ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازی هایجک ممنوع! Hijack is forbidden

صفحه ها : 1 [2]

RatAtouille
17-11-2010, 09:40
یک چندتا شات از آپدیت های جدید هم بگذار :)
:40: :40: :40: :40:

Prince_ of _Persia
17-11-2010, 21:09
سلام
اگر مهلت ارسال آثار واسه جشنواره تموم شده باشه واسه مجموعه این کار رو میکنم.....
من واسه مجموعه تا کی وقت دارم سطح بازی رو ارتقاء بدم؟؟
تا شنبه . فقط همون اشکالات کلی رو بگیری کافیه.

AMIR REZAs
18-11-2010, 13:17
گرافیک مرحله1 بهتر کردم ...
افت فریم مرحله 2 تقریبا حل شد ...
رو گیم پلی و در ها هم کار کردم...
خوب تو یکی دو روز آینده بازی رو دوباره آپ میکنم....

AMIR REZAs
19-11-2010, 20:20
[B]سلام
بازی آپدیت شد

بازی در مجموعه ی بازیهای مستقل ایرانی به فروش می رسد....

anti-military
20-11-2010, 00:14
آفرین خیلی بهتر شده بود . در مورد گرافیکش نمیتونم نظر بدم چون قبلی رو یادم نیست چقدر تفاوت داشت . اما نسبت به قبلی خیلی کمتر گیر میکرد و مشکل درها هم حل شده بود ...

lord arthas
20-11-2010, 13:27
چقد نامرده این دنیای بازی نوشته گرافیک بازی اگر در کنار پلی استیشن یک مقایسه شود بازهم پایین است دشمنان همگی میخکوب شده اند و عمرا تیرشان به شما بخورد همچنین در ها همگی غیر قابل عبورند و به انها گیر خواهید کرد بازهم یک اکشن اول شخص غیر قابل بازی دیگر (باز خوبه نوشته مستقله)

ehsan_wwe
20-11-2010, 22:41
چقد نامرده این دنیای بازی نوشته گرافیک بازی اگر در کنار پلی استیشن یک مقایسه شود بازهم پایین است دشمنان همگی میخکوب شده اند و عمرا تیرشان به شما بخورد همچنین در ها همگی غیر قابل عبورند و به انها گیر خواهید کرد بازهم یک اکشن اول شخص غیر قابل بازی دیگر (باز خوبه نوشته مستقله)

دوست عزيزم
amir فكر ميكنم اولين بازي 3 بعديشه و به انوان اولين بازي با منابع ياد گيري محدود كولاك كرده

همون پلي استيشن 1
براي ساخت مزخرف ترين بازيش
1 نفر گرافيست
1 نفر برنامه نويس
نياز بود
همين يك نفر ها هم منابعي كه براي كار ازش اطلاعات يا اموزشات ديده بودن همه دانشگاهي و حرفه اي بوده

اما امير
نصف سن اونارو هم نداره
+
منابعش فقط چند تا جزوه pdf محدود بوده (‌به علت زندگي در ايران )
+
هم كار گرافيك هم برنامه نويسي با خودش بوده

امير جان قشنگ بود ممنون :40:

Prince_ of _Persia
20-11-2010, 22:56
تو خارج واقعا فرهنگ تو این زمینه خیلی پیشرفته است . طرف یک بازی دو بعدی خیلی ساده می ذاره کلی ملت کف و خون قاطی می کنن و تشویقش می کنن و ازش حمایت می کنند تو بعضی موارد هم این بازیها پولی هست.

اگه بازی مستقلی اونم سه بعدی توسط یک نفر ساخته بشه که دیگه هیچی سرگیجه می گیرن. اونا می دونن امکانات و تعداد افراد و بودجه رو باید در نظر گرفت و با توجه به این چیزها در مورد بازی نظر می دن. نه اینکه یکدفعه بیان بازی رو بازی پلی استیشن 1 که حتی بازیها اونهم با 5 ، 6 میلیارد پول ساخته می شد ( اینو تو یکی از کتابهای معتبر در مورد طراحی بازی خوندم) مقایسه کنن.

همین بازی امیررضا جان اگه مدلهاشو یک مدلساز حرفه ای بسازه یک دو 3 ماه دیگه روی کدهای هوش مصنوعی و تیراندازی و... کار کنه یک بازی خیلی خوب اول شخص درست می شه و من مطئنم اگه دو 3 نفر دیگه با امیررضا کار می کردن و یک بودجه خوب هم داشتن نتیجه فوق العاده می گرفتن بهتر از خیلی از بازیهای اول شخص مزخرف ایرانی که فقط پول هدر دادن. این چیزها رو اصلا در نظر نمی گیرن

www.hadi
21-11-2010, 00:34
سلام روی این بازی 1 نفر کار کرده ؟ اگه انطور باشه عالییه معرکست ایول.

RatAtouille
21-11-2010, 17:10
ما که قدرت دانلود نداریم ! شما شات بگذار . :)

AMIR REZAs
21-11-2010, 17:55
دوست عزيزم
amir فكر ميكنم اولين بازي 3 بعديشه و به انوان اولين بازي با منابع ياد گيري محدود كولاك كرده

همون پلي استيشن 1
براي ساخت مزخرف ترين بازيش
1 نفر گرافيست
1 نفر برنامه نويس
نياز بود
همين يك نفر ها هم منابعي كه براي كار ازش اطلاعات يا اموزشات ديده بودن همه دانشگاهي و حرفه اي بوده

اما امير
نصف سن اونارو هم نداره
+
منابعش فقط چند تا جزوه pdf محدود بوده (‌به علت زندگي در ايران )
+
هم كار گرافيك هم برنامه نويسي با خودش بوده

امير جان قشنگ بود ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو خارج واقعا فرهنگ تو این زمینه خیلی پیشرفته است . طرف یک بازی دو بعدی خیلی ساده می ذاره کلی ملت کف و خون قاطی می کنن و تشویقش می کنن و ازش حمایت می کنند تو بعضی موارد هم این بازیها پولی هست.

اگه بازی مستقلی اونم سه بعدی توسط یک نفر ساخته بشه که دیگه هیچی سرگیجه می گیرن. اونا می دونن امکانات و تعداد افراد و بودجه رو باید در نظر گرفت و با توجه به این چیزها در مورد بازی نظر می دن. نه اینکه یکدفعه بیان بازی رو بازی پلی استیشن 1 که حتی بازیها اونهم با 5 ، 6 میلیارد پول ساخته می شد ( اینو تو یکی از کتابهای معتبر در مورد طراحی بازی خوندم) مقایسه کنن.

همین بازی امیررضا جان اگه مدلهاشو یک مدلساز حرفه ای بسازه یک دو 3 ماه دیگه روی کدهای هوش مصنوعی و تیراندازی و... کار کنه یک بازی خیلی خوب اول شخص درست می شه و من مطئنم اگه دو 3 نفر دیگه با امیررضا کار می کردن و یک بودجه خوب هم داشتن نتیجه فوق العاده می گرفتن بهتر از خیلی از بازیهای اول شخص مزخرف ایرانی که فقط پول هدر دادن. این چیزها رو اصلا در نظر نمی گیرن درسته ولی خیلی کم مدلساز پیدا میشه اینترنتی مدل بسازن اونم رایگان :41:
اگر برنامه ریزی واسه فروش هم داشتم هم اینترنتی کار نمی کردن !

ما که قدرت دانلود نداریم ! شما شات بگذار . :)آخه تو گرافیک زیاد تغییر ندادم ! بیشتر گیم پلی بود . بعضی تکسچرهای مرحله 1 عوض کردم با نخلهای مرحله 2 .
راستی کسی تو مرحله 2 افت فریم داشته ؟

parvizamd
21-11-2010, 20:43
میدونی گیم استدیو خیلی ضد حال می زنه . فریم ریمت ماشا.... عالی که داره

