ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خطا در نصب xp روی سون

hamed33
05-08-2010, 08:32
سلام...
من اخیرا یک لپ تاپ دل گرفتم که که روش ویندوز سون نسخه Home Premium (اورجینال) نصبه .فکر کنم در این نسخه IIS نیست چون پیدا نکردم .برای همین خواستم XP Professional SP2 نصب کنم اما یک خطا داد
Stop: 0x0000007b (0xF78D2524,0xC0000034,0x00000000,0x00000000
البته بگم که یک پارتیشن جدید ساختم ولی وقتی با سی دی XP بوت شدم در آن صفحه ای که برای فورمت کردن و اینستال کردن ویندوز روی پارتیشن است این خطا رو داد .(این صفحه ظاهر نشد وخطا داد)
یک سوال داشتم که امکان دارد درایور های لپ تاپ روی این ویندوز (XP) نصب نشود چون آن وقت XP بدردم نمی خورد.مجبور می شوم Windows 7 Professional نصب کنم اما دوست دارم اگه می شه XP نصب کنم ( بخاطر نصب نرم افزارهای قدیمی تر که روی سون نصب نمی شه ) :46:

esfehanei
05-08-2010, 10:52
خوب اون ارور رو دقیقا نمی دونم برا چیه
ولی حتما اینو میدونی اگه در این حالت ایکس پی رو روی سونت نصب کنی سون از بین میره حتی اگه روی یه پارتیشن دیگه باشه
همچنین ممکنه درایور های لپ تاپت رو پیدا نکنی
راه دیگش هم اینه که از برنامه هایی مثا virtual boxو wmwar workstationو...استفاده کنی که هر کدوم مشکل خودشونو دارن
البته اگه بخوای بازی نصب کنی
اون IISرو که گفتی یادمه برای ASP.NETبود فکر کنم شاید اگه از روشهای بالا استفاده کنی درست بشه چون گرافیکی نیست که اذیت کنه
موفق باشی

joe_satriani
05-08-2010, 19:36
با سلام
دوست عزيز به تاپيك مربوطش بريد زودتر به نتيجه ميرسيد

سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشيد.

alahwazi
10-08-2010, 12:55
توی سایت زیگورات توضیح داده در قسمت پرسش و پاسخ.
خلاصه اش اینست که اول وارد بایوس بشی و گزینه AHCI را به ATA تغییر بدی تا بتونی ایکس پی نصب کنی.