مشاهده نسخه کامل
: امکان ارتقای سیستم عامل پاکت پی سی هست؟
tiyam 01
04-08-2010, 13:38
سلام
میشه سیستم عامل پاکت پی سی ها رو ارتقا داد؟ مثلا از وین 6.1 به وین 6.5 یا از وین 6.5 به به وین 7
AryanLand
04-08-2010, 22:02
سلام
میشه سیستم عامل پاکت پی سی ها رو ارتقا داد؟ مثلا از وین 6.1 به وین 6.5 یا از وین 6.5 به به وین 7
سلام.
بله میشه منتها به 2 شرط اول اینکه رام مخصوص اون گوشی خاص بیاد (چه کوکرها کوک کنن یا اینکه رسمیش بیاد) و دوم اینکه از نظر سخت افزاری هم بتونه ورژن بالاتر ویندوز رو ساپورت کنه.:11:
tiyam 01
04-08-2010, 23:36
میشه درباره رام یه کم توضیح بدین با وین موبایل آشنایی ندارم
بعد از نظر سخت افزاری سامسونگ امنیا لایت ویندوز سون موبایل رو ساپورت میکنه؟ (ویندوز سون پی سی رو هم فکر کنم بتونه ساپورت کنه با اون سی پی یو و رمش D: )
Maziar_69
04-08-2010, 23:57
رام در واقع همون ورژن ویندوزی هست که نصب میکنید.
به جای کلمه ی ویندوز بهش میگن رام.
اما در مورد سوال دوم باید بگم خیر.
چون ویندوز موبایل 7 روی گوشی هایی اجرا میشه که تاچ خازنی با قابلیت مولتی تاچ داشته باشند.
که فقط HD2 این قابلیت ها رو داره.
لبته مطمئن باشید کوکرها یه کاری میکنن که روی امنیا لایت هم اجرا بشه ولی با محدودیت.
زندگی تو غربت همچین سخت هم نیست
tiyam 01
05-08-2010, 19:44
رام در واقع همون ورژن ویندوزی هست که نصب میکنید.
به جای کلمه ی ویندوز بهش میگن رام.
اما در مورد سوال دوم باید بگم خیر.
چون ویندوز موبایل 7 روی گوشی هایی اجرا میشه که تاچ خازنی با قابلیت مولتی تاچ داشته باشند.
که فقط HD2 این قابلیت ها رو داره.
لبته مطمئن باشید کوکرها یه کاری میکنن که روی امنیا لایت هم اجرا بشه ولی با محدودیت.
رام همون mcu و ppm تو گوشیهای نوکیا و main و fs تو گوشیهای سونی اریکسون هست؟ یا مثل ویندوز pc هست احتیاج به نصب داره؟
Maziar_69
05-08-2010, 23:40
اینایی که گفتین رو من نمیدونم چین. :دی
ولی نه مثل ویندوز PC نیست.
در واقع یه جور آپگرید Firmware هست که فکر کنم هموناییه که شما گفتی در مورد نوکیا و سونی.
تو پاکت پی سی بهش میگن رام. فقط همین.
یه فایل حدود 150 مگابایتی دانلود میکنی بعد گوشی رو وصل میکنی به کامپیوتر و خودش اتوماتیک انجام میشه.
فقط باید از اطلاعاتت بک آپ بگیری.
tiyam 01
06-08-2010, 21:04
اینایی که گفتین رو من نمیدونم چین. :دی
ولی نه مثل ویندوز PC نیست.
در واقع یه جور آپگرید Firmware هست که فکر کنم هموناییه که شما گفتی در مورد نوکیا و سونی.
تو پاکت پی سی بهش میگن رام. فقط همین.
یه فایل حدود 150 مگابایتی دانلود میکنی بعد گوشی رو وصل میکنی به کامپیوتر و خودش اتوماتیک انجام میشه.
فقط باید از اطلاعاتت بک آپ بگیری.
mcu و main تقریبا مثل ویندوز در پی سی هستن و ppm و fs تقریبا مثل زبان و درایورهای پی سی
(اونا هم فیرم ویر هستن)
پس فلش کردن پاکت پی سی تقریبا مثل فلش کردن گوشیهای سری pda سونی اریکسون (مثل p1 , g900) هست. برای فلش اونا یه فایل زیپ رو روی گوشی رایت میکنیم (البته با باکس)
فکر کنم هر مدل گوشی روش آپگرید کردن خودش رو داره و نرم افزار فلشر خاص خودش رو میخواد . درسته؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.