مشاهده نسخه کامل
: دیگه خسته شدم یعنی راهی نیست
سلام دوستان
من دو تا کامپیوتر دارم که باهم شبکه هستند ولی هر کاری میکنم نمیتونم مالتی پلیر بازی کنم
تو جنرال 4 که موقع هاست شدن نمیتونه و میگه فیلید
و توی بازی Supreme Commander 2 از بازی میپره بیرون
راستی تو بازی های که می خواهد از طریق اینترنت مالتی پلیر بازی کرد نمیشه یه هاست مجازی ساخت و از طزیق lan شبکه کرد
دوست عزیز راه برطرف شدن مشکل شما زدن اینجور تاپیکی نیست .
برنامه های Hamachi و Tunngle به درد کار شما میخورن و بازیهای زیادی رو ساپورت میکنن
دوست من فکر کنم اینجور کراک شده یعنی شما میگید میشه وصل شد
یه اموزش میدید
این پاسخ برای سوال دوم است که هاست مجازی می سازه
در مورد بازی اول باید به این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رجوع کنید
بازی دوم هم من تجربه ای ازش نداشتم ولی اگه توضیح بیشتری از مشکلتون بدید خوب میشه
برای دانلود و استفاده Tunngle از این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمک بگیرید .
ویرایش شد
ادرس ها رو اشتباه گزاشتی
این برنامه ها سرور مجازی میسازه
سلام دوست من
من نمیخواهم بازی ها رو به صورت انلاین بازی کنم
من میخواهم بازی های انلاین رو به صورت lan بازی کنم
یعنی یه سرور مجازی ایجاد کنم
منظورتونو نفهمیدم !
میخواید بازی هایی مثل کانتر و اینا رو تحت شبکه بازی کنید
یا بازی آنلاینی مثل wow رو تحت شبکه مجازی بین دو کامپیوتر بازی کنید ؟ !!!
من میخواهم بازی های انلاین رو به صورت lan بازی کنم
منظورتونو نفهمیدم !
میخواید بازی هایی مثل کانتر و اینا رو تحت شبکه بازی کنید
یا بازی آنلاینی مثل wow رو تحت شبکه مجازی بین دو کامپیوتر بازی کنید ؟ !!!
خط دومی درسته
بعد می خواهم بدونم بازی های که کرک میکنند رو نمیشه یه طوری مالتی پلیر بازی کرد چون موقع هاست شدن یا از بازی میپره بیرون یا مینویسه فیلید
در مورد سوال شما تا حالا تجربه ای نداشتم ولی همین مثلا WOW رو میتونین یه سرور آفلاین مجازی برای خودتون ایجاد کنین و بازی کنین که یک درصد بازی آنلاین هم حال نمیده این توضیح تاپیکش :
آموزش ساخت سرور World of Warcraft ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اینطوری که معلومه شاید انجام این کار برای هر بازی منحصرا آنلاینی تفاوت داشته باشه که من تا حالا خیلی کم با این موارد روبرو شدم . شاید لازم باشه توی انجمن اینترنت و شبکه مشورت بگیرید .
اگه اینجور که شما میگید یعنی هر بازی که جدید ساخته بشه نمیشه مالتی پلیر (lan) بازی کرد .
یه سایتی معرفی نمیکنید که جامع تر در این مورد بحث شده باشد
من به خدا گیج شدم
شما یه بار میگید میخواید بازی ها رو تحت شبکه Lan بازی کنید . یه بار میگید میخواید بازی هایی که فقط میشه آنلاین زد رو خودتون با سرور مجازی شبکه کنید .
اول سوالتون رو دقیق مشخص کنید چیه ، الان بیشتر بازیهای جدیدی که قابلیت شبکه داشته باشن به راحتی میشه Lan بازی کرد .
سلام
شما درست میگید من شما رو گیج کردم
سوال خود را دباره مطرح میکنم
من دو تا بازی دارم که یکی از ان بازی ها به نام Grand Ages Rome رو میشه انلاین از طریق اینترنت بازی کرد و بازی دیگر به نام Supreme Commander 2 هم میشه به صورت مالتی پلیر بازی کرو ولی از نوع شبکه (LAN)
حالا من میگم که تو بازی اول یه سرور مجازی درست کنم که بشه بازی گول بزنی و فکر کنه تو اینترنت هست و بعد بشه دو نفره بازی کرد
برای بازی دوم هم هر وقت رو مالتی پلیر کلیک میکنم و بعد وارد قسمت هاست میشم از بازی میپره بیرون من چند بازی هم که مالتی پلیر و مال سال های 2009 به بعد هست نمیشه هاست شد ولی وارد قسمت جوین ان میشود
در مورد Grand Ages Rome چون بازی نکردم فقط میتونم بگم نمیشه یه بازی امکان بازی آنلاینش باشه اما امکان بازی تحت شبکه ش نباشه ؟!؟ شما میشه یه توضیح مختصر بدید برای آنلاین زدن این بازی چه مراحلی رو طی میکنید ؟ چون آنلاین زدن و Lan در یک بازی عموما تفاوت چندانی ندارن
برای Supreme Commander 2 هم پیشنهاد میکنم یک بار با نرم افزار Game ranger امتحان کنید و ببینید برای بازی آنلاینش مشکلی ایجاد میکنه یا نه . برنامه رو از اینجا دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوال اولتون منظورم از lan همان کابل شبکه میباشد
در مورد سوال دومتون برنامه چکار میکنه
شما Grand Ages Rome رو گفتید از طریق اینترنت بازی میکنید من هم پرسیدم برای این کار توی بازی چه مراحلی رو رد میکنید . در قسمت مولتی پلیر سرور ها رو پیدا میکنید ، آی پی میزنید یا از نرم افزاری چیزی استفاده میکنید . جایی نپرسیدم منظورتون از Lan چیه .
برنامه Gameranger هم برای آنلاین زدن خیلی از بازیها استفاده میشه و بازی های
Supreme Commander و Sumpreme Commander Forged Alliance رو ساپورت میکنه میخواستم برنامه را نصب کنید و ببینید برای انجام بازی تحت اینترنت ، خود برنامه چه کارایی میکنه که همون کارا رو برای Lan هم انجام بدید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.