مشاهده نسخه کامل
: ازکار افتادگی چیز پی ان در gprs ایرانسل
linkinkurd
04-08-2010, 04:39
سلام دوستان.
چرا وقتی با edge ایرانسل به اینترنت وصل میشیم دیگه نمیشه از چیز چیز ان استفاده کرد؟
ارور 806 میده...
راه حلی نداره؟
KING_DESIGNER
05-08-2010, 01:42
پورتشو بستند !
omid.7128
05-08-2010, 02:41
ممکنه به زودی واسه adsl هم ببندنش؟
KING_DESIGNER
05-08-2010, 04:12
نه
چون بانکها هم از کار میفتند
چیزیه که دوستان میگن البته
linkinkurd
05-08-2010, 12:47
مگه پورت همه چیز چیز ان ها یکیه؟
من با دو تا امتحان میکنم هردوش وصل نمیشه. اگه پرتشو بسته باشن اصلا وصل نمیشه ولی واسه من توی مرحله
verifying username and password ارور میده...
حالا دوستان راهی بنظرشون نمیرسه؟
KING_DESIGNER
05-08-2010, 13:05
مگه پورت همه چیز چیز ان ها یکیه؟
من با دو تا امتحان میکنم هردوش وصل نمیشه. اگه پرتشو بسته باشن اصلا وصل نمیشه ولی واسه من توی مرحله
verifying username and password ارور میده...
حالا دوستان راهی بنظرشون نمیرسه؟
:31: فرقی نداره .
سلام دوستان.
چرا وقتی با edge ایرانسل به اینترنت وصل میشیم دیگه نمیشه از چیز چیز ان استفاده کرد؟
ارور 806 میده...
راه حلی نداره؟
چون در این سرویس مسخره ip اینولد به شما تعلق میگیره اکثر پورتها بسته هست به احتمال تورنت هم بسته هست.
linkinkurd
06-08-2010, 11:54
چون در این سرویس مسخره ip اینولد به شما تعلق میگیره اکثر پورتها بسته هست
برادر این سرویس مسخره نیس والا. 10 تومن یک ماهه بدون هرگونه محدودیت. سرعت ثابت دانلود در روز و شب 21 کیلوبایت بر ثانیه.
حالا راهی نیس بشه دورش زد و چیز چیز ان دوباره استفاده کرد؟ آیا برا همه چیز چیز ان ها اینطوره؟
KING_DESIGNER
06-08-2010, 13:03
برادر این سرویس مسخره نیس والا. 10 تومن یک ماهه بدون هرگونه محدودیت. سرعت ثابت دانلود در روز و شب 21 کیلوبایت بر ثانیه.
حالا راهی نیس بشه دورش زد و چیز چیز ان دوباره استفاده کرد؟ آیا برا همه چیز چیز ان ها اینطوره؟
متاسفانه راهی نداره من یه روشی استفاده میکنم که اینجا نمیتونم بگم ( طبق مقررات خواستی بیا پ.خ یادت بدم. ولی فقط واسه وبگردی و قیس بوک استفاده میشه )
خوب دیگه شما نمی دونی با 10 تومن یک چیزی هم میشه گذاشت روش شبی تضمینی 2.5 گیگ دانلود کرد نه اینکه کل روز دانلود کنی آخرش هم معلومه به 2 گیگ برسه یا نه.
از برنامه های قیلتر شکن مثل الترا سو ر ف استفاده کن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.