ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل روشن نشدن ناگهانی و عجیب پاور

Perpetual
04-08-2010, 05:32
سلام
من دیروز اشتباهی برق سه راهی که کامپیوتر بهش وصله رو قطع کردم و امروز که خواستم کامپیوتر رو روشن کنم هر چی پاور رو می زدم روشن نمی شد .کیس رو از برق کشیدم و کابل های برق مادربورد رو نگاه کادم و همه رو از روی مادر برد کشیدم و چک کردم و دوباره جا زدم و هیچ مشکلی نبود.
وقتی روشن نمی شد یه صدای فیس فیسی از داخل پاور می یومد ولی برای مثال برق به کارت شبکه میرسید چون چراغش روشن بود ولی کامپیوتر روشن نمی شد.
ولی بازم روشن نمیشد و در آخر بعد از 5 دقیقه ور رفتن به رم و باتری و از این جور چیزا ، نفهمیدم چطوری روشن شد.
من کامپیوتر رو اورکلاک هم نکردم و سیستمم تقریبا مال 5 سال پیشه.
پاورم fortrex مدل atx-350w هست.
ممنون میشم کمکم کنید.

Perpetual
04-08-2010, 11:30
هی با خودم گفتم میاد...امیدتا ندی به باد
داد میزدم پس کی میاد...کسی جوابما نداد...

EXTREME
04-08-2010, 23:01
اگه سیستم روشن نمیشه با کلید امتحان نکنید ببینید روی وقتی اتصال کوتاه میدید روشن میشه یا نه اگه روش شد ایراد از کلید پاوره
وگرنه یا کابل برق ایراد داره یا پاور یا مین
با یه پاور دیگه امتحان کنید که به احتمال زیاد ایراد از پاوره

Perpetual
05-08-2010, 05:05
اگه سیستم روشن نمیشه با کلید امتحان نکنید ببینید روی وقتی اتصال کوتاه میدید روشن میشه یا نه اگه روش شد ایراد از کلید پاوره
وگرنه یا کابل برق ایراد داره یا پاور یا مین
با یه پاور دیگه امتحان کنید که به احتمال زیاد ایراد از پاوره

منظورتون از جمله قرمز رنگ چیه و مین یعنی چی؟؟؟؟؟
الان وقت ندارم که پاور رو عوض کنم !!
پاور عوض کردنش سخته؟؟
ممنون از توجهتون

sina-star
05-08-2010, 10:19
هی با خودم گفتم میاد...امیدتا ندی به باد
داد میزدم پس کی میاد...کسی جوابما نداد...

:31::31::31:

با سلام

روی مادربردتون یک سری پین هایی هست که از جمله سیم دکمه پاور کیستون به اون پین ها وصله
شما باید با سیم دکمه پاور رو از اونجا در بیارید و خودتون اون دو پین رو بصورت دستی اتصال کوتاه بدین
اگر در این حالت روشن شد ، دیگه انوقت یعنی فقط کلید پاور کیستون خرابه

شما طبق همین عکس عمل کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Perpetual
05-08-2010, 15:11
:31::31::31:

با سلام

روی مادربردتون یک سری پین هایی هست که از جمله سیم دکمه پاور کیستون به اون پین ها وصله
شما باید با سیم دکمه پاور رو از اونجا در بیارید و خودتون اون دو پین رو بصورت دستی اتصال کوتاه بدین
اگر در این حالت روشن شد ، دیگه انوقت یعنی فقط کلید پاور کیستون خرابه

شما طبق همین عکس عمل کنید :

اگه خودم تونستم انجام میدم ولی اگه نتونستم ومطمین نبودم میدم تعمیر کار این کار رو انجام بده با این حال بنظر من هم یه اتصالی رخ میده که این اتفاق میفته و طبق گفته شما و راهنمایی دوستمون mehrdad mm باید کلید پاور عوض بشه. از پیگیریتون ممنونم و اگه مشکلی پیش اومد باهاتون یا با پیام خصوصی یا با همین تاپیک در ارتباطم.
بازم ممنون