مشاهده نسخه کامل
: انجمن p30world از چه نوعیه؟
nima6286
04-08-2010, 18:12
بچه ها امیدوارم خنده دار نباشه
اما خواستم بدونم انجمن p30world از چه انجمن سازی استفاده شده؟؟؟یا اگه چیز دیگه ایه یکم اطلاعات بدید :20:
ممنون
huti_421
04-08-2010, 18:18
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
tabriz-info
04-08-2010, 19:32
بچه ها امیدوارم خنده دار نباشه
اما خواستم بدونم انجمن p30world از چه انجمن سازی استفاده شده؟؟؟یا اگه چیز دیگه ایه یکم اطلاعات بدید :20:
ممنون
دوست عزیز انجمن پی سی ورلد ازویبلتین قدرت گرفته
سایت رسمی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که برای استفاده قانونی از اون باید لایسنس خریداری کنید
از یه نوع خوب
تذکر 1
jamy_khoshtip
04-08-2010, 19:47
اما این نکته رو بگم که شما با خرید یک هاست وارز می تانید از نسخه های نال شده این CMS استفاده کنید .
nima6286
04-08-2010, 22:54
1.هاست وارز یعنی جی؟ :10:
2.و اینکه میگن نسخه های نال شده باگ زیاد داره؟mybb یا phbb3 کدوم مناسبتره؟
alidata2010
04-08-2010, 23:01
وارز یعنی غیر قانونی .
نسخه های نال شده هم مشکلی ندارن .
mybb بهتره چون خودم جفتشونو تجربه کردم.
nima6286
05-08-2010, 08:38
1.واژه نال شده دقیقا معنیش چیه؟
2.یعنی حتما باید هاست وارز باشه تا بتونیم از نسخه نال شده استفاده کنیم؟
3.پیشنهاد شما چیه؟vbulletin نال شده-- phbb -- mybb
ینی مثل یه نرم افزار که پولی هست کرک شده و حالا میشه مجانی استفاده کرد !
بله باید هاست وارز باشه ، هاست های دیگه دسترسی رو میبندن و اکانت رو پاک میکنن ...
vbulletin رو بهتون پیشنهاد میکنم ، کاربر پسند تر هست و امکانات خوبی هم داره ولی باید اینم بدونین که همیشه نمیتونین
از نسخه نال شده استفاده کنید ، بعد از مدتی فعالیت بهتون اخطار داده میشه که لایسنس تهیه کنید وگرنه سایتتون رو میبندن !
در درجه دوم هم mybb خوبه ، پلاگین های خوبی براش اومده و تا جایی که تونستن ، خواستن شبیه vbulletin بشه
حتی دیگه شیوه نمایش پست هاش رو هم شبیه به ویبولتین میشه کرد ، خودش هم که مجانیه کاملا !
انتخاب با خودتونه بازم : دی
کلا بیخیال وارز بشی بهتره یه روز هست یه روز نیست!
nima6286
05-08-2010, 16:40
ممنون
1. سوال اولم اینه که این روزا دیگه کمتر کسی به خودش زحمت کد نویسیه پیچییده و زیاد رو میده و بیشتر از اسکریپت ها و سیستم های مدیریت محتوا استفاده میکنه... آیا این نظر درسته؟چند درصد سایتها رو خود طراح برنامه نویسی میکنه؟شما خودتون چطور؟
2.میشه خودمون یه سیستم مدیریت محتوا استفاده کنیم مثلا joomla در کنار اون انجمن سازا مثل vbulliten رو داشته باشیم؟
3.پیشنهاد شما کدام cms هست؟ joomla یا wordpress
:10:
tabriz-info
05-08-2010, 16:47
ممنون
1. سوال اولم اینه که این روزا دیگه کمتر کسی به خودش زحمت کد نویسیه پیچییده و زیاد رو میده و بیشتر از اسکریپت ها و سیستم های مدیریت محتوا استفاده میکنه... آیا این نظر درسته؟چند درصد سایتها رو خود طراح برنامه نویسی میکنه؟شما خودتون چطور؟
2.میشه خودمون یه سیستم مدیریت محتوا استفاده کنیم مثلا joomla در کنار اون انجمن سازا مثل vbulliten رو داشته باشیم؟
3.پیشنهاد شما کدام cms هست؟ joomla یا wordpress
:10:
جواب 1 : خوب وقتی کسی میتونه کارش رو با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا پیش ببره چرا باید خرج بی خود کنه. البته در خیلی موارد سیستم ها پاسخ گوی نیاز ها نیستن
جواب 2: شما میتونید هر انجمنی رو به جوملا اتصال بدید البته خود ویبلتین cms هم داره همچنین جوملا فوروم های زیادی رو ساپورت میکنه
جواب ۳: اول قالبهاشو ببین بپسند بعد افزونه ها رو ببین بپسند بعد انتخاب کن( برای بعضی سایت ها جوملا برای بعضی دیگه ورد پرس برای بعضی دیگه نیوک برا بعضی دیگه ام تی برا بعضی دیگه دیتالایف و .... مناسبه )
nima6286
05-08-2010, 23:05
ممنون هر چند ساعت میام سر میزنم خوشحالم که جوابای مناسبتونو میبینم
1.یعنی استفاده از cms برای مشتریانی که میخوایم براشون سایت طراحی کنیم کلاسه کارو پایین نمیاره یا ارزششو :31: ؟؟؟؟؟
2.شما اسکریپتهای مورد نیازتونو از کجا تهیه میکنین که هم بدون باگ باشه هم از لحاظ امنیتشون مشکل نداشته باشن؟
3.از کجا میشه فهمید فلان سایت با چه cms یا انجمن سازی طراحی شده؟ یا کدنویسی شده؟
مثلا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا ...
4.قالبها و نمونه سایتهای مثلا با جوملا رو کجا میشه دید و داشت برای انتخاب :40:؟؟؟
tabriz-info
06-08-2010, 01:24
1- به هیچ وجه کلاس کار رو پایین نمیاره ( بهتره حتما برای مشتری اطلاع رسانی بشه که میخواهید از سی ام اس استفاده کنید )
2- من از هر اسکریپتی استفاده نمیکنم مهمترین مساله برای یک اسکریپت داشتن پشتیبانی و به روز رسانی اون هست
همیشه از نسخه های بروز اسکریپتها استفاده میکنم
همیشه سایت های گزارش باگ رو چک میکنم تا برای نسخه ی مورد نظر باگی وجود نداشته باشه
از افزونه های تست نشده و من در اوردی استفاده نمیکنم
از هر جایی اسکریپت رو دانلود نمیکنم
3- این دو سایت دستی کد نویسی شده و اسکریپت نیستن البته مشابه این سایت های اسکریپت ساختن
در بقیه موارد اگر تجربه ی این کارو داشته باشید با یک نگاه به جزییات میتونید تشخیص بدید
4- از گوگل
nima6286
06-08-2010, 08:42
ممنون دوست عزیز
1. مثلا سایتهایی مثل p30vel یا persianscript یا scriptfa اسکریپتهایی که معرفی میکنند قابل استفاده است برامون؟
2.اسکریپتی که مثلا لینکارو فقط برای اعضا قابل رویت یا دانلود کنه
یا امکاناتی مثل تعیین سطح دسترسی انجمنارو داشته باشه برای سایت
3.اسکریپتی که در این زمینه خودتون استفاده کردید یا میکنید چیه؟
tabriz-info
06-08-2010, 10:06
ممنون دوست عزیز
1. مثلا سایتهایی مثل p30vel یا persianscript یا scriptfa اسکریپتهایی که معرفی میکنند قابل استفاده است برامون؟
2.اسکریپتی که مثلا لینکارو فقط برای اعضا قابل رویت یا دانلود کنه
یا امکاناتی مثل تعیین سطح دسترسی انجمنارو داشته باشه برای سایت
3.اسکریپتی که در این زمینه خودتون استفاده کردید یا میکنید چیه؟
1- غزیز یه سری سایت خارجی هست خیلی پر قدرت تر از این سایت هایی که شما فرمودید کار میکنن اینا هم از اونا بر میدارن گاهی ترجمه میکنن میزارن تو سایت بعضی وقتها هم یه شلر میندازن بین فایل ها تا هر کی اپلود کرد برن از هاستش اسکریپتهای دیگه رو هم بدزدن ( البته دور از حضور این سایت هایی که فرمودید )
من که شخصا اعتماد ندارم استفاده نمیکنم یعنی اصلا لازم ندارم چون هر چیزی بخوام میتونم از سیستم های اپن سورس درست کنم
2- خوب این یک افزونه میتونه باشه و بر روی سیستمی که استفاده میکنید نصب بشه
خود انجمن ها گروه بندی دارن وی این قابلیت درونشون برنامه ریزی شده
4- من از vbulletin phpbb mybb smf این انجمن سازها استفاده کردم و این دو تایی که فرمودید رو دارن
تو cms ها هم جوملا نیوک ورد پرس و بقیه این دو تا افزونه رو دارن
nima6286
06-08-2010, 17:27
1- غزیز یه سری سایت خارجی هست خیلی پر قدرت تر از این سایت هایی که شما فرمودید کار میکنن اینا هم از اونا بر میدارن گاهی ترجمه میکنن میزارن تو سایت بعضی وقتها هم یه شلر میندازن بین فایل ها تا هر کی اپلود کرد برن از هاستش اسکریپتهای دیگه رو هم بدزدن ( البته دور از حضور این سایت هایی که فرمودید )
من که شخصا اعتماد ندارم استفاده نمیکنم یعنی اصلا لازم ندارم چون هر چیزی بخوام میتونم از سیستم های اپن سورس درست کنم
2- خوب این یک افزونه میتونه باشه و بر روی سیستمی که استفاده میکنید نصب بشه
خود انجمن ها گروه بندی دارن وی این قابلیت درونشون برنامه ریزی شده
4- من از vbulletin phpbb mybb smf این انجمن سازها استفاده کردم و این دو تایی که فرمودید رو دارن
تو cms ها هم جوملا نیوک ورد پرس و بقیه این دو تا افزونه رو دارن
عزیز صحبت من درباره سایتیه که دستی کدنویسی شده و از cms استفاده نشده....
tabriz-info
06-08-2010, 20:59
عزیز صحبت من درباره سایتیه که دستی کدنویسی شده و از cms استفاده نشده....
خوب اونوقت باید دستی کدش رو بنویسید برای اون سایت باید نسبت به اون سایت کد نویسی بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.