مشاهده نسخه کامل
: ساخت سي دي بوتيبل
mohammad pro
04-08-2010, 03:23
با سلام ؛
من يك نرم افزار دارم كه مي خوام روي سي دي رايتش كنم به صورت بوتيبل كه بتونم از اين نرم افزار در محيط بوت استفاده كنم.
چه طور بايد اين كار رو كنم ؟
لطفا كامل توضيح دهيد
يعني بعد از رايت بتونم با سي دي بوت كنم و از نرم افزار در محيط بوت استفاده كنم.
با تشكر
برنامه شما تحت داسه باید از Hiren Boot Disk استفاده کنید و اون رو همراه با برنامه مورد نظرتون تو سی دی رایت کنید و بعد با استفاده از Dos خود Hiren برنامه خودتون رو اجرا کنید.
و اگر برنامه شما تحت ویندوز اجرا می شه باید از Iso های ویندوز Live و یا BartPE استفاده کنید و فایل Iso رو همراه با برنامه مورد نظر تو سی دی رایت کنید و بعد از بوت شدن ویندوز توسط سی دی برنامه خودتون رو اجرا کنید.
سلام
به تاپیک زیر رجوع کنید :
ساخت سی دی Bootable ویندوز XP
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید :40:
mohammad pro
04-08-2010, 13:43
برنامه شما تحت داسه باید از Hiren Boot Disk استفاده کنید و اون رو همراه با برنامه مورد نظرتون تو سی دی رایت کنید و بعد با استفاده از Dos خود Hiren برنامه خودتون رو اجرا کنید.
و اگر برنامه شما تحت ویندوز اجرا می شه باید از Iso های ویندوز Live و یا BartPE استفاده کنید و فایل Iso رو همراه با برنامه مورد نظر تو سی دی رایت کنید و بعد از بوت شدن ویندوز توسط سی دی برنامه خودتون رو اجرا کنید.
با سلام
بله دوست عزيزم برنامه من تحت ويندوز اجرا ميشه - يك فايل exe
منظور شما رو خيلي خوب نفهميدم . لطفا ساده تر توضيح بديد . فقط اين قسمت رو نفهميدم
منظور شما از iso هاي ويندوز چي ؟ دوست عزيز ادرس اون ها در كجاست؟
شما می تونید از همین تاپیکی که جناب M.Masoud.M معرفی کردن سی دی ویندوز بسازید و برنامه تون رو همراه با اون داخل سی دی رایت کنید تا بتونید از اونجا اون رو اجرا کنید
ولی این روش یه کم پیچیدهاس:31:
برای همین شما می تونید از این تاپیک ها استفاده کنید:
ERD Commander | شاهکاری در مدیریت سیستم عامل ها
و
معرفی BART PE
و باید برنامه خودتون رو با استفاده از برنامه های کار با فایلهای ISO مثل UltraISO به فایلی که دانلود می کنید اضافه کنید البته می شه آخر سی دی رو باز گذاشت ت بعد از رایت فایل ISO برنامه خودتون رو بهش اضافه کنید:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.