مشاهده نسخه کامل
: اجرا نکردن برنامه پرتابل در ویندوز 7
با سلام خدمت دوستان
آقا من یه فایل پروتابل برنامه سه بعدی سازی Google SketchUp 7 دارم که رو یه سیستم قدیمیه پنتیوم 4 با ویندوز xp 32 به راحتی کار میکنه.ولی وقتی میخوام این فایلو تو ویندوز 7 64 بیتی باز کنم(سیستمم بالاست) سریع پیغام close programe میده.مشکل از چیه؟ :13:
اگه از 64 بودن ویندوز هست راهی هست که بشه اونو بر طرف کرد؟؟؟
ممنون از توجه تون:11:
Dew Drop
04-08-2010, 01:09
سلام
اگه تو xp اجرا میشه از Program Compatibility این برنامه رو اجرا کنید ببینید اجرا میشه.بعضی از نرم افزار ها هستند که نسخه جدید شون یا یه نسخه خاصی رو ویندوز سون ساپورت می کنه.یه سرچی کنید ببیند اصلاً این نرم افزار رو سون اجرا میشه.
برنامه هایی که با Thinstall VMware پتابل شده باشند ویندوز 7 رو پشتیبانی نمیکنند . چون Thinstall VMware هنوز ویندوز 7 رو پشتیبانی نمیکند. ربطی هم به 32 بیتی و 64 بیتی بودن ویندوز نداره
سلام
اگه تو xp اجرا میشه از Program Compatibility این برنامه رو اجرا کنید ببینید اجرا میشه.بعضی از نرم افزار ها هستند که نسخه جدید شون یا یه نسخه خاصی رو ویندوز سون ساپورت می کنه.یه سرچی کنید ببیند اصلاً این نرم افزار رو سون اجرا میشه.
از این راه هم رفتم مشکلم حل نشد
من خودم نسخه غیر پرتابل رو 7 دارم کار میکنه.
میشه یه جوری اونو از پرتابل دربیارم ؟
برنامه هایی که با Thinstall VMware پتابل شده باشند ویندوز 7 رو پشتیبانی نمیکنند . چون Thinstall VMware هنوز ویندوز 7 رو پشتیبانی نمیکند. ربطی هم به 32 بیتی و 64 بیتی بودن ویندوز نداره
دوست عزیز شما اشتباه می کنید.ورژن جدید vmware از سون پشتیبانی می کنه.من خودم دارم باهاش پرتابل می کنم و مشکلی تو اجرا نداره.
جناب آقای sajjjy شما ببینید وقتی برنامه رو اجرا می کنید پایین صفحه سمت راست یه پنجره کوچیک باز میشه یانه.
در اینصورت برنامه شما با vmware پرتابل شده و احتمالا با ورژن 3 که رو 7 جواب نمی ده
دوست عزیز شما اشتباه می کنید.ورژن جدید vmware از سون پشتیبانی می کنه.من خودم دارم باهاش پرتابل می کنم و مشکلی تو اجرا نداره.
جناب آقای sajjjy شما ببینید وقتی برنامه رو اجرا می کنید پایین صفحه سمت راست یه پنجره کوچیک باز میشه یانه.
در اینصورت برنامه شما با vmware پرتابل شده و احتمالا با ورژن 3 که رو 7 جواب نمی ده
درسته وقتی برنامه رو باز میکنم یه پنجره کوچیک گوشه صفحه میاد که license و ..... نوشته بعدش یه دفعه پیغام close program میاد.
خوب حالا راهی هست که از پروتابل در بیارم یا یه راه دیگه؟؟؟:13:
دوستان سلام این مشکل من هم هست ممنون می شم راهنمایی کنید
درسته وقتی برنامه رو باز میکنم یه پنجره کوچیک گوشه صفحه میاد که license و ..... نوشته بعدش یه دفعه پیغام close program میاد.
خوب حالا راهی هست که از پروتابل در بیارم یا یه راه دیگه؟؟؟
TURBO_BOY2006
05-08-2010, 10:41
سلام
کاری نمیتونی بکنیش!
اگه خیلی مهمه xp مجازی نصب کن و اونو اجرا کن توش...من خودم پرتابل هایی که اجرا نمیشن رو اینجوری اجرا میکنم.
موفق باشی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.