ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تابم مدام ری استارت میشود

abany
04-08-2010, 06:29
سلام DELL1521 دارم با عامل ایکس پی پام گیر کرد از برق جدا و خاموش شد(باطری ندارم) دیگه بوت نشد همش لوگوی دل را نشون میده و فوری ری استارت میشه وبا دگمه f8 لیست میاد ولی نه restore میشه نه safe mode وارد میشه چه کنم عزیزان؟

mamsana
04-08-2010, 09:30
به احتمال زیاد هارد و یا رمت مشکل دیده!

abany
04-08-2010, 09:43
به احتمال زیاد هارد و یا رمت مشکل دیده!

رم مشکلی نداره وشاید هارد باشه .چاره چیست ؟

kiuq
04-08-2010, 10:14
رم مشکلی نداره وشاید هارد باشه .چاره چیست ؟
یه سی دی ویندوز بذارین تا بوت شه بعدش ببینید که پارتیشناتون هست یا نه (که هست)!
اگه اطلاعاتتون مهم بود که هیچ اگه نه فرمت کنید اگر هم فرمت نکردین یه ویندوز نصب کنید اطلاعات خودبهخود میره تو Windows old.
موفق باشید:20:

abany
04-08-2010, 10:32
یه سی دی ویندوز بذارین تا بوت شه بعدش ببینید که پارتیشناتون هست یا نه (که هست)!
اگه اطلاعاتتون مهم بود که هیچ اگه نه فرمت کنید اگر هم فرمت نکردین یه ویندوز نصب کنید اطلاعات خودبهخود میره تو Windows old.
موفق باشید:20:

اطلاعات مهم دارم . پارتیشن موحوده .ویندوز حدید ریختم اولین ری استارتی که میکنه دوباره شروع به ری استارت پشت سرهم میکنه تشکر

kiuq
04-08-2010, 10:48
خیله خب زیاد عجله نکنید!!
میتونید از یه ویندوز لایو استفاده کنید با توجه به اینکه پارتیشن بندی نکردین و سکتورا تغییر نکرده بدون مشکل باید بالا بیاد .
راستی همون یک درایو رو داشتین؟

abany
04-08-2010, 18:00
خیله خب زیاد عجله نکنید!!
میتونید از یه ویندوز لایو استفاده کنید با توجه به اینکه پارتیشن بندی نکردین و سکتورا تغییر نکرده بدون مشکل باید بالا بیاد .
راستی همون یک درایو رو داشتین؟

سلام .
ویندوز لایو حتما باید آنلاین باشیم که بیاد .اگر اینطوره اصلا مال من حتی در safe mode هم نمیره که انلاین شم .راه دیگری هست ؟
تشکر.ضمنا 2 درایو دارم که دومیش کوچک است 10 گیگ.

kiuq
04-08-2010, 18:26
سلام .
ویندوز لایو حتما باید آنلاین باشیم که بیاد .اگر اینطوره اصلا مال من حتی در safe mode هم نمیره که انلاین شم .راه دیگری هست ؟
تشکر.ضمنا 2 درایو دارم که دومیش کوچک است 10 گیگ.
نخیر عزیز ..:20:
منظورم همون XP portable هستش... که باید سعی کنی نسخه هماهنگ با لپتاپتون رو پیداکنید..
بدون نصب یه ویندوز بالا میاره تا بتونید برخی اطلاعات مهمی که میخواین رو بکشید بیرون..
اگه نشد فقط کندن هارد میمونه و زدن به سیستمی که ویندوز روش نصب باشه.!

abany
04-08-2010, 19:09
نخیر عزیز ..:20:
منظورم همون XP portable هستش... که باید سعی کنی نسخه هماهنگ با لپتاپتون رو پیداکنید..
بدون نصب یه ویندوز بالا میاره تا بتونید برخی اطلاعات مهمی که میخواین رو بکشید بیرون..
اگه نشد فقط کندن هارد میمونه و زدن به سیستمی که ویندوز روش نصب باشه.!

متشکر جناب. منظور از هماهنگ با لپ تاپ چیه ؟ مال من دل 1521 هست میشه بگی چی باهاش هماهنگه؟
دیگه اینکه هارد و چه جوری به لپ تاپ روشن وصل کنم ؟
WWKL8000
06-08-2010, 22:14
به نظر میاد مشکل شما بد سکتور هارد هستش و پیشنهاد من به شما استفاده از نرم افزار HDD Regenerator که 99٪ مواقع به طور کامل بدسکتور ها رو درست میکنه