک ماه یا دو ماه یکبار هم کالیبره کن ...
در حالتی که به برق مستقیم هم دسترسی دارید از باتری استفاده کنید چون ممکنه در اثر نوسانات برق به دستگاه آسیب برسه...
تناقص تو حرفاته
من روزی 10 ساعت ازش تو خونه کار میکشم
تو این 10 ساعت به برق وصل باشه
بزار تو شارژ باشه. &&&& به برق مستقیم هم دسترسی دارید از باتری استفاده کنید {کدوم بهتره برا باتری
pooriya_hp
05-08-2010, 22:03
سلام دوستان
چند جا مطلب خوندم یکی میگه یا برق یکی بی برق
برای استفاده طولانی بزاریم شارژ تموم بشع بعد بزنیم به شارج فول که شد دوباره خالی کنیم یا نه بهتره برق رو دایما در موقع مصرف وصل کنیم
dell
inspiron1564
ممنون
:40:
سلام
من در مورد این موضوع چندین باری در تاپیک های مختلف توضیح دادم. (( نمیدونم حالا دید یا نه ))
اگه از برق شهری استفاده می کنید باتری رو بزارید در جای خودش بمونه.
و هر وقت کارتون تموم شد لپ تاپ رو خاموش کنید و اگه وقت داشتید بزارید فول شارژ بشه.
این هم بگم که باتری های lithium lon نیازی به دشارژ و شارژ ندارن شما هر وقت دوست داشتی شارژ رو خالی یا پر کن. (( بهتره زیر %50 باشه که شما شارژ کنید ))
ولی اگه خواستی باتری رو برای یه مدتی بدون استفاده بزاری شارژ رو روی %30 قرار بده.
سوالی بود درخدمتم.
تناقص تو حرفاته
من روزی 10 ساعت ازش تو خونه کار میکشم
تو این 10 ساعت به برق وصل باشه
بزار تو شارژ باشه. &&&& به برق مستقیم هم دسترسی دارید از باتری استفاده کنید {کدوم بهتره برا باتری
تناقضم کجا بود بابا...
از این روشن تر هم مگه میشه...
10 ساعت که خیلی طبیعیه...
کلا توی خونه بزار باتری فول بشه 100 درصد که شد اتومات باتری از جریان خارج میشه و از برق استفاده میکنه...
ولی نشه یک ماه یکسره آداپتور تو برق باشه و و باتری یکسره فول باشه...
هفته ای چند بار تا 40 الی 50 درصد خالی بشه خوبه
بهترین حالت باطری را در بیاورید و به لپ تاپ رو به برق بزنید
بهترین حالت باطری را در بیاورید و به لپ تاپ رو به برق بزنید
شما صفحه ی قبل رو میخوندی بد نبودااااااااااااا:8:
تناقضم کجا بود بابا...
:31:
بهترین کار اینه که پیروز جان و خیلی ها گفتیم ولی خب کو گوش شنوا:31:
کلا توی خونه بزار باتری فول بشه 100 درصد که شد اتومات باتری از جریان خارج میشه و از برق استفاده میکنه...
king-hitler2
05-08-2010, 23:13
مرسی از همتون گرفتم
جای تشکر زیاد بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.