Reza Azimy_RW
24-11-2010, 16:51
سلام
AMIR REZA جان بازی تو دانلود کردم
اول که وارد بازی شدم منوی بازی رو دیدم که بیخود طراحی شده بود و به دل ننشست ! وارد بازی که شدم توی همون زاویه اول بازی کفم برید ! سلاحو که دیدم و در و دیوار یادم به IGI افتاد و کلییی حال کردم و گفتم بااااااابام !
دوربینو که برگردوندم دیدم سلاح رفت تو دیوار که یکم توی ذوغ میزد . فقط فیزیک بازی رو کاش روش بیشتر کار میکردی . اخه از داخل صندلیها رد میشد . به دشمن اول که رسیدم فکر کردم اصلا تیرش روم اثر نداره ! اخه هیچ افکتی برای تیر خوردن نزاشته بودی . بعضی از دشمنام که توی در و دیوار بودن . با دوستم بودیم که بازی رو اجرا کردیم واقعا هر جفتمون کیف کردیم از این بازی مستقل . یه وقت از بازی خودت نا امید نشی چونکه بازی مستقله و این ایرادا که من گرفتم توی بازیهای گروهیه که وجود نداره توی همه بازیای مستقل هست . کلا این ایرادا رو واسه پیشرفتت گرفتم وگرنه یه بازی مستقلو نباید اینجوری نقد کنی خصوصا اگه در نظر بگیری که این اولین بازیته . خلاصه بگم خیلی حال کردم با بازیت. فقط اخرش که بازی تموم میشد یهو از بازی میپرید بیرون . یه متنی چیزی اخرش میومد بهتر بود .
موفق باشی

AMIR REZAs
24-11-2010, 19:26
سلام

سلام
AMIR REZA جان بازی تو دانلود کردم
:11:

اول که وارد بازی شدم منوی بازی رو دیدم که بیخود طراحی شده بود و به دل ننشست !
منو رو روز آخر ساختم :31:

وارد بازی که شدم توی همون زاویه اول بازی کفم برید ! سلاحو که دیدم و در و دیوار یادم به IGI افتاد و کلییی حال کردم و گفتم بااااااابام !
:11:
IGI 1 یا 2 ؟ :31:

دوربینو که برگردوندم دیدم سلاح رفت تو دیوار که یکم توی ذوغ میزد . فقط فیزیک بازی رو کاش روش بیشتر کار میکردی . اخه از داخل صندلیها رد میشد .
آخه بدبختی چون تو هواپیما هست و هواپیما پر صندلیه اگر فیزیک میدادم بدتر گیر میکرد از قصد این کار رو نکردم! اون مشکل رفتن تو دیوار رو نتونستم راه حلی پیدا کنم :41:

به دشمن اول که رسیدم فکر کردم اصلا تیرش روم اثر نداره ! اخه هیچ افکتی برای تیر خوردن نزاشته بودی .
افکت خاصی به ذهنم واسش نرسید میخواستم یه افکت صوتی بذارم که پیدا نکردم....

بعضی از دشمنام که توی در و دیوار بودن
دقیقا چهارمین دشمن بود ، نه ؟ :دی
آخه این دنیای بازی نوشته بود میخکوب هستن میخواستم ثابت کنم راه هم میرن :دی

با دوستم بودیم که بازی رو اجرا کردیم واقعا هر جفتمون کیف کردیم از این بازی مستقل . یه وقت از بازی خودت نا امید نشی چونکه بازی مستقله و این ایرادا که من گرفتم توی بازیهای گروهیه که وجود نداره توی همه بازیای مستقل هست . کلا این ایرادا رو واسه پیشرفتت گرفتم وگرنه یه بازی مستقلو نباید اینجوری نقد کنی خصوصا اگه در نظر بگیری که این اولین بازیته . خلاصه بگم خیلی حال کردم با بازیت.
:11::11:

یهو از بازی میپرید بیرون . یه متنی چیزی اخرش میومد بهتر بود .
اونقدر درگیر برنامه نویسی بازی بودم که به این چیزا اهمیت نمیدادم :41:

پس مرحله 2 چی ؟ بازی نکردی؟:41:

Reza Azimy_RW
24-11-2010, 21:15
IGI 1 یا 2 ؟ دیگه اونو دقت نکردم ! کلا یاد ای جی ای افتادم ! دستاشم شبیه کانتر بود ! کلا خیلی عالی بود . جدا" میگم . با سلاحشم کلللی حال کردم .

آخه بدبختی چون تو هواپیما هست و هواپیما پر صندلیه اگر فیزیک میدادم بدتر گیر میکرد از قصد این کار رو نکردم! اون مشکل رفتن تو دیوار رو نتونستم راه حلی پیدا کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوب صندلیا رو کمتر میزاشتی بهتر بود که فیزیک نداشته باشه که ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقیقا چهارمین دشمن بود ، نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه این دنیای بازی نوشته بود میخکوب هستن میخواستم ثابت کنم راه هم میرن اره چهارمین دشمن بود . خوب ثابت کردیا ! زدی تو دهنشون ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](شوخی)

اونقدر درگیر برنامه نویسی بازی بودم که به این چیزا اهمیت نمیدادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس مرحله 2 چی ؟ بازی نکردی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شرمندتم . وقت نشد بازی کنم .
دوباره میگم من برا اینکه موردای کارتو بفهمی و شاید بتونی تو بازی بعدی بهترش کنی مورد گرفتما . اگر نه از یه بازی مستقل خیلی هم سر بود .:5:

Reza Azimy_RW
25-11-2010, 00:12
راستی امیر رضا جان این مدل سه بعدی اسلحه هاتو از کجا اوردی ؟ یعنی خودت مدلینگ کردی یا دانلودیدی ؟ اگه دانلود کردی میشه بگی از کجا دانلود میکنی ؟

alisahaf70
25-11-2010, 07:39
امیر جان مجله ی دنیای بازی برای همه ی بازیهای جشنواره یه نقد کوتاه نوشته برا هایجکم نوشته
جشنواره هم دکتر مینایی گفت اوایل اسفند برگزار میشه

RatAtouille
25-11-2010, 09:46
کسی میتونه از اون صفحه مجله که نقد این بازی را داره عکس بگیره و بگذاره اینجا ؟

AMIR REZAs
25-11-2010, 09:47
راستی امیر رضا جان این مدل سه بعدی اسلحه هاتو از کجا اوردی ؟ یعنی خودت مدلینگ کردی یا دانلودیدی ؟ اگه دانلود کردی میشه بگی از کجا دانلود میکنی ؟
مدلهای سنگین رو آماده استفاده کردم ! اصلا یادم نیست ولی یادمه مدلهاش فرمت Mdl بود راحت میشد استفاده کرد:دی

امیر جان مجله ی دنیای بازی برای همه ی بازیهای جشنواره یه نقد کوتاه نوشته برا هایجکم نوشته
جشنواره هم دکتر مینایی گفت اوایل اسفند برگزار میشه
بله دیدم ، ولی بدبختی اون بازی که فرستاده بودم دمو بود و فقط مرحله 1 داشت....

alisahaf70
25-11-2010, 12:26
با مسوول جشنواره که صحبت کردم نقد اینا رو کلی مسخره کرد مثلا گفت قتل در تهران امکان نداره بهترین داستان باشه کلا برد زیر سوال نقد دنیای بازیو

شـیـفــو
04-01-2011, 03:23
آقا خیلی قشنگ بود دمت گرم کلی کیف کردم اصلا انتظار نداشتم خیلی توپ بود داستانش هم عالیه خب بازیه دیگه باید تخیلی باشه
خـــیـــــلـــی خوشـم اومد
خسته نباشــــی

AMIR REZAs
12-04-2011, 18:46
دوباره سلام
آپدیت جدید هایجک ممنوع:

موسیقی گذاری شده(کامل)
بهبود هوش مصنوعی و افکتها
بهبود پنل ها
تغییر برخی آبجکت ها در مرحله 2

دیگه از لینک دانلود خبری نیست:31:
اگر بشه این آپدیت به جای نسخه ی قبلی تو مجموعه بازیها قرار میگیره....

parvizamd
12-04-2011, 22:15
خدا خیرت بده امیر رضا جان اسکرین شات بزار ولی بازم گیم استدیو واقعا چقدر دلم براش تنگ شده!.

Hotsun
13-04-2011, 01:09
منتظر تریلری,عکسی,دمویی چیزی هستیم :31:

خب فکر کنم اگر بعد از این بازی دیگه با 3DGS خدافظی کنی بد نباشه :5:

AMIR REZAs
13-04-2011, 14:10
خداحافظی که خیلی وقته کردم....

شات :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3Dmajid
13-04-2011, 15:13
خب با گیم استادیو خدافظی کردی رفتی سراغ چی ؟!!
یو دی کا ؟!

