PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سونی و اپل بر لبه تیغ استاندارد/بیشترین حجم از لپ تاپ های مردودی استاندارد



mahdishata
04-08-2010, 18:32
سونی و اپل بیشترین حجم از لپ تاپ های مردودی استاندارد را طی دو ماه اخیر به خود اختصاص دادند.

به گزارش عصرارتباط، درز‌کردن اخباری از درون مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک حاکی از آن است که نه تنها جدیدترین سری لپ‌تاپ‌های سونی و اپل لیست داغ مردودی‌های استاندارد در اردیبهشت و خردادماه سال جاری را پر کرده‌اند بلکه ‌‌‌‌‌‌‌براساس‌ اعلام اداره صادرات و واردات این موسسه، بیشترین حجم تولید و مبادی حمل کالاهای IT به چین و امارات اختصاص دارد.

لیست‌های یادشده بیانگر آن هستند که علاوه بر حدود20 مدل از لپ‌تاپ‌های فاقد استاندارد سونی که در‌ میان آنها مدل‌های دو سری vpc- f11و vpc-cw2 نیز به چشم می‌خورند، 16 مدل ازلپ‌تاپ‌های سریMacbook Air اپل، چهار مدل از لپ‌تاپ‌های سریInspiron و Adamo دل، دو مدل از لپ‌تاپ‌های سری Pavillion اچ‌پی مانند ‌DV4 و همچنین دو‌ مدل از نوت‌بوک‌های اسوس هم گزارش شده است.

اپل جای اچ‌پی را گرفت

مقایسه جدیدترین لیست لپ‌تاپ‌های مردودی با آخرین گزارشی که اداره استاندارد استان تهران در سال 88منتشرکرده از جابه‌جایی حجم مردودی‌های اچ پی با اپل حکایت دارد.

برخلاف گزارش سال گذشته که نوت‌بوک‌های اچ‌پی پس‌ از سونی بیشترین تعداد را در موارد فاقد استاندارد داشتند، این بار تعداد زیادی از لپ‌تاپ‌های اپل پس از سونی قرار گرفتند تا این بار غول خوشنام اپل نخستین نتایج واردات جدی خود را در لیست مردودی‌های استاندارد به ثبت برساند.

خوشنامی برای تایوانی‌ها

طبق ادعای کارشناسان موسسه استاندارد، لپ‌تاپ‌های تایوانی و به خصوص برندهایی مانند اسوس و ایسر طی شش ماه گذشته کمتر در گزارش کالاهای فاقد استاندارد قرارگرفتند. به طوری که در تازه‌ترین لیستی که این موسسه منتشر کرده تنها نام دو مدل از لپ‌تاپ‌های اسوس به چشم می‌خورد. علاوه بر اعلام موسسه استاندارد، کارشناسان آزمایشگاه‌های‌ همکارIT اعتقاد دارند حضور مستمر نمایندگان رسمی برندهای تایوانی و تعدد واردکنندگان قانونی آنها در کشور، تا حدود زیادی بر کاهش موارد فاقد استاندارد تاثیرگذار بوده و این موضوعی است که در خصوص برندهای آمریکایی مانند اچ‌پی، اپل و دل وجود ندارد؛ چراکه واسطه بودن کانال‌هایی که این لپ‌تاپ‌ها را به مرزهای ایران می‌رسانند به آسانی امکان تقلب در قطعات را به خصوص در نقاطی مانند چین و امارات فراهم می‌آورد.


مردودیت استاندارد برای وایوهای سری F11 و CW2

در پی انتشار اخبار مربوط به گرم شدن بیش از حد دو سری از لپ‌تاپ‌های سونی و واکنشی که نمایندگان این برند با هدف حمایت از دارندگان این نوت‌بوک‌ها از خود نشان دادند، مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک هفته گذشته‌ از مردود شدن لپ‌تاپ‌های این سری، از سوی موسسه استاندارد خبر داد.

مدیرعامل مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک با بیان اینکه تاکنون اخبار رسیده حاکی از هفت مورد آب‌شدگی لپ‌تاپ‌های این سری از وایوها است، گفت: «در اولین مکاتباتی که با موسسه استاندارد در خصوص آزمایش این نوت‌بوک‌ها داشتیم، با ذکر ملاحظاتی از قبیل به‌روزآوری بایوس سیستم، این مدل‌ها را از نظر داشتن استانداردهای لازم مردود اعلام کردیم و این موسسه طی آخرین تماس خود از مردود شدن این نوت‌بوک‌ها خبر داد.»

ویدا سینا به دستورالعمل موسسه استاندارد درخصوص مردود شدن کالاهایی که از سوی شرکت سازنده دارای فراخوان می‌شوند، اشاره کرد و ادامه داد: «با وجود اینکه مرکز تحقیقات طی گزارش خود تاکید کرده که راه حل جلوگیری از بالارفتن دمای این سیستم‌ها به‌روزآوری بایوس است اما این موسسه معتقد است به دلیل دریافت گزارش های مشابه و استناد بر مصوبه مذکور، لپ‌تاپ‌های سری VPC-F11 و VPC-CW2از این به بعد مردود می‌شوند.

او درخصوص اقدام شرکت‌های گارانتی‌دهنده برای حل مشکل لپ‌تاپ‌های سونی گفت: «بدیهی است لپ‌تاپ‌های فوق در صورتی از لیست مدل‌های مردود شده استاندارد خارج می‌شوند که بتوانند تعهد خود در مقابل مشتریان را جهت به‌روزآوری سیستم‌های فوق به موسسه استاندارد اعلام کنند.»

سینا همچنین به نقایص مربوط به کوتاه بودن زمان آزمایش کالا در این مرکز اشاره کرد و افزود: «متاسفانه کوتاه بودن مدت زمان مذکور برای آزمایش همه جانبه و به خصوص روی قطعاتی مانند باتری این لپ‌تاپ‌ها باعث می‌شود ما نتوانیم تمام ایرادهای موجود را به موسسه اعلام کنیم.»

به گفته وی، به دلیل فشاری که واردکنندگان IT در خصوص کوتاه کردن مدت زمان آزمایش در این مرکز به موسسه استاندارد وارد می‌کنند، ما مجبوریم طی 24 ساعت کالا را تحویل دهیم؛ در صورتی که حداقل زمان لازم برای تایید صحت آزمایش یک لپ‌تاپ سه تا پنج روز است.

او همچنین درخصوص شباهت مارک استاندارد CE به حروف اختصاری آرم تجاری CHINEES EXPERT(CE) و سوءاستفاده برخی از واردکنندگان برای استاندارد خواندن کالاهایی که این برچسب را دارند ادامه داد: «متاسفانه برخی از واردکنندگان به کمک این برچسب، کالاهای خود را به اسم استاندارد CE از مبادی استاندارد در گمرک رد می‌کنند در حالی که این لپ‌تاپ‌ها در آزمایش‌های مرکز فاقد شرایط استاندارد لازم هستند.

طبق آخرین آزمایش‌های انجام شده در خصوص لپ‌تاپ‌های مرجوعی موسسه استاندارد طی سه سال گذشته، مهم‌ترین عاملی که این لپ‌تاپ‌ها را به کشور مبدا مرجوع می‌کند، نقص در تست الکتریسته ساکن عنوان شده است.

آنها صلاحیت ندارند

در حالی که موسسه استاندارد و مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک بر مردودی بودن دو سری لپ‌تاپ‌های سونی و اپل تاکید دارند، مدیرعامل شرکت نقش به عنوان یکی از نمایندگان قدیمی توزیع و گارانتی محصولات سونی و اپل همچنان بر عدم صلاحیت علمی و فنی آزمایش‌های انجام گرفته در این مراکز اذعان دارد.

علیرضا پورنقشبند که پیش از این نیز در برابر شرایط و ملزومات سنجش استاندارد در آزمایشگاه‌های اکرودیته IT مواضع انتقادی داشته، معتقد است نتایج اعلام شده درخصوص دو سری لپ‌تاپ‌های سونی، بایستی از راه حل‌های کمپانی جهانی سونی پیروی کند.

او با بیان اینکه لپ‌تاپ‌های سری F11 و CW2 طی مدتی که وارد کشور شده‌اند، هیچ مشکلی نداشته‌اند، ادامه داد: «علاوه بر مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک طی یک سالی که از ورود این محصولات به بازار می‌گذرد، میزان‌گستر رایانه به عنوان دومین آزمایشگاه اکرودیته صلاحیت و استاندارد محصولات فوق را تایید کرده است.»

به گفته وی، عملکرد این مرکز در خصوص مردود خواندن لپ‌تاپ‌های سونی و اپل تنها یک نوع مانور تبلیغاتی بوده و بر پایه علمی و فنی لازم صورت نگرفته است. به همین دلیل ما به هیچ وجه این اظهارنظرها را قبول نداریم.

او با انتقاد از اجرا نشدن مصوبه‌های حمایتی موسسه استاندارد از واردکنندگان، گفت: «با وجود اینکه سال‌‌ها است موسسه استاندارد اعلام کرده که پس از سه بار تایید صلاحیت و استاندارد نمونه کالاهای یک واردکننده، نباید مجددا روی همان محصولات آزمایش صورت گیرد اما همچنان این طرح در اجرا عقیم مانده است.»

او در خصوص غیراستاندارد بودن لپ‌تاپ‌های سونی و اپل که مبادی حمل و تولید آنها چین بوده، ادامه داد: «تقریبا بخش عمده‌ای از لپ‌تاپ‌های سونی و اپل جهان در چین تولید می‌شوند؛ بنابراین نمی‌توان به صرف اینکه چین مبدا تولید این کالاها است آنها را فاقد استاندارد بخوانیم.»

پورنقشبند همچنین به موضوع درج استاندارد CE روی لپ‌تاپ‌های سونی و اپل اشاره کرد و افزود: «استانداردهایی که این کمپانی‌ها روی لپ‌تاپ‌های خود ارايه می‌دهند منطقه‌ای‌ است و ممکن است به جای استانداردی مانند CE از FCC استفاده شود؛ بنابراین نمی‌توان صرفا با تکیه بر نبود این مارک روی کالا، آن را فاقد استاندارد اعلام کرد.»

Pami
05-08-2010, 22:49
خوشنامی برای تایوانی‌ها

طبق ادعای کارشناسان موسسه استاندارد، لپ‌تاپ‌های تایوانی و به خصوص برندهایی مانند اسوس و ایسر طی شش ماه گذشته کمتر در گزارش کالاهای فاقد استاندارد قرارگرفتند. به طوری که در تازه‌ترین لیستی که این موسسه منتشر کرده تنها نام دو مدل از لپ‌تاپ‌های اسوس به چشم می‌خورد. علاوه بر اعلام موسسه استاندارد، کارشناسان آزمایشگاه‌های‌ همکارIT اعتقاد دارند حضور مستمر نمایندگان رسمی برندهای تایوانی و تعدد واردکنندگان قانونی آنها در کشور، تا حدود زیادی بر کاهش موارد فاقد استاندارد تاثیرگذار بوده و این موضوعی است که در خصوص برندهای آمریکایی مانند اچ‌پی، اپل و دل وجود ندارد؛ چراکه واسطه بودن کانال‌هایی که این لپ‌تاپ‌ها را به مرزهای ایران می‌رسانند به آسانی امکان تقلب در قطعات را به خصوص در نقاطی مانند چین و امارات فراهم می‌آورد.

من چقدر به همه میگم به برند های تایوانی رو بیارید ، الان دور دور ایسر و اسوس و MSI هست ، باز هم بعضی ها باورشون نمیشه ، یه زمانی میرسه که این 3 تا شرکت بزرگترین تولید کننده های لپ تاپ در دنیا خواهند بود .
در مورد دل و اچ پی بحث تقلب نیست ، کیفیت ساخت همینطوری پایین هست مخصوصا دل مدلهای رده پایین ، برخی کیفیت ساختشون با نمونه های چینی برابری میکنه !

REGISTERED-USER
05-08-2010, 23:29
جالبه پیام .... بعد بحث کیفی که میشه همه میان این عکس مسخره رو میزارند !!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

_LOVE_CODER_
07-08-2010, 13:54
زیاد به امارهای موسسات ایرانی اعتماد نکنید

mahdishata
21-09-2010, 16:58
زیاد به امارهای موسسات ایرانی اعتماد نکنید

خدمت شما::31:


ايتنا- اسوس قابل اطمینان‌ترین لپ‌تاپ بازار شناخته شد.

بر اساس نتایج تحقیقات منتشر شده از سوی شرکت خصوصی Rescuecom امریکا که وظیفه سرویس‌دهی، خدمات و تعمیرات رایانه‌های شخصی و لپ‌تاپ را در این کشور بر عهده دارد، لپ‌تاپ‌های تولیدی اسوس به عنوان قابل اطمینان‌ترین و باکیفیت‌ترین محصولات موجود در بازار این کشور شناخته شدند.

این تحقیقات به روشی ساده و مطمئن انجام شده است، به این ترتیب که میزان اعلام ایراد و خرابی محصولات موجود در بازار نسبت به میزان محصولات فروخته شده از هر کمپانی در بازار مقایسه شده و درصد نسبی آمار ایراد محصولات هر شرکت به دست آمده است.

البته شاید امتیازی که این شرکت به میزان قابل اطمینان بودن هر برند داده است دقیقاً نمایانگر کیفیت محصولات آنها نباشد، اما اطلاعات معتبری در میزان خرابی و کم ایراد بودن هر برند ارائه می‌کند. در این تحقیق محصولات اسوس که 3.5 درصد بازار امریکا را در اختیار دارند با میزان گزارش خرابی کمتر از 0.2 درصد در جایگاه نخست، محصولات اپل با در اختیار داشتن 9 درصد کل بازار و میزان گزارش خرابی 1.3 درصد در جایگاه دوم و محصولات Lenovo نیز با در اختیار داشتن حدود 5 درصد بازار و میزان گزارش خرابی کمتر از یک درصد در جایگاه سوم بیشترین امتیاز قابلیت اطمینان قرار گرفته‌اند.

محصولات شرکت‌های Toshiba، HP، Sony و Acer نیز در جایگاه‌های بعدی قرار گرفته‌اند. لازم به ذکر است محصولات شرکت‌های Samsung و Dell نیز در پایین این لیست جای گرفته‌اند.