مشاهده نسخه کامل
: دندانپزشکی و ناراحتی قلبی
ایا ناراحتی قلبی مثل پرولاپس دریچه میترال و بالا بودن ضربان قلب با دندانپزشکی مشکلی ایجاد می کند؟
ضربان قلب من بدون علت بالاست دکتر می گفت یا از تیروئیده یا کم خونی که هیچ کدوم نبود( با توجه با آزمایش) داروی دیلتیازم هم تجویز کرد که تاثیری نداشت حالا میخواستم بپرسم ایا با دنداپزشکی مشکلی ندارم؟
saba_moha
03-08-2010, 23:54
اگه پرولاپس میترال دارید با این حساب بالا بودن ضربان قلبتون یا به اصطلاح تپش قلب میتونه ناشی از همین پرولاپس باشه.تپش قلب علت های مختلفی داره به غیر از یکسزی بیماری ها که اکثرا ختم به نارسایی قلبی میشن اعم از مشکلات خود قلب ویا پرکاری تیروئید و انمی،یکسری داروها ،دیورتیک ها ،دیابت و مصرف الکل ،کوکائین ،شکلات ،مواد ترش و برخی گیاهان دارویی مثل زالزالک و...هم باعث تپش قلب میشوند.
با این حال اگه دچار نارسایی قلبی در اثر پرولاپس میترال هستید لازم هست که قبل از دندانپزشکی حتما انتی بیوتیکی ،مثل اموکسی سیلین مصرف کنید(البته تحت نظر پزشک ) تا مبتلا به اندوکاردیت عفونی نشید.
قله بلند
04-08-2010, 00:45
سلام. چه سوال خوبی پرسیدید. من هم می خواستم چنین سوالی رو مطرح کنم ولی با یک قید دیگه. من آسم دارم و خارش پوستی هم دارم ولی تیروئید فعلاً در حالت کنترل شده هست و به خاطر تنگی نفس، از خوردن پروپانول منع شده ام. واقعیتش اینکه می ترسم برم دندانپزشکی چون می ترسم با زدن داروی بی حسی، واکنش آلرژی برام تولید بشه و یا وسط کار نفسم تنگ بشه و اوضاع خراب بشه. باید چه کار کنم؟
اگه پرولاپس میترال دارید با این حساب بالا بودن ضربان قلبتون یا به اصطلاح تپش قلب میتونه ناشی از همین پرولاپس باشه.تپش قلب علت های مختلفی داره به غیر از یکسزی بیماری ها که اکثرا ختم به نارسایی قلبی میشن اعم از مشکلات خود قلب ویا پرکاری تیروئید و انمی،یکسری داروها ،دیورتیک ها ،دیابت و مصرف الکل ،کوکائین ،شکلات ،مواد ترش و برخی گیاهان دارویی مثل زالزالک و...هم باعث تپش قلب میشوند.
با این حال اگه دچار نارسایی قلبی در اثر پرولاپس میترال هستید لازم هست که قبل از دندانپزشکی حتما انتی بیوتیکی ،مثل اموکسی سیلین مصرف کنید(البته تحت نظر پزشک ) تا مبتلا به اندوکاردیت عفونی نشید.
از راهنمایتون ممنونم ولی یه مشکل دیگه هم هست من اگر انتی بیوتیک مصرف کنم بدنم شروع به کهیر زدن میکنه و بعدش دونه های عجیبی می زنه که تا مدتها باقی می مونن و شدیدا ملتهب میشن و زخم میشن من کلا هر دارویی میخورم کهیر میزنم ولی در مورد انتی بیوتیک حساسیت شدیدتری دارم.
قله بلند
04-08-2010, 14:55
از راهنمایتون ممنونم ولی یه مشکل دیگه هم هست من اگر انتی بیوتیک مصرف کنم بدنم شروع به کهیر زدن میکنه و بعدش دونه های عجیبی می زنه که تا مدتها باقی می مونن و شدیدا ملتهب میشن و زخم میشن من کلا هر دارویی میخورم کهیر میزنم ولی در مورد انتی بیوتیک حساسیت شدیدتری دارم.
من هم مثل شما هستم ولی با آنتیوبیوتیک های بهتر از آموکسی سیلین این واکنش نشون داده نمی شه.
دوست عزیز تشخیص پرولاپس فقط از طریق اکوکاردیو گرافی می باشد . اگر این کار را انجام داده اید که هیچ در غیر این صورت ابتدا باید اکو شوید تا مشخص شود که آیا شما پرولاپس دارید یا خیر .
در مواردی که فقط پرولاپس وجود دارد مصرف آنتی بیوتیک قبل از انجام اقدام دندانپزشکی لزومی نداره :41:
اگر پرولاپس به همراه نارسایی دریچه ( نه نارسایی قلبی ) باشد قبل از انجام اقدامات دندانپزشکی استفاده از آنتی بیوتیک ضروریه .
البته بجای آنتی بیوتیک خوراکی از تزریقی هم می توان استفاده کرد .
قله بلند
04-08-2010, 16:57
سلام. آقای دکتر، آسم و نفس تنگی چی؟ می تونم برم دندون خودم رو درست کنم؟
سلام. آقای دکتر، آسم و نفس تنگی چی؟ می تونم برم دندون خودم رو درست کنم؟
علیکم السلام
اگر حساسیت خاصی به داروی بی حسی نداشته باشید بله می توانید و آسم و یا تنگی نفس منع انجام کارهای دندانپزشکی نیست .:20:
دوست عزیز تشخیص پرولاپس فقط از طریق اکوکاردیو گرافی می باشد . اگر این کار را انجام داده اید که هیچ در غیر این صورت ابتدا باید اکو شوید تا مشخص شود که آیا شما پرولاپس دارید یا خیر .
در مواردی که فقط پرولاپس وجود دارد مصرف آنتی بیوتیک قبل از انجام اقدام دندانپزشکی لزومی نداره :41:
اگر پرولاپس به همراه نارسایی دریچه ( نه نارسایی قلبی ) باشد قبل از انجام اقدامات دندانپزشکی استفاده از آنتی بیوتیک ضروریه .
البته بجای آنتی بیوتیک خوراکی از تزریقی هم می توان استفاده کرد .
ممنون از راهنماییتون ولی شما حرف عجیبی میزنید ! معلومه که اکو انجام دادم من تا حالا اسم این پرولاپس رو هم نشنیده بودم!! ولی دکتر از نارسایی چیزی نگفت
saba_moha
04-08-2010, 19:30
کلا از عوارض انتی بیوتیک های دسته پنی سیلین مثل همین اموکسی سیلین( در پیشگیری از اندوکاریت عفونی رایج هست) واکنش های الرژیکی هست البته در برخی افراد....در مورد شما هم اگه درصورت پرولاپس لازم به تجویز انتی بیوتیک بود ،با پزشکتون در مورد نوع و میزان مصرف اون مشورت کنید.
دکتر morsadrالبته اموخته های شما و تجربه شما خیلی بیشتر از من هست ممنون میشم راهنماییم کنید:11: ولی فکر نمیکنید پرولاپس میترال همراه هست با نارسایی دریچه میترال که منجر به نارسایی قلبی میشه که بسته به شدت اون علایم اون متفاوت هست و فکر میکنم برای مواردی دردندانپزشکی که اسیب به لثه ها وارد میاد لازم باشه که با انتی بیوتیک پیشگیری بشه و فرد ریسک اندوکاردیت عفونی را به جان نخره؟
قله بلند
04-08-2010, 20:09
علیکم السلام
اگر حساسیت خاصی به داروی بی حسی نداشته باشید بله می توانید و آسم و یا تنگی نفس منع انجام کارهای دندانپزشکی نیست .:20:
سلام. من تا قبل از بهمن پارسال، هیچ حساسیتی به چیزی نداشتم جز به بادمجان. الان رو نمی دونم، شاید به پنی سیلین هم حساس باشم و شاید به داروی بی حسی دندانپزشکی هم حساسیت پیدا کرده باشم.
حتماً این مطلب رو خواهم گفت ولی اصولاً اگه امکان حساسیتی باشه، چه اتفاقی ممکنه بعد از تزریق اون آمپول بی حسی بیوفته؟
ممنون از راهنماییتون ولی شما حرف عجیبی میزنید ! معلومه که اکو انجام دادم من تا حالا اسم این پرولاپس رو هم نشنیده بودم!! ولی دکتر از نارسایی چیزی نگفت
نه عزیزم این مطلب خیلی عجیب نیست . بسیار پیش میاد که پزشکی از روی علائم فقط شک می کنه که شما پرولاپس دارید و این شک را بیان می کنه ولی تایید شده نیست در حالی که این برچسب پرولاپس روی فرد باقی می ماند . در ضمن همانطور که گفتم شدت آن و همراهی آن با نارسایی دریچه اهمیت داره . :11:
دکتر morsadrالبته اموخته های شما و تجربه شما خیلی بیشتر از من هست ممنون میشم راهنماییم کنید:11: ولی فکر نمیکنید پرولاپس میترال همراه هست با نارسایی دریچه میترال که منجر به نارسایی قلبی میشه که بسته به شدت اون علایم اون متفاوت هست و فکر میکنم برای مواردی دردندانپزشکی که اسیب به لثه ها وارد میاد لازم باشه که با انتی بیوتیک پیشگیری بشه و فرد ریسک اندوکاردیت عفونی را به جان نخره؟
ببنید دوست عزیز پرولاپس می تونه بدون برگشت خون از دریچه باشه و این به این معنیه که نارسایی دریچه نداریم . این مورد بسیار شایع می باشد و بعضی متون میزان آن را تا 7% جمعیت ذکر کرده اند . این حالت بیماری مهمی محسوب نشده و درمان خاصی هم نمیخواهد و برای پروفیلاکسی برای آندوکاردیت هم نظرات متفاوته ولی اکثرا لزومی به انجام آن نمیدانند .
گاهی اوقات هم پرولاپس همراه با برگشت خون و نارسایی دریچه می باشد که این مورد با شدت های متفاوتی بروز می کنه . درسته که نارسایی شدید دریچه در دراز مدت منجر به نارسایی قلبی میشه ولی دلیل نمیشه که کسی که نارسایی دریچه داره در حال حاضر نارسایی قلبی هم داشته باشه واین دو مورد تعریفهای متفاوتی با هم دارند. :46:
در مورد این نوع پرولاپس همراه با برگشت خون پروفیلاکسی آندوکاردیت ضروریه .
سلام. من تا قبل از بهمن پارسال، هیچ حساسیتی به چیزی نداشتم جز به بادمجان. الان رو نمی دونم، شاید به پنی سیلین هم حساس باشم و شاید به داروی بی حسی دندانپزشکی هم حساسیت پیدا کرده باشم.
حتماً این مطلب رو خواهم گفت ولی اصولاً اگه امکان حساسیتی باشه، چه اتفاقی ممکنه بعد از تزریق اون آمپول بی حسی بیوفته؟
حساسیت به مواد مختلف از جمله داروها بصورت های مختلف میتونه بروز کنه از یک حالت خفیف قرمزی و خارش تا حالت آنافیلاکسی شدید و مرگ :18::19:
البته زیاد نگران نباشید چون معمولا حساسیت به مواد بیحسی موضعی معمولا خفیف و کم خطر می باشند :10:
saba_moha
04-08-2010, 22:50
ببنید دوست عزیز پرولاپس می تونه بدون برگشت خون از دریچه باشه و این به این معنیه که نارسایی دریچه نداریم . این مورد بسیار شایع می باشد و بعضی متون میزان آن را تا 7% جمعیت ذکر کرده اند . این حالت بیماری مهمی محسوب نشده و درمان خاصی هم نمیخواهد و برای پروفیلاکسی برای آندوکاردیت هم نظرات متفاوته ولی اکثرا لزومی به انجام آن نمیدانند .
گاهی اوقات هم پرولاپس همراه با برگشت خون و نارسایی دریچه می باشد که این مورد با شدت های متفاوتی بروز می کنه . درسته که نارسایی شدید دریچه در دراز مدت منجر به نارسایی قلبی میشه ولی دلیل نمیشه که کسی که نارسایی دریچه داره در حال حاضر نارسایی قلبی هم داشته باشه واین دو مورد تعریفهای متفاوتی با هم دارند. :46:
در مورد این نوع پرولاپس همراه با برگشت خون پروفیلاکسی آندوکاردیت ضروریه .
خیلی ممنون از توضیحاتتون،اخه چیزی که جدیدا به ما گفتن اینه که در صورت پرولاپس ،پروفیلاکسی صورت بگیره چه همراه نارسایی باشه و چه نباشه:41:
خیلی ممنون از توضیحاتتون،اخه چیزی که جدیدا به ما گفتن اینه که در صورت پرولاپس ،پروفیلاکسی صورت بگیره چه همراه نارسایی باشه و چه نباشه:41:
ممنون از مطلبتون .
اگر در این مورد کتب مرجع جدید مطلبی دارید بگذارید تا همگی از شک و تردید در بیاییم
با تشکر
saba_moha
08-08-2010, 18:23
این مطلبو استادمون بهمون گفت که رفرنس اونم هاریسون 2008 و سیسیل هست،من خودم فعلا دم دستم نیست این کتابا...اگه پیدا کنم و مطابق با مطلب گفته شده ،چیزیو پیدا کردم خبرتون میدم..شاید هم نظر استادمون جزء همون موارد اتفاق نظر در مورد پروفیلاکسی هست...در هر حال شما تجربه و دانشتون بیشتره و بهتر میدونید اگه میگید نیاز نیست :20:
این مطلبو استادمون بهمون گفت که رفرنس اونم هاریسون 2008 و سیسیل هست،من خودم فعلا دم دستم نیست این کتابا...اگه پیدا کنم و مطابق با مطلب گفته شده ،چیزیو پیدا کردم خبرتون میدم..شاید هم نظر استادمون جزء همون موارد اتفاق نظر در مورد پروفیلاکسی هست...در هر حال شما تجربه و دانشتون بیشتره و بهتر میدونید اگه میگید نیاز نیست :20:
دوست عزیز ممنون که به بنده لطف دارید :11: . ولی در علم پزشکی بهتره انسان همیشه به کتب مرجع تکیه بکنه . البته قبلا هم عرض کردم که در این مورد نظرات متفاوته شاید استاد شما هم جزو موافقان پروفیلاکسی باشند ولی بنده در کتاب سیسیل اسانشیال این مطلب را پیدا کردم که برای اطلاعات بیشتر اینجا می گذارم .
بخش سوم III Cardiovascular Disease
chapter هشتم : بیماریهی اکتسابی دریچه های قلبی 8 Acquired Valvular Heart Disease
قسمت پرولاپس دریچه میتر ال Mitral Valve Prolapse
پاراگراف آخر :
All patients with MVP and evidence of structural leaflet abnormalities and/or MR should receive endocarditis prophylaxis.
همچنین در همین بخش در قسمت پروفیلاکسی آندوکاردیت در جدول شماره Table 8-4 بصورت واضح این مطلب بیان شده است :
Table 8-4. Cardiac Conditions in Which Antibiotic Prophylaxis Is Recommended
Prosthetic heart valves
Previous bacterial endocarditis
Rheumatic and other acquired valvular dysfunction
Most congenital cardiac malformations
Hypertrophic cardiomyopathy
Mitral valve prolapse with thickened leaflets or mitral regurgitation
موفق باشید :11:
آیا دندانپزشک برای کسانی که این بیماری را داشته باشند از همان بی حسی معمولی استفاده میکنه یا ترکیباتش رو عوض میکنه؟
آیا دندانپزشک برای کسانی که این بیماری را داشته باشند از همان بی حسی معمولی استفاده میکنه یا ترکیباتش رو عوض میکنه؟
استفاده از ترکیبات بی حسی موضعی در این افراد مشکلی ندارد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.