PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اجرا نکردن برنامه پرتابل در ویندوز 7

sajjjjy
04-08-2010, 00:30
با سلام خدمت دوستان

آقا من یه فایل پروتابل برنامه سه بعدی سازی Google SketchUp 7 دارم که رو یه سیستم قدیمیه پنتیوم 4 با ویندوز xp 32 به راحتی کار میکنه.ولی وقتی میخوام این فایلو تو ویندوز 7 64 بیتی باز کنم(سیستمم بالاست) سریع پیغام close programe میده.مشکل از چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از 64 بودن ویندوز هست راهی هست که بشه اونو بر طرف کرد؟؟؟
ممنون از توجه تون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dew Drop
04-08-2010, 01:03
سلام
شاید ویندوز 7 این نسخه رو ساپورت نمی کنه.از ProgramCompatibility این برنامه رو اجرا کنید ببینید اجرا میشه.

sajjjjy
04-08-2010, 10:34
سلام
شاید ویندوز 7 این نسخه رو ساپورت نمی کنه.از ProgramCompatibility این برنامه رو اجرا کنید ببینید اجرا میشه.

از این راه رفتم درست نشد
میشه اونو از پرتابل در بیاریم
شاید با برنامه Thinstall VMware پرتابل شده باشه که ظاهرا این برنامه تو 7 کار نمیکنه .در این صورت راهی هست یا نه؟
ممنون از توجه شما

ArashMiniStar
07-08-2010, 20:41
البته برنامه های 32 بیتی روی سیستم های 64 بیتی اجرا میشن.البته اگه اشتباه نکنم.خودم شک دارم.
احتمالا با ویندوز مشکل داره.:11:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بزرگترین نظر سنجی برای ایرانیان:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید