ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاثیر کش CPU در اجرای بازی

satrianism
04-08-2010, 10:41
سلا م دو cpu که دارای مشخصات یکسانی هستند فقط یکی 2 مگابایت کش بیشتری داره .این دو در اجرای بازی تفاوت دارند یا نه.q8400با q9400

peaceful1
04-08-2010, 11:23
اثر که داره ولی با احتساب اختلاف قیمت تو بازار باید نظر داد شما قیمت داری بگی؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید,

salarhiv
04-08-2010, 16:58
دیگه امروزه cpu در اکثر بازیها اهمیت خودشو از دست داده و اونقدر Gpu ها قدرتمند شدن که بار پردازش فیزیکیشون رو خودشون انجام بدن و فقط مقداری از پردازش موازی رد cpu انجام میده که اونم روزبروز داره ازش کاسته میشه و یه دو هسته ای با کلاک 2.4 تا 3 گیگا هرتز کافیه..پس تفاوتها انچنان محسوس نیست ولی خوب هنوز اونقدر هم بی اهمیت نشده.ولی در کل اون دو مگ کش بیشتر خیلی مهمه . اما نه برای بازی

Guts
05-08-2010, 10:30
دیگه امروزه cpu در اکثر بازیها اهمیت خودشو از دست داده و اونقدر Gpu ها قدرتمند شدن که بار پردازش فیزیکیشون رو خودشون انجام بدن و فقط مقداری از پردازش موازی رد cpu انجام میده که اونم روزبروز داره ازش کاسته میشه و یه دو هسته ای با کلاک 2.4 تا 3 گیگا هرتز کافیه..پس تفاوتها انچنان محسوس نیست ولی خوب هنوز اونقدر هم بی اهمیت نشده.ولی در کل اون دو مگ کش بیشتر خیلی مهمه . اما نه برای بازی
چرا اتفاقاً CPU اهمیت خیلی زیادی داره.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تأثیر CPU کاملاً مشهوده، با یه CPU قدیمی مثل E955، فریم‌ریت افت خیلی شدیدی می‌کنه!

BioHazard
05-08-2010, 10:39
سلا م دو cpu که دارای مشخصات یکسانی هستند فقط یکی 2 مگابایت کش بیشتری داره .این دو در اجرای بازی تفاوت دارند یا نه.q8400با q9400

ببین کش ، مثل دفترچه یادداشت برای CPU میمونه ، برای دستیابی سریعتر به حافظه هست. میاد یکسری اطلاعاتی که بطور متوالی استفاده میشه رو توی این مکان ها که اصطلاحا کش میگن ذخیره میکنه تا دفعه ی بعد دیگه احتیاجی به پردازشش نباشه.

بازی ها هم پر از این نوع اطلاعات موقت هستن و 2 مگابایت کش بیشتر مثل این میمونه بجای اینکه از دفترچه یادداشت 100 برگ استفاده کنی ، 200 برگ میخری ، پس درنتیجه جای بیشتری برای ذخیره کردن اطلاعات موقت (یا اصطلاحا کش کردن) داری. پس سرعت میره بالا.

V i r u s e r
05-08-2010, 10:55
چرا اتفاقاً CPU اهمیت خیلی زیادی داره.

تأثیر CPU کاملاً مشهوده، با یه CPU قدیمی مثل E955، فریم‌ریت افت خیلی شدیدی می‌کنه!
تاثیر داره چون کارت گرافیک رو داره محدود می کنه
در صورتی که توی سی پی یو های قوی تفاوتشون حتی 5 فریم هم نیست

m.m010011
05-08-2010, 13:46
بله ولی نه انقدر که باعث تفاوت های بسیار محسوس و کلی بشه .....

Reza Razor
05-08-2010, 14:01
اتقاق این بنچمارکی که گذاشتین دقیقا برعکس حرف شمارو میزنه !
اون E955 هم که پنتیوم هست و نسلش منقرض شده !
بقیه range ها فرق خاصی باهم ندارن

amd>intel
05-08-2010, 15:52
نحوه دسترسي به كش از مقدارش مهمتره

Guts
05-08-2010, 16:58
ضعیف بودن CPU یه حفره ایجاد می‌کنه، یعنی اگر پردازنده شما به اندازه کافی قوی نباشه شما از کارت‌گرافیکتون هم نمی‌تونید حداکثر استفاده ببرید چون فریم ریت محدود میشه به توان CPU به زبون دیگه این سه قطعه برای بازی یعنی CPU و کارت گرافیک و رم به صورت موازی کار می‌کنن هرکدوم ضعیف باشه توانایی اجرای بازی شما و فریم‌ریت تا سطح اون قطعه پائین میاد، این‌که اهمیت کدوم بیشتر هر کدوم در جای خودشون استفاده میشن و اصلاً بسته به نوع بازی و یا تکنولوژی‌هایی که استفاده می‌کنه استفاده هرکدوم فرق می‌کنه خوب تو بازی پردازش گرافیکی و بعضاً بخشی از فیزیک بازی برای پردازنده هست ولی فیزیک، صدا و AI و محاسبات ریز و درشت دیگه بعهده‌ی CPU هست؛ برای همین پردازنده قوی همیشه لازمه شما اگر یه کارت 5870 داشته باشین ولی یه CPU خیلی قوی نداشته باشید هیچ‌وقت به فریم‌ریت مطلوب این کارت نمی‌رسید.

در مورد کش هم قضیه اصلاً ساده نیست که بگیم اگر کش زیاد باشه حتماً فریم‌ریت بالا می‌ره قضیه پیچیدست باید دید تو اون بازی خاص چطور از کش داره استفاده میشه نوع محاسباتی و بازیابی اطلاعات چطوره و حتی موردی مثل نحوه دسترسی به کشم که امید خان فرمودن هم تأثیر داره کلاً چیزهای زیادی تأثیر دارن و اینطوری نمیشه بررسی کرد اصلاً.

satrianism
06-08-2010, 20:56
اثر که داره ولی با احتساب اختلاف قیمت تو بازار باید نظر داد شما قیمت داری بگی؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید,

8400 186تومن
9400 225 تومن
2 مگ کش 40 تومن ارزش داره

amd>intel
06-08-2010, 22:40
بايد ديد 2 مگ كش ارزش اين 40 تومن تفاوت رو داره يا نه

salarhiv
07-08-2010, 23:35
واقعا امروزه دیگه قدرت پردازنده های مرکزی در تمام تست ها تاثیر مستقیم زیادی فریم بازی ها نداره البته با اختلاف قیمت 150 تا 200 تومانی بین یک دو هسته ای معمولی با یک 4 هسته ای.
حالا اگه همین پول خرج گرافیک بهتری بشه این تفاوت فریم دیگه به 10 تا 15 فریم میرسه.
باید قبول کرد که دیگه امروزه برنامه نویس ها برای پردازش موازی به GPU رو اوردن. حتی شرکت بزرگی مثل ADOBE هم در نسخه ی CS4 و CS5 از قدرت پردازش GPU استفاده کرده و فقط مقداری از پردازنده ی مرکزی استفاده کرده.
اینکه نرم افزاره دیگه چه برسه به بازی! و اینهم فقط به دلیل قدرتمند و پیچیده شدم معماری GPU هاست که امروزه به 2 تا 3 ترافلاپ رسیده.در حالی که cpu ها چند سالی هست ساختارشون تحولی نداشته.
این هم در نظر بگیرید که من درباره ی اهمیت پردازنده ی مرکزی در بازی صحبت میکنم.دیگه میزان اهمیت کش اونها در بازی که اهمیت چندانی نداره!

satrianism
08-08-2010, 11:08
بايد ديد 2 مگ كش ارزش اين 40 تومن تفاوت رو داره يا نه

اصلا نداره .اینتل عادتشه که با یه تغییرکوچک تفاوت قیمت بالا ایجاد کنه

salarhiv
08-08-2010, 13:26
پس بالاخره متوجه شدی؟! البته به لیستت Nvidia و نام گزاری های مسخره ی GTX و GT و GTS و ... رو هم اضافه کن!!! این ها بهانه ی بزرگی برای پوشاندن قیمت های فضایی محصولات این شرکتهاست.

satrianism
08-08-2010, 16:50
نه nvidia این طوری نیست تکنولوژیش از ati بالاتره .انگاری با nvidia , intel دشمنی

salarhiv
09-08-2010, 03:21
نه اونقدرا!! در مورد محصولاتشون من هیچ تعصبی ندارم و برتری و ایراد هر کدوم رو میگم .
مثلا من تکنولوژی بالاتر و پردازنده های بی نقص اینتل رو در برابر AMDواقعا قبول دارم.اما واقعا با قیمت جور در نمی یاد!! اما راجع بع تکنولوژی بالاتر انویدیا نه! البه فعلا ATi یه قدم جلوتره.شاید سال دیگه انویدیا باشه..مثل سری 3و افتضاح سری 2 کارتهای ATi که همرو سمت انویدیا سوق داد.در اخر همه چی از قیمت و تکنولوژی به نفع ماست دوست عزیز:10:
(البته اینم بگم که قبلا که دستم تو جیب بابام بود و اون خرج سیستم رو میداد من به شدت طرفدار انیتل و انویدیا بودم. چون فقط سیستمم رو با قوی ترین قطعات بروز میکردم و تفریح میکردم.تا سری 8xxx انویدیا هم همراهش بودم.ولی از وقتی مستقل شدم و قدر پولو فهمیدم یواش یواش به سمت AMD/ATi اومدم تا به امروز که طرفدار برندشم و امضام هم که دیگه...!!!!

amd>intel
09-08-2010, 09:29
PURE AMD :46: