PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پسورد گذاری روی ویندوز

hamzeh_golafshan
03-08-2010, 19:07
سلام

لطفا طرز پسورد گذاری روی ویندوز قبل از اینکه بیاد بالا و همینطور طریقه ایجاد محیط جدید که محدود باشه و کاربهای دیگه فقط به اون محیط برن رو برام بگذارید

در ضمن (نحوه اعمال تنظیمات برای) محدود کردن این کاربران به جاهای مختلف یا نرم افزارهای مختلف را هم بنویسید.

ممنونم

Mohammad King
04-08-2010, 00:06
گذاشتن پسورد بر روی ویندوز xp هنگام start up

گذاشتن پسورد بر روی ویندوز xp هنگام start up
در Run تايپ كنيد syskey تا پنجره Securiting the Windows XP باز شود. سپس دكمه Update را فشار دهيد و Password Startup را انتخاب كنيد.
حالا مي‌توانيد پسورد خود را وارد كنيد تا در startup ويندوز از شما درخواست شود.

گذاشتن پسورد بر روی ویندوز Xp

در ویندوز XP می توانید قبل از فعال شدن هر حساب کاربری ( USER ) ها پسورد دیگری قبل از همه اینها قرار دهید .

انتخاب این پسورد سبب خواهد شد تا دیگران قبل از ورود به ویندوز از دو سپر امنیتی عبور کنند.

برای اضافه نمودن این پسورد به ویندوز مراحل زیر را دنبال کنید :

1)در کادر محاوره ای RUN عبارت Syskey را تایپ کنید و سپس OK کنید .

2)در پنجره ظاهر شده با سر برگ Securing theWindows XP Account Database روی گزینه Update کلیک کنید.

3)حال در قسمت Password Startup پسورد دلخواه خود را وارد کنید و پنجره را با OK ببندید.

4) در صورت لزوم می توانید در قسمتSystem Generated Password پسورد را بر روی Floppy Disk ذخیره نمائید تا فقط با استفاده از آن قادر به عبور باشید.

از این پس زمانی که سیستم روشن و یا ریبوت شود . پسورد امنیتی قبل از ورود به حساب های کاربری ظاهر می شود و برای ورود از شما پسورد در خواست می کند.

پسورد گذاشتن بر روی قسمت های مختلف ویندوز – PC Security 6.4

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویژگی های جالب و منحصر به فرد نرم افزار PC Security 6.4 :

کم حجم و تسریع در نصب
محدود کردن دسترسی به اینترنت
روابط کاربری بسیار ساده و قابل درک
امکان قفل کردن کامپیوتر در زمانهایی خاص
امکان Screen Lock جهت قفل صفحه نمایش
امکان قفل نرم افزارهای خاص جهت جلوگیری از اجرای آنها
امکان قفل فایلها در حالات مختلف مانند Hidden و Read-Only
و ..

برای پسورد سیاه توی مادربوردهای مختلف فرق میکنه...

ولی راه سادش اینه:

میری تو قسمت بایوس با دکمه delete بعد تو صفحه اولش نوشته set password .

hamzeh_golafshan
04-08-2010, 08:41
1-چطور میشه غیر فعالش کرد یعنی این کادر اصلا نیاد موقع بالا اومدن ویندوز؟

2-منظورم از گذاشتن پسورد وقتیه که شما مثلا محیطی به نام a به عنوان administrator و محیطی به نام b بعنوان guest دارید و برای ورود به محیط a باید پسورد وارد کنید.ابرای ایجاد چنین وضعیتی باید چکار کرد؟

Mohammad King
04-08-2010, 12:33
سلام

start>control panel>user account

بعد روی یوزری که میخواین کلیک کنید بعد در صفحه باز شده Creat Password را بزنید ...همه کادر ها را پسورد بدید به جز کادر سوم/

موفق باشید

hamzeh_golafshan
04-08-2010, 16:33
سلام

start>control panel>user account

بعد روی یوزری که میخواین کلیک کنید بعد در صفحه باز شده Creat Password را بزنید ...همه کادر ها را پسورد بدید به جز کادر سوم/

موفق باشید

نگفتید چه حور غیر فعالش کنم(منظورم پنجره ای هست که قبل بالا اومدن ویندوز وقتی رنگ زمینه سیاه هست -نه آبی- میاد)؟

این راه حلو رفتم ولی چیکار کنم که مشخص شه این محیط محدود هست و واقعا خیلی کارا رو نمیشه در اون انجام داد ولی اون محیط محیط اصلی هست(منظورم نحوه اعمال محدودیتها در محیط محدود هست)

mehdi_halla
04-08-2010, 18:48
بنده متوجه منظورتون نشدم.ولی فکر میکنم شما مثلا میخواین یه محیطی داشته باشین که در اصل تمام قابلیتع های ادمین رو داشته باشه ولی برا یوزرها محدود شده باشه و فقط شما بتونین کارهای از نوع ادمین رو انجام بدین که در این صورت نرم افزار باید نصب کنیک که فکر کنم همینی که جناب EPISODE معرفی کردن همین کارو انجام میده.
یه راه دیگه هم اینه که شما دو نوع یوزر (ادمین و guest داشته باشین) و کامپیوتر با quest بالا بیاد(باید autologin رو برای quest ست کنین) و اگه نیاز به انجام عملی در حد اختیلرات ادمین بود به یوزر ادمین switch کنین و کار که انجام شد دوباره به quest سویچ کنین.

hamzeh_golafshan
05-08-2010, 07:15
ممنونم از توضیحاتتون! فقط نگفتید چه حور غیر فعالش کنم(منظورم پنجره ای هست که قبل بالا اومدن ویندوز وقتی رنگ زمینه سیاه هست -نه آبی- میاد)؟ همون پنجره ای که با فرمان syskey فعالش کرده بودم.

Mohammad King
05-08-2010, 09:22
سلام:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehdi_halla
05-08-2010, 18:29
شما مگه پسوردی که دادین یادتون رفته یا نه پسورد رو میدونین و میخواین پنجره لاگین نیاد؟

FX
09-08-2010, 20:27
خوب اگه بصورت SYSKEY قفل گذاشته باشی .تنها راه اینه که پسورد رو یادت باشه -حالا اگه پسورد رو داری خیلی ساده است RUN>SYSKEY>UPDATE
بعد SYSTEM Generated Password
بعد OKحالا باید پسوردی که توش گذاشته بودی رو وارد کنی
نمیدونم منظور از این سوال رو فهمیدم یا چیز دیگه ای هستش

hamzeh_golafshan
10-08-2010, 06:38
خوب اگه بصورت SYSKEY قفل گذاشته باشی .تنها راه اینه که پسورد رو یادت باشه -حالا اگه پسورد رو داری خیلی ساده است RUN>SYSKEY>UPDATE
نمیدونم منظور از این سوال رو فهمیدم یا چیز دیگه ای هستش

پسوردشو میدونم ولی میخوام پنجره دیگه بالا نیاد.

Mohammad King
10-08-2010, 13:31
مگه شما با اون راهی که گفتم موفق نشدید...

FX
10-08-2010, 18:38
اگه پسورد رو داری خیلی ساده است RUN>SYSKEY>UPDATE
حالا غیر فعال شده