مشاهده نسخه کامل
: کمک در انتخاب رشته
horizon 2010
04-08-2010, 10:05
من در کنکور 89 رتبه 2100 سهمیه منطقه 2 آوردم یکی در انتخاب رشته کمکم کنه
ترجیحا رشته های برق یا کامپیوتر
شهرهای مرکزی ایران مثل اصفهان(من در قم زندگی میکنم)
bargozideh
04-08-2010, 13:55
برق که تو شهر های بزرگ قبول نمیشی ولی کامپیوتر صنعتی اصفهان بزن با احتمال 90 درصد قبولی دانشگاه فوق العاده ایه
horizon 2010
05-08-2010, 18:39
سلام
از چه لحاظ میگی کامپیوتر صنعتی اصفهان قبولم؟
به نظر شما هم نرم افزار بهتر از سخت افزار هست؟
اگه نرم افزار اصفهان قبول بشم که دیگه آرزویی ندارم(خالی بستم)
ostadonline
06-08-2010, 10:42
البته شما با این رتبه تو یه دانشگاهی مثل رجایی تهران میتونی برق قبول بشی.
به نظر منم نرم افزار بهتر از سخت افزاره. هم از نظر بازار کار و هم از نظر درسی...
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
البته شما با این رتبه تو یه دانشگاهی مثل رجایی تهران میتونی برق قبول بشی.
به نظر منم نرم افزار بهتر از سخت افزاره. هم از نظر بازار کار و هم از نظر درسی...
horizon 2010
06-08-2010, 18:06
یه سوال دیگه
دانشگاه شهید رجایی چه جور دانشگاهیه و از نظر علمی کجای رتبه بندی قرار دارد و اینکه مدرک معتبری مانند دیگر دانشگاههای تهران دارد یا خیر؟
ostadonline
07-08-2010, 18:55
خب من خودم دانشجوی برق این دانشگاهم. پارسال رتبم 3700 منطقه یک شد. موقع انتخاب رشته اسم داشنگاه رو تو دفترچه دیدم که زده بود دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی. اولش توجه نکردم و گفتم حتما دبیریه دیگه. اما بعدش که با مشاور صحبت کردم گفت این فقط اسمشه و رشته های مهندسی هم داره. منم یه خورده تحقیق کردم و دیدم آره چند سالیه که مهندسی هم میگیره و هر ساله داره تعدادشون رو بیشتر میکنه.
ببین این حقیقت وجود داره که تو تهران از نظر علمی به پای بقیه دانشگاه های بزرگ نمیرسه و فضاش هم خیلی بزرگ نیست. اما از خیلی دانشگاه های شهرستان و آزاد بهتره. چون هم دولتی محسوب میشه و هم مدرکش معتبر تره. اکثر اساتیدش هم برای دانشگاه های علم و صنعت و امیر کبیر هستن. رتبه های خوب هم کم نداریم. همین ورودی برق ما چند تا 1000 داشت. هر سال هم داره وضعش بهتر میشه. این اسمشم قراره کلا عوش کنن و اون تربیت دبیر رو بردارن. قبولی ارشدش هم که زبان زد خاص و عامه.
کلا من خودم چون میخواستم حتما تهران بمونم و برق رو هم دوست داشتم، این دانشگاه رو به عنوان آخرین انتخابم زدم و الان هم شکر خدا راضیم.
دانشگاه صنعتی اصفهان اصلا با رجایی قابل مقایسه نیست
سطحش خیلی بالاتره!
از من میشنوی کامپیوتر اصفهانو بالاتر بزن
در مورد گرایش هم باید بگم که سخت افزار یه مقدار بیشتر به برق مربوط میشه تا نرم افزار
ostadonline
07-08-2010, 22:02
دانشگاه صنعتی اصفهان اصلا با رجایی قابل مقایسه نیست
سطحش خیلی بالاتره!
از من میشنوی کامپیوتر اصفهانو بالاتر بزن
در مورد گرایش هم باید بگم که سخت افزار یه مقدار بیشتر به برق مربوط میشه تا نرم افزار
آره خب. صنعتی اصفهان که بهتره. اما برق یه چیز دیگه است...
dracula_killer
07-08-2010, 22:31
به برق باید واقعا علاقه داشته باشی
رفیقی دارم که برق می خوند و علاقه هم نداشت،الان توش مونده و داره گریه می کنه،از بس که درساش سختن
اما اگه علاقه داری باید گفت که بهترین رشته هم از نظر بازار کار و هم از نظر خوده درسه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.