آفرین ... کیفیت کارت خیلی اومده بالا :11:

lord arthas
13-04-2011, 15:21
اون قرمز های اون بالا چیه؟ شبیه {پ} شده

parvizamd
13-04-2011, 15:26
امیرضا جان منوی زیاد جالب نیست بیشتر فتوشاب کار کن.

Hotsun
13-04-2011, 16:57
اون خط های قرمز میخوره با Art Rage کشیده شده باشن.
حالا ولش کن.
ببین اگه یادت باشه من یه دفعه داشتم برای بازی باستان شناس گمشده ام دمو میساختم که اولش فرودگاه داشت و توی هواپیما رو هم ساخته بودم(توی یه انجمن دیگه بود اینجا نمیشه اسمشو بگم)/یادت افتاد؟؟؟ :31:

خب خیلی پر جزئیات بود و یه چیزایی داشت الان تو این بازی نیست,اگه اونا رو یادت باشه میتونی الگو بگیری اگه نه که باید بگم چون سورس فایل هام نمیدونم کجاست سخته پیدا کردنشون.
این یه نمونه:
بالای صندلی ها باید از این تهویه ها و چراغ کوچیکا باشه به اضافه جا بار :31:
که مردم وسایلشون رو بذارن توش.

AMIR REZAs
13-04-2011, 20:39
خب با گیم استادیو خدافظی کردی رفتی سراغ چی ؟!!
یو دی کا ؟!
درسته!

اون قرمز های اون بالا چیه؟ شبیه {پ} شده
مثلا خونه :31: عجله ای با Paint کشیدم ! سیستم هشدار دهنده ی تیر خوردنه.....

امیرضا جان منوی زیاد جالب نیست بیشتر فتوشاب کار کن.
منو نیست ، لوگو هست ولی خوب منو رو تغییر ندادم ! راست میگید باید فتوشاپ بیشتر وقت بذارم.

اون خط های قرمز میخوره با Art Rage کشیده شده باشن.
حالا ولش کن.
ببین اگه یادت باشه من یه دفعه داشتم برای بازی باستان شناس گمشده ام دمو میساختم که اولش فرودگاه داشت و توی هواپیما رو هم ساخته بودم(توی یه انجمن دیگه بود اینجا نمیشه اسمشو بگم)/یادت افتاد؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه :دی تو هیرو ؟؟

خب خیلی پر جزئیات بود و یه چیزایی داشت الان تو این بازی نیست,اگه اونا رو یادت باشه میتونی الگو بگیری اگه نه که باید بگم چون سورس فایل هام نمیدونم کجاست سخته پیدا کردنشون.
این یه نمونه:
بالای صندلی ها باید از این تهویه ها و چراغ کوچیکا باشه به اضافه جا بار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که مردم وسایلشون رو بذارن توش.
بیخیال دیگه !
خبر بد : آقا مهدیار گفت دیگه دیر شده واسه گذاشتن بازی در مجموعه ...
خبر خوب : آپدیت بازی رو فرستادم جشنواره بازیهای رایانه ای......

RatAtouille
13-04-2011, 22:33
چه عجب ما یک مدل ساختیم و به کار اومد ... موفق باشی :31:

Hotsun
13-04-2011, 22:52
کدوم مدل رو شما ساختین؟؟؟

راستی من توی همون انجمن قبلاًگفته بودم جلوتر از دیوارای هواپیما دیوار نامرئی بذار که دستش بره توی دیوار نامرئی ها و دیگه داخل دیوار هواپیما نشه.
ولی چند پست قبل تر دیدم گفتی راه حلی پیدا نکردم :41:

خب حالا برای پروژه های بعدیت از این کلک ها استفاده میکنی.

online_amin
13-04-2011, 23:17

راستی من توی همون انجمن قبلاًگفته بودم جلوتر از دیوارای هواپیما دیوار نامرئی بذار که دستش بره توی دیوار نامرئی ها و دیگه داخل دیوار هواپیما نشه.
ولی چند پست قبل تر دیدم گفتی راه حلی پیدا نکردم :41:

خب حالا برای پروژه های بعدیت از این کلک ها استفاده میکنی.

چطور میشه این دیوار نامریی رو گذاشت؟

anti-military
13-04-2011, 23:21
چطور میشه این دیوار نامریی رو گذاشت؟

یه متریال نامرئی !

parvizamd
13-04-2011, 23:26
این دیوار block نیست! بلکه یک entity معکب شکل هست که تیک invisbleو bbox اون تو web زده شده.

RatAtouille
14-04-2011, 11:25

میخواستم بیشتر مدل هاش رو بسازم ولی چون وقت نداشتم همون صندلی هاش رو ساختم

---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------

فکر کنم زمانش شد یک ربع

AMIR REZAs
14-04-2011, 12:43
ولی چند پست قبل تر دیدم گفتی راه حلی پیدا نکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب حالا برای پروژه های بعدیت از این کلک ها استفاده میکنی. __________________
اوه یادم رفته بود !!! ممنون.

چه عجب ما یک مدل ساختیم و به کار اومد ... موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره صندلیه مخصوصا تکسچرش عالی بود :11:

Dark Prince
14-04-2011, 13:37
سعی کنید رو تکسچر ـه آبجکت ها و محیط سازی مراحل بیشتر کار کنید...
موفق باشید...

aliscan
14-04-2011, 15:05
سلام
ایول امیررضا جان خوب بود♥اون شات اولی منو هستش؟
موفق باشی

3Dmajid
14-04-2011, 16:34
سعی کنید رو تکسچر ـه آبجکت ها و محیط سازی مراحل بیشتر کار کنید...
موفق باشید...

منظورش اینه که رو همه چی بیشتر کار کن :31:

AMIR REZAs
14-04-2011, 18:44
سلام
ایول امیررضا جان خوب بود♥اون شات اولی منو هستش؟
موفق باشی
منو که نه تقریبا لوگو هست:31:
دوستان کاشکی میتونستم لینک بازیو بذارم از آهنگ های اکشنش همراه با بازیه اکشن لذت ببرید:31:ولی باید برید بخرید دیگه:31:واقعا حیف شد که نمیشه این آپدیت رو تو مجموعه بذارم:41: حالا بعدا اگر بخش انتشار مجموعه اجازه داد این آپدیتو به عنوان آپدیت جدید مجموعه بازیهای مستقل2 تو DVD اضافه میکنیم:31:

Hotsun
15-04-2011, 15:02
باورت نمیشه.
شانسی شانسی یه عکس درب و داغون که از اون هواپیمام قدیما آپلود کرده بودم تو یه انجمن دیدم:

:31::31::31:

ویرایش:
بازم پیدا کردم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه در میون لینکی کردم که صفحه سنگین نشه.
فکر نکنید لینک ها همون عکس ها هستن.
فرق دارن.

AMIR REZAs
16-05-2011, 21:32
هایجک ممنوع در سایت indiedb (با تشکر از silsin)

فقط اینا رو چطوری حل کنم:18:

BRAND NEW games or JUST STORYLINES / IDEAS will not be accepted. You must show a significant amount of progress, e.g. screenshots (or concepts) of models and maps that you are working on MINIMUM.
The game is active and the profile (or website ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) is continually updated once it is authorised.
The game has 3 or more images ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (and or videos ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) added to its galleries.
The game is unique and original and not in violation of anothers intellectual property.
The game is not a duplicate of another game ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) listed on the site.
The game information provided must not violate the sites Terms of Use ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
The game information provided is free of spelling and HTML formatting errors.

silsin
16-05-2011, 21:40
این چرا اینجوریه؟ مگه نگفتم عکس و توضیحات بزار؟

AMIR REZAs
17-05-2011, 13:41
این چرا اینجوریه؟ مگه نگفتم عکس و توضیحات بزار؟

گذاشتم با سه تا شات !
الانم قاطی کرده ارور میده !

silsin
17-05-2011, 17:52
اکانت و عکس هایی که می خوای بذاری واسم پ.خ کن درستش کنم

parvizamd
17-05-2011, 18:18
تبریک می گم

AMIR REZAs
17-05-2011, 19:48
تبریک می گم

اکانت و عکس هایی که می خوای بذاری واسم پ.خ کن درستش کنم

ممنون :11:
درست شد ( یه مشکلی بود که حل شد:46:)

silsin
17-05-2011, 19:55
عکس ها کجان؟

silsin
17-05-2011, 20:43
راستی چه طوری میشه بازی رو توی Big Fish ثبت کرد؟ خودشون باید بزارن؟

lord arthas
18-05-2011, 10:00
نه از این لینک باید بری

silsin
18-05-2011, 10:48
مرسیوس . خب بفرستین دیگه کسی نیست اینجا بازی خوب داشته باشه ؟

silsin
18-05-2011, 17:16
خب من امروز یه چندتا از این سایت ها ایمیل دادم ببینم چه جوریه بازی فرستادنشون .راستی بازی رضا عظیمی چشم من رو گرفته می گم به نظرت رضا واسه تو رو هم بفرستیم Bigfish ببینیم چی می گن ؟

Reza Azimy_RW
18-05-2011, 20:11
ممنون حسن جان نظر لطفته حالا این بیگ فیش چی هست ؟! :31:

silsin
18-05-2011, 20:21
این یه سایت معروفه و بسیار معروف در زمینه مینی گیم هاست که خیلی خیلی معروفه . نمی دونم چظوری اسمش رو نشنیدی

M0hsen3D
18-05-2011, 20:23
بیگ فیش پوله:31:
بازیتو قبول کنن بره توش تمومه , دو تای بنیادو میخوره یه ابم روش:31:

Reza Azimy_RW
18-05-2011, 20:23
ایول ... دمت گرم حالا چجوری باید فرستاد ؟!
کوتاه نیست یک مرحله ؟ 2 مرحلشو بهتر نیست بسندیم ؟!

M0hsen3D
18-05-2011, 20:29
دو مرحله فقط؟!!
نه اینجوری فکر نکنم قبول کنن , چون کسی واسه دو مرحله بازی پول نمیده.اونم تو چه سایتی میخوای ثبت کنی BIG FISH!!

saeed_cpu_full
18-05-2011, 20:50
ایول ... دمت گرم حالا چجوری باید فرستاد ؟!
کوتاه نیست یک مرحله ؟ 2 مرحلشو بهتر نیست بسندیم ؟!

باید بازیت خیلی خوب باشه تا قبول کنن. مفتکی که به یه بازی پول نمیدن ! بشین بساز بقیه ی بازی رو
هر بازی رو هم نمیزارن توی سایتشون ... اول باید یه دمو بفرستی ( سعی کن بهترین قسمت هارو براشون بفرستی ) بعدش اگه قبول کردن کل بازی رو براشون میفرستی .. یه قیمت میزارن روش و توی سایتشون میزارن و یه شماره حساب فکر کنم ازت میگیرن بعدش طبق قراردادشون X % پولی که از فروش بازی به دست اومده رو میریزن حسابت. اگه بازیت بره Bigfish پول خوبی گیر میاری ولی یادت باشه بازی های معمولی رو نمیگیرن

M.Mehrazin
18-05-2011, 20:59
البته خودشون اینو گفتن

Remember, your game doesn't have to be completely finished to show it to us. We see games at all stages of development. We're happy to give you feedback or answer questions that will help you move the game towards completion.
یعنی همین بازی نصفه هم میشه بفرستین و توی کامل کردنش ازشون کمک بگیرین و سوالاتونو بپرسین.

silsin
18-05-2011, 21:13
:31: رضا جون من قبل تو اقدام کردم و مشخصات بازیت و همراه اون لینک دانلودی که توی سایت داده بودی فرستادم حالا صبر کن ببینیم چی میگن

Reza Azimy_RW
18-05-2011, 21:27
دو مرحله فقط؟!!
نه اینجوری فکر نکنم قبول کنن , چون کسی واسه دو مرحله بازی پول نمیده.اونم تو چه سایتی میخوای ثبت کنی BIG FISH!!

نه منظورم 2 مرحله واسه دمو بود !
تا حالا 4 مرحلشو ساختم که فک کنم از نظره زمانی کافی باشه اگه شد یکی دیگه اضافه میکنم

باید بازیت خیلی خوب باشه تا قبول کنن. مفتکی که به یه بازی پول نمیدن ! بشین بساز بقیه ی بازی رو
هر بازی رو هم نمیزارن توی سایتشون ... اول باید یه دمو بفرستی ( سعی کن بهترین قسمت هارو براشون بفرستی ) بعدش اگه قبول کردن کل بازی رو براشون میفرستی .. یه قیمت میزارن روش و توی سایتشون میزارن و یه شماره حساب فکر کنم ازت میگیرن بعدش طبق قراردادشون X % پولی که از فروش بازی به دست اومده رو میریزن حسابت. اگه بازیت بره Bigfish پول خوبی گیر میاری ولی یادت باشه بازی های معمولی رو نمیگیرن
اونوقت این دمویی که میفرستی میشه ویدیویی باشه ؟ اخه جاهایه جالب بازی رو کللی کار میبره بزاری کناره هم !

رضا جون من قبل تو اقدام کردم و مشخصات بازیت و همراه اون لینک دانلودی که توی سایت داده بودی فرستادم حالا صبر کن ببینیم چی میگن

گند زدی که حسن !
بازی که تو مجموعه مستقل هست خیلی سر تر از اونه ! میگفتی لینکه اونو بهت میدادم ! اینو که قبول نمیکنن با این گرافیکش !

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

راستی اون لینک دانلود رو هم از تو فور شیرد حذفش کردم که !:31:

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

راستی اون لینک دانلود رو هم از تو فور شیرد حذفش کردم که !:31:

silsin
18-05-2011, 21:27
:31:

اشکال نداره که اگه جوابم رو دادن گفتن نه اون یکی رو که تو می گی می فرستیم

الان حذفش کردی؟
خب اگه حذفش کردی شانس تو فقط عکسش رفته .جواب دادن لینک رو هم می فرستیم .راستی من بازیش رو دانلود نکرده بودم بازیش چه جوری بود؟

Reza Azimy_RW
18-05-2011, 21:29
راستی تو مجموعه مستقل گیم پلیش هم تا حدودی تعقیر کرده بعضی جاهاش !

وای چه شد !×:31::10:

خب اگه حذفش کردی شانس تو فقط عکسش رفته .جواب دادن لینک رو هم می فرستیم .راستی من بازیش رو دانلود نکرده بودم بازیش چه جوری بود؟

نه الان حذفش نکردم قبلا حذف کرده بودم کسی دانلود نکنه واسه مجموعه / بازیشم خوب بود ! البته میگن !

silsin
18-05-2011, 21:31
تو که تکون نمی خوری که حداقل لینکی عکسی چیزی بده واسه xboxlive و استیم و سه چهارتا سایت دیگه بفرستم

Reza Azimy_RW
18-05-2011, 21:36
تو که تکون نمی خوری که حداقل لینکی عکسی چیزی بده واسه xboxlive و استیم و سه چهارتا سایت دیگه بفرستم

دمت گرم بابا

زحمت میشه ؟!

پی ام میکنم الان !

AMIR REZAs
18-05-2011, 22:23
خبر خوب :10::10:
بالاخره فهمیدم واسه ثبت کامل بازی باید چیکار کنم ...یه دکمه رو فقط باید میزدم...
مثل اینکه الان بازی ثبت شده و شات ها هم نشون میده:

اینم هست:

AMIR REZAs
04-09-2014, 15:24
یاد اون قدیما بخیر یه بازی می ساختیم 32 صفحه جلو می رفت :n14::n14:
بعد چهار سال فهمیدم اصن Hijack is forbidden اشتباه دستوری داره !

ببخشید تاپیکو الکی بالا آوردم ولی خب :n28: یادش بخیر واقعا

Hotsun
06-09-2014, 00:08
اتفاقاً من و یکی از دوستام همیشه به یادت هستیم, طرف دیوانه ی گیمه و کلی بازی اوریج رو PC بسیار غول داره اون زمان دمو ورژن بازیتو داده بودم بهش الان بعد از گذشت چند سال هر دفعه من رو میبینه میگه بازی اگه گفتی چی؟ بازی فقط Hijack is Forbidden :n02:
ولی واقعاً بد کار نکرده بودی برای همین تو ذهنمون مونده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به امید موفقیت های بزرگ و همچنین تاپیک های پربار:n11: :n12::n06: