ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقایسه دانشگاههای کاشان،یزد،شهرکرد .وچند سوال دیگه

hermione
03-08-2010, 17:23
ویــــــرایـــش!!!!!

mr7
03-08-2010, 18:07
جواب 3 : تغییر گرایش تقریبا کار آسونیه و ممکن البته اگه گرایشها در قبولی با هم فرق زیادی نداشته باشند.
جواب 4 : تغییر دانشگاه که خیلی سخته البته اگه دانشگاه مقصد سطحش بالاتر باشه و در کل زیاد موافقت نمیکنند.

pooyaabi
03-08-2010, 18:42
از نظر سطح علمي
1 يزد
2 كاشان
3 شهركرد
حالا احتمال قبوليتون تو رشته هايي كه گفتي دقيقا برعكس سطح علمي دانشگاه ها ميشه
يعني احتمالش تو شهركرد بيشتره ( يعني شهركرد كه 100% قبول ميشي روزانه)
و اگه خوش شانس باشي هم ممكنه يزد يا كاشان هم بياري ( چون پارسال مثلا 4800 منطقه يك برق يزد اوره ، 5500 منطقه يك برق كاشان اورده)
دانشگاهاي خوب و سطح يك ايران اگه تو دفترچه هم ديده باشي گرايشي واسه رشته ها نمينويسن و بعد از دو سال نحصيل اعلام مي كنند كه دانشجو ها بيان بگن كدوم گرايش اون رشته مي خوان برن
اگه متقاضي واسه يه رشته خيلي زياد بود كه به ترتيب معدل انتخاب مي كنند ( از تغيير گرايش تو دانشگاه خبري ندارم)
در مورد انتقال اگه پارتي داشته باشي 100% همون روز اول مهر مي توني اقدام كني
اگه پارتي نداشته باشي بستگي به مديرگروهتون و عوامل ديگه داره
ولي كلا انتقال به مخصوصا صنعتي اصفهان خيلي سخته و به اين راحتي ها قبول نمي كنن

aliaqua
03-08-2010, 19:12
من خودم سال 88 5600 منطقه یک بودم ولی شیرازی و بومی یزد و کاشان نبودم. هر دوتاشو انتخاب کردم( هم دانشگاه هم رشته برق و مکانیک) ولی نیاوردم. حالا شاید با بومی شما بتونین قبول بشین. در مورد سطح علمی یزد > کاشان > شهر کرد. امکاناتشم خبری ندارم.
در مورد تغییر گرایش درون دانشگاهی احتمالش خب نسبت به انتقال از یک دانشگاه به دانشگاه دیگه به مراتب بالاتره. بستگی به مدیر گروهتون داره. اگه مثل مدیر گروه ما نامرد باشه که عشق دکتر شنیدن داشته باشه و برای زدن سر پوز دانشجو از هیچ اقدامی فروگذار نکنه که باید قیدشو بزنی ولی اگر باحال باشه به راحتی می تونی تغییر بدی.
بله اماکنش هست ولی دو حالت وجود داره: با پارتی، بی پارتی. با پارتی که در بدترین حالت ترم دو و بهترین حالت ترم یک دانشگاهی که دوست داری می ری درس می خونی. البته زیر ترم یک نمی شه چون قانونه که باید حتما یک ترم درس بخونی بعد واسه انتقالی درخواست بدی. بدون پارتی هم به نظر من نری دنبالش بهتره. بزار شرایط صنعتی اصفهانو بگم تا حساب کار بیاد دستت (اینو برادر خودم برام رفت صنعتی پرسید):
1- یک نمره بالاتر از میانگین نمره کل کلاس
2-گذراندن 24 واحد تخصصی در دو ترم (موندم خودشون فکر کردن چجوری باید واحد بگیریم)
3- دادن 700 هزارتومن برای این دو ترم
بعد دو ترم تازه اگر این شرایط رو داشته باشی میری تو گروه و اونجا اگه قبولت کنن می شی دانشجو صنعتی اصفهان.(این ها مال گروه برقش بود. جاهای دیگه رو نمی دونم)
یک نکته دیگه رو هم بگم اگه 7 ساعت راه برات زیاد نباشه همدان رو هم مد نظر بگیر. بوعلی سینا نه صنعتی. مکانیکش واقعا حرفی واسه گفتن داره ولی برقش نیای بهتره.

hermione
03-08-2010, 19:40
من برادرم عضو هیئت علمی پزشکی دانشگاه تهرانه بوسیله اون میتونم انتقالی بگیرم به دانشگاه تهران؟؟؟؟؟؟ !!!!!

aliaqua
03-08-2010, 19:47
همممم اگر به من باشه می گم نمی شه.دوست من پدرش هیئت علمی امیرکبیر بود نتونست بیارتش اونجا اومده مکانیک بوعلی می خونه. ولی خب کار نشد نداره. با خودش یک صحبتکی بزن.

hellboy701991
05-08-2010, 01:54
سلام به همگی
من رتبه4600منطقه یک بومی اصفهان هستم متولد کاشان ساکن اصفهان
خودتونو بذارید جای من
برق (الکترونیک) کاشان میزنید یا یزد؟ لطفا" روو هوا جواب ندید

hermione
05-08-2010, 11:17
دوستان چند تا سوال دیگه هم داشتم :
1.چرا برق همدان خوب نیست؟ این انتخاب رشته مجازی سنجش برای من خیلی روی برق همدان مانور داده ...حالا به نظر شما برق همدانو زودتر بزنم یا شهرکرد ؟؟؟
2.یکی از دوستام می گفت که سخت افزار- کامپیوتر رشتش شبیه برق می خواستم ببینم درسته یا نه ...و کلاَ میشه واسه ارشد از کامپیوتر برق قبول شد ...
3. خودم که فکر می کنم سال دیگه برق شهرکرد برم می خواستم ببینم سطح دانشگاهش چطوره اگه توی دانشگاه حداکثر تلاشمو بکنم می تونم ارشد جای خوبی قبول بشم ، قبولی های شهرکرد خویه یا محاله جای خوب قبول شد ؟

masih eia
05-08-2010, 11:51
سلام به همگی
خودتونو بذارید جای من
خب وقتی متولد کاشان هستی قطعا کاشان واست بهتره.احتمالا اونجا باید آشنا هم داشته باشید.حلا شما نمیدونی من با 4800 مکانیک روزانه یزد یا کاشان قبولم یا نه همشهری؟؟؟؟

hedieh64
05-08-2010, 12:10
به نظر من کاشانو بزنی خیلی بهتره. من الان فوقمو دانشگاه یزدم . شاید شنیده باشی که برق بخصوص البته سیستم یزد قویه. ولی این مساله به نظر من به خاطر اساتیدش نیست بیشتر به خاطر مقاله هایی که دانشجوهاش سعی میکنند بدن(برای دفاع از پروژههای ارشد، داشتن مقاله نمره داره). در ضمن اگر روحیت با محیطهای غیر فعال و کسل همخونی نداره بهت توصیه میکنم اصلا یزد رو نزنی چون محیط دانشگاهش به شدت خشک و کسل کنندس.یکی از دوستای من لیسانسشو کاشان بوده، خیلی ازش تعریف میکنه.البته من خودم با اینکه کاشونیم از دانشگاه کاشان زیاد اطلاع ندارم. فقط اینو میدونم که یزد همچین چنگی به دل نمیزنه

seyyedi
05-08-2010, 17:04
دوستان سلام

سلام من امسال رتبم شد 5800 منطقه1 وبومی اصفهان هستم رشته های موزد علاقه هم مهندسی برق و مکانیک است
مکانیک شبانه کرمان رو هم راحت میاری
هیئت علمی مکانیک کرمان هم خیلی خوبه(حداقل از یزد و شهرکرد خیلی بهتره)
دو تا پرفسور داره که یکیش شده بود استاد مشاور ما
برخوردش هم من تصور نمی کردم این طور باشه
خلاصه روی این هم فکر کن
البته خوابگاه گیرت نمیاد
یه چیز مهم : اگه بخوای کرمان بیای باید تا بهمن صبر کنی چون اون موقع درساتون شروع میشه

دانشگاهاي خوب و سطح يك ايران اگه تو دفترچه هم ديده باشي گرايشي واسه رشته ها نمينويسن و بعد از دو سال نحصيل اعلام مي كنند كه دانشجو ها بيان بگن كدوم گرايش اون رشته مي خوان برنوالا واسه ما که این جوری نیست
منم فکر میکردم این طوری باشه ولی خوشبختانه نیست
یعنی ما بعد از مدتی گرایش رو انتخاب نمی کنیم
توی سالهای آخر که وای حدهای تخصصی گرایشها متفاوت میشه من نوعی می تونم
1- واحدهای تخصصی سیالات رو بردارم
2- واحد های تخصصی جامدات رو بردارم
3- هر چیزی واحد تخصصی که دوست داشتم چه از سیالات باشه چه از جامدات بردارم
اگه مورد اول و دوم شد فکر میکنم بشه درخواست داد توی مدرک گرایش هم بنویسن
اگه مورد سوم شد که فقط می نویسن مکانیک

من برادرم عضو هیئت علمی پزشکی دانشگاه تهرانه بوسیله اون میتونم انتقالی بگیرم به دانشگاه تهران؟؟؟؟؟؟ !!!!!
یکی از بچه های ورودی ما باباش هیئت علمی پزشکی کرمان بود از سیرجان(مطمئن نیستم) توی همون ترم اول اومد کرمان

علی علی

hellboy701991
06-08-2010, 00:46
سلام
با پرس وجو هایی که کردم تا5000شانس قبولی توو دوتا رو داری چه بهتر که شدی 4800
همه چیز به شانست بستگی داره بعضیا کارای عجیب غریب زیاد میکنن که شانستو زیاد میکنه
مثلا
یکی توو مدرسه ما رتبه اش دو رقمی شده رشته تجربی ولی میخاد بره کشاورزی یک هفته است مشاورا رو مخش کارمیکنن ولی کوتاه نمیاد اینم فرصتی میشه واسه رتبه ها پایین تر
به هر حال موفق باشی
راستی شما یا بقیه دوستان اگر مطلبی درباره اینده و بازار کار مهندسی معدن دارید حتما بزارید
ممنون

Nakh0d4
06-08-2010, 13:42
سلام به همگی
خودتونو بذارید جای من
من خودم برق كاشان خوندم الكترونيكش افتضاحه(قدرتش بدك نيست ولي اونم بدرد نميخوره)
اگه ميتوني برو مكانيك كاشان ولي اگه برق ميخواي يزد بهتره

sokout333
22-08-2010, 10:56
فكر كنم كاشان بد نباشه