مشاهده نسخه کامل
: لطفا كمك!!! در مورد پورتهاي usb لپتاپ hp
با سلام و خسته نباشيد
من يه مشكلي با لپ تاپم دارم كه داره ديوانم ميكنه:41:.هميشه مديون و دعاگوي كسي هستم كه مشكلمو حل كنه.
لپ تاپم hp هست.دو تا پورت usb 2.0 داره.هر چيزي كه به پورتهاش وصل ميكنم، به صورت راندوم، يا يهويي قطع و وصل ميشه يا اينكه اون رو به عنوان usb 1.0 ميشناسه واين پيغام مياد:
...this device can perform faster.if tou connect it to
يعني ميگه به پورت usb 2.0 وصلش كنم.پورتها هر دو usb2.0 هستن چون بعضي وقتا به درستي و با سرعت usb 2.0 كار ميكنن.chipset رو هم تازه آپديتشو دانلود و نصب كردم.ديگه واقعا نميدونم چيكار كنم.ضمنا گارانتي هم نداره لپتاپم.خواهش ميكنم كمكم كنيد.پيشاپيش از لطف دوستان سپاسگزاري ميكنم.
majid_3ma
05-08-2010, 13:52
چیپ usb داره خراب میشه احتمالان
از دوحالت خارج نیست:
1-یا اینکه لپتاپ شما قدیمیه و از 1.1 ساپورت میکنه!
2-پورت USB شما مشکل نداشته باشه ولی لپتاپ اجازه ی تبادل با سرعت بالاتر رو نمیده.
که باید بایوس رو اپدیت کنید:
به روز كردن بايوس
قبلاً Update کردن BIOS کار خطرناک و نسبتاً مشکلی بود چونتوی محیط ویندوزی این کار انجام نمی شد و در ثانی احتمال از دست رفتن اطلاعات BIOS زیاد بود. اما در حال حاضر این مشکلات برطرف شده و شما می تونید با خیال راحت BIOS رو Update کنید. معمولاً یا یه نرم افزار خاص از طرف شرکت سازنده برای این کار ارایه می شه که باید فایل Update رو توش Load کنید تا بقیه کارها رو انجام بده یا اینکه فقط یه فایل اجراییه که فقط کافیه اجراش کنید و مراحل رو پیش برید تا خیلی ساده BIOS تون Update بشه. در ضمن همیشه در هنگام Update باید لپ تاپ به برق باشه و همچنین نباید هیچ برنامه ای اجرا کنید. بعد از انجام عملیات (5 تا 10 دقیقه ممکنه طول بکشه) سیستمتون به طور اتوماتیک Restart می شه.
______
نویسنده :
H@mid-vista
لینک کامل مقاله پایین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیپ usb داره خراب میشه احتمالان
دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بدين كه چه اتفاقي داره ميفته و چاره كار چيه؟يعني من بايد چيكار كنم؟
[QUOTE=kiuq;5244579]از دوحالت خارج نیست:
1-یا اینکه لپتاپ شما قدیمیه و از 1.1 ساپورت میکنه!
2-پورت USB شما مشکل نداشته باشه ولی لپتاپ اجازه ی تبادل با سرعت بالاتر رو نمیده.
که باید بایوس رو اپدیت کنید:
سپاسگذارم از وقتي كه گذاشتين دوست عزيز.لپتاپم قديمي نيست و همونطور كه تو پست اول هم گفتم usb2.0 رو ساپورت ميكنه و حتي بعضي وقتا درست كار ميكنه (يعني با سرعت usb2.0) ولي مثلا بعد چند دقيقه صداي قطع شدن و وصل شدن مجدد usb مياد و بعد،يا دوباره درست كار ميكنه ،يا همون پيغام كه گفتم مياد و سرعت پايين و اعصاب خورد كن ميشه.خلاصه اگه هم درست كار بكنه انقدر قطع و وصل ميشه تا به همون جايي كه اون پيغامو ميده برسه و خيالش راحت بشه از اعصاب خوردي ما!!
واقعا ممنون ميشم اگه كمكم كنيد كه چيكار كنم اين مشكل حل بشه.
لپتاپتون از اول که خریدین اینجوری بوده یا این مشکل بعدا پیش اومده؟؟؟
لپتاپتون از اول که خریدین اینجوری بوده یا این مشکل بعدا پیش اومده؟؟؟
تقريبا از اول اينجوري بود ولي هم كمتر قطع و وصل ميشد و هم پيغامه كمتر ميومد.الان خيلي بيشتر شده.
دوستان كسي نيست يه جواب خوب و كامل به ما بده؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.