مشاهده نسخه کامل
: ایا خودروهای خارجی cng سوز داریم؟
marvel_malayer
04-08-2010, 13:16
میخاستم بدونم ایا ماشینهای دوگانه سوز خارجی داریم ایا تو ایران هست قیمتش چقدره
farshad bugatti
04-08-2010, 15:12
میخاستم بدونم ایا ماشینهای دوگانه سوز خارجی داریم ایا تو ایران هست قیمتش چقدره
تو خارج که ماشین دوگانه نیست!
دیزلی و پایه گاز سوز هستن!
که در ایران تا به حال به غیر از بنز که نزدیک به 100 میلیون قیمتشه چیز دیگری نشنیدم!
pooria.rio
04-08-2010, 16:10
من 2 هفته پیش تو صف CNG جایگاه کنار شهرک فکوری یه بنز E350 دیدم با چشای خودم که تو صف CNG بود
rami_hemi
05-08-2010, 14:34
بله پوریا جان این مدلهای بنز وارد شدن
تویتا هم کرولا و کمری رو سفارشی وارد میکنه من تو نمایشگاه پرسیدم
rozy_1500
24-08-2010, 17:11
حالا یه سوال
نمیشه یه ماشین خارجی (مثلا آزرا) رو بدیم برامون کپسول cng بذارن؟
lpg چطور؟
حالا یه سوال
نمیشه یه ماشین خارجی (مثلا آزرا) رو بدیم برامون کپسول cng بذارن؟
lpg چطور؟
:18::24:
شما داری آزرارو میدی گازسوز کنن وای به حال ما....
من پرایدم و حاضر نیستم گازسوز کنم میگم داغون میشه اونوقت آزراراو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
rozy_1500
24-08-2010, 18:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](30).gif
شما داری آزرارو میدی گازسوز کنن وای به حال ما....
من پرایدم و حاضر نیستم گازسوز کنم میگم داغون میشه اونوقت آزراراو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
:31:
پس یعنی بنز e350 پایه گاز سوز رو باید بعد از مدتی بندازیمش دور؟!
rami_hemi
24-08-2010, 19:49
مسله سر اینه که اون سیستم با موتور و کلا سیستم کنترل مرکزی موتور ماشین همخوانی داره یا نه
مرسدس بنزی که به صورت کارخانه ای چند سوخته عرضه شده تمام تنظیمات موتروش با اون سوخت همخوانی داره
اگه کسی باشه که بتونه موترو آزرا رو هم طوری برنامه ریزی کنه که از دو نوع سوخت بنزین و گاز استفاده کنه چرا نشه
ماشین گاز سوز اون شتاب اولیه رو از دست میده و درست کار نمیکنه
اگه قرار بود ماشین با گاز سوز کردن بهتر بشه خود کارخونه براش میزاشت
تو ایران به خاطر اینکه هوا آلودس گفتن بیاین گاز سوز کنین و من حتی اگه ژیان هم داشته باشم گاز سوزش نمیکنم
چه برسه با آزرا و بنز
آیا گازسوز کردن در سرعت ماکزیمم ماشین هم تاثیر داره؟! مثلاً همون آزرا اگه با بنزین 250 تا رو راحت پر می کرد ، این امکان براش با گاز هم هست؟!
rami_hemi
01-09-2010, 18:20
تاثیر میذاره چرا نذاره
چون گاز طبیعی سوختی وبا شرایط متتفاوت از بنزین هستش
البته با برنامه ریز مجدد واحد کنترل موتور و یک سری تغییرا ت توی سیستم مکش و تخلیه و سوختراسانی و متور این تاثیر میتونه حداقل بشه
نمیشه گفت گاز طبیعی سوخت منسوخی هستش ولی چون هیچکدوم از موتورهای موجود در ایران سازگاری زیادی با این سوخت ندارند و در واقع با روش آزمون و خطا قابلیت مصرف این سوخت بهشون اضافه شده بازده مطلوبی ندارن .
samanajan
01-09-2010, 22:19
ببیند شما اگر یک ماشین که پایه بنزین سوز است بخواهی گازسوز کنی
به غیر از صدمه زدند به ماشین چیزی گیرت نمی آید
نمیشه گفت گاز طبیعی سوخت منسوخی هستش ولی چون هیچکدوم از موتورهای موجود در ایران سازگاری زیادی با این سوخت ندارند و در واقع با روش آزمون و خطا قابلیت مصرف این سوخت بهشون اضافه شده بازده مطلوبی ندارن .
حب یعنی ماشین های پایه گاز سوزی که شرکت های خارجی می سازن، این تاثیر (کم شدن سرعت ماکزیمم یا هر چیز دیگه ای) به حداقل می رسه؟!
m.behnam
04-09-2010, 23:42
منم یه چانگان ون دارم وسایل فابریک گازسوز رو ماشین هست.
اما پایه بنزین سوز هست
البته اگه بشه lpg معفول تره تا Cng
خودروهای خارجی تو تهران گاز سوز میکنند مثل ماشین های ایرانی اما تجهیزانش یه خرده فرق میکنه یعنی پیشرفته تر تا حد ازارا کمری اش من می دونم
آیا 206 ( هاچ بک ) قابل گاز سوز کردن هست؟
rami_hemi
19-09-2010, 09:48
206 هاچبک lpg دیدم ولی cng به خاطر مخزن که هنوز مخزن مناسبی واسش پیدا نمیشه تا حالا نشده
مخزن مناسب یعنی اینکه مخزنش بزرگه برای 206؟
اگر صندلی های عقب رو بیخیال بشیم چی؟
آیا مشکلش فقط بزرگی مخزن هست یا مشکلات دیگه ای هم داره؟
rami_hemi
19-09-2010, 13:58
فعلا که محدودیت جا واسه مخزن هستش
واسه lpg میشه از کپسولهای گاز پیکنیک 10 کلیویی استفاده کرد ولی cng مخزن مخصوص میخواد
البته تا جایی که میدونم توی کشورهای دیگه و مخزن ها رو طوری طراحی میکنن که زیر شاسی به صورت چند تایی بین چرخها بسته میشه اینطوری مشکل جا حل میشه ولی باک بنزین کوچیکتر میشه
berendji
16-11-2010, 13:34
آقا از خر شیطون بیا پایین...
قربونت برم آزرا رو بفروش 5 تا سمند دوگانه بگیر ولی تورو خدا کپسول ننداز صندوقش.من ازت خواهش می کنم.
rozy_1500
16-11-2010, 23:02
مشکل فقط بزرگی کپسول هست
آخه این چیزی که شما میگین نمیشه
شما نمیتونی صندلی های عقب رو اصلا استفاده نکنی
بعدشم این کار برای معاینه فنی فکر کنم نقص فنی حساب بشه چون تو غیر معمول داری کپسول میبندی
و معاینه فنی و راهنمایی رانندگی و الی آخر حسابی اذیتت میکنن
اصلا بهت اجازه کپسول بستن رو نمیدن که بخوان بعدش بهت گیر بدن
البته تا جایی که میدونم توی کشورهای دیگه و مخزن ها رو طوری طراحی میکنن که زیر شاسی به صورت چند تایی بین چرخها بسته میشه اینطوری مشکل جا حل میشه ولی باک بنزین کوچیکتر میشه
دسته قراره روی سورن elx که هنوز به بازار نیومده هم از این نوع کپسول ببندن
نمیدونم باک رو کمتر میکنه یا نه ولی حجم خود کپسول به نسبت از کپسول تو صندوق کمتر میشه
poria_mc
19-11-2010, 13:15
ر ایران تا به حال به غیر از بنز که نزدیک به 100 میلیون قیمتشه چیز دیگری نشنیدم!
من 2 هفته پیش تو صف CNG جایگاه کنار شهرک فکوری یه بنز E350 دیدم با چشای خودم که تو صف CNG بود
این مرسدسی که شما دیدی 350 نبوده! E200 NGT بوده که یه مدت ستاره ایران به قیمت 97 تومن میفروخت+یه دستگاه سوختگیری خانگی که به گاز شهری وصل میشد!
pooria-ir
19-11-2010, 19:16
این مرسدسی که شما دیدی 350 نبوده! E200 NGT بوده که یه مدت ستاره ایران به قیمت 97 تومن میفروخت+یه دستگاه سوختگیری خانگی که به گاز شهری وصل میشد!
نه عزیز
من مطمئنم E350 بودش
خودم با چشای خودم دیدم پشتش زده بود E350
اینم عکسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
farshad bugatti
19-11-2010, 21:36
نه عزیز
من مطمئنم E350 بودش
اینم عکسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید E200 بوده بعدا کدش رو عوض کرده !
اینجور کارا بخصوص تو بنز و بی ام دبلیو زیاد دیده شده!
pooria-ir
19-11-2010, 21:52
شاید E200 بوده بعدا کدش رو عوض کرده !
اینجور کارا بخصوص تو بنز و بی ام دبلیو زیاد دیده شده!
من منظورم این نبود که عکس خود اون ماشینه ها،منظورم این بود که این مدله بودش
ولی تا اونجایی که یادمه اون موقع که من این پست رو دادم رامین جان هم تاییدش کرد :46:
poria_mc
19-11-2010, 22:02
نه عزیز
من مطمئنم E350 بودش
اینم عکسش
دوست من! من فکر کردم شما عکس همون ماشین رو گذاشتید! من هم میدونم کلاس E غیر از مدل 200 مدل 350 هم داره!:46: اما تنها مدلی که گازسوز هستش E200 هست! ممکنه همونطور که فرشاد جان گفتن مدلشو عوض کرده باشه یا اصلا برای کاری غیر از سوختگیری تو صف گاز بوده باشه!:31:
Amin-Nasim
20-11-2010, 18:28
از این افراد زیادن که برای اینکه مدل ماشین رو بالاتر نشون بدن اعداد پشت ماشین رو عوض میکنن
این هم احتمالا از همون افراد بوده
یا شاید هم به قول اقا پوریا
یا اصلا برای کاری غیر از سوختگیری تو صف گاز بوده باشه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاز هم که گرون ده درسته بازم از بنزین ارزونتره ولی درصد استهلاک ماشین و این حرفا بازم بنزین! پایه گازسوز ها بهترند
206 رو دیدم cng میکنن عکساشم گزاشته بود تو تی تی
mohamad skystar
21-01-2011, 00:10
CNG روی هر خودرو به غیر از پیکان یعنی فاجعه!!!!!!!!!!!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.