مشاهده نسخه کامل
: انتخاب رشته گزینه دو
kambiz18
04-08-2010, 20:06
سلام بچه ها برین تو gozine2.ir می تونین رایگان انتخاب رشته کنید
هر صحبتی هم هست همینجا انجام بشه
parya220
04-08-2010, 22:01
زیادی خوشبینانه است !!!! با 8800 منطقه 2 مکانیک روزانه اراک داده !!!!!!!
سلام منظور از نمره کل که تو نرم افزار انتخاب رشته گزینه دو خواسته میشه کدوم نمره کارنامه هست چون من همچین نمره ای رو ندیدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون
alidata2010
04-08-2010, 23:25
منظورش نمره کل در سهمیه هست
Mostafa NBA
04-08-2010, 23:29
سلام منظور از نمره کل که تو نرم افزار انتخاب رشته گزینه دو خواسته میشه کدوم نمره کارنامه هست چون من همچین نمره ای رو ندیدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون
پایین ترین قسمت کارنامه نوشته:
ماکزیمم نمره . این منطورش همونه.
در ضمن یک قسمتی هست که ازت رتبه ی هر زیر گروه رو میخواد که باید بهش رتبه ی سهمیه هر زیر گروه رو بدی نه رتبه ی کشوری !
به نظر من دیتابیس انتخاب رشته ی گزینه 2 با سنجش هیچ فرقی نداره. یک جور توافق بوده بین سنجش و گزینه 2 :13:
آخه همچین نمره ای نیست/یه دسته نمره هست که نمره زیزگروه های 1 تا 5 هست و یه دونه همکه نوشته ماکزیمم نمره کل!!! بالاخره کدومه؟؟؟
Mostafa NBA
04-08-2010, 23:45
آخه همچین نمره ای نیست/یه دسته نمره هست که نمره زیزگروه های 1 تا 5 هست و یه دونه همکه نوشته ماکزیمم نمره کل!!! بالاخره کدومه؟؟؟
گفتم که منظورش همین ماکزیمم نمره ی کل هست.
حالا واقعا اطمینانی هست بهش ؟ من کلی رشته واسم اورده
Rainy eye
05-08-2010, 01:36
من که خیلی اطمینان دارم بهش!!!!:دی
راست میگه دوستمون لطفا با تجربه ها یه نظری بدن ببینیم چیکار کنیم ؟ اعتماد کنیم و از روش انتخاب رشته کنیم یا نه ؟ من خودم تو سنجش انتخاب رشته کردم فقط یه دونه کارشناسی اقتصاد واسم آورد ولی تو گزینه دو ، 2تا کارشناسی اقتصاد واسم آورد//// خیلی ممنون بابت توجهتون:20:
راست میگه دوستمون لطفا با تجربه ها یه نظری بدن ببینیم چیکار کنیم ؟ اعتماد کنیم و از روش انتخاب رشته کنیم یا نه ؟ من خودم تو سنجش انتخاب رشته کردم فقط یه دونه کارشناسی اقتصاد واسم آورد ولی تو گزینه دو ، 2تا کارشناسی اقتصاد واسم آورد//// خیلی ممنون بابت توجهتون:20:
حالا یه دونه با دو تا چه فرقی داره :31:
حالا یه دونه با دو تا چه فرقی دارهفرق نداره ؟؟؟ تو سنجش کرمان بود/تو گزینه دو مازندران
Rainy eye
05-08-2010, 01:48
از نظر من بهتره از انتخاب رشته قلم چی ،سنجش، گزینه دو و ...استفاده کنین ...ولی درنهایت خودتون انتخاب رشته کنین!!!!
به نظر من چون انتخاب رشته همشونو دیدم گزینه دو از همه منطقی تره...من خودم اصلاً آزمونای گزینه دو رو قبول ندارم،ولی انتخاب رشته خیلی خوبی میده ...دلیلشم تو اون یکی تاپیک گفتم!!!!:دی
قلم چی فقط به فکر بالا رفتن آمار قبولی و گرفتن یه پول مفت(هرچقدرم کم باشه) از مردمه...دلش به حال تو نمیسوزه!!!رشته های پایین میزنه که حتماً قبول شی...
سنجشم که فقط به فکر تبلیغه...دقیقاً مثله قلم چی انتخاب رشته میکنه!!!با توجه به قبولیای پارسال...
من واسه انتخاب رشته گزینه دو اول رشته های مورد علاقمو زدم با شهرهایی که تو اولویت بودن...زیاد جالب نبود!!!یعنی من انتظارم بیشتر بود:27: ولی انتخاب رشته براساس توانمدیش بد نبود...
به هرحال نظر من اینه که انتخاب رشته نهایی رو خودتون انجام بدین ...فقط رشته هایی که علاقه دارین...نه رشته هایی که مجبورین
فرق نداره ؟؟؟ تو سنجش کرمان بود/تو گزینه دو مازندران
نه زیاد :41:
Rainy eye
05-08-2010, 02:00
نه زیاد
یعنی کرمان و مازندران واسه تو هیچی فرقی ندارن!؟!؟!
یعنی کرمان و مازندران واسه تو هیچی فرقی ندارن!؟!؟!
ای بابا سطح علمیش تو رشته اقتصاد تقریبا یکیه . رتبه هاشم نزدیکه . چرا میزنیین ؟ :41:
از نظر علمی نگفتم از نظر آب و هوا و نزدیکی به تهران و ...:31:
یه سوال این نمره کل همون تراز هست؟؟؟؟؟؟
mahmoodonline
05-08-2010, 08:32
یه سوال این نمره کل همون تراز هست؟؟؟؟؟؟
آره نمره ي كل همون ماكزيمم نمره كل در زيرگروه ها يا همون تراز هستش.
گزینه 2 اصلا شبانه ها رو نمیزنه ، ینی شبانه قبول شدن از روزانه سخت تره ؟
بعد انگار با دانشگاه اراک قرارداد داره ، بدترین رتبه ها رو میزنه روزانه اراک : ))
Rainy eye
05-08-2010, 11:47
گزینه 2 اصلا شبانه ها رو نمیزنه ، ینی شبانه قبول شدن از روزانه سخت تره ؟
بعد انگار با دانشگاه اراک قرارداد داره ، بدترین رتبه ها رو میزنه روزانه اراک : ))
وا؟!؟!!؟خودت انتخاب میکنی شبانه رو!!!
اتفاقاً واسه من بیشترشو شبانه انتخاب کرده بود!!!!
شهرشم که خودت انتخاب میکنی!!!!!
میتونی اراک رو بزاری تو موارد عدم تمایل دیگه اصلاً اراک رو انتخاب نمیکنه واست!!!
hrh_fourtyseven
05-08-2010, 12:37
ایول به گزینه دو.
انصافا از سنجش خیلی واقع بینانه تر انتخاب کرد.و خیلی خیلی هم بهتر و جامع تر.
البته تقریبا شبیه بودن ولی رشته های اول سنجش زیادی خوشبینانه بودن.
در ضمن تو سنجش باید 10 مدل انتخاب رشته کنی بعد بینشون یه میانگینی بگیری و انتخاب اصلی رو بکنی ولی گزینه فقط با یه بار انتخاب رشته کارتو راه می اندازه یعنی انگار تمام انتخابای سنجشو یه جا جمع می کنه.
در ضمن یکی گفته بود شبانه انتخاب نمی کنه.واسه من که حدود 15 تا شبانه انتخاب کرده بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حالتون ، واسه من هر چی داده روزانس !
توی علاقمندی هام زدم شبانه و .. ولی برام انتخاب نمیکنه دیگه :دی
راجبه اراک هم مسئله ای نیست اگه باشه ، فقط جالب بود برام واسه همه یه رشته توی اراک انتخاب میکنه :دی
hrh_fourtyseven
05-08-2010, 13:07
خوش به حالتون ، واسه من هر چی داده روزانس !
توی علاقمندی هام زدم شبانه و .. ولی برام انتخاب نمیکنه دیگه :دی
راجبه اراک هم مسئله ای نیست اگه باشه ، فقط جالب بود برام واسه همه یه رشته توی اراک انتخاب میکنه :دی
کجاش خوش به حالمون.
خوب شما رتبه ات خوب بوده برات روزانه زده .ما فقیر بیچاره ها که رتبه مون خوب نبوده برامون به شبانه متوسل شده.
یعنی من که برام روزانه زده دانشگاهای غیر بومی بهش اعتماد کنم ؟ خودم که باورم نمیشه !!
از نظر بلند پروازی یا انتخاب رشته های بهتر
برای من
1.گزینه 2
2.کانون
3. سنجش ((از همه منطقی تر!))
Masoud_kp
06-08-2010, 12:36
سنجش که مطمئن نیست گزینه 2 هم خوشبینانه است بعضی دوستان احتمالا اطلاعاتشون از سازمان سنجش بالاتره بعدش نرم افزار فکر شون هم از اونا قویتره از نظر مشاوره ای هم که صد البته استادن و تمام رشته ها و ظرفیتها و دانشگاهها رو حفظن و چندین دهه هم تو این امر تجربه دارن واسه همین میگن اینا خوب نیست!!!
بابا بس کنید دیگه شورشو درآوردید نه تو یه تاپیک نه دو تاپیک همش دارن بعضیها جوسازی میکنن و مردمو بدبخت میکنن!
آره مردم انتخاب رشته مجازی نکنن اونوقت خودشون رو بندازن تو دامن یه مشاور که فقط میخواد بچاپت و اندازه یه سر سوزن هم حالیش نیست!
مطمئن ترین مرجع دوستان مطمئن باشید سنجش هست ولی گزینه 2 هم تقریبا95 درصد کپیه سنجشه چون اطلاعاتش ماله سازمان سنجشه اما به نظرم یادگار ماندگار هم میتونید واسه اون ده درصدی که سازمان سنجش نمیتونه پیش بینی کنه و میگه شانسه یه نگاه بندازید چون تو یادگار ماندگار یه سری رشته ها دقیقا تو قبولی های آخرشون فاکتور عدم علاقمندی رتبه های بالاتر نسبت به اون رشته و خوش شانسی اینا رو میتونید بببینید!
آقا عالی بود این!
هم این همم انتخاب رشته مجازی سنجش بهم گفتن شبانه نرم افزار قبولم...
ان شاءالله که باز کار خاصی نشه تا بتونم قبول بشم! :42:
سازمان سنجش واسه من چند تا فردوسی زده بود اما این گزینه 2 یه دونه هم نزد. در ضمن کارشناسی مکانیک صنعتی شاهرود با این که قطعا قبولم و تو علاقه مندیام هم زده بودم بازم گزینه 2 نزده بود. پس به کدوم اعتماد کنیم؟
سازمان سنجش واسه من چند تا فردوسی زده بود اما این گزینه 2 یه دونه هم نزد. در ضمن کارشناسی مکانیک صنعتی شاهرود با این که قطعا قبولم و تو علاقه مندیام هم زده بودم بازم گزینه 2 نزده بود. پس به کدوم اعتماد کنیم؟
مرجع اصلی سنجش
بعدش هم بقیه موارد
انتخاب رشته سنجش از همه جا دقیق تر هستش ولی رشته های پیام نوری که پیشنهاد میده براساس محل تولد هستش بهتره پیام نور رو از جاهای دیگه یا علاقه خودتون انتخاب کنید
برای اطمینان بهتره از نرم افزار قلم چی ، گزینگشر ، گزینه دو هم استفاده کنید ، همه موارد رو مقایسه کنید و در انتها خودتون براساس علاقتون از بهترین رشته ها شروع به انتخاب کنید
براي من سنجش و گزينه 2 كاملاً مشابه در اومدن!
براي من سنجش و گزينه 2 كاملاً مشابه در اومدن!
- - - - -
چرا دوتا اومد؟
يه مديري پاك كنه بي زحمت... :11:
سلام آیا میتونیم فقط 50 تا رشته انتخاب کنیم؟؟؟؟؟؟؟/من تو انتخاب رشته گزینه 2 ، انتخاب رشته کردم فقط 48 تا بهم اولویت داده چون یکمی محدودش کردم///حالا میشه فقط 50 تا رشته انتخاب کرد یا نه؟؟؟؟؟؟ ممنون
سلام. با رتبه 1100 (منطقه سه هستم) ميتونم زيست مولكولى، تغذيه، شيمى و اينجور چيزا تهران قبول بشم ديگه؟ آخه توى سايت گزينه دو كنار صفحه اونجا كه كارنامه پارساليا رو گذاشته، منطقه سه ها رو نگاه ميكردم، با رتبه هاى بين 1000 تا 2000 تهران اين رشته ها رو قبول شدن. منم امسال ميتونم قبول شم اين رشته ها رو تهران؟
setayesh89
07-08-2010, 07:53
سلام آیا میتونیم فقط 50 تا رشته انتخاب کنیم؟؟؟؟؟؟؟/من تو انتخاب رشته گزینه 2 ، انتخاب رشته کردم فقط 48 تا بهم اولویت داده چون یکمی محدودش کردم///حالا میشه فقط 50 تا رشته انتخاب کرد یا نه؟؟؟؟؟؟ ممنون
میتونی تا سقف صدتا هر چندتا که میخوای انتخاب رشته کنب ولی سعی ک صدتا تو پر کنی
میتونی تا سقف صدتا هر چندتا که میخوای انتخاب رشته کنب ولی سعی ک صدتا تو پر کنیمنظورم اینه که میشه فقط 50 تا اولویت رو پر کرد و 50 تای دیگه خالی بمونه///سایت گیرنمیده که یه وقت/////////
یه سوال دیگه تو این خونه های خالی جدول انتخاب رشته فقط باید کد رشته رو بنویسیم مثلا 8500 دیگه/// چیز دیگه مثلا نام رشته یا شهر که نمیخواد بنویسیم که ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
منظورم اینه که میشه فقط 50 تا اولویت رو پر کرد و 50 تای دیگه خالی بمونه///سایت گیرنمیده که یه وقت/////////
یه سوال دیگه تو این خونه های خالی جدول انتخاب رشته فقط باید کد رشته رو بنویسیم مثلا 8500 دیگه/// چیز دیگه مثلا نام رشته یا شهر که نمیخواد بنویسیم که ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
1-مشکلی نداره من خودم پارسال فقط 11 تا رشته انتخاب کردم .
2- فقط همون عدد 4 رقمی کفایت میکنه . مثلا 1477 .
setayesh89
07-08-2010, 17:58
تو انتخاب رشته گزینه دو احتمال قبولی رو نمی نویسه چند درصده ؟؟؟؟
از کجا بفهمم؟؟
setayesh89
08-08-2010, 12:31
کسی نمیدونه؟؟
MILAD MGH
08-08-2010, 14:57
سلام.موقع انتخاب سهمیه.سهمیه شاهد نداره.
من باید چیکار کنم؟
MILAD MGH
08-08-2010, 16:47
کسی نیست به من کمک کنه؟
نمیدونم چیکار کنم.
danial-h
09-08-2012, 21:41
سلام به دوستای خوب و جویای دانشم. من دانشجوی فوق لیسانس کامپیوتر از دانشگاه شریفم.
بچه ها جون این نرم افزارها همگی یه هدفو دنبال می کنن. به نظر من با همون گزینه دو انتخاب رشته کنید که رایگانه و بیخودی وسواس به خرج ندید. من مشاور انتخاب رشته هم هستم.با توجه به مقایساتی که انجام دادم نرم افزار گزینه دو منطقی و خوبه. با توجه به اون انتخاب کنید اما نه کاملا از روی اون. مثلا حدود 20 الی 30 تا رو از روی علاقه و کمی رویایی تر از گزینه دو بزنید. ما بقیشم به ترتیب اولویتتون از روی گزینه دو انتخاب کنید.
امیدوارم همگی موفق باشید و بهترین حایی که ممکنه قبول بشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.