مشاهده نسخه کامل
: یه بازی ساده با مکس اسکریپت
*Forgotten*
04-08-2010, 12:18
سلام
خوب یه بازی ساختم که یه تایر کوچک توسط دو اسپینر کنترول میشه
البته از داخل خود مکس کنترل میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا دوتا فایل رو میتونید دانلود کنید که از محیط مکس فیلم برداری شده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HOMAYOON.F
04-08-2010, 12:47
ایول، خیلی جالب بود... :10:
این طرح رو پارسال به کوروش پیشنهاد دادم که با هم بسازیم! البته یه ماشین و یه محیط نسبتا کامل اما سبک! کوروش گفت که یه پلاگین هست که راحت این کارو انجام میده و دیگه بی خیالش شدیم.
اما شما چون با مکس اسکریپت زدی کارت خیلی ارزش داره. من که خوشم اومد... :46:
بازم از این چیزا بزن... :8:
موفق تر باشی :40:
ehsan_wwe
04-08-2010, 14:17
تو كه ساختي چرا با مكس اسكريپت با انجين هاي فريي كه ريخته بشين بساز وقتتو بيخودي از بين نبر :40:
*Forgotten*
06-08-2010, 14:43
تو كه ساختي چرا با مكس اسكريپت با انجين هاي فريي كه ريخته بشين بساز وقتتو بيخودي از بين نبر :40:
دوست عزیز این فقط یه تمرین بود همین
من خودم علاقه شدیدی به انیمیشن دارم و اگه قرار بود بازی بسازم خیلی وقت پیش میرفتم دنبالش
البته تو قسمت ویرایش بازیها قبلا کار کردم از کارهایی که انجام دادم ساخت اتوموبیل در مکس و قرار دادن اون در
بازی gta5 بود
P30SERVER
06-08-2010, 20:19
اصولا منم خوره ی این کارام: دی
البته این اصلا مکس اسکریپت نمی خواد:|
با wire کردن خیلی راحت میشه انجامش داد.Expresion هم نیاز نداره دستی بزنی.. حالا مکس اسکریپت کجاش به کار رفته دیگه خودش جای بحث داره...
*Forgotten*
06-08-2010, 21:19
اصولا منم خوره ی این کارام: دی
البته این اصلا مکس اسکریپت نمی خواد:|
با wire کردن خیلی راحت میشه انجامش داد.Expresion هم نیاز نداره دستی بزنی.. حالا مکس اسکریپت کجاش به کار رفته دیگه خودش جای بحث داره...
:18:
همین پنجره wire parameter که میفرمایید دو تا پنجره بزرگ پایینش هست که مخصوص کد نوشتنه که همون مکس اسکریپته
حالا اگه نمونه کاری دارید که بدون نوشتن یک خط کد بشه تو 3dsmax یه بازی ساخت لطفا بزارید تا ما و دیگر دوستان
استفاده ببریم
ممنون
دوست عزیز کارت خیلی خوبه. اگه ممکنه نحوه کارت رو بزاری ممنون میشم. جون من میخوام مکس اسکریپت یاد بگیرم ولی آموزش هایش رو پیدا نمی کنